Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.12.2009 19:09:47
|
|
|
|
elanor
|
ha ha - kaj sm našla - ticker ki ti kaže kdaj moraš test naredit čist naudušena
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.12.2009 19:41:01
|
|
|
|
witch
|
elanor kak dobro sem šla probat piše, da lahko jutri delam test
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.12.2009 20:51:00
|
|
|
|
mladika
|
Hej punce! sam ste se pa res razpisale...svašta:)aja elenor kire testerčke pa ti kupiš?mene dans tak špika neki tm doli pa na hlačkah mam celo poplavo,tak da bomo v teh dneh mogli kr pridno , sicer bo pa kar pasal k je zuni tak mrzlo...brrrrrrr....kdaj pa boš delala testek elenor?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.12.2009 20:55:23
|
|
|
|
elanor
|
mladika ---> poglej na ticker (nova iznajdba)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.12.2009 21:50:54
|
|
|
|
Tincy90
|
Kje ste babuške? men je dolgčas...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.12.2009 22:02:57
|
|
|
|
emibu
|
ena je lih kar prskaklala izpod tuša hehe po 15 minutnem opazovanju strij sem se končn spomnla da mam še šampon na lasih in da bo treba sprat svaštaa a se ti nč ne spi?? nč popadkov?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.12.2009 22:13:06
|
|
|
|
egleria
|
evo jaz sem danes dala en izpit čez na faxu.. upam da uspešno, čeprav se nisem skor nič učila nimam nobene volje.. zdejle se pa počasi spravljam spat.. emibu kaj te že strije napadajo? punce držim pesti za vse ki je ne čakate da zagledate same pluseke
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.12.2009 22:16:51
|
|
|
|
Tincy90
|
Men se nč ne spi. mal prej sm mela en blagi popadek in to je to. dolgčas je kr sm še čakam.... Mene so pa zdj na koncu strije napale, ampak se ne sekeram dost glede tega, vsaka stvar v življenju prnese kej dobrga in slabga. Čestitam vsem k ste pridne v šoli oz na faksih. kr tko naprej, tetka Tina vas vzpodbuja.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.12.2009 22:20:44
|
|
|
|
emibu
|
pa nevem zka me tko zgodi?? ma ja neke rdeče črtice menda so strije nwm jst jih prei nikol nism mela niti vidla se mi delajo pa okoli bradavičk pa sam po levi nogi to sm jst neki deformirana
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.12.2009 22:22:09
|
|
|
|
Tincy90
|
Js mam tud rdečkaste. eh, ne sekiri se, ene pač to dobijo v nosečnosti in med te ene očitno tud medve spadamo.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.12.2009 22:34:26
|
|
|
|
elanor
|
jst ma pa tolk za delat, se mi bo zmešalo... pol pa pridm vsaketoliko na rr da lahko vsaj malo odklopim mene je tud strah da bom mela ful strij ko bom ...že sedaj nism ravno imuna nanje... dej tincy pejdi že enkrat rodit! ma očitno rada all inclusive počitnice
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 9:50:01
|
|
|
|
Zvezdici
|
emibu - kdaj imaš pa rok? Ali nisi šele na začetku? Dokler ti trebušček ne začne rasti jih naj ne bi bilo nič. Pustimo une strije, ki pridejo če se preveč zrediš ali shujšaš. Hm no ja malo mi je čudno, da bi jih že kar dobila. No.. upam, da le niso. Če, pa so se pa ne sekiraj . tincy - a še kar si doma? Snegec spet pada .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 10:58:08
|
|
|
|
Tincy90
|
Za vse punce d me nehate zezat še ve : jaaaaaaaaaaaaaaaa, še zmer sm domaaaaaaa! trga me od vsega tega čakanja, ne vem več kaj naj počnem, živi dolgčaaaas...upam d vam ne morim k skoz eno in isto pišem, sm kaj čm, če je tko skoz kr ni in ni nč novga noo... bemti, grem se zdj mal u bano namakat, ker mi prija topla/vroča voda... P.S. ahahahaha kaj mi je ta cuci smešn k tko hitr teče pa nikamor ne steče. ah ja, razganja me...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 11:18:22
|
|
|
|
nincy29
|
vas spremljam ampak nič ne pišem... tincy kaj pa če bi s tvojim na veliko ??pa mal okna bi počistla..in baje namakanje tut pomaga
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 11:32:44
|
|
|
|
emibu
|
sj strij jst nimam po trebuščku ampak po nogah zgleda da se prehitr redim kozmetičarka je rekla da nimam dost elastične kože sam a na desni nogi je pa dost elastična težko zastopit sicer se pa ne sekiram neki preveč itak baje zginejo po porodu le tiste najglobje se spremenijo v ble črtice ki so pa če mene uprašaš komaj opazne=) sem pa u 18 tednu ( skor na pou) rok mam 19.5 čprou so mi po neki spreminjal za en tedn kasnej k sm mela mal čudno menzo nazadne ...no danes sem že po snegecu skakala sedaj pa na toplem za računalnikom medtem ko sem moj še vedno muči z menjavo cevi za vodo (ker nam je zmrznla in zdej u bajti ni niti kaple vode)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 11:55:27
|
|
|
|
Tincy90
|
Nincy sj z mojim usak dan lepo pa očitno tud to ne pomaga, saj pr men ne. namakam se zadni mesec tokrat k še nikol u lajfu, pa ne d se drgač ne umivam redno , sam zdj si skoz prvoščm take dolge kopeli in mi prov paše. Sm mojga učer hecala naj mi gre kupt malinov čaj k baje d ti lahk pomaga, da prej rodiš al neki tazga, sj še sama ne vem točno, tko sm na ušesa prvleku. (js se učas pozezam pa govorim tud u moškem spolu )
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 12:42:13
|
|
|
|
Tincy90
|
Zvezdici na unmu forumu Pogovor o sexu... koji so to ljudje a? faaaak, ne morm vrjet kok sm se zdj nasmejala!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 13:43:36
|
|
|
|
Zvezdici
|
emibu - mogoče si, pa že od prej imela pa si šele zdaj malo bolj opazila. Maži se vsak dan s kako bolj mastno kremo ali oljem , tudi tam. Bo mogoče kaj pomagalo. Olje od Welede je res zakon! tincy - ja sem tudi jaz jokala od smeha ta prvič ko sem brala. Ne moraš vrjet ane !
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 13:51:46
|
|
|
|
emibu
|
ne ne sigurno jih ni blo prej...sj mam kremo od afrodite sam se mi neda več mazat oz. pozabim
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 13:55:00
|
|
|
|
Zvezdici
|
emibu - jaz sem tudi lena zadnje čase. Čeprav bom morala, ker je trebušček sedaj začel hitro rasti, pa res ne bi bila rada progasta po trebuhu, že tko imam po prsih kup strij, ker so mi tolko zrasle . Še mamin modrc mi je premajhen (brez zamere mamam ).
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 13:55:34
|
|
|
|
witch
|
tina - a ti boga še vedno se matraš kok ta otrok tebe heca jaz pa sem že prišla od frizerja. zdaj pa delam na veliko. Danes popoldne ko pride moj pa bova delala test oziroma se bova odločila skupaj če počakava do jutri. Tak da močno držite pesti da bo +
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 13:58:26
|
|
|
|
Tincy90
|
Ja witch še kr se matram s tem trebuhom. držim pesti, da bo plusek!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 13:59:37
|
|
|
|
Zvezdici
|
witch - pikepoke še od mene Pa ne pozabi poročat!!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 14:09:57
|
|
|
|
emibu
|
WITCH za plusek ma ja po trebuhu jih tut jst nočem po prsih so pa že ka pa nej zej pa nej bojo če jim tak paše
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 16.12.2009 14:14:00
|
|
|
|
Zvezdici
|
Jaz se tolažim s tem, da me ne vidi vsak v moje balone . Poleti so pa tudi kopalke gor .
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?