|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
15.12.2009 19:09:47   
elanor
ha ha - kaj sm našla - ticker ki ti kaže kdaj moraš test naredit user posted image čist naudušena user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
15.12.2009 19:41:01   
witch
elanor kak dobro user posted image sem šla probat user posted image piše, da lahko jutri delam test user posted image  

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
15.12.2009 20:51:00   
mladika
Hej punce!
sam ste se pa res razpisale...svašta:)aja elenor kire testerčke pa ti kupiš?mene dans tak špika neki tm doli pa na hlačkah mam celo poplavo,tak da bomo v teh dneh mogli kr pridno user posted image , sicer bo pa kar pasal k je zuni tak mrzlo...brrrrrrr....kdaj pa boš delala testek elenor?

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
15.12.2009 20:55:23   
elanor
mladika ---> poglej na ticker (nova iznajdba) user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
15.12.2009 21:50:54   
Tincy90
Kje ste babuške?user posted image men je dolgčas...user posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
15.12.2009 22:02:57   
emibu
ena je lih kar prskaklala izpod tuša hehe po 15 minutnem opazovanju strij sem se končn spomnla da mam še šampon na lasih in da bo treba sprat svaštaauser posted image user posted image a se ti nč ne spi?? nč popadkov?

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
15.12.2009 22:13:06   
egleria
evo jaz sem danes dala en izpit čez na faxu.. upam da uspešno, čeprav se nisem skor nič učila user posted image nimam nobene volje.. zdejle se pa počasi spravljam spat..

emibu
kaj te že strije napadajo?

punce držim pesti za vse ki je ne čakate da zagledate same pluseke

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
15.12.2009 22:16:51   
Tincy90
Men se nč ne spi.user posted image mal prej sm mela en blagi popadek in to je to.user posted image dolgčas je kr sm še čakam....

Mene so pa zdj na koncu strije napale, ampak se ne sekeram dost glede tega, vsaka stvar v življenju prnese kej dobrga in slabga.user posted image

Čestitam vsem k ste pridne v šoli oz na faksih.user posted image kr tko naprej, tetka Tina vas vzpodbuja.user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
15.12.2009 22:20:44   
emibu
pa nevem zka me tko zgodi??user posted image user posted image user posted image user posted image ma ja neke rdeče črtice menda so strije nwm jst jih prei nikol nism mela niti vidla se mi delajo pa okoli bradavičk pa sam po levi nogiuser posted image user posted image user posted image to sm jst neki deformiranauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
15.12.2009 22:22:09   
Tincy90
Js mam tud rdečkaste.user posted image eh, ne sekiri se, ene pač to dobijo v nosečnosti in med te ene očitno tud medve spadamo.user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
15.12.2009 22:34:26   
elanor
jst ma pa tolk za delat, se mi bo zmešalo... pol pa pridm vsaketoliko na rr da lahko vsaj malo odklopim user posted image

mene je tud strah da bom mela ful strij ko bom user posted image ...že sedaj nism ravno imuna nanje... user posted image

dej tincy pejdi že enkrat rodit! user posted image
user posted image ma očitno rada all inclusive počitnice user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
16.12.2009 9:50:01   
Zvezdici
emibu - kdaj imaš pa rok? Ali nisi šele na začetku?user posted image Dokler ti trebušček ne začne rasti jih naj ne bi bilo nič. Pustimo une strije, ki pridejo če se preveč zrediš ali shujšaš. Hm no ja malo mi je čudno, da bi jih že kar dobila. No.. upam, da le niso. Če, pa so se pa ne sekiraj user posted image .

tincy - a še kar si doma? user posted image

Snegec spet pada user posted image user posted image .

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
16.12.2009 10:58:08   
Tincy90
Za vse punce d me nehate zezat še ve user posted image : jaaaaaaaaaaaaaaaa, še zmer sm domaaaaaaa!user posted image user posted image user posted image trga me od vsega tega čakanja, ne vem več kaj naj počnem, živi dolgčaaaas...upam d vam ne morim k skoz eno in isto pišem, sm kaj čm, če je tko skoz kr ni in ni nč novga noo...user posted image user posted image bemti, grem se zdj mal u bano namakat, ker mi prija topla/vroča voda...user posted image user posted image

P.S. ahahahaha kaj mi je ta cuci smešn k tko hitr teče pa nikamor ne steče.user posted image user posted image user posted image user posted image ah ja, razganja me...user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
16.12.2009 11:18:22   
nincy29
vas spremljam ampak nič ne pišem...

tincy kaj pa če bi s tvojim na veliko user posted image user posted image ??pa mal okna bi počistla..in baje namakanje tut pomagauser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
16.12.2009 11:32:44   
emibu
sj strij jst nimam po trebuščku ampak po nogah zgleda da se prehitr redimuser posted image user posted image kozmetičarka je rekla da nimam dost elastične kože sam a na desni nogi je pa dost elastičnauser posted image user posted image user posted image težko zastopituser posted image user posted image sicer se pa ne sekiram neki preveč itak baje zginejo po porodu le tiste najglobje se spremenijo v ble črtice ki so pa če mene uprašaš komaj opazne=) sem pa u 18 tednu ( skor na pou) rok mam 19.5 čprou so mi po neki spreminjal za en tedn kasnej k sm mela mal čudno menzo nazadneuser posted image user posted image ...no danes sem že po snegecu skakalauser posted image sedaj pa na toplem za računalnikom medtem ko sem mojuser posted image še vedno muči z menjavo cevi za vodo (ker nam je zmrznla in zdej u bajti ni niti kaple vode)

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
16.12.2009 11:55:27   
Tincy90
Nincy sj z mojim usak dan lepo user posted image pa očitno tud to ne pomaga, saj pr men ne.user posted image user posted image namakam se zadni mesec tokrat k še nikol u lajfu, pa ne d se drgač ne umivam redno user posted image , sam zdj si skoz prvoščm take dolge kopeli in mi prov paše. Sm mojga učer hecala naj mi gre kupt malinov čaj k baje d ti lahk pomaga, da prej rodiš al neki tazga, sj še sama ne vem točno, tko sm na ušesa prvleku.user posted image (js se učas pozezam pa govorim tud u moškem spolu user posted image )

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
16.12.2009 12:42:13   
Tincy90
Zvezdici na unmu forumu Pogovor o sexu...user posted image user posted image user posted image koji so to ljudje a?user posted image user posted image user posted image faaaak, ne morm vrjet kok sm se zdj nasmejala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
16.12.2009 13:43:36   
Zvezdici
emibu - mogoče si,  pa že od prej imela pa si šele zdaj malo bolj opazila.
Maži se vsak dan s kako bolj mastno kremo ali oljem , tudi tam. Bo mogoče kaj pomagalo. Olje od Welede je res zakon!

tincy - user posted image user posted image user posted image user posted image ja sem tudi jaz jokala od smeha ta prvič ko sem brala. Ne moraš vrjet ane user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
16.12.2009 13:51:46   
emibu
ne ne sigurno jih ni blo prej...sj mam kremo od afrodite sam se mi neda več mazat oz. pozabim user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
16.12.2009 13:55:00   
Zvezdici
emibu - jaz sem tudi lena zadnje čase. user posted image
Čeprav bom morala, ker je trebušček sedaj začel hitro rasti, pa res ne bi bila rada progasta po trebuhu, že tko imam po prsih kup strij, ker so mi tolko zrasle user posted image . Še mamin modrc mi je premajhen user posted image (brez zamere mamam user posted image ).

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
16.12.2009 13:55:34   
witch
tina - a ti boga user posted image še vedno se matraš user posted image kok ta otrok tebe heca user posted image
jaz pa sem že prišla od frizerja. zdaj pa delam na veliko. Danes popoldne ko pride moj user posted image pa bova delala test user posted image oziroma se bova odločila skupaj če počakava do jutri. Tak da močno držite pesti da bo  + user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
16.12.2009 13:58:26   
Tincy90
Ja witch še kr se matram s tem trebuhom.user posted image držim pesti, da bo plusek!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
16.12.2009 13:59:37   
Zvezdici
witch - pikepoke še od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa ne pozabi poročat!!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
16.12.2009 14:09:57   
emibu
WITCH user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za plusek ma ja po trebuhu jih tut jst nočem po prsih so pa že  ka pa nej zej pa nej bojo če jim tak pašeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
16.12.2009 14:14:00   
Zvezdici
Jaz se tolažim s tem, da me ne vidi vsak v moje balone user posted image . Poleti so pa tudi kopalke gor user posted image

(odgovor članu emibu)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?