Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.12.2009 22:29:33
|
|
|
|
Zvezdici
|
lun1ca - še zdaj nič?? Madona.. ja jutri hudiča, pa res reees upam, da ti prinese srečo!! sa5i - čestitke za prve 3 mesece . Upam, da te slabosti kmalu minejo! Danes sem nekje prebrala, da baje pomaga če zjutraj na tešče poješ eno banano. Probaj. Pri meni sicer ni nikoli nič pomagalo. Ampak probaš lahko . mladika - egleria - pa še res je. VSe se splača. Je potem bolj luštno Mene, pa tako noro močno dajejo krči da je za znoret. Sem danes imela pregled in mi je priporočila magnezij. In rees upam, da kmalu začne pomagat, ker se tudi premaknit ne moram vsake toliko časa . Lep večer!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.12.2009 9:03:08
|
|
|
|
egleria
|
proti slabosti baje pomaga če zjutraj preden vstaneš iz postelje poješ kakšen kreker, grisine, prepečenec ali kaj podobnega...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.12.2009 11:14:08
|
|
|
|
arupnik3
|
pozdravljene punce kako ste?? nimam veliko časa sam da se malo oglasim da ne pozabite name popoldne dobim obiske pa moram še malo pospravit kaj spečt... lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.12.2009 11:52:38
|
|
|
|
Zvezdici
|
IZVIRNO SPOROČILO: egleria proti slabosti baje pomaga če zjutraj preden vstaneš iz postelje poješ kakšen kreker, grisine, prepečenec ali kaj podobnega... Meni žal tudi to ni pomagalo.
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.12.2009 14:01:28
|
|
|
|
elanor
|
da se še jst malo javim... mi smo imeli v teh dneh vrjetno o, čeprow nism ravno kaj čutla... bomo vidli če za božička dobimo to bi bilo res najlepše darilo... mladika - ti je tudi ne pričakuješ enx takrat? bova skupej delale testke sm razmišljala da če takrat zagledamo , bi bil božič tudi ful lep dan za domačim povedat novičko-ampak bi blo to mogoče prezgodaj? ah no-sej niti ne vem če bo , pa že razmišljam o takih stvareh mi je tko lepo o razmišljat... tok me ma to da bi že kr vozičke zbirala novo leto - mi smo zmenjeni s prijatelji, da bomo pri njih...nekje zunaj na mrazu se gužvat tudi meni ne diši preveč... tincy90 - ti si pa že na finišu...joj...kok lepo :) pa ful maš lep datum za pdp sa5i - misli na to, da slabosti prenašaš za - se splača
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.12.2009 17:17:57
|
|
|
|
mladika
|
hej! Ja upam, da bomo lahka testke delal, da nav nas prej presenetla.glede sanjanja pa razmišljanja o sva si pa na istem...jst sm že tolko enih knjig pa revij na to temo prebrala da bom kmal doktor postala . držim pesti elanor da nama tokrat uspe.evo eno za naju.ja jst je ne pričakujem 31.12.(pa upam da res ne pride ker bi bla to katastrofa silvestrovat z !!aja pa zvezdici meni je G priporočala magnezij zarad menstrualnih krčev pa je pomagal:) sam sm jih mogla začet jemat 10 dni pred pričakovano M, tak da zdej tega ne prakticiram več,ker niti ne vem kdaj začet k se mi je ciklus čist zmešu.in kak se kej na praznike pripravlate,pečete kaj??
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.12.2009 18:07:42
|
|
|
|
elanor
|
jst je ne pričakujem pa malo prej...tm okol 24, 25 sm misnla testek delat (če ne bo prej seveda) jst sm tud že skorej odktor na tem področju - prebrala že vse živo
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.12.2009 19:09:47
|
|
|
|
Zvezdici
|
mladika - saj meni jih je tudi G priporočila, ampak tile krči, ko se vse razteza so za znoret . Sedaj se ne moram sploh več premaknit, ker me tako v krč prime. Upam, da bo kaj hmalu boljše, ker če ne sem čisto neuporabna. Hvala ti vseeno! elanor - , da zagledaš svoje zaslužene !!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 11.12.2009 22:02:24
|
|
|
|
mladika
|
kolk časa se pa že trudiš elanor,če smem prašat?!upam da nama bo uspelo čimprej in da je to najino zadnje leto v dvoje:)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.12.2009 9:32:26
|
|
|
|
witch
|
elanor - držim pesti da zagledaš + jaz pa je ne pričakujem 18. samo ne bom mogla zdržati do 24. da bi delal test bom kar prej. Hehehe že takoj 18. zjutraj pa upajmo na prelepo predčasno darilo za božič mladika - tudi tebi želim, da ti novo letno jutro prinese + za vaju in za mene. lun1ca - a je kaj novega? kaj so rekli gospod test? tincy90 - ka zdaj? babe so firbčne? že cartaš? sa5i - čestitke za 3 mesece naj ostalih 6 še hitro mine
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.12.2009 10:17:06
|
|
|
|
Tincy90
|
Žiu žiu! Kako smo kej? Js sm pouna ene energije in ne vem kaj bi počela. eh punce moje, mene tamicena zeza, kr noče in noče pridt ven, danes mam sicer PDP tko da upam in molim , da bi bla dans kaka akcija kr mi je ta datum zlo ušeč. tko da ne, ne cartam še, še čakam na to doživetje. Sm bla pa učer na pregledu in mi je delala CTG in UZ, spodi me pa ni nč prečekirala, če bi bla mogoče že kej odprta kar si js močno želim. Hočem bit odprta k Postojnska jama , kr moja bebica tehta okol 4068g. tko je UZ povedu, sicer pa vem d se lahk mot sm je pa tud G rekla d je zlo velika, d ma velik trebušček in glavco. Joj mene, kko bom js to rodila vn vam ne znam povedat. drgač je pa plodovnice še dovolj in je OK, tko da ni panike je lahko še neki časa v trebuščku. Sm js nočm d je še notr, js hočm d pride ven, da jo bom že enkrat cartala pa lupčkala pa d ne bo več tko ogromnga trebuha. No držim pesti za vse k pričakujete +, vsem nosečkam pa lepo nosečnost še naprej, da mine brez težav. za vas!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.12.2009 10:19:09
|
|
|
|
Tincy90
|
Veste kaj je še zanimivo? Zmer k (potanovm to delam )si koperam besedil d me ja RR ne bo zafrknu, me RR res ne zafrkne. pa kva je to, k da bi vedu d mora takrt pol nagajat kadr besedila ne koperam in napišem ceu roman. Prašič!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.12.2009 10:26:25
|
|
|
|
Lun1ca
|
Hm.. mnja gospod test je pokazal sam eno črtico spet , pa še kr ni in ni.. danes je 42 dan tega cikla.. niti ni nobenih znakov da bi naj kaj priteklo v bližnji prihodnosti.. Ponavadi me kake 2 do 3 dni prej začnejo bolet prsi, pa nenormalno potrebo po čokoladi dobim, zdaj pa gledam tu raffaellote že drugi dan, čeprav jih neizmerno obožujem..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.12.2009 10:41:04
|
|
|
|
Tincy90
|
Lun1ca zakaj se pa ne oglasiš pri G? Pa naj te ona za ziher pregleda, mu poveš da ni in da ti tud test sam eno črtico kaže. Joj, boga no...men bi se zmešal. bi pa definitivno šla h G, če bi me tko zejbavalo vse skupi. zate!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.12.2009 10:42:00
|
|
|
|
donna22
|
Tincy90, držim pesti zate, da bo čim prej in čim lažje Se meni samo zdi, ali pa res zadnje čase kar nočejo ven - vedno več jih gre čez rok Lun1ca
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.12.2009 11:02:25
|
|
|
|
Tincy90
|
Donna22 men se tud zdi tko, da kr nočjo vn teli naši lumpeki mali.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.12.2009 11:03:39
|
|
|
|
sa5i
|
hej pupe! Ene pikice še kar nočejo na svet? hehe, če pa je tako fajn tam kjer so zdaj, toplo je pa vsepovsod gredo s sabo..... Saj bo, še vsak je ven prišel. Lun1ca, pojdi k G, meni je moja dala tablete primolut nor in sem jih jedla en mesec tako se mi je po njih umetno sprožila M no 10 dni sem jih jemala ali še manj pa 2 na dan nevem več, moram prebrat na škatlici. je pa rekla, da naj pač v tistem času pazim, da ne zanosim pa saj tudi če se zdodi ni tragedije ni takega vpliva v glavnem prej očitno če ni bilo M tudi O nisem imela in nisem mogla biti po po teh tabletah sem pa zanosila ne med jemanjam ampak po. pomeni v roku 14 dni po . hecno ampak meni so tablete očitno pomagale do O. ali kakorkoli že. Ja pa še ostalim hvala za čestitke, pa da vam še to povem, da če jem v postelji preden sploh glavo dvignem mi ni niti pikice slabo več to pomaga joooj kje ste bile prej??? 3 mesece sem smilila že sama sebi. ko pojem kruh v postelji potem vstanem ni in tako lačna, da grem kar naprej jest. nič šibam zdaj moram neke referate oddati pa še niso napisani uživajte
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.12.2009 12:53:00
|
|
|
|
witch
|
sporočam vam, da je danes rodila moja kolegica jeeeeeeeej ta punčka pa je prehitela - 20.12. je bil rok
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.12.2009 13:12:12
|
|
|
|
Lun1ca
|
Mnja sej v pon bom poklicala G. sa5i veš da sm se spomnila nate, pa na te tablete ko si jih dobila bom jaz tut zahtevala to
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.12.2009 13:12:51
|
|
|
|
Lun1ca
|
joj sm še pozabla napisat.. witch čestitke kolegici
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.12.2009 13:47:37
|
|
|
|
egleria
|
sa5i super da je boljše Tincy90 tale tvoja pupa pa te že res matra.. upam da boš čimprej in čimlažje rodila. jaz sem že zdaj nestrpna čeprav mam še en mesec časa, kak šele moreš bit ti.. Zvezdici magnezij baje res pomaga. tudi nosečkam ga priporočajo če majo krče (lahko Donat, ali pa kakšne šumeče tabletke so še bolš). poskusi, saj nimaš kaj za zgubit.. Lun1ca nekaterim testek tudi zelo pozno pokaže nosečnost. pokliči G ali pa pojdi na krvni test..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.12.2009 13:58:03
|
|
|
|
Tincy90
|
Hvala egleria. Witch čestitke tvoji prjatlci.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.12.2009 15:53:22
|
|
|
|
elanor
|
witch - čestitke tvoji prijatlci! kolk je lepo slišat take novičke ns je kr nekej ki ne čakamo tm okol božička...jst upam da vse zagledamo vsa moja žlahta ima rojstni dan v tistem času okol avgusta-septembra tko da upam da sm podedovala kej sreče za delat v decemberskem času tincy90 - sm že kr jst malo živčna zate, kdaj boš šla rodit... vsak dan pogledam če si še med nami upam da ti čimprej in čimlažje mine
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.12.2009 15:56:52
|
|
|
|
Zvezdici
|
tincy - držim pestke s tabo, da čimprej pokuka ven . Jaz, pa tudi to delam, da vse kopiram za VSAK slučaj, da ne rabim potem vsega še enkrat pisat. Drugače, baje je to zato, ker je strežnik preobremenjen. Upam, da bo kmalu bolje!! lun1ca - kaj ko bi ti v ponedeljek raje poklicala G, se strinjam s tincy. Za vsak slučaj? Vsaj zaradi sebe. Aja saj si že napisala, da boš poklicala. Oprosti. Sproti pišem ko berem in, ko pridem do konca vidim, da brez veze pišem . sa5i - jaz te čisto razumem! Meni je bilo do konca 4. meseca slabo za znoret. Pa res se kar sam sebi začneš smilit, ker nič ne moreš . Obstajata samo školjka in postelja, kaj drugega pa sploh ne zmoreš. Me veseli, da ti je konćno bolje! witch - čestiiitam tvoji prijateljici egleria - hvala! Se danes filam z zeleno zelenjavo in magnezijevimi tabletami, ter radensko . Upam, da ne presežem priporočene količine . Čeprav mi je v lekarni rekel, da lahko samo do driske pride. Tako da takrat bom že vedela, da je preveč. elanor - za srečo, da prinese božiček !
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 12.12.2009 16:10:45
|
|
|
|
Tincy90
|
Danke elanor in zvezdici. se bom usak dan javljala, da ne boste narobe mislile, da že cartam. Držim pestike tud zate elanor, da dobiš lepo decembersko darilo letos.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?