|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
13.12.2009 11:53:32   
emibu
heii

no pri meni je blo takole jemala sem neke zelo nizke hormonske tabletke in ker pač tako kot pbi usaka pomisla da nemore zanosit izgleda da lahkouser posted image .potem sem šla na pregled ker mi je m zamujala in mi je povedala da sem v 4 tednu moj fant (21 let) je biu prau lepo presenečen saj si je že želel otročka jaz ga pa seveda nisem načrtovala potem sva takoj poveala staršem da bi nama pomagali pri ogločitvi oba atija (sedaj stara atija) sta bila navdušena in nista mela nikakršnih pripomb razen da bo treba zapit mamice pa tudi ne samo rekle so da se morava samadva odločit. tako sva se odločila da nekomu podariva življenje..sedaj si urejeva stanovanje in pred porodom se seliva( če ne bo prej ven prkukau) spola še ne vema..imam pa morfologijo 5.1.
na nuhalni tudi nisem bila..sem opazila da ste tukaj tudi punce ki še niste noseče naj vam zaželim velik velik sreče da bi zagledale + ker nosečnost je res nekaj zelo lepega še lepše pa je ko ga bomo lahko stisnle k sebi

lep danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
13.12.2009 12:35:19   
witch
Midva že 6 let ne uporabljava zaščite, greva kar bo bo, nisva nikoli preveč pazila (razen v začetku) pa user posted image še kar ni. Zdaj pa sva ga načrtno začela delati.
Mene pa danes ful boli desni jajčnik. Tak sem žalostna user posted image tak me boli vedno tik pred user posted image . Začelo me je boleti včeraj zvečer, danes pa naprej. Sem mislila da bo nehalo pa nič user posted image . Komaj 18. bi jo mogla dobiti. Pa nikoli je nisem imela prej. Tak da ne vem kaj naj si mislimuser posted image upam, da vseeno nebo prišla in da bo +

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
13.12.2009 12:45:11   
elanor
emibu - to je pa blo presenečenje user posted image user posted image lepo da sta se odločla da ga obdržita...

midva pa že pra mescow pač ne pazva...prow resno se pa tud ne trudva user posted image zadnje časa sva ful zasedena tkoda bol malokrat user posted image ..ta mesec sva bla pa malo bol pridna tko da mam malo več upanja...res računam na božička da ne pozabi name user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
13.12.2009 12:49:33   
elanor
sm mogla pa prow preračunat kateri krog je to ker sploh ne štejem - u 6. krogu sva zdej... no-ni še prow tragično...

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
13.12.2009 13:15:08   
Tincy90
Witch držim pesti zate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva sva se tud načrtno odločla za bebiko, sm nisva pa mela zdj tko d bi ne vem se en večer odločla pa rekla dans greva pa dojenčka delat.user posted image od začetka sva tud midva bl pazila kr sm tud js še mela pred sabo zadni letnik srednje in maturo tko da sm hotla js še šolo zaklučt in mi je ratal, čeprov sm zvedla aprila d sm že 8 tednov noseča. Tko da sm na maturi že bla 3 mesce noseča, tm nekje no.user posted image

Ja to pa res lepo d sta obdržala otročka emibu.user posted image user posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
13.12.2009 13:16:25   
Tincy90
Elanor tud zate držim pesti, da bo Božiček letos bolj radodaren hehe.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
13.12.2009 13:37:54   
emibu
zelo lepo je to slišat da ste se nekatere odločle za bebico tudi tko načrtno kljub temu da ste mlade men se zdi to neki zlo lepega..npr u šoli ko sm gledala mamice k so prhajale u šolo se opr. ampak ene bi ble lahko stare mame par mojih sošolk npr. ona je stara 15 let njen brat pa 32??? men je to tak hecno moja mami oz. babi hehe je zdej stara 33 let se mi zdi zlo lepo kr je taka moderna prou eni barbiki podobnauser posted image user posted image še blond povrh...tak nekateri se sekirajo zrd denarja največ takoj zatem je šola itd. moja mami je delala šolo potem naprej ko je rodila ker se je hotla u miru prpravit na porod nato je imele golo stanovanje z veliko najemnino le en štedilnik in en star kavč pa malo dete stara pa 17 let...no da vam povem kak je zdej ima svojo hišo svoj vrt kot si je vedno želela svoj avto nov star 2 leti  ima službo v pisarni zelo lepo plačo...ne narobe razumet da se hvalim ampak hočem povedat da dojenček ni nobena ovira za uspeh ona je zdaj začela na faxs hodit in je rekla da ma velik večjo vnemo takrat je delala šolo pač zato da nebi mela sam osnovne in izpadla nek bedak sedaj pa z željo po znanju. tako da kariera in otrok definitivno nista skregana huuuh sem se razpisala=)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
13.12.2009 14:12:09   
BabyKitty
Sem vas prišla po dolgem času malo pogledati... me veseli, da smo dobili nekaj novih članic :) me veseli in dobrodošle..

Pri meni nič novega... sedaj sva imela en mesec malo pavze z otročkom, sva malo merkala, ker sva se nekako strinjala, da bi blo težko finančno naslednje leto poleti imeti še otročka (selitev), ampak nisva zdržala več kot en mesec, tako da sva že na stari poti user posted image torej januarja bo user posted image user posted image šla sem ponovno k ginekologinji in sem kljub ponudbi zavrnila napotnico za neplodnostno... sem se nekako odločila, da bom počakal do poletja... in če takrat še ne bo, bom začela razmišljati naprej... Tako grozno se nam pa spet ne mudi... Ker če izračunam, da sva začela delati na user posted image februarja in da je prve tri mesece malo možnosti, smo že na maju... in ker sva en mesec vmes merkala je to ubistvu šele 6 mesecev poskušanja, kar pa ni ravno grozno veliko... ah ja... C'est la vie...

emibu res čestitke, da si se kljub mladosti odločila za dojenčka... redkokatero dekle tvojih let bi storilo enako (verjetno tudi sama ne bi), res vse čestitke za pogum.

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
13.12.2009 17:41:27   
elanor
oho-jst mam pa danes 100% ovulacijo user posted image tazga kupčka sluzi še nikol nism vidla...res...kr cew kupček je biw user posted image
glede na to da me že od včeraj bolijo jajčniki...mislite da je že prepozno če danes zvečer user posted image ali jo bomo še ulovili?

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
13.12.2009 17:47:25   
vekybel
....nič ni prepozno, vi kr dejta danes in ju3 ziher user posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
13.12.2009 18:24:56   
egleria
emibu vsaka čast da sta se odločila da ga obdržita. res pohvale vredno.user posted image pa tud vajini starši so zelo lepo odreagirali glede na tvojo mladost.
Tincy90 jaz sem tudi v času mature že bila nosečka user posted image ampak tega ni vedel nihče v šoli razen 2 moji sošolki. kako se ti je pa uspelo učit takrat? jaz sem vse dneve prespala, koncentracije za učenje nisem imela tak da sem šla na blef delat maturo. tudi med samim pisanjem testa sem zehala - bog ve kaj so si profesorji misliliuser posted image
witch ne obupat, dokler ni user posted image potem je še možnost. mene je en teden pred pričakovano M ful bolelo spodaj..
BabyKitty sta pa res dolgo zdržalauser posted image user posted image user posted image
elanor sej ni važno a je ovulacija al ni vidva sam pridno user posted image user posted image

(odgovor članu vekybel)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
13.12.2009 18:39:57   
Zvezdici
elanor - jaz tudi mislim. Probati ni greh user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
13.12.2009 18:45:56   
Tincy90
Elanor kaj to pomen user posted image ? A da bi mal telovadla, plesala zvečer?user posted image user posted image hecam te, vidva si kr prvoščta posteljne aktivnosti, držim pesti!user posted image user posted image

Egleria pr men ni v šoli noben zvedu, tud tabolšim sošolkam nisem povedala, ker jim nism tok zaupala pa tud vem d ne bi znale zase obdržat. Kar se tiče učenja sm tud js šla maturo bl kt ne na bleh pisat, za ustno se pa nism nč prpravlala (tuki sm mela srečo d sm izžrebala tista vprašanja k sm jih znala že med letom pri pouku). Tko da sm vesela d se mi je "posrala" ta matura in d sm neki malga že dosegla.user posted image tud js sm bla bl lene sorte takrat in se mi ni nč dal, ampak gre zahvala tud mojmu user posted image k me je spodbujov in "težiu" d se naj učim.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
13.12.2009 18:58:04   
Tincy90
Egleria brez zamere, ampak kr nas je velik tuki in ene so nosečke druge pa še bodo, bi te sm uprašala, če si pol ti tud letos maturirala al kko to zdj k si napisala d si bla u času mature tud nosečka?user posted image sm že čist zmešana.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
13.12.2009 19:03:01   
Zvezdici
Joj ne vem kako bi bilo pri meni če bi morala kot nosečka na maturi bit. user posted image
Sedaj na faksu se mi niti slučajno nič ne da. Še sreča, da faks ni srednja šola. No ja.. enkrat ga bo ravno tako treba končati user posted image .

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
13.12.2009 19:19:34   
Tincy90
Zvezdici vrjem d je tud men blo to najprej mal tko, sm bla mal skeptična glede tega kko bom js noseča nardila maturo, ampak na konc koncev ni blo tko hudo, sm pol kr flegma ratala, da kar bo bo.user posted image js sm sm hepi d sm nosečka in d nism rabila it naprej na faks kr se mi ne bi dal učit k sm taka lenoba, ufff...upam, da se kdaj to spremeni d bom mela neko določeno izobrazbo kr sm zdj gimnazijska maturantka in nimam poklicne mature. Nekak bomo že, če ne drgač bova pa otroke delala k cigoti.user posted image user posted image user posted image hecam hecam.user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
13.12.2009 19:22:21   
Zvezdici
tincyuser posted image user posted image user posted image Imaš prav. Saj, po pravici povedano, ko sem jaz delala svojo maturo (pa nisem bila še noseča) se mi je ravno tako vse usralo po domače povedano user posted image . Sem pa res imela več energije kot sedaj.
In drugače.. tvoja pikica kar noče pa noče ven vidim, hehe.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
13.12.2009 19:56:08   
Tincy90
Joj, ne sprašuj.user posted image tko rada bi že enkrat rodila pa kr noče in noče vn packa mala.user posted image na konc me bo še G poslala v P pa me bodo z umetnimi našopal pa bo. Mislm res, kr ne vem kaj naj si mislm no. Kukr mi je G rekla po vseh teh nekih meritvah prek UZ je več kot dovolj velika in težka da že pride vn, ampak očitno ji je notr dovolj mastno da se premetava sm pa ke.user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
13.12.2009 19:59:33   
Zvezdici
Haha.. ji že bolj paše notri.
Ve, da jo zunaj čaka zima user posted image .
Saj bo. Pomoje ko boš malo pozabila na to, se bo pa začelo. user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
13.12.2009 20:03:19   
Tincy90
Mja, sm je problem tuki. Ne morm pozabt na njo in na to, da sm že čez rok.user posted image user posted image i`m going crazy right now!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
13.12.2009 20:07:09   
Zvezdici
user posted image user posted image
Še mal.. če ne prej čez malo manj kot 2 tedna jo boš sigurno imela že pri sebi, ker dlje kolikor vem ne pustijo čakati.
Tako, da 1 teden in 6 dni najdle user posted image . Kera tolažba ane user posted image .

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
13.12.2009 20:11:17   
Tincy90
Hvala zvezdici za tolažbo.user posted image če sm lahk čakala 40 tednov lahk pa še dva, yeah right d ne.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
13.12.2009 20:33:32   
elanor
tincy90, sej bo...več kot 14 dni čez rok itak ne morš it user posted image reči tvojmu naj te na kakšen izlet po makadamu pelje... user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
13.12.2009 20:38:33   
Tincy90
Elanor sj me voz po takih rukaški cesti d me vso preruka in pol pi***kam d naj me lepo voz.user posted image js si tud skoz vroče kopeli delam in u postli sva tud aktivna, čeprov se ob tem počutm k kaka stara, debela baka.user posted image u glavnm čas je, da tamala pride ven. Ajde pikapoka gremooooo!user posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
13.12.2009 21:07:29   
emibu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kere mate punce eiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sm skor crknla zdele os smehauser posted image user posted image user posted image user posted image k stara debela baka?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se opr. sam mal je smešnuser posted image user posted image in kak ste?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?