|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
13.12.2009 21:17:49   
Tincy90
Vrjamm emibu d je smešn, sj men je tud.user posted image ja s tem trebuhom res ne morm drgač rečt kt pa stara debela baka, se prekladam po postli k pujs v svinjaku.user posted image user posted image user posted image pa brez zamere pujski, vas mam rada.user posted image user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
13.12.2009 21:18:55   
Tincy90
Aja, kako sm...pa odlično, never better- če vrjamš.user posted image user posted image nestrpnaaaaaa sm kdaj bom že rodila!user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
13.12.2009 21:30:59   
elanor
jst sm dns tud ful dobr...ni kej-fajn dan user posted image

tincy sam maš pa res velik trebuh...sm gledala slikice... evo enouser posted image da čimprej rodiš!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
13.12.2009 21:32:52   
Tincy90
Oh ja... Hvala elanor.user posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
13.12.2009 21:55:54   
emibu
tincy90 da si nebi drznla zapustit foruma pol k rodiš k si res faca no mal izostankou bomo opravičl zrd bebe drugač pa ne pozabi na nass!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
13.12.2009 22:07:00   
Tincy90
Ah kje, ne bom pozabila na vas emibu, nč skrbet. Kolkr se bo dalo se vam bom oglašala tuki. Sicr pa kje je še to.user posted image nč ne kaže, da bi kej hmal mogla it se matrat v P.user posted image sj je zvezdici dobr povedala, mam še dost cajta, 1 tedn k se mi vleče k glista + 6 dni kar je zame isto kt en tedn, se prav d se mi lahk zavleče za dve glisti, đizs help me.user posted image sj po teh izjavah si lahk že kera misl d se mi je že strgal, kar pa sama mislm d nism delč od tega.user posted image user posted image  

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
13.12.2009 23:27:29   
mladika
hej tincy90 ti si kar daj duška,sej zato pa smo kleuser posted image sam si res carica,pa tvoja pikica tut,da noče vn...sej jst tut ne bi če bi bla na njenem mestu,tm pr tebi ma 37 stopin not,kle zuni jo pa minus čaka...skratka nič obetavnegauser posted image .aja pa emibu dobrodošla med nami user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
14.12.2009 8:25:55   
emibu
hehehe sam res ve da zuni bo sneg pa da bo mogla plenice nost pa use to hjaoo tut js nebi hotla vn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
14.12.2009 9:00:39   
witch
oooo ste se razpisale user posted image tincy90 - saj bo. če ne prej res čez 2 tedna user posted image moja znanka je imela rok 5.12. in user posted image danes še vedno skače po njenem trebuščku. Tak da so ti decmberčki res zaspali.
vse nove dobrodošle user posted image
jaz sem danes taka čudna. Vrti se mi pa slabo se počutim user posted image upam samo, da nebo gripe user posted image moj jajčnik je včeraj še ful bolel, danes skoraj nič več. Tak da ne vem ka je zdaj to. V petek delam test, če seveda prej na pride user posted image tak da v petek vse močno držite pesti user posted image
Ful je fajn, da ste se tak mlade odločile za user posted image jaz sem vedno rekla, da moji otroci ne bodo imeli stare mamice. Pa še vsaj 3 ali 4 otroke mislim imeti. In pol če nimaš enega za drugim bom tretjega res pri 40ih rodila user posted image
Meni je bil cilj narediti neko šolo. Srednjo sem zaključila s poklicno maturo, šla na maturitetni tečaj in naredila še splošno maturo, se vpisala na faks in uspela priti do absolventa. Zdaj pa res imam že ful željo po user posted image ostalo mi je še 8 izpitov, ene par seminarskih, 2 nastopa na gimnaziji in 2 diplomi. Huh tega je še veliko user posted image Trenutno imam veliko voljo se za učiti, da to čim prej naredim, da potem ostane še samo kak izpit ali dva in seveda obe diplomi. To pa bom upam, da delala že ob user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem pa tudi jezna ko ....... sem šla v petek na bankomat in bi seveda 10. mogla dobiti štipendijo. In za enega user posted image denarja ni!!! Pa glih pred prazniki, nimam še vseh daril, pa lubi ima rojstni dan... uh sem jezna!!! ka naj grem mamo prosti denar da ji darilo kupim user posted image grem zdaj poklicat ka je s tem sranjem. Če ne dobim denarjah jih bom... user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
14.12.2009 9:24:13   
elanor
witch a študiraš na ff? kaj pa?

mi smo bli pa učjrej pridni... user posted image danes me še malo bolijo jajčniki ampak samo ko stojim user posted image upam da nismo zamudili o...

sicer mi je pa danes ful všeč ker je sneeeg user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
14.12.2009 9:34:35   
witch
elanor ja na ff sem user posted image ti tudi?
jaz mam sociologijo filozofijo

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
14.12.2009 10:09:16   
Zvezdici
Dobro jutro punce!

Koončno sneeeg! user posted image user posted image
Sem se zjutraj zbudila in zagledala sneeeg.. in začela skakat, haha.
No ja.. lepo pa je. Končno malo bolj praznično.

witch - ja pridna si! Mene se ni bi dalo user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
14.12.2009 11:21:55   
emibu
hjoii kak ste use pridne s to šolo men se čist nč nedauser posted image sem razmišlala da bi drugo leto začela nazai ker zdej sm skos utrujena use me boli in še tečna povrh usegaa kdo bi se lahko učiu v takih pogojih??user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
14.12.2009 11:25:54   
elanor
emibu - pomojm se pa splača malo potrpet in čimveč nrdit da ti pol ne bo treba..da boš mela več časa za user posted image Meni se pomojm potlej samo še bolj nebo dalo user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
14.12.2009 11:36:58   
Tincy90
Guten morgen!user posted image

Oujeaaa, pa sm dočakala prvi sneg in kot vidm še zmer naletava, to mi deli!user posted image k bi me saj sneg pognau rodit.user posted image

Witch svaka ti čast, res, da maš tok močno voljo in use, kr tko naprej sj na konc se ti bo itak poplačov ves trud.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ena je napisala d zdj saj bl praznično vse deluje k je sneg in se čist strinjam z njo, men bi blo kr neki če decembra ne bi blo nč snega kr pol nimam unga filinga za Božič in New year.user posted image

Pa še ena je napisala d je pridna učer u postli.user posted image yeah, go girl!user posted image držim pesti zate in za vse ostale, da čim prej zagledate ta plusek.user posted image

P.S.brez zamere k sm pisala ena, pa še ena, ampak sm se mal prej vstala in še nism čist pr seb. K da kdaj sm, haha.user posted image aja, še to d vam povem...sm sanjala d sm šla rodit in sm bla zlo vesela k so mi porinl klistir u rit.user posted image omg...user posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
14.12.2009 11:54:08   
emibu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja pomoje boš res zlo vesela k ti ga bojo pa se ti bo zdel d ti bo ritko raznesl  na školki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
14.12.2009 11:58:32   
Zvezdici
emibu - jaz se tudi strinjam z elanor. Raje sedaj malo stisni. Vrjemi.. sedaj ti bo vseeno lažje kot pa potem ko bo bebika. Že samo zaradi tega, ker imaš sedaj še vedno čas zase, ter se lahko spočiješ kadar želiš. Potem tega ne bo več.
Saj potem, ko je vse mimo je pa fajn občutek.

tincy - jaaa meni tudi snegec paše user posted image user posted image .
Mi pa malo zamori, ker moram danes še na faks user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
14.12.2009 12:39:04   
emibu
ja saj vem ampak itak bom mogla potem še delat k bo bebika k mam še dve leti tri če letos ne nrdimuser posted image user posted image
ampak bomo zmoglii?? BOMOO JAuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
14.12.2009 12:44:52   
egleria
jeii snegeeeec.. jaz sem ga tud komi čakala.. pa da bo malo bolj mrzlo zuni ker mi je zarad moje dodatne maščobe skos nekaj vroče..
Tincy90 jaz sem letos naredila maturo in sem vpisana naprej na fax (logistika celje) en izpit mi je že uspelo nardit čeprav se mi res ne da učit, naslednjega mam jutri pa zvezka še odprla nisemuser posted image res nimam nobene volje več do učenja, če ne morem sedet več kot pol ure skupaj. mogoče te je zbegalo to ker sem stara že 20 pa sem šele letos maturirala user posted image a ti pa letos pavziraš pa nimaš potem statusa študentke? al kak to?
emibu ko boš rodila boš hvaležna za vsako pozitivno oceno ki si jo boš pridobila pred rojstvom tvojega sončka. naredi čimveč da boš potem mela več časa za bebico.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
14.12.2009 13:17:06   
Tincy90
Egleria js se nisem vpisala naprej oz sm prekinla s statusom dijaka/študenta kr sm se prjavla na zavod in s tem še na socialno kr sm rabila denar. Js mam zdj narjeno splošno maturo in mislm naprej sm še kak poklicni tečaj nardit, nočm it več u šolo se prav na faks. Probala bom kej najdt d mi ne bi blo treba it spet nazaj sedet u šolske klopi.user posted image

Tebe emibu pa podpiram, da nardiš res čim več zdj predn se bebica rodi, tko kt pravjo druge, se strinjam z njimi.user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
14.12.2009 13:21:07   
egleria
Tincy a pol mata vidva z dragijem sklenjeno izvenzakonsko zvezo al kak to funkcionira?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
14.12.2009 13:23:07   
Tincy90
Ne razumem te čist kaj hočš vedt.user posted image ja midva nisva poročena, sm par sva.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
14.12.2009 13:34:04   
egleria
nene.. nama so predlagali danes da greva pač podpisat da živiva v izvenzakonski zvezi - tak bi pač glede na to da se jaz redno šolam me mogel preživljat partner in ne starši. pa ko bi se otrok rodil bi se lahko uveljavljali kot družinica. tak so vsaj meni danes razložli.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
14.12.2009 13:40:03   
emibu
egleria dobro da si povedala ker kak je men ena tečka na csd-ju povedla naju naj bi še vedno starši preživljali (čeprou greva  v svoje stanovanje) ker jaz sem mladoletna fant se pa šola???

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
14.12.2009 13:40:23   
Tincy90
Aja to...nama niso nč kej tko rekl, najbrž zto kr se js ne šolam več in sm nezaposlena. Na centru so nama sm rekl d naj prideva pol k se dete rodi za očetovstvo podpisat in kr živiva skupi ne bo rabu preživnine plačvat. To je to.user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?