Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 19:57:30
|
|
|
|
elanor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici elanor - oprosti, sem malo pozabila .. kdaj delaš test? Držim pestke, pa še pikepoke za srečo 25.12. sm ga misnla delat... če je bla 13.12. o, pol bi ogu enkrat takrat počasi pokazat... ful bi kakšnega prej naredila, pa ne vem če je smiselno... če me bo ful matralo ga bo mogoče že 22.12. nrdila morm it kej v nabavo... pa hval za
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 20:06:04
|
|
|
|
Zvezdici
|
Ja jaz sem prvega delala 5 dni prej in je bila res ampak RES rahla črtica (od DM-a testrčke sm mela). Tako, da je bilo takrat še 50/50. Čeprav čim se ti malo pokaže nekaj že mora biti ni hudič . Potem sem pa 2 dni kasneje delala in je bila tudi rahla, vendar močnejša črtica. Probaj.. Nimaš kaj izgubiti. Samo ne biti razočarana, ker še nič ne pomeni dokler ne pride .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 20:10:18
|
|
|
|
Tincy90
|
Js pa zmer kadr sm delala test doma ni blo nobene črtice oz je tko pokazala d pač nism noseča, se ne spomnm več teh črtic pa vsega tega. in pol sm se enkrat odločla, da ne mislm več delat testov in na konc k ni blo tardeče neki cajta sm šla pa kr direkt h G in mi je ona povedala, da sm breja 8 tednov. se opravičujm, ampak morm rečt breja kr skoz sm to besedo uporablam noseča in mi je že mal dolgočasna + moj me tko zejbava pa reče, če sm kej breja. js pa ja k da ne vidš.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 20:15:21
|
|
|
|
egleria
|
Tincy po mojem boš kr kmal šla v porodnišnicooo če boš mela dost časa sporoči da se je začelo zares da bomo držale pesti zate.. moje dete ma pa nogomet v trebuhu
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 20:19:15
|
|
|
|
Tincy90
|
Afkors egleria.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 20:19:45
|
|
|
|
Zvezdici
|
Breja.. jooj tina, hahaha. No, ampak sliši se res...... zanimivo .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 20:20:31
|
|
|
|
Zvezdici
|
tincy - mogoče se pa tamala špara za božička
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 21:13:54
|
|
|
|
Tincy90
|
Zvezdici sj veš kdo je brej- krave! am lajk no thanks, do takrat pa res ne mislm čakat. tko da tamala let`s go out bo santa claus že prej pršou če boš tud ti hmal pršla ven!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 21:22:45
|
|
|
|
Zvezdici
|
Jo podkupuješ. Sam ti ne ratuje .
< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 14.12.2009 21:23:09 >
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 21:23:30
|
|
|
|
Tincy90
|
Se vid že zdj d se je po očiju vzela.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 21:39:27
|
|
|
|
Zvezdici
|
Haha.. aja. Pri njemu tudi ne deluje? Jo moraš potem takoj ko pride ven začet privajat , da ne bo potem problemov!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 21:53:44
|
|
|
|
elanor
|
kaj bo šele pol, če te že zdej tko vrti okol prsta
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 22:03:45
|
|
|
|
Tincy90
|
Ja očkota se tud ne da podkupt kr tko, še mene bi prej podkupu. sm res kaj bo šele pol đizs krajst.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 22:13:33
|
|
|
|
biba88
|
hahaha kok ste dobre! sej breja ni slaba beseda sem dolg časa delala v veterini in sem se tut jest navadla te besede hahahahaha enkrat sem pa eno vprašala kdaj bo mela mi je pa kr zamerla kot da je kej drugač mogoče pa zato noče ven ker je tok mraz
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 22:17:24
|
|
|
|
Zvezdici
|
tincy - takrat jo pa kr atiju poturi. Bosta dva enaka skupi, pa bo nevtralizacija .
|
|
Kljub mladosti bomo mamice :) 14.12.2009 23:19:51
|
|
|
|
kajkakr
|
hehe res vs je zabavn spremlat čas takoj hitrej mine.... čeprov gre še kr prepočas res da mam rok šele v soboto upam da bo mala baraba prej pršla vn, k res nč nespim pa krče mam skoz na CTG ju pa mi rečejo ja če boste mel občutek da je kej narobe veste kje nas najdete halooo sem jih nabrcat misnla cel tedn ne spim oni pa tko toj normaln... tale snegc je pa super prov lepo za pogledat :D sam če nebi bil tok mrzu
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.12.2009 3:44:41
|
|
|
|
egleria
|
jaz mam šele ćez en mesec rok pa že zdej ne morem spat.. no sej se vidi - zdle je ura 3:45
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.12.2009 9:37:08
|
|
|
|
emibu
|
jutro jutro takole je to učeri mi sploh ni hotu net vzpostaut povezave sm skor znorela in dons grema z mojim k men domou kr nam je ceu za vodo zmrznla in zej ni vode u bajt in jo bo pomagu zamenjat. in internet čudežno dela.dans zutri se zbudim se spraum hrenuke kuhat pa mi use po tleh zleti in pol se pizdim jooi res nevem ka je to z mano zdej se pa spraulam piškotke pečt pa mafine. če se katera spomne za pekač mi lahko napiše. lep dan usem
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.12.2009 12:31:28
|
|
|
|
donna22
|
O, kak zadnjih nekaj dni teče debata tu gor Nekaj punc prav čveka in so popestrile dogajanje Kar tako naprej Držim pesti za naše decembrke
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.12.2009 12:40:28
|
|
|
|
elanor
|
he he..smo kr pridne za tipkat zadnje čase ja jst sm tko utrujena...ne vem kako bi preživela če bi bla in bi se mi še zaradi tega spalo kaj se kaj novega drugače dogaja danes z vami?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.12.2009 14:43:00
|
|
|
|
Tincy90
|
Olaaa! Js sm še 2v1, čeprov sm mela spet dans popadke, ampak so bli spet neredni, enkrat na 9min, drugič na 4min. Madona me use tko dol tišči in boli d komi sedim. Kaj bi dala d bi me zares zagrablo tko kt je treba in da greeeeem že enkrat jooj! naj me ta brejost čim prej mine. hja počutm se pa hmm, ne vem kako bi opisala, mešani občutki morda? god save me!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.12.2009 15:09:53
|
|
|
|
witch
|
boga tincy še kar doma upam, da boš res počasi šla, ker tak trebuh nositi je pa tudi napor držim pesti da bo čim prej mimo hehe tipkamo pa res zadnje čase veliko hja se vidi da je zima in na polju ni dela kmetje pač pozimi počivamo in imamo čas drugače kako ste? jaz se spravljam učit (če verjameš v božička fb in rr imata pa ja prednost ), delala sem tudi dopoldne, desno ramo sem si nekaj za j..... in me ful boli. Ja in to je to - se pravi nič novega
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.12.2009 16:17:27
|
|
|
|
Lun1ca
|
ojoj punce jaz vas sploh ne dohajam več same klepetuljice! No pri meni še vedno ni nič novega.. G še žal nisem mela časa poklicat, tako da bom to storila ju3. Kr tale moja me prav ob živce spravlja. Danes je 46 dan mojega cikla.. svašta! Drugače sem pa bla pridna sem včeraj že zvedla rezultate iz petkovega kolokvija. Sm pisala kar 91%.. moj drugi najboljši rezultat v celi karieri študija Tak da sm se mogla mal pohvalit ja. Danes je v stanovanju vodovodar dokončal svoje delo, ju3 je menda pavza v četrtek pa mi že pridejo porihtat stene, da se lahko začnejo polagat ploščice in da se počasi zmontira tuš kabina, umivalnik, itd. Danes teden pa mi že celo pridejo nardit tudi nove okne Nisem si misla da boma z dragim to dočakala že pred prazniki. Komaj čakam da se moj domek dokonča, ker sem že včasih prav izčrpana. Kak more bit šele utrujen moj dragi, ko ma šiht pol pa še cele dneve po stanovanju dela.. Tako da sma se zdaj že fiksno odločla da boma novo leto preživela v najinem novem lepem domeku Čeprav še brez pohištva v dnevni (tega boma namreč nardila januarja), ampak glavno da mama kavč pa tv No zdej sm se tu mal razpisala, zdaj pa grem še hitro na fb farmo poklikat
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.12.2009 16:22:26
|
|
|
|
emibu
|
tkole da se spet jaz mal javim sem speka use kar sem si zadala plus kosilo sm čist utrujena grooozaaa smrdim pa k en pohan piščanc jeeek me pa neki špika u spodnjem delu trebuščka (sem v 16-17 tednu) upam da ni kaj narobe ker ponavadi skos ležim ceu dan dans sem bla pa skos na nogah pa sem pa tja letala...kaj mislite?.. joooi naj še jst povem s temi testrčki je tko mal čudn men je prvi pokazu NEG pa pol čez neki cajta mi je rahlo črtico skor neč u glavnem pol so mi pa povedal u bolnci da prčakujemo tak d jst se ne zanašam nato razn če sm ga prehitr delala maybe???
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 15.12.2009 18:42:49
|
|
|
|
elanor
|
tud mene danes neki špika v sp. delu trebuha, sploh kadar sedim. le kdo bi vedel kaj se dogaja... če bom imela ju3 čas bom šla kakšne testerčke nabavit, da bojo pripravljeni za dan D sm misnla kr fs uzet..upam da ne bojo kej narodbe pokazali...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?