Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 21:17:49
|
|
|
|
Tincy90
|
Vrjamm emibu d je smešn, sj men je tud. ja s tem trebuhom res ne morm drgač rečt kt pa stara debela baka, se prekladam po postli k pujs v svinjaku. pa brez zamere pujski, vas mam rada.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 21:18:55
|
|
|
|
Tincy90
|
Aja, kako sm...pa odlično, never better- če vrjamš. nestrpnaaaaaa sm kdaj bom že rodila!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 21:30:59
|
|
|
|
elanor
|
jst sm dns tud ful dobr...ni kej-fajn dan tincy sam maš pa res velik trebuh...sm gledala slikice... evo eno da čimprej rodiš!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 21:32:52
|
|
|
|
Tincy90
|
Oh ja... Hvala elanor.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 21:55:54
|
|
|
|
emibu
|
tincy90 da si nebi drznla zapustit foruma pol k rodiš k si res faca no mal izostankou bomo opravičl zrd bebe drugač pa ne pozabi na nass!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 22:07:00
|
|
|
|
Tincy90
|
Ah kje, ne bom pozabila na vas emibu, nč skrbet. Kolkr se bo dalo se vam bom oglašala tuki. Sicr pa kje je še to. nč ne kaže, da bi kej hmal mogla it se matrat v P. sj je zvezdici dobr povedala, mam še dost cajta, 1 tedn k se mi vleče k glista + 6 dni kar je zame isto kt en tedn, se prav d se mi lahk zavleče za dve glisti, đizs help me. sj po teh izjavah si lahk že kera misl d se mi je že strgal, kar pa sama mislm d nism delč od tega.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 13.12.2009 23:27:29
|
|
|
|
mladika
|
hej tincy90 ti si kar daj duška,sej zato pa smo kle sam si res carica,pa tvoja pikica tut,da noče vn...sej jst tut ne bi če bi bla na njenem mestu,tm pr tebi ma 37 stopin not,kle zuni jo pa minus čaka...skratka nič obetavnega .aja pa emibu dobrodošla med nami
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 8:25:55
|
|
|
|
emibu
|
hehehe sam res ve da zuni bo sneg pa da bo mogla plenice nost pa use to hjaoo tut js nebi hotla vn
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 9:00:39
|
|
|
|
witch
|
oooo ste se razpisale tincy90 - saj bo. če ne prej res čez 2 tedna moja znanka je imela rok 5.12. in danes še vedno skače po njenem trebuščku. Tak da so ti decmberčki res zaspali. vse nove dobrodošle jaz sem danes taka čudna. Vrti se mi pa slabo se počutim upam samo, da nebo gripe moj jajčnik je včeraj še ful bolel, danes skoraj nič več. Tak da ne vem ka je zdaj to. V petek delam test, če seveda prej na pride tak da v petek vse močno držite pesti Ful je fajn, da ste se tak mlade odločile za jaz sem vedno rekla, da moji otroci ne bodo imeli stare mamice. Pa še vsaj 3 ali 4 otroke mislim imeti. In pol če nimaš enega za drugim bom tretjega res pri 40ih rodila Meni je bil cilj narediti neko šolo. Srednjo sem zaključila s poklicno maturo, šla na maturitetni tečaj in naredila še splošno maturo, se vpisala na faks in uspela priti do absolventa. Zdaj pa res imam že ful željo po ostalo mi je še 8 izpitov, ene par seminarskih, 2 nastopa na gimnaziji in 2 diplomi. Huh tega je še veliko Trenutno imam veliko voljo se za učiti, da to čim prej naredim, da potem ostane še samo kak izpit ali dva in seveda obe diplomi. To pa bom upam, da delala že ob sem pa tudi jezna ko ....... sem šla v petek na bankomat in bi seveda 10. mogla dobiti štipendijo. In za enega denarja ni!!! Pa glih pred prazniki, nimam še vseh daril, pa lubi ima rojstni dan... uh sem jezna!!! ka naj grem mamo prosti denar da ji darilo kupim grem zdaj poklicat ka je s tem sranjem. Če ne dobim denarjah jih bom...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 9:24:13
|
|
|
|
elanor
|
witch a študiraš na ff? kaj pa? mi smo bli pa učjrej pridni... danes me še malo bolijo jajčniki ampak samo ko stojim upam da nismo zamudili o... sicer mi je pa danes ful všeč ker je sneeeg
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 9:34:35
|
|
|
|
witch
|
elanor ja na ff sem ti tudi? jaz mam sociologijo filozofijo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 10:09:16
|
|
|
|
Zvezdici
|
Dobro jutro punce! Koončno sneeeg! Sem se zjutraj zbudila in zagledala sneeeg.. in začela skakat, haha. No ja.. lepo pa je. Končno malo bolj praznično. witch - ja pridna si! Mene se ni bi dalo .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 11:21:55
|
|
|
|
emibu
|
hjoii kak ste use pridne s to šolo men se čist nč neda sem razmišlala da bi drugo leto začela nazai ker zdej sm skos utrujena use me boli in še tečna povrh usegaa kdo bi se lahko učiu v takih pogojih??
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 11:25:54
|
|
|
|
elanor
|
emibu - pomojm se pa splača malo potrpet in čimveč nrdit da ti pol ne bo treba..da boš mela več časa za Meni se pomojm potlej samo še bolj nebo dalo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 11:36:58
|
|
|
|
Tincy90
|
Guten morgen! Oujeaaa, pa sm dočakala prvi sneg in kot vidm še zmer naletava, to mi deli! k bi me saj sneg pognau rodit. Witch svaka ti čast, res, da maš tok močno voljo in use, kr tko naprej sj na konc se ti bo itak poplačov ves trud. Ena je napisala d zdj saj bl praznično vse deluje k je sneg in se čist strinjam z njo, men bi blo kr neki če decembra ne bi blo nč snega kr pol nimam unga filinga za Božič in New year. Pa še ena je napisala d je pridna učer u postli. yeah, go girl! držim pesti zate in za vse ostale, da čim prej zagledate ta plusek. P.S.brez zamere k sm pisala ena, pa še ena, ampak sm se mal prej vstala in še nism čist pr seb. K da kdaj sm, haha. aja, še to d vam povem...sm sanjala d sm šla rodit in sm bla zlo vesela k so mi porinl klistir u rit. omg...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 11:54:08
|
|
|
|
emibu
|
ja pomoje boš res zlo vesela k ti ga bojo pa se ti bo zdel d ti bo ritko raznesl na školki
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 11:58:32
|
|
|
|
Zvezdici
|
emibu - jaz se tudi strinjam z elanor. Raje sedaj malo stisni. Vrjemi.. sedaj ti bo vseeno lažje kot pa potem ko bo bebika. Že samo zaradi tega, ker imaš sedaj še vedno čas zase, ter se lahko spočiješ kadar želiš. Potem tega ne bo več. Saj potem, ko je vse mimo je pa fajn občutek. tincy - jaaa meni tudi snegec paše . Mi pa malo zamori, ker moram danes še na faks .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 12:39:04
|
|
|
|
emibu
|
ja saj vem ampak itak bom mogla potem še delat k bo bebika k mam še dve leti tri če letos ne nrdim ampak bomo zmoglii?? BOMOO JA
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 12:44:52
|
|
|
|
egleria
|
jeii snegeeeec.. jaz sem ga tud komi čakala.. pa da bo malo bolj mrzlo zuni ker mi je zarad moje dodatne maščobe skos nekaj vroče.. Tincy90 jaz sem letos naredila maturo in sem vpisana naprej na fax (logistika celje) en izpit mi je že uspelo nardit čeprav se mi res ne da učit, naslednjega mam jutri pa zvezka še odprla nisem res nimam nobene volje več do učenja, če ne morem sedet več kot pol ure skupaj. mogoče te je zbegalo to ker sem stara že 20 pa sem šele letos maturirala a ti pa letos pavziraš pa nimaš potem statusa študentke? al kak to? emibu ko boš rodila boš hvaležna za vsako pozitivno oceno ki si jo boš pridobila pred rojstvom tvojega sončka. naredi čimveč da boš potem mela več časa za bebico.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 13:17:06
|
|
|
|
Tincy90
|
Egleria js se nisem vpisala naprej oz sm prekinla s statusom dijaka/študenta kr sm se prjavla na zavod in s tem še na socialno kr sm rabila denar. Js mam zdj narjeno splošno maturo in mislm naprej sm še kak poklicni tečaj nardit, nočm it več u šolo se prav na faks. Probala bom kej najdt d mi ne bi blo treba it spet nazaj sedet u šolske klopi. Tebe emibu pa podpiram, da nardiš res čim več zdj predn se bebica rodi, tko kt pravjo druge, se strinjam z njimi.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 13:21:07
|
|
|
|
egleria
|
Tincy a pol mata vidva z dragijem sklenjeno izvenzakonsko zvezo al kak to funkcionira?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 13:23:07
|
|
|
|
Tincy90
|
Ne razumem te čist kaj hočš vedt. ja midva nisva poročena, sm par sva.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 13:34:04
|
|
|
|
egleria
|
nene.. nama so predlagali danes da greva pač podpisat da živiva v izvenzakonski zvezi - tak bi pač glede na to da se jaz redno šolam me mogel preživljat partner in ne starši. pa ko bi se otrok rodil bi se lahko uveljavljali kot družinica. tak so vsaj meni danes razložli.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 13:40:03
|
|
|
|
emibu
|
egleria dobro da si povedala ker kak je men ena tečka na csd-ju povedla naju naj bi še vedno starši preživljali (čeprou greva v svoje stanovanje) ker jaz sem mladoletna fant se pa šola???
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 13:40:23
|
|
|
|
Tincy90
|
Aja to...nama niso nč kej tko rekl, najbrž zto kr se js ne šolam več in sm nezaposlena. Na centru so nama sm rekl d naj prideva pol k se dete rodi za očetovstvo podpisat in kr živiva skupi ne bo rabu preživnine plačvat. To je to.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?