Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 11:53:32
|
|
|
|
emibu
|
heii no pri meni je blo takole jemala sem neke zelo nizke hormonske tabletke in ker pač tako kot pbi usaka pomisla da nemore zanosit izgleda da lahko .potem sem šla na pregled ker mi je m zamujala in mi je povedala da sem v 4 tednu moj fant (21 let) je biu prau lepo presenečen saj si je že želel otročka jaz ga pa seveda nisem načrtovala potem sva takoj poveala staršem da bi nama pomagali pri ogločitvi oba atija (sedaj stara atija) sta bila navdušena in nista mela nikakršnih pripomb razen da bo treba zapit mamice pa tudi ne samo rekle so da se morava samadva odločit. tako sva se odločila da nekomu podariva življenje..sedaj si urejeva stanovanje in pred porodom se seliva( če ne bo prej ven prkukau) spola še ne vema..imam pa morfologijo 5.1. na nuhalni tudi nisem bila..sem opazila da ste tukaj tudi punce ki še niste noseče naj vam zaželim velik velik sreče da bi zagledale + ker nosečnost je res nekaj zelo lepega še lepše pa je ko ga bomo lahko stisnle k sebi lep dan
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 12:35:19
|
|
|
|
witch
|
Midva že 6 let ne uporabljava zaščite, greva kar bo bo, nisva nikoli preveč pazila (razen v začetku) pa še kar ni. Zdaj pa sva ga načrtno začela delati. Mene pa danes ful boli desni jajčnik. Tak sem žalostna tak me boli vedno tik pred . Začelo me je boleti včeraj zvečer, danes pa naprej. Sem mislila da bo nehalo pa nič . Komaj 18. bi jo mogla dobiti. Pa nikoli je nisem imela prej. Tak da ne vem kaj naj si mislim upam, da vseeno nebo prišla in da bo +
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 12:45:11
|
|
|
|
elanor
|
emibu - to je pa blo presenečenje lepo da sta se odločla da ga obdržita... midva pa že pra mescow pač ne pazva...prow resno se pa tud ne trudva zadnje časa sva ful zasedena tkoda bol malokrat ..ta mesec sva bla pa malo bol pridna tko da mam malo več upanja...res računam na božička da ne pozabi name
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 12:49:33
|
|
|
|
elanor
|
sm mogla pa prow preračunat kateri krog je to ker sploh ne štejem - u 6. krogu sva zdej... no-ni še prow tragično...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 13:15:08
|
|
|
|
Tincy90
|
Witch držim pesti zate! Midva sva se tud načrtno odločla za bebiko, sm nisva pa mela zdj tko d bi ne vem se en večer odločla pa rekla dans greva pa dojenčka delat. od začetka sva tud midva bl pazila kr sm tud js še mela pred sabo zadni letnik srednje in maturo tko da sm hotla js še šolo zaklučt in mi je ratal, čeprov sm zvedla aprila d sm že 8 tednov noseča. Tko da sm na maturi že bla 3 mesce noseča, tm nekje no. Ja to pa res lepo d sta obdržala otročka emibu.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 13:16:25
|
|
|
|
Tincy90
|
Elanor tud zate držim pesti, da bo Božiček letos bolj radodaren hehe.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 13:37:54
|
|
|
|
emibu
|
zelo lepo je to slišat da ste se nekatere odločle za bebico tudi tko načrtno kljub temu da ste mlade men se zdi to neki zlo lepega..npr u šoli ko sm gledala mamice k so prhajale u šolo se opr. ampak ene bi ble lahko stare mame par mojih sošolk npr. ona je stara 15 let njen brat pa 32??? men je to tak hecno moja mami oz. babi hehe je zdej stara 33 let se mi zdi zlo lepo kr je taka moderna prou eni barbiki podobna še blond povrh...tak nekateri se sekirajo zrd denarja največ takoj zatem je šola itd. moja mami je delala šolo potem naprej ko je rodila ker se je hotla u miru prpravit na porod nato je imele golo stanovanje z veliko najemnino le en štedilnik in en star kavč pa malo dete stara pa 17 let...no da vam povem kak je zdej ima svojo hišo svoj vrt kot si je vedno želela svoj avto nov star 2 leti ima službo v pisarni zelo lepo plačo...ne narobe razumet da se hvalim ampak hočem povedat da dojenček ni nobena ovira za uspeh ona je zdaj začela na faxs hodit in je rekla da ma velik večjo vnemo takrat je delala šolo pač zato da nebi mela sam osnovne in izpadla nek bedak sedaj pa z željo po znanju. tako da kariera in otrok definitivno nista skregana huuuh sem se razpisala=)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 14:12:09
|
|
|
|
BabyKitty
|
Sem vas prišla po dolgem času malo pogledati... me veseli, da smo dobili nekaj novih članic :) me veseli in dobrodošle.. Pri meni nič novega... sedaj sva imela en mesec malo pavze z otročkom, sva malo merkala, ker sva se nekako strinjala, da bi blo težko finančno naslednje leto poleti imeti še otročka (selitev), ampak nisva zdržala več kot en mesec, tako da sva že na stari poti torej januarja bo šla sem ponovno k ginekologinji in sem kljub ponudbi zavrnila napotnico za neplodnostno... sem se nekako odločila, da bom počakal do poletja... in če takrat še ne bo, bom začela razmišljati naprej... Tako grozno se nam pa spet ne mudi... Ker če izračunam, da sva začela delati na februarja in da je prve tri mesece malo možnosti, smo že na maju... in ker sva en mesec vmes merkala je to ubistvu šele 6 mesecev poskušanja, kar pa ni ravno grozno veliko... ah ja... C'est la vie... emibu res čestitke, da si se kljub mladosti odločila za dojenčka... redkokatero dekle tvojih let bi storilo enako (verjetno tudi sama ne bi), res vse čestitke za pogum.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 17:41:27
|
|
|
|
elanor
|
oho-jst mam pa danes 100% ovulacijo tazga kupčka sluzi še nikol nism vidla...res...kr cew kupček je biw glede na to da me že od včeraj bolijo jajčniki...mislite da je že prepozno če danes zvečer ali jo bomo še ulovili?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 17:47:25
|
|
|
|
vekybel
|
....nič ni prepozno, vi kr dejta danes in ju3 ziher
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 18:24:56
|
|
|
|
egleria
|
emibu vsaka čast da sta se odločila da ga obdržita. res pohvale vredno. pa tud vajini starši so zelo lepo odreagirali glede na tvojo mladost. Tincy90 jaz sem tudi v času mature že bila nosečka ampak tega ni vedel nihče v šoli razen 2 moji sošolki. kako se ti je pa uspelo učit takrat? jaz sem vse dneve prespala, koncentracije za učenje nisem imela tak da sem šla na blef delat maturo. tudi med samim pisanjem testa sem zehala - bog ve kaj so si profesorji mislili witch ne obupat, dokler ni potem je še možnost. mene je en teden pred pričakovano M ful bolelo spodaj.. BabyKitty sta pa res dolgo zdržala elanor sej ni važno a je ovulacija al ni vidva sam pridno
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 18:39:57
|
|
|
|
Zvezdici
|
elanor - jaz tudi mislim. Probati ni greh .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 18:45:56
|
|
|
|
Tincy90
|
Elanor kaj to pomen ? A da bi mal telovadla, plesala zvečer? hecam te, vidva si kr prvoščta posteljne aktivnosti, držim pesti! Egleria pr men ni v šoli noben zvedu, tud tabolšim sošolkam nisem povedala, ker jim nism tok zaupala pa tud vem d ne bi znale zase obdržat. Kar se tiče učenja sm tud js šla maturo bl kt ne na bleh pisat, za ustno se pa nism nč prpravlala (tuki sm mela srečo d sm izžrebala tista vprašanja k sm jih znala že med letom pri pouku). Tko da sm vesela d se mi je "posrala" ta matura in d sm neki malga že dosegla. tud js sm bla bl lene sorte takrat in se mi ni nč dal, ampak gre zahvala tud mojmu k me je spodbujov in "težiu" d se naj učim.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 18:58:04
|
|
|
|
Tincy90
|
Egleria brez zamere, ampak kr nas je velik tuki in ene so nosečke druge pa še bodo, bi te sm uprašala, če si pol ti tud letos maturirala al kko to zdj k si napisala d si bla u času mature tud nosečka? sm že čist zmešana.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 19:03:01
|
|
|
|
Zvezdici
|
Joj ne vem kako bi bilo pri meni če bi morala kot nosečka na maturi bit. Sedaj na faksu se mi niti slučajno nič ne da. Še sreča, da faks ni srednja šola. No ja.. enkrat ga bo ravno tako treba končati .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 19:19:34
|
|
|
|
Tincy90
|
Zvezdici vrjem d je tud men blo to najprej mal tko, sm bla mal skeptična glede tega kko bom js noseča nardila maturo, ampak na konc koncev ni blo tko hudo, sm pol kr flegma ratala, da kar bo bo. js sm sm hepi d sm nosečka in d nism rabila it naprej na faks kr se mi ne bi dal učit k sm taka lenoba, ufff...upam, da se kdaj to spremeni d bom mela neko določeno izobrazbo kr sm zdj gimnazijska maturantka in nimam poklicne mature. Nekak bomo že, če ne drgač bova pa otroke delala k cigoti. hecam hecam.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 19:22:21
|
|
|
|
Zvezdici
|
tincy - Imaš prav. Saj, po pravici povedano, ko sem jaz delala svojo maturo (pa nisem bila še noseča) se mi je ravno tako vse usralo po domače povedano . Sem pa res imela več energije kot sedaj. In drugače.. tvoja pikica kar noče pa noče ven vidim, hehe.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 19:56:08
|
|
|
|
Tincy90
|
Joj, ne sprašuj. tko rada bi že enkrat rodila pa kr noče in noče vn packa mala. na konc me bo še G poslala v P pa me bodo z umetnimi našopal pa bo. Mislm res, kr ne vem kaj naj si mislm no. Kukr mi je G rekla po vseh teh nekih meritvah prek UZ je več kot dovolj velika in težka da že pride vn, ampak očitno ji je notr dovolj mastno da se premetava sm pa ke.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 19:59:33
|
|
|
|
Zvezdici
|
Haha.. ji že bolj paše notri. Ve, da jo zunaj čaka zima . Saj bo. Pomoje ko boš malo pozabila na to, se bo pa začelo.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 20:03:19
|
|
|
|
Tincy90
|
Mja, sm je problem tuki. Ne morm pozabt na njo in na to, da sm že čez rok. i`m going crazy right now!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 20:07:09
|
|
|
|
Zvezdici
|
Še mal.. če ne prej čez malo manj kot 2 tedna jo boš sigurno imela že pri sebi, ker dlje kolikor vem ne pustijo čakati. Tako, da 1 teden in 6 dni najdle . Kera tolažba ane .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 20:11:17
|
|
|
|
Tincy90
|
Hvala zvezdici za tolažbo. če sm lahk čakala 40 tednov lahk pa še dva, yeah right d ne.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 20:33:32
|
|
|
|
elanor
|
tincy90, sej bo...več kot 14 dni čez rok itak ne morš it reči tvojmu naj te na kakšen izlet po makadamu pelje...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 20:38:33
|
|
|
|
Tincy90
|
Elanor sj me voz po takih rukaški cesti d me vso preruka in pol pi***kam d naj me lepo voz. js si tud skoz vroče kopeli delam in u postli sva tud aktivna, čeprov se ob tem počutm k kaka stara, debela baka. u glavnm čas je, da tamala pride ven. Ajde pikapoka gremooooo!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 21:07:29
|
|
|
|
emibu
|
kere mate punce ei sm skor crknla zdele os smeha k stara debela baka????? se opr. sam mal je smešn in kak ste?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?