|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
2.12.2009 11:03:55   
Tincy90
Vse naj naj Tjaški za eno leto.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In Zali za pet mescev.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
2.12.2009 11:13:25   
arupnik3
user posted image user posted image user posted image za Zalo ja čas res hitro beži boš videla takoj bo leto naokrog ko se boš spominjala kako je blo prve dni z malo štručko

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
2.12.2009 12:41:02   
alina88
Tudi jaz se pridružujem čestitkam ob roj. dnevu!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
2.12.2009 14:10:05   
witch
Čestitke Tjaši in Zali user posted image
alina88 hvala za spodbudne besede user posted image upam, da nama obema uspe user posted image
lun1ca upam, da se bo kmalu vse uredilo in da bo +

(odgovor članu alina88)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
2.12.2009 15:08:48   
Zvezdici
lun1ca - držim pestke za naslednjič. Enkrat ni user posted image , da bo pa user posted imageuser posted image user posted image

arupnik3
- vse najboljše tvoji pupi!!! user posted image user posted image

donna22 - pa tvoji pupiki tudi user posted image user posted image user posted image ! Čas, pa gre res hiter. Jaz ne morem verjeti, da sem že v 6. mesecu. Enkrat se obrneš in je leto naokoli.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
2.12.2009 15:42:44   
malajka84
vse najboljše mali princeski...pa čestitke tudi drugi princeski za 5 mesecevuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugač epa ravno prebolela neko čudno virozo, zdaj je minil..je pa mimo tudi O, tk da ta mesec ne bom kej preveč upala....bopa janurja.

Držim pesti za vse.!!

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
2.12.2009 16:06:32   
donna22
Hvala vsemuser posted image user posted image Kaj več pa upam, da bom uspela pokomentirat v prihodnjih dnehuser posted image Poleg user posted image ne ostane kaj dosti časa, tak da ga izkoristite, dokler lahko user posted image user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
2.12.2009 16:51:22   
nincy29
vse naj naj za 1 leto in vse naj naj za 5 mesecevuser posted image user posted image
lunca..držim pesti da ti res čimprej use.
punce ko berem kako se trudite pa nemorete pluska zagledat si rečem da sem lahko prava srečnica ker mi je že v 2 uspelo.močno držim pesti tudi za vas da zagledate magični + in se mi pridružite.

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
2.12.2009 19:26:39   
arupnik3
hvala vsem....user posted image

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
3.12.2009 15:41:37   
witch
Kam ste se pa danes vse skrile?
Jaz sem danes spet delala, zdaj se pa "pridno" (na rr in fb user posted image ) učim za jutrišnji izpit. Držite mi pesti, da opravim, da bom spet korak bližje koncu user posted image Mene danes ful nekaj matra. Vrti se mi pa slabo se počutim user posted image mogoče zaradi izpita, mogoče pa je kaj drugega.
Se beremo user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
3.12.2009 18:08:18   
arupnik3
ojla punce
no pa sm končno tudi jaz dobila službo tako da začnem hodit v službo 14.12. po eni strani komaj čakam po drugi mi bo pa hudo ka ne bom ves čas zraven moje pikice ah bo že bojo pa € padal v denarnico...
lepo se imejte
papa

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
3.12.2009 22:59:28   
Lun1ca
jaz še pa vedno čakam na user posted image .. zgleda me spet mal zafrkava user posted image ali pa morda čez par dni zagledam user posted image .. sej sm rekla dokler ne priteče, še mam mal upanja!!

No danes sem postala ziher najbolj štorasto (nerodno) dekle tedna, če ne mesca. Nekako sm se vsa vesela z medenjaki in kozarcem coca cole podala po stopnicah v svojo sobo in nekako mi je uspel copat sredi stopnic na pol zdrknit iz noge in sem zahaklala stopnico in sem poletela.. razbila krožnik in okrasila steno s coca colo user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
4.12.2009 9:54:03   
Zvezdici
lun1causer posted image user posted image Si predstavljam. Jaz tudi spadam med ta ''nerodne'' user posted image . Samo, da jaz sem nazadnje okrasila steno z omako za makarone user posted image user posted image user posted image
Še vedno držim pestke za tvoje user posted image !

arupnik - user posted image user posted image Čestitke za novo službo!

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
5.12.2009 16:15:30   
Lun1ca
Zvezdici no potem še moja coca cola ni tak huda user posted image user posted image

Moje user posted image še vedno ni.. prav ponorela bom počasi. Sej se sploh nebi bunla, da user posted image ni, če bi zagledla user posted image , tak pa sma z eno črtico že kot najboljši kolegici, ko se tak dosti vidima user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
5.12.2009 16:19:30   
Lun1ca
sej res.. kje pa je naša Tincy90? Se nič ne oglasi.. A je že morda user posted image privekal na svet? user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
5.12.2009 17:48:58   
Zvezdici
lun1ca - ali si naredila še kak test? Mogoče pa je kaj?

Ja tincy90 oglasi se kaj! Mene že tudi firbec matra user posted image .

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
5.12.2009 17:50:11   
Zvezdici
Ajaaaa, pa tincy90 je imela včeraj rojstni dan kolikor sem videla v profilu!!
Vseeeeeeeeeeee najboljšeee!!! Na čim lažji porod, ter, da sta čimprej doma user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
5.12.2009 18:13:54   
donna22
VSE NAJBOLJŠE, TINCY90user posted image user posted image user posted image Naslednja pa sem menda jaz user posted image - ali ima slučajno katera še prej rojstni dan?user posted image user posted image
Sicer pa, tincy, a že cartamo?user posted image

arupnik, čestitke za službouser posted image Boš se že navadla bit malo več brez svoje pikice, to žal pride prej ko slejuser posted image

lun1ca, kaj novega? Še vedno držim pesti, da se ti pokažejo user posted image user posted image

witch, ti se pa učiš podobno kot jaz -RR in FBuser posted image user posted image Lahko mi pošlješ na ZS tvoje ime in priimek, pa te dodam na ZS - pa seveda tudi katera druga če je še nimamuser posted image Na žalost niti nimam nadzora več, koga vse s te teme imam dodanega in koga neuser posted image

Bostina, ne izgubit upanja ... Mogoče boš pa zagledala user posted image drug mesec, ko boš najmanj pričakovalauser posted image

Zvezdici, kako poteka user posted image ? Res je nekaj posebnega imet naše zakladke v trebuščku ... Tako da uživaj ta čas, jaz sem na ful - čeprav z malo nestrpnosti, sevedauser posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
5.12.2009 18:16:36   
donna22
Sem šla malo med decembrke prečekirat, pa je tincy90 še danes objavila en post, tako da še ne carta ... Seveda pa držim pesti za hiter in lahek poroduser posted image user posted image

Aja, hvala še enkrat vsem za čestitke za 5 mesecev user posted image Super ste, punceuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
5.12.2009 18:58:23   
Tincy90
Mislm fak no, zdj sm vam tko lep post napisala in mi ga kr ni poslal!user posted image user posted image user posted image jooj bom se potrudila pa še enkrat probala istga napisat.user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
5.12.2009 19:14:24   
Tincy90
Ojla!user posted image

Hehe, nisem vam še pobegnila rodit ne, me tamala mal heca s popadki in brcikami in otrdelim trebuhom.user posted image kt sm že napisala, upam d vam bom mela čas sporočit kdaj bom mogla it v P. Hvala vam za čestitke.user posted image juhu, zdj sm pa za en let starejša, sm že 19.user posted image user posted image učeri sm bla na pijači s kolegico in sm sred kafiča dobila popadke (seveda fejk).user posted image in ta moja kolegica je čist panična ratala, ja kaj bo če zdj rodiš pa take.user posted image mislm bl panična ratala kt js k sm noseča, no in pol sm ji šla razlagat, da so bli to fejk popadki, pa da za rodit moraš met taprave popadke, al ti voda odteče itd. No pol sm jo nekak pomirila (čeprov mi je pol še ves čas govorila oz me sprašvala če sm ok, pa d naj kej govorim d naj ne bom tiho kr sm pol sumljiva).user posted image blo je smeha še pa še.user posted image drgač pa kar se tiče popadkov, mislm če že fejk bolijo k user posted image , kako je pol šele s tapravimi o mama mija.user posted image ja nč, js pravm d se bomo pa drl ne.user posted image sm ugovotovila d mam točno še en tedn do roka, mene pa tamala zejbava namest d bi se že trdno odločila pridt na svet.user posted image u torek mam pregled pri G in bomo vidl, če je že kej novga al še kar nič. Upam d je kr bi že res rada rodila in cartala.user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
5.12.2009 19:15:14   
Tincy90
Un prvi post k ga ni hotlo objavt je biu bolši.user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
5.12.2009 23:22:54   
Lun1ca
Tincy90 ja vse najboljše in čim lažji porod, pa da bo user posted image rad spal ponoči user posted image

pri meni ni nič novega.. user posted image včeraj sm nardila še en testek, sicer zvečer ampak je bil negativen.. zdej pa ne delam več testkov vsaj 1 teden ne.. če me seveda user posted image ne prehiti.. Jaz sam upam da mam daljši cikel in da je tut O bla pozneje in da sem kljub temu zanosla in da še pač traja predno bo testek pokazal user posted image . Ah sanje, sanje..

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
6.12.2009 13:11:24   
Zvezdici
tincy - potem, pa počasi res nekaj bo. To potem pomeni, da tapravi popadki se ne začnejo predenj ti voda ne odteče? Če sem prav razumela. Toliko, da vem, hehe.

lun1ca - še vedno te imam v mislih. Se spomnim ubistvu vsaki dan nate in firbcam na forumu če kaj novega. Še vedno držim pestke in upam s tabo na user posted image !

Lep dan punce.. kljub megli (no vsaj tu v Lj).

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
6.12.2009 13:15:45   
arupnik3
tincy90 draga moja ko bodo tapravi popadki verjemi da boš vedla men je trebuh ful otrdeval pa bolel me je za popi.... in so bli valda lažni popadki joj joj sm se bala kaj bo šele ko bodo tapravi .... pa v bistvu me je ful bolel sam se je dal potrpet.... pa ne bit živčna ...želim ti čimhitrejši porod in čimmanj bolečin user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?