|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
30.11.2009 14:21:50   
sa5i
Pozdravljene! Kako e kaj se vam spet po lepem času malo javim. Hmmm ja no nevem točno, če sem napisala, da sem imela pregled pa kri so mi vzeli in sedaj nič še nevem. mam pa 9.12 ultrazvok, srček je bil tak smešno heh ja to je to. slabo mi je še itak, le, da sedaj wc obiščem le zjutrj redko še popoldne. upam, da res počasi mine.
 Lun1ca vso srečo, pa javi že enkrat kaj je na vidiku!!!! user posted image  no tisti, ki se je poročila vse čestitike jaz bi tudi....
je še čas,... treba stanovnje prej poštimati. pa hišo prekriti.... uh ja.

punce, drugače pa včeraj sem komaj zaspla, mi je ena sorodnica povedala noovico, ko je bila prejšnji teden ena ženska 3 tedne do rka poroda pa je šla na UZ in so ji rekli, da je otrok umr. nato je mrala še seveda normalno roditi. pa jaz verjamem, da to se ti lahko zmeša če to doživiš. .... bolje ne razmišljati o tem a vseeno mene kar stiska, ko imaš že vse pripravljeno doma pa pride taka novica to se ti more podreti svet. oki upam, da vas nisem reveč zamorila, lep dan pa pozdravite se te ki ste boge.

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
30.11.2009 18:13:38   
pinky86
Hvala za čestitke user posted image

Sa5i, to sem bila pa jaz user posted image Priporočam mini poroko, skoraj nič stroškov pa še tako sproščeno je vse skupaj, res luštno. Vsak dan grem slikice pogledat in mi je tko fajn, k smo se imeli res lepo. Sam album moram še kupituser posted image enga lepga zbrat!

Zvezdici, v soboto imam fax, ker izredno študiram, ob redni službi...sej se meni tut ne da v petek po službi tam sedet in poslušat, sploh ne morem bit zbrana...v soboto pa spet zgodaj vstat, da pridem do 8h v LJ in spet do 12huser posted image glih zdj to soboto, prof. kar ni nehal in nehal predavat, sem šla kar ven...nisem več zdržala heh sej se tolažim, da samo še letos!!

Lun1ca, ej ful si me dobr spomnla na partis...čist sva pozabila z mojimuser posted image Gledala sva na muli pa na limewire pa nič...evo s partisa pa itak skos filme loudava, pa nisva pogledala za musko!! Tko da še 1x THX user posted image Pa hvala za ponudbo, ampak zdj ga bom že sama našla user posted image Drgač kar se teh vampirjev tiče, jaz kkšnih preveč dark pa scarry filmov ne maram, k se tok vživim, da me je pol ful strah, tko da grozljivke odpadejo. Res čist preveč pol o tem razmišljam in mi je sam bad user posted image Se pa čist strinjam s tabo, v tretjem delu res ne veš za koga bi naviju, k sta oba tok pozorna hihi Dej preberi še četrtga - bova lohk pol kkšno rekle user posted image Tok stvari se zgodi, da se ti bo kr mešal od vseh informacij in dogodkovuser posted image

Drgač pa k ste me tok hvalile kok sm pridna na nedeljo - sej se nism preveč pretegnilauser posted image Mislm, stanovanje je blo treba pospravt, k ga pač v soboto nisva (ni blo cajta), k med tednom pa spet ne pucam popoldne neki ful - kar je pač za sprot, sam generalna je ponavad v soboto. Si z mojim razdeliva kaj bo ker naredu in pol je en dva tri pospravljen - mam zlatega moža user posted image

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
30.11.2009 19:14:03   
egleria
Zvezdici - 16.1.2010 mam rok.. :D

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
1.12.2009 8:02:13   
alina88
Hojla punce...

Nekaj časa me ni bilo tukaj gor pa vidim, da se kar dogaja... Sem opazila, da ste naredile seznam...zelo lepouser posted image .
Pri meni zaenkrat ni sprememb...razen to, da me že nekaj dni zelo špika tam spodaj. Malo smo "umirili" načrtovanje user posted image , ker sem s 1.1.2010 dobila novo službo. Malo sem trenutno zmedena, saj sem se pripravila na to, da čimprej pridelamo plusek, sedaj pa je kar naenkrat posegla situacija z novo službo vmes. Ne vem kaj naj...zelooo sem bila user posted image vesela nove priložnosti, hkrati pa sem se kar zjokalauser posted image , ker so se mi nekako sanje o user posted image prestavile za nekaj časa. Še vedno me obdajajo mešani občutki...z mojim user posted image sva se odločila, da bova ostala pri tem, da ne paziva, samo da se ne ukvarjava tako aktivno z user posted image . Ima kakšna podobno izkušnjo? Res bi mi prav prišel kakšen nasvet, da si uredim misli in pomirim žalost ter se veselim nove službe, ki je pred mano.

user posted image

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
1.12.2009 9:05:15   
Zvezdici
alina - ne bodi žalostna. Imej v mislih to, da je to dobro za vas vse (bodoče) 3 ko to boste. Tako, boste bolj finančno stabilni in boš svojemu bodočemu otroku lahko več privoščila, kot če ne bi imela redne službe. Mogoče je user posted image ravno zaradi tega malo počakal. Vse je za nekaj dobro.
Ne bodi žalostna. Obrni sebi v pozitivno! Bo pa potem lepše. Sicer, pa to še ne pomeni, da če januarja začneš z novo službo, da ne smeš imeti user posted image . Še vedno ga lahko imaš. Tako, da imaš ubistvu še vedno vse možnosti odprte!
user posted image Da te žalost hitro mine!user posted image

user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu alina88)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
1.12.2009 9:32:43   
alina88
Ja vem, da je to dobro zame in za vse nas, da si najprej uredim službo. Sva se o tem veliko pogovarjala tudi z mojim user posted image , isto mi je povedal, kot ti zvezdici. Pa vseeno sem tako "padla" v to pričakovanje user posted image , da me je kar malo potrlo to s službo. Zelo nerodno bi bilo, da me vzamejo in jim potem po 2 mesecih povem ,da sem noseča, če se mi slučajno to zgodi. Čeprav sem trenutno zaposlena za nedoločen čas, vendar so pogoji dela katastrofalni. Zato sem se podala v iskanje nove službe...tukaj zdaj pa me bodo vzeli najprej za določen čas, in kaj bo, če slučajno zanosim??!!!user posted image

Hvala zvezdici za pozitivne besede...user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
1.12.2009 9:41:29   
Zvezdici
pinky86 - si pa pridna ja. Meni po pravici povedano se sigurno ne bi dalo user posted image .
user posted image user posted image Zate!

alina - user posted image Še enega. Probaj malo pozabiti na to, pa bo šlo vse svojo pot. Po moje bo na koncu prišlo ven tako kot bo treba. Pri meni je bilo včasih tako. Tako, da upam, da bo pri tebi isto!

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu alina88)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
1.12.2009 15:54:40   
witch
Evo mene po dolgem času. Sem videla seznam user posted image user posted image super je. Drugače pa jaz user posted image ne pričakujem 18.12. in upam, na predčasno darilo božička user posted image
Trenutno sem res ful zaposlena in nimam časa nič user posted image delam, na faksu še imam 8 izpitov za opraviti. Nimam še opravljenih vseh nastopov na srednji šoli (bom namreč enkrat profesorica user posted image ) in imam res vse zdaj. V petek grem na izpit, v sredo (naslednji teden) imam nastop, 14. pa spet izpit. Ah saj bo.. hitro bo konec faksa, potem mi bo pa hudo user posted image
Držite se vse user posted image čuvajte svoje user posted image Ostalim vsem pa želim, da se čim prej na testu nariše + user posted image
Se beremo user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
1.12.2009 18:11:23   
tix
  KJUB MLADOSTI BOMO MAMICE

ali  PRIČAKUJEMO

user posted image

Patrishka             20.08.          23 let       3.krog        LJ
katix                     xx.08.          20 let       5. krog         ? 

zlatolaska             xx.09           21 let       1. krog      Medvode
IsabellaLana        xx.09.          25 let       3. krog          NM 

kago                     xx.10.         25 let         7. krog          ?

mladika                 15.11.          21.let         8.krog           LJ
elanor                     26.11.        21.let          6.krog (?)     Primorskaa

Lun1ca                  1.12.            22let          4.krog         MB
BOSTINA              15.12.          25.let         10.krog       CE 
pinky86                18.12.           23let          3.krog        Lj-okolica
kajkakr                 19.12.           20let            ?                ?
alina88                  ?.12.             21.let         2.krog         ?
witch                      ?.12.            24.let             ?               ?

NOSEČKE 

user posted image

Sasy                     20.11. 2009       20 let           LJ 
 Tincy90              12.12.2009         18let         Dolenjska                              
tinncyka               12.01 2010        19 let           CE  
Portorožegleria   16.1.2010           20 let        Velenje 
Anneri                  23.01.2010         25 let           MB 
P1ka23                18.2.2010           23 let            ?      
kemo                    19.1.2010           23 let        Celje 
Zvezdici                24.3.2010           21 let          LJ 
Chi_Pita               01.04.2010         23 let        Izola   
lenčy                    28.03.2010           ?                 ? 
nincy29                27.04.2010         18 let          Go
patella                  xx.5.2010            23let           LJ    
biba88                  25.5.2010           21let            ?
 kaya333              08.5.2010           21let            ?
 sa5i                      22.6.2010           20let           MS
 nanny.girll           26.5.2010            19let           LJ
 lila26                   ??.?.2010             18let            ?
tix                         20.7.2010                 21let      KR
sunshine84           ?.?.2010                25.let         KR

MLADE MAMICE 
user posted image

*** lucy86 (1. pri 22. letih)***(2009) 
*** Mateja4 (1. pri 20. letih)***(2009) 
***Snoopyka (1.  pri 18. letih)*** (2009) 
***donna22 ( 1. pri 22 letih)*** (2009) 
*** pondelak (1.  pri 19. letih) *** (2009) 
*** zoja10 (1.  pri 22. letih) *** (2009) 
*** črticaa (1. pri 19 letih)*** (2009) 
*** Pikica5 (2.  pri 21. letih)*** (2008) 
***arupnik3 (1.  pri 20. letih)***(2008) 
*** Ploha ( 1.  pri 21. letih) *** 
*** angel_rebelde  (1.  pri 19. letih) *** 
*** petra88 (1.  pri 20. letih) *** 
*** pikica36 (1.  pri 18. letih) *** 
*** čebelica01 (1.   pri 20. letih)***
***M1987 (1.  pri 21. letih)***2009
***jasmina in tadej (1. pri 22. letih)***2009 
***Tamika87 (1. pri 21. letih)***2009 
***litlleMiss (1. pri 18. letih)***2009 
***jancyika (1. pri 19. letih)***2009
***kaya333 (1.pri 20. letih)***2008

user posted image

Kljub mladosti bomo mamice song 

Mlade smo, polne energije, 
čakamo, da se nam  odkrije. 
Da nam bo čimprej uspelo, 
vsak dan  veselo . 

Mlade nosečke se veselijo, 
saj kmalu svojo pikico dobijo. 
Skupaj čvekamo v dobrem in slabem, 
da zagledamo   nepozaben. 

Nekatere med nami pa so že mamice, 
pomagajo nam lajšati naše težavice. 
Znaki, skrbi in pričakovanja nas skrbijo, 
mamice pa nam pomagati hitijo.

vse punce naprošam, da podatke za seznam obarvajte z debelimi črkami...  če katera sama kopira seznam,naj poišče zadnjega... !!!!!!!!!!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
1.12.2009 18:45:00   
Lun1ca
No pa je dan D. user posted image ni, test pa delam ju3 zjutraj. Upajmo na najboljše user posted image

sa5i no ju3 javim kak je.. drži pesti user posted image da se ti ta mesec pridužim med user posted image upam da si ok in da slabosti hitro minejo, ker tole pa že traja kr nekaj časa.. revica user posted image

alina88 hm.. če si želiš otročka, pač normalno sproščeno brez zaščite user posted image in ker se boš manj obremenjevala s tem boš zanosila ko bo čas. Kar se službe tiče, če boš zanosla boš pač zanostla, itak lahko delaš do 8 mesecev in pol nosečnosti, pa še po tem oni nimajo stroškov s tabo in tvojo porodniško, ampak država. Tak da ti njim praktično nobenih izgub ne delaš, razen tega, da tebe ni tam in te mora morda kdo nadomeščati. Jaz npr. bi se v službi zelo potrudla in bila pridna, probala čim več vsem pomagat, zato da pač vidijo da si pridna delavka in prijazna sodelavka in da če zanosiš, da ne letiš kolk si dolga in široka. Seveda če želiš službo obdržati, ko se vrneš nazaj na delo. Če si noseča te prej namreč ne smejo oz. si nekak zavarovana, da te ne morejo kr tak odpustit, če pa te pred porodniško, pa nima veze, ker imaš isto porodniško plačo, kot bi jo mela če bi tam bila še vedno zaposlena. Tak nekako sem bila jaz o tem informirana user posted image Če se v čem motim pa me kr popravite punce.. mislim da vsaki pride kaka taka informacija prav..

< Sporočilo je popravil Lun1ca -- 1.12.2009 18:46:58 >

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
1.12.2009 19:07:39   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca

No pa je dan D. user posted image ni, test pa delam ju3 zjutraj. Upajmo na najboljše user posted image

Držim pesti zate ju3 user posted image user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
1.12.2009 19:11:27   
Tincy90
Lun1ca držim pesti zate!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
1.12.2009 19:27:25   
pinky86
alina, jaz sem na istem kot ti...ker sem se preselila, sem si poiskala tudi službo bližje, tako da sem s septembrom začela v novi službi in sem bila v enakih dvomih kot ti...ker so me vzeli na novo, sem itak dobila za določen čas (z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas drugo šolsko leto, se pravi septembra 2010) in kaj bo če jim po parih mescih povem, da sem noseča?! Ufff kok sem razmišljala, pa računala heh če bi zdaj zanosila potem bom rodila nekje do konca poletja, to še spada v letošnjo pogodbo, in če rodiš še v času tekoče pogodbe, se ti avtomatsko podaljša za čas porodniške...samo nihče mi ne mora garantirati, da me čaka zaposlitev, ko se mi porodniška zaključi aneuser posted image Potem sva rekla, da bova kao počakala...sam hallo, zakaj bi mi služba narekovala, kdaj bova imela otroka?!? Res me zdaj malo zvije, ko pomislim, da bi ostala brez službe, še posebej, ker sva prejšnji mesec podpisala kredit za 25 LET!!! Aaaaaaaaa....se pravi, službo moram met ane...samo potem sem tudi razmišljala, delam v vrtcu, če bi me kje mogli razumet, je to tukaj...poleg tega, ne bi koristila čisto cele porodniške, se pravi bi se prej vrnila na delo...ampak ne zaradi službe, daleč od tega, ampak zato, da bi bil še moj dragi nekaj zadnjih mesecev z otročkom, ker takrat se med otrokom in staršem splete čisto posebna vez, ko si z njim ves dan - zakaj bi to izkusile le mamice.

Ena možnost pa je, da enostavno šefa vprašaš, kakšen odnos imajo do nosečih delavk in kakšna prihodnost te čaka pri njih, če bi v prihodnjem letu zanosila...tvegano vem, ampak boš vsaj vedla pri čem si.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
1.12.2009 19:32:35   
pinky86
Lun1ca...sej vešuser posted image držim pesti!!

Aja, porodniško ti izračunajo glede na lansko plačo...zato verjetno ni važno, če pred porodniško izgubiš službo...je pa seveda čisto drugače, če veš, da te še čaka mesto, ko prideš nazaj...ali pa imaš skos v glavi, da nimaš službe, ko boš končala s porodniško!?! STRES!!!

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
1.12.2009 19:36:28   
Tincy90
Punce pomagite! Js sm mal prej opazila na hlačkah blago rdeč-rjav izcedek. In to mi je prteklo po tem ko sva z mojim mela en u izi seks. Mislte d je kej hujšga? Ne vem kaj naj, al naj grem u bolnco al ne. Sm se šla stušerat in sm si dala zdj vložek na hlačke pa da vidm če bo še kej. Bebica mi pa normalno miga, čutm njene brcike. Joj kr ne vem al bi se zjokala al ne...

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
1.12.2009 19:36:43   
witch

ali  PRIČAKUJEMO

user posted image

elanor                     26.11.        21.let          6.krog (?)     Primorskaa

alina88                  ?.12.             21.let         2.krog         ?
witch                     18
.12.            24.let        1.krog               ?

NOSEČKE 

user posted image

MLADE MAMICE 
user posted image

user posted image

vsak dan  veselo . 

vse punce naprošam, da podatke za seznam obarvajte z debelimi črkami...  če katera sama kopira seznam,naj poišče zadnjega... !!!!!!!!!!!!
[/quote]

< Sporočilo je popravil witch -- 1.12.2009 19:37:38 >

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
1.12.2009 19:41:56   
witch
Lun1ca držim pesti za jutri user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da bo +
alina88 upam, da se boš vedela pravilno odločiti. Probajta biti nezaščitena in če se zgodi, bo pa veselje user posted image Jaz rečem, da se vse zgodi z razlogom. Če je usoda taka, da ti je namenjeno zdaj imeti otroka se bo zgodil, če ne pa se bo takrat ko ti bo namenjen.
Tudi jaz težko čakam 18. da bomo videli kaj bo. Če nebo user posted image bom ful razočarana, težko mi bo.. Ker si res želim otroka. Ampak, se bo vse zgodilo z razlogom.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
2.12.2009 8:23:25   
Lun1ca
Tincy90 če je sam izcedek ne bi smelo bit nič hujšega.. upam da je vse ok

hvala vsem ko ste držale pesti, ampak zdej sm delala testek kr user posted image še seveda ni, ampak je pa tut test negativen user posted image zdej mi pa že gre rahlo na živce vse skupaj user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
2.12.2009 8:40:47   
arupnik3
"mene luna nosi!" dons smo pa skor tok mal spal kot eno leto nazaj ko sem šla v porodnišnico....NIČ..... moja princeska Tjaša vse najboljše in polno lupčkov.....

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
2.12.2009 9:30:48   
alina88
Punce...hvala za informacije (Lun1ca,pinky86,witch,...). Sama sem vedno v življenju na prvo mesto postavljala družino, ne kariero...pa se mi je zdaj kar naenkrat vse skupaj obrnilo na glavo. Zaenkrat smo malo prekinili vse skupaj, če pa nam je uspelo v 2. krogu, bomo pa izvedeli 12.12.... če bo user posted image bova oba presrečna user posted image in se ne bom obremenjevala s službo, če pa ne, pa se bom kar se da potrudila v službi, da dobijo dober vtis...potem pa veselo v akcijouser posted image . Upam pa tudi, da je mojemu novemu šefu jasno, da si enkrat bom ustvarila družino in bom slej ko prej šla na porodniško...
Kako to poteka, če se ti izteče pogodba oz. je zaposlitev za določen čas pa se zgodi da v tem času zanosiš, pa sem se tudi sama malo pozanimala. V vsakem primeru, si nekako deloma denarno preskrbljen, problem je res samo to, ker ne veš, ali te bo delovno mesto počakalo, kot je rekla pinky86. Vesela sem, ker imam takšno podporo pri mojem user posted image , ki si ravno tako močno kot jaz želi user posted image , pa je kljub vsemu pripravljen počakat par mesecev.

Sporočim kako se bo vse skupaj odvijalo....drugače pa držim pesti za vse ostaleza vse ostale! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
2.12.2009 9:34:47   
alina88
Še tole...witch, ne smeš obupat, če se ne bo pokazalauser posted image ...želja po user posted image naj te žene naprej, kajti če obupuješ, vso stvar samo še poslabša. Tako da pridno telovadite jaz pa držim pesti zate!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alina88 -- 2.12.2009 9:41:38 >

(odgovor članu alina88)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
2.12.2009 9:44:17   
alina88

IZVIRNO SPOROČILO: witch

ali  PRIČAKUJEMO

user posted image

alina88                  12.12.             21.let         2.krog         Lj-okolica
witch                     18
.12.            24.let        1.krog               ?

NOSEČKE 

user posted image

MLADE MAMICE 
user posted image

user posted image

vsak dan  veselo . 

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
2.12.2009 10:41:37   
Tincy90
Lun1ca vse je ok. Sm še doma in čakam če bo kaka akcija, sicer pa sporočim (vsaj upam da bom lahko če se mi ne bo preveč mudiluser posted image ) k bom šla v P.user posted image ti pa še naprej vztrajej, js sm s tabo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alina88)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
2.12.2009 10:47:32   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: arupnik3

"mene luna nosi!" dons smo pa skor tok mal spal kot eno leto nazaj ko sem šla v porodnišnico....NIČ..... moja princeska Tjaša vse najboljše in polno lupčkov.....

user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE TJAŠI ZA 1. LETO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
2.12.2009 10:48:16   
donna22
Moja Zala pa ima danes 5 mesecev user posted image user posted image user posted image Čas bežiuser posted image

Lun1causer posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?