Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.12.2009 11:03:55
|
|
|
|
Tincy90
|
Vse naj naj Tjaški za eno leto. In Zali za pet mescev.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.12.2009 11:13:25
|
|
|
|
arupnik3
|
za Zalo ja čas res hitro beži boš videla takoj bo leto naokrog ko se boš spominjala kako je blo prve dni z malo štručko
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.12.2009 12:41:02
|
|
|
|
alina88
|
Tudi jaz se pridružujem čestitkam ob roj. dnevu!!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.12.2009 14:10:05
|
|
|
|
witch
|
Čestitke Tjaši in Zali alina88 hvala za spodbudne besede upam, da nama obema uspe lun1ca upam, da se bo kmalu vse uredilo in da bo +
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.12.2009 15:08:48
|
|
|
|
Zvezdici
|
lun1ca - držim pestke za naslednjič. Enkrat ni , da bo pa ! arupnik3 - vse najboljše tvoji pupi!!! donna22 - pa tvoji pupiki tudi ! Čas, pa gre res hiter. Jaz ne morem verjeti, da sem že v 6. mesecu. Enkrat se obrneš in je leto naokoli.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.12.2009 15:42:44
|
|
|
|
malajka84
|
vse najboljše mali princeski...pa čestitke tudi drugi princeski za 5 mesecev Drugač epa ravno prebolela neko čudno virozo, zdaj je minil..je pa mimo tudi O, tk da ta mesec ne bom kej preveč upala....bopa janurja. Držim pesti za vse.!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.12.2009 16:06:32
|
|
|
|
donna22
|
Hvala vsem Kaj več pa upam, da bom uspela pokomentirat v prihodnjih dneh Poleg ne ostane kaj dosti časa, tak da ga izkoristite, dokler lahko
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.12.2009 16:51:22
|
|
|
|
nincy29
|
vse naj naj za 1 leto in vse naj naj za 5 mesecev lunca..držim pesti da ti res čimprej use. punce ko berem kako se trudite pa nemorete pluska zagledat si rečem da sem lahko prava srečnica ker mi je že v 2 uspelo.močno držim pesti tudi za vas da zagledate magični + in se mi pridružite.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 2.12.2009 19:26:39
|
|
|
|
arupnik3
|
hvala vsem....
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.12.2009 15:41:37
|
|
|
|
witch
|
Kam ste se pa danes vse skrile? Jaz sem danes spet delala, zdaj se pa "pridno" (na rr in fb ) učim za jutrišnji izpit. Držite mi pesti, da opravim, da bom spet korak bližje koncu Mene danes ful nekaj matra. Vrti se mi pa slabo se počutim mogoče zaradi izpita, mogoče pa je kaj drugega. Se beremo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.12.2009 18:08:18
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla punce no pa sm končno tudi jaz dobila službo tako da začnem hodit v službo 14.12. po eni strani komaj čakam po drugi mi bo pa hudo ka ne bom ves čas zraven moje pikice ah bo že bojo pa € padal v denarnico... lepo se imejte papa
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 3.12.2009 22:59:28
|
|
|
|
Lun1ca
|
jaz še pa vedno čakam na .. zgleda me spet mal zafrkava ali pa morda čez par dni zagledam .. sej sm rekla dokler ne priteče, še mam mal upanja!! No danes sem postala ziher najbolj štorasto (nerodno) dekle tedna, če ne mesca. Nekako sm se vsa vesela z medenjaki in kozarcem coca cole podala po stopnicah v svojo sobo in nekako mi je uspel copat sredi stopnic na pol zdrknit iz noge in sem zahaklala stopnico in sem poletela.. razbila krožnik in okrasila steno s coca colo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 4.12.2009 9:54:03
|
|
|
|
Zvezdici
|
lun1ca - Si predstavljam. Jaz tudi spadam med ta ''nerodne'' . Samo, da jaz sem nazadnje okrasila steno z omako za makarone Še vedno držim pestke za tvoje ! arupnik - Čestitke za novo službo!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.12.2009 16:15:30
|
|
|
|
Lun1ca
|
Zvezdici no potem še moja coca cola ni tak huda Moje še vedno ni.. prav ponorela bom počasi. Sej se sploh nebi bunla, da ni, če bi zagledla , tak pa sma z eno črtico že kot najboljši kolegici, ko se tak dosti vidima
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.12.2009 16:19:30
|
|
|
|
Lun1ca
|
sej res.. kje pa je naša Tincy90? Se nič ne oglasi.. A je že morda privekal na svet?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.12.2009 17:48:58
|
|
|
|
Zvezdici
|
lun1ca - ali si naredila še kak test? Mogoče pa je kaj? Ja tincy90 oglasi se kaj! Mene že tudi firbec matra .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.12.2009 17:50:11
|
|
|
|
Zvezdici
|
Ajaaaa, pa tincy90 je imela včeraj rojstni dan kolikor sem videla v profilu!! Vseeeeeeeeeeee najboljšeee!!! Na čim lažji porod, ter, da sta čimprej doma !
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.12.2009 18:13:54
|
|
|
|
donna22
|
VSE NAJBOLJŠE, TINCY90 Naslednja pa sem menda jaz - ali ima slučajno katera še prej rojstni dan? Sicer pa, tincy, a že cartamo? arupnik, čestitke za službo Boš se že navadla bit malo več brez svoje pikice, to žal pride prej ko slej lun1ca, kaj novega? Še vedno držim pesti, da se ti pokažejo witch, ti se pa učiš podobno kot jaz -RR in FB Lahko mi pošlješ na ZS tvoje ime in priimek, pa te dodam na ZS - pa seveda tudi katera druga če je še nimam Na žalost niti nimam nadzora več, koga vse s te teme imam dodanega in koga ne Bostina, ne izgubit upanja ... Mogoče boš pa zagledala drug mesec, ko boš najmanj pričakovala Zvezdici, kako poteka ? Res je nekaj posebnega imet naše zakladke v trebuščku ... Tako da uživaj ta čas, jaz sem na ful - čeprav z malo nestrpnosti, seveda
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.12.2009 18:16:36
|
|
|
|
donna22
|
Sem šla malo med decembrke prečekirat, pa je tincy90 še danes objavila en post, tako da še ne carta ... Seveda pa držim pesti za hiter in lahek porod Aja, hvala še enkrat vsem za čestitke za 5 mesecev Super ste, punce
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.12.2009 18:58:23
|
|
|
|
Tincy90
|
Mislm fak no, zdj sm vam tko lep post napisala in mi ga kr ni poslal! jooj bom se potrudila pa še enkrat probala istga napisat.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.12.2009 19:14:24
|
|
|
|
Tincy90
|
Ojla! Hehe, nisem vam še pobegnila rodit ne, me tamala mal heca s popadki in brcikami in otrdelim trebuhom. kt sm že napisala, upam d vam bom mela čas sporočit kdaj bom mogla it v P. Hvala vam za čestitke. juhu, zdj sm pa za en let starejša, sm že 19. učeri sm bla na pijači s kolegico in sm sred kafiča dobila popadke (seveda fejk). in ta moja kolegica je čist panična ratala, ja kaj bo če zdj rodiš pa take. mislm bl panična ratala kt js k sm noseča, no in pol sm ji šla razlagat, da so bli to fejk popadki, pa da za rodit moraš met taprave popadke, al ti voda odteče itd. No pol sm jo nekak pomirila (čeprov mi je pol še ves čas govorila oz me sprašvala če sm ok, pa d naj kej govorim d naj ne bom tiho kr sm pol sumljiva). blo je smeha še pa še. drgač pa kar se tiče popadkov, mislm če že fejk bolijo k , kako je pol šele s tapravimi o mama mija. ja nč, js pravm d se bomo pa drl ne. sm ugovotovila d mam točno še en tedn do roka, mene pa tamala zejbava namest d bi se že trdno odločila pridt na svet. u torek mam pregled pri G in bomo vidl, če je že kej novga al še kar nič. Upam d je kr bi že res rada rodila in cartala.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.12.2009 19:15:14
|
|
|
|
Tincy90
|
Un prvi post k ga ni hotlo objavt je biu bolši.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 5.12.2009 23:22:54
|
|
|
|
Lun1ca
|
Tincy90 ja vse najboljše in čim lažji porod, pa da bo rad spal ponoči pri meni ni nič novega.. včeraj sm nardila še en testek, sicer zvečer ampak je bil negativen.. zdej pa ne delam več testkov vsaj 1 teden ne.. če me seveda ne prehiti.. Jaz sam upam da mam daljši cikel in da je tut O bla pozneje in da sem kljub temu zanosla in da še pač traja predno bo testek pokazal . Ah sanje, sanje..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.12.2009 13:11:24
|
|
|
|
Zvezdici
|
tincy - potem, pa počasi res nekaj bo. To potem pomeni, da tapravi popadki se ne začnejo predenj ti voda ne odteče? Če sem prav razumela. Toliko, da vem, hehe. lun1ca - še vedno te imam v mislih. Se spomnim ubistvu vsaki dan nate in firbcam na forumu če kaj novega. Še vedno držim pestke in upam s tabo na ! Lep dan punce.. kljub megli (no vsaj tu v Lj).
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 6.12.2009 13:15:45
|
|
|
|
arupnik3
|
tincy90 draga moja ko bodo tapravi popadki verjemi da boš vedla men je trebuh ful otrdeval pa bolel me je za popi.... in so bli valda lažni popadki joj joj sm se bala kaj bo šele ko bodo tapravi .... pa v bistvu me je ful bolel sam se je dal potrpet.... pa ne bit živčna ...želim ti čimhitrejši porod in čimmanj bolečin
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?