Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.12.2009 12:02:10
|
|
|
|
donna22
|
Jaz nisem imela nobenih popadkov, ne lažnih ne pravih Oz. lažnih niti nisem čutila, tudi če so bili, ne spomnim se otrdevanja trebuha itd. Potem sem pa na koncu itak imela dogovorjeni CR, tako da če se odločim za drugega , vem o popadkih toliko, kot če bi bila prvič noseča Seveda pa lahko imam še en CR, tako da ni panike ...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 7.12.2009 12:21:08
|
|
|
|
arupnik3
|
ojla končno imam čas malo zase Tjaša pa spi no včerajšnje praznovanje uspelo 100 na uro ... prišel je tudi ati ker še ni šel v bolnico tamala je uživala ful se je igrala skoz... dobila je tko ful lepa darila knjigice in tko mi je zlo vredu ker res igrač ima malo morje ... pa seveda miklavž nas je obiskal je pa prinesel večinoma za oblečt.... no v ponedeljek komaj čakam službo da mal odklopim tole vsakodnevno rutino ja pa tudi za novo leto se nekaj menimo kje bomo in tko je kr pestro ja nič lepo se imejte pa uživajte
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.12.2009 10:13:59
|
|
|
|
Lun1ca
|
No tudi jaz se malo oglasim na hitro! Še vedno ni nič novega.. Uf novo leto ja, vedno bolj se bliža in letos mi prav nikamor ni za it. Najraje bi bila z dragim sama doma, je pa problem ko naju vsi "gnjavijo" naj bi bla z njimi. Eni starši, drugi starši, kolegi.. Nama pa se nikamor ne da, že zaradi tega ker sma še kr v renoviranju in sma prav izmučena. In če bo vse po sreči boma stanovanje končala do praznikov in bi že zaradi tega bila najraje doma, sama.. Aja punce, a rabi slučajno katera Big Bang nalepke? Imam 2 viška.. Od teh nalepk od vseh trgovin se mi že prav meša.. vsaka trgovina že ma svoje nalepke, da ne govorim o karticah, bi lahko začela karte z njimi igrat
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.12.2009 10:43:12
|
|
|
|
witch
|
Evo še mene prvo se moram pohvaliti, da sem naredila izpit tak da sem spet bližje koncu jeeeej hmm novo leto ja.. midva bova pa kar lepo sama doma. Sva hotela v Bosno pa finančno ne gre skozi. Prijatelji gnjavijo, pa sva jih letos pač zavrnila. Upava, da bo to najino zadnje novo leto v dvoje mi smo ok, zdravi vsi, mene malo v spodnjem delu trebuha boli, ampak bo. Pa pri vas? Ste zdravi? Lun1ca - s temi nalepkami in karticami so pa res tečni ko... vsepovsod so že.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.12.2009 11:04:04
|
|
|
|
arupnik3
|
ja midva sva pa prejšnje leto bila sama doma ja pa seveda najina novorojena pikica in prejšnja leta smo pa praznovali v krogu družine letos pa bo Tjaško pazila tašča in tast midva pa sva povabljena h kolegoma na večerjo pa mal bomo spil pa bo večer okrog ...... drugače pa vse po starem tamala je kr pridna upam da bo tut jutri ker imava pediatra pri 1 letu... uživajte
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.12.2009 11:26:25
|
|
|
|
malajka84
|
hmm novo leto...midva nimava pojma...lani sva bla zunaj...pa mi nekak ni...tista pijana mularija pol tam..pa te poliva vsak s svojega konca..eh ni mi več za to.. letos pa š ene veva...al bova kr doma...pa skupaj z našimi-ponavad mamo pol zmer ognjemet-mini:) al bova šla pa h kolegic pa bomo pr njej doma...kaj pa vem...čeprov mislim d bova kr doma ostala...bomo vidli pa tud jst upam, da bo to najino zadnje novo leto v dvoje...da bomo drugo leto že v troje...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.12.2009 13:17:19
|
|
|
|
Tincy90
|
Helou! Da se vam malo javim, sm še zmer 2v1. dans sm mela pregled in nič novga, tamala je mela celo žurko dans tko da hmal sploh CTG-ja ne bi mogle nardit, ampak na koncu se je le mal umirila, da smo lahk poslušal srčka. Kar se tiče pa novega leta bomo mi pa lepo doma se cartal letos. sm bla lani uzun in mi ni blo prov nč prijetno, sm fasala še ozebline po nogah in mi je čist brez veze neki zuni praznovat na mrazu kr se mamo lahk tud doma oz kje na toplem s frendi lepo. Tko da letos bo pa toplo in tudi jokajoče novo leto. Witch čestitam za izpit, pridna! Lun1ca zate pa še zmer držim pesti!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.12.2009 15:15:21
|
|
|
|
Zvezdici
|
Jaz bom za novo leto kar lepo doma na toplem. Nimam tudi nikakršne želje, da bi kamorkoli šla. Se mi zdi, da novo leto po malem izgublja un čar , pa mi je potem res vseeno kaj delam na silvestrovo. witch - čestitke za izpit! lun1ca - ja madona.. da pa še zmeraj nič je pa že čudno. Upam da te preseneti ! tincy - o tebi sem pa ravno danes razmišljala, če je že kaj. Pa vidim da še nič . Še malo še malo . Kdaj imaš drugače rok? Ali si že čez rok?
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.12.2009 15:25:20
|
|
|
|
Tincy90
|
Zvezdici rok mam u soboto 12.12. pregled pri G mam pa spet en dan pred tem in upam d me pogledala tud spodi d vid če sm že kej odprta jama. ta trebuh je ubitačni in rada bi že enkrat cartaaaaaaaaala! čeprov bom pa pogrešala brcike. k bi biu saj že kakšen tak napredek d bi me v P poslala, da bi rodila. kako si ti kej? Donna vse naj naj naj najboljše in vse najlepše in velik usega ti želim!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.12.2009 15:47:05
|
|
|
|
Zvezdici
|
Še čisto malo ti manjka. O ti vrjamem.. če sem že jaz nestrpna, pa imam še 3 mesce, koliko si šele ti . Jaz sem vredu. Samo zmatranaaaanaa. Se ne morem in ne morem naspati ali, pa sploh spočiti . Ampak bom že nekako. Ni .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 8.12.2009 21:04:09
|
|
|
|
kajkakr
|
zdravo punce kako ste ;) komaj cakam da moj srcek vn pride res da mam naslednjo soboto šele rok... hočem čimprej ;) sam da bo zdravo. ze cel tedn nč ne spim pa tud krce mam.. kolk prej ste pa ve mele lazne krce, obcutek k da mas menstruacijo bedno :S je še kera tukej okol kranja??? :D:D:D uzivejte pa pridne bodte (mirno spanje)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.12.2009 10:56:49
|
|
|
|
arupnik3
|
evo smo od P imamo minikenske podatke.... 9820g in 78cm..... čist po atiju drugač pa vse po starem že razgraja po bajti pa še cepljena je bla.... grem kej delat papa
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.12.2009 17:44:47
|
|
|
|
Zvezdici
|
arupnik - pridno raste pupa. Čestitke, za lepotne mere . kajkar - opa. Še ena decembrka. Imaš 1 teden kasneje kot tincy. Navijam za obe .
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.12.2009 19:04:04
|
|
|
|
egleria
|
oo kak je nekaterim že fajn.. bojo kmalu cartali.. js sm tudi nestrpna pa mam še en mesec do roka.. vse mi že dol tišči ker mi dete zlo nizko leži. tak da sm pogosto na wcju. punce a je šla katera mogoče na testiranje za streptokok B?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.12.2009 19:27:08
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90 Donna vse naj naj naj najboljše in vse najlepše in velik usega ti želim! Hvala ti
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.12.2009 19:33:36
|
|
|
|
Tincy90
|
Donna ni kej. Egleria js sm šla na to oz dala bris za streptokok B.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.12.2009 20:17:31
|
|
|
|
egleria
|
Tincy kakšen je bil pa rezultat.. men je vzela bris in sem pozitivna.. zdej me je pa skos strah da bi blo kej narobe
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.12.2009 20:27:28
|
|
|
|
Tincy90
|
Ej ne sekiri se, to boš pol pr porodu dobivala antibiotike, da se ne bi preneslo ob rojstvu na bejbija. Tko da nč bat ne bo nč hudga. Js sm bla negativna.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 9.12.2009 20:33:10
|
|
|
|
egleria
|
ja sam vseeno me je strah da slučajno bi šlo vse tok hiter da nebi prišla pravi čas do porodnišnice.. jaz bi dala tole pod obvezen pregled ne pa da je samoplačniški..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.12.2009 12:05:38
|
|
|
|
Lun1ca
|
Zdravo punce moje! Oh vse ste tako v pričakovanju, no pa saj jaz sem tudi v pričakovanju, sam nevem še česa.. ali naj pričakujem (ki je še vedno ni) ali . Jutri spet naredim test. Danes je 10 dan zamujanja . Drugače se pa zamotim z renoviranjem stanovanja. Trenutno razbijama kopalnico in WC. Sem se odločla da naslednič renoviram ko bom mela ful dnara, da bom lahko dala vse delavcem prek. Sem misla namreč da se mi zmeša v tistem prahu ko sma ploščice dol stolkla pol sm jih pa pobirala pa v zaboje devala.. No danes pride vodovodar pogledat kak je na stvari in mogoče jutri že pride nardit svoje. Namreč bo treba spremeniti odtoke, ker bo čisto drugačna razporeditev. Upam da boma res do praznikov fertik in boma lahko novo leto dočakala na svojem v najinem domeku . Čeprav v bolj kot ne prazni dnevni sobi ampak vse pač ne gre naenkrat
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.12.2009 18:55:19
|
|
|
|
witch
|
Lun1ca - ko smo se mi s starši selili na svoje, smo imeli vsak svojo sobo, kopalnico, kuhinjo, v jedilnici smo imeli set iz terase (tistega plastičnega ), v dnevni sobi pa eno deko na tleh v drugem kotu pa tv. Pa nam je bilo čisto fajn potem pa smo lepo počasi počasi delali naprej. Tak da bo vse. Samo da je wc, pralni stroj, kakšen štedilnik, postelja pa je že ok za preživeti Želim pa vama, da uspeta narediti do praznikov. Pa upam, da zdaj pa test pokaže že enkrat + tincy90 - a že cartaš? ostale? kako ste? Že kaj praznično razpoložene?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.12.2009 19:04:32
|
|
|
|
Tincy90
|
Witch ne cartam še. še čakam da to pride in upam da bo čim prej. Bomo vidl kaj bo jutr G rekla.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.12.2009 19:20:49
|
|
|
|
sa5i
|
pozdravljene! Se vam spet malo oglasim. Za mano so prvi trije meseci, moje jutranje slabosti še kar trajajo, še se imave rade s školko. drugače pa živim še. Občasno me daje taka peseimističnost oz žalost kar brez razloga začnem jokati. kriza. ja pa še to me muči, ker nikoli nisem bila okužena s toksoplazmozo oz to mačjo zadevo in sedaj moram vse paziti, pa še živim ob mačkah pa tak mam rada pršut pa vse no res upam, da se vse skupaj srečno izteče. Lun1ca, daj nalulaj že enkrat ta plusek no !!! uživajte pa lep večer papa
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.12.2009 21:12:30
|
|
|
|
mladika
|
Zdravo punce!!Se vam oglašam po dolgem času...sva z dragijem končno uredila računalnik pa use kar je z njim povezan, tut intrnet:) Mi je miklavž prnesu namesto pa smo mal ampak bo že, upamo še naprej,da bo pa mogoč dedek mraz kj prinesu .nama se za novo leto tut nikamor ne da hodit tak da bova kr doma oz. pr moji botrci.sicer pa nism nč kj praznično razpoložena,ker je blo tolk topl te dni pa brez snegeca. Aja pa Tincy90 uso srečo pri porodu, javi ko bo... . Lepo se mejte!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 10.12.2009 21:31:27
|
|
|
|
egleria
|
sa5i za bebico se splača potrpet. če to pomeni da se boš morala za nekaj časa izognit takšni hrani pač bo treba. saj v nosečnosti se ti bo še tak okus spreminjal. lahko da ti sploh ne bodo več dišale takšne stvari. meni je najbol žal ker ne bom mogla tatarskega bifteka jest zdle za praznike glede mačk pa samo pazi pri iztebkih da jih ne boš čistila, za kako cartanje pa mnde ni take panike če potem dobro poskrbiš za higieno. pa pesimizem kar stran dej, zdej si srečka nosečka in moreš bit vesela
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?