|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
24.11.2009 8:24:55   
alina88
Pozdravljene vse tiste, ki ste že pridelale user posted image in tiste, ki se še trudimo postati user posted image !

Kar dolgo sem iskala tole temo...stara sem 21 let in z mojim sva se pred kratkim odločila, da je čas za user posted image . Tako da sva dala 1. krog mimo, žel neuspešno...ampak nismo obupali, se pridno trudimo naprejuser posted image .

Moram pa povedat, kako je bil moj razočaran, ko je prikapljala user posted image . Prej sploh nisem vedela, da je v takšnem pričakovanju, da ima tako željo po bejbici, čeprav sva se o tem dolgo in veliko pogovarjala.
Sva se odločila, da piševa BOŽIČKU, he heuser posted image

No upam, da nam uspe, vsem, ki pa vam je že uspelo, pa čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
24.11.2009 9:07:16   
arupnik3
ALINA88 veliko sreče da vama čimprej rata vendar ne obupat...
kako ste kaj
vidim da se nič kaj veliko ne dogaja tukaj gor
jst še zmeraj doma ni službe zame tamala pridno raste saj bo drug teden stara 1 leto drugače pa saj veste gospodinjska opravila ..... u soboto grem žurat sama s kolegicami brez dragega... komaj čakam.... tko da lepo se mejte in pridno user posted image z mislimi na off

(odgovor članu alina88)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
24.11.2009 9:30:40   
Zvezdici
Alina88 - dobrodošla tukaj in vama želim, da čimprej zagledata user posted image .
Držim pesti za vaju, da bo božiček upošteval vajine želje, hehe.
user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
24.11.2009 10:26:13   
sa5i
Pozdravljene!

Čestitam vsem novim user posted image ! Pa dobrodošle vse nove.
lun1ca kak lepo, da si se name spomnila, saj ti si tudi izgubljena. ah jaz sem malo obiskala bolnišnico, sem dehidrirala. Ne mojega bruhanja še kar ni konec, shujšala sem toloko, da me je strah na tehtnico stopit. adijo no. Na čase bi kar umrla od tega počutja potem se spet spomnim, da bo minilo in bom za to, da to preživljam dobila najlepše darilo. pa saj moj je res tak srček nikoli si ne bi mislila, da me bo tko razumel, še preveč me razvaja. Punce kdaj se začne videti trebušček? v kerem tednu? jaz jih mam zdaj polnih 10 pa nič pa nič. jutri mam neki pregled še. ah saj bo. lun1ca tebi pa polno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da vama uspe. user posted image

uživajte

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
24.11.2009 12:02:00   
Zvezdici
sa5i - jaz sem v 23. tednu, pa se mi je trebušček dobro začel poznati šele kakšne dobre 2 tedna nazaj. Oziroma bolj izrazit je šele kakšen teden. Tako, da je čisto odvisno od vsake user posted image kdaj se ji začne poznati. Tudi ali nosiš bolj spredaj ali zadaj.
Mislim, pa da bi tudi ti, če ne prej, po kakšnem 20. tednu, bi počasi moralo kaj biti. user posted image

Pa upam, da te slabost čimprej mine!
Meni je bilo do 4. meseca slabo, pa bruhala sem do 6x na dan. Ampak sem imela srečo, da nisem imela problemov z dehidracijo. Še zdaj ne vem kako mi je uspelo.
Ti samo počivaj in pazi na svoj buši!
Držim pesti, da boš čimprej boljše! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 24.11.2009 12:06:12 >

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
24.11.2009 12:34:42   
alina88
Joj, zdaj pa ko sem malo prečekirala tale forum in različne teme o user posted image , me je postalo pa kar malo strah...koliko problemov je lahko, preden zagledaš user posted image !!! Se mi zdi ,da tale pot do user posted image ne bo tako enostavna, kot sem si predstavljala...user posted image Sem mislila, da nekaj vem o tem, pa sem spoznala, da ni čisto tako...

(odgovor članu alina88)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
24.11.2009 12:53:28   
Lun1ca
sa5i ojoj upam da bruhanje hitro mine in da bo nosečnost čedalje lepša in mirna user posted image user posted image No če druga ne se je pa fajn pustit razvajat user posted image Hvala za pike poke user posted image jaz komaj čakam 1. december. Nekak mam občutek, da nama je uspelo in bi ta krog pa le lahko zagledala user posted image . Upam da me občutek seveda ne vara, ker ne bi bilo prvič user posted image

alina88 bolše, da ne čekiraš in da ne vidiš takšnih in drugačnih problemov, vsem ki jim/nam ne uspe takoj, ker se boš samo sekirala in začela preveč razmišljat o tem.. S tem si samo utežiš pot do user posted image . Tako je vsaj moje mnenje. Za nas pa je tak al tak že prepozno in "norimo" iz mesca v mesec in se sprašujemo zakaj nam ne uspe. Lepo mirno in sproščeno user posted image pa bo user posted image Držim pesti!

(odgovor članu alina88)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
24.11.2009 13:02:41   
alina88
lun1ca...hvala ze tele pozitivne misli...res se bom mogla malo distancirat od takšnih tem, se sprostit in malo pozabit, pa bo! Tebi pa tudi želim tisto roza črtico user posted image in držim pesti!

Lep pozdravček

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
24.11.2009 13:07:30   
Zvezdici
alina88 - da te malo pomirim, je drugače od vsake punce. Ni nujno, da boš sploh imela kakršnekoli probleme. Lahko, da ti nosečnost mine brez slabosti. Mogoče, pa vse to kar bereš, se sliši hujše kolikor je. Bom ti še tako povedala.. da se na koncu splača. Verjemi. Ti samo ne razmišljaj o slabih stvareh. Saj vem je težko, že jaz sem sebe morala nonstop miriti, da z mojo user posted image , ni nič narobe, ker se težko znebiš negativnih misli.
Vendar, je boljše, da si nosečnost predstavljaš po svoje oziroma, da se ne oziraš na druge. Ker ti bo samo še huje. Saj pravim, drugače se sliši huje kot je user posted image .
Še user posted image zate!

lun1ca
- držim pesti zate!!! user posted image user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
24.11.2009 13:15:05   
Lun1ca
Hvala obema za peste user posted image Jaz že iščem če se bolečine v križu tudi pojavljajo pri zgodnjih nosečniških znakih, ker sumim da ni ravno prehlad kriv user posted image Sicer pa sej smo že vse vidle česa je psiha zmožna user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
24.11.2009 13:27:30   
Tincy90
Pozdravljene punce!user posted image

Najprej, da mal potolažim alino88-js sm že proti koncu nosečnosti (danes sm nastopila 37.teden) in morm rečt d nism mela nobenih hujših problemov, razn tega da sm v celi nosečnosti samo 1x bruhala. Kar se tiče pa teh tegob otečenost nog ali rok, zgage, nespečnosti, ki pridejo šele proti koncu nosečnosti pa tudi preživiš, ni tako hudo da ne bi mogla zdržat.user posted image sicr je pa to spet odvisno od posameznice tko da se ne rabiš zdj obremenjevat s tem kake probleme so imele ostale kr lahko da jih ti ne boš imela in to potem škodi samo tebi.
Evo user posted image user posted image user posted image user posted image za alino88 in lun1co.user posted image

A je še katera, ki se ji bliža konec trebuščka in brcik zdj u kratkem al sm sama decembrka tuki?user posted image
Sm mela dans pregled in mi je G nardila CTG in kr je moja G rahlo smotana sm si un list od CTG-ja kr sama mogla razložit in sm opazila, da lahko kej kmal pričakujemo bebico kr so že vidni popadki. Jeeeej!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
24.11.2009 13:33:06   
Zvezdici
user posted image user posted image Tincy90.

Jaz sem marčevka, tako, da me še nekaj čaka, hehe.
Mogoče se pa še najde katera, ki je bolj proti koncu.
Imaš pa grozno G, da ti niti ne pove kako in kaj se dogaja. Jaz bi jo za ušesa user posted image user posted image .

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
24.11.2009 13:57:51   
Tincy90
Zvezdici-sj od začetka je bla uredu k so bli še UZ, zdj pa k gre h koncu že pa k da je mutava.user posted image user posted image mislm UZ mi ne dela več tko da je ne morm vprašat za bebikino težo, kadr sm jo pa za velikost vprašala pa tud ni znala povedat...mislm kr neki, sj je ona zto tm d kej pove ne pa d jo morm js use sprašvat...dobr d znam brat tiste grafe od CTG-ja d vem kaj se tm dogaja.user posted image mislm svašta res!user posted image
Ja no sj ti maš pa kolk še, še 4 mesce neki tazga pa dobiš stručko, kar bo pa tud hmal minil.user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
24.11.2009 14:01:08   
Zvezdici
tincy - joj joj. Ta pa je ja. Še dobr, da se sama kj znajdš user posted image .

Hehe ja še ubistvu če tko pogledam točno 4 mesece. Mi je že zdaj hitro minilo. Tudi že komaj čakam. user posted image

Upam, da se ti kmalu začne ter, da hitro mine  brez večjih težavuser posted image .

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
24.11.2009 14:04:38   
alina88
Punce...hvala še enkrat vsem za tele informacije,sm se že mal pomirila!user posted image

Tebi Tincy90 pa velik sreče, pa sporoči ko bo user posted image pokukala na svet, da se bomo lahko veselili s tabo!

En objemček vsem skupaj...user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
24.11.2009 14:54:54   
witch
A če sem stara 24. let spadam k vam? user posted image
Midva upava na + decembra.. Upam, da nama bo uspelo.

(odgovor članu alina88)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
24.11.2009 15:08:36   
Zvezdici
witch - seveda seveda user posted image .
Dobrodošla! user posted image user posted image

Aja, pa držim pestke za user posted image !
user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 24.11.2009 15:10:25 >

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
24.11.2009 15:27:21   
elanor
no da se vam pa še jst javim po celem mesecu... kako lep je brat ko nekatere čakate user posted image , druge zagledate user posted image ...super. pa  tudi vse nove lepo pozdravljam user posted image
jst svoje user posted image ne pričakujem v petek...oz. ne pričakujem preveč ker nismo bili kaj dosti pridni ta mesec user posted image trenutno imam ogromno dela za fax - sem prav razmišljala, da bi šlo zdelo na tesno če bi imela še bebico zraven. Tko da mogoče pa user posted image ve kako je in čaka na čas, ko bo lahko dobil več pozornosti user posted image pustimo se presenetit...

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
24.11.2009 17:37:30   
Tincy90
Witch-ni važn kok si stara, tud če bi mela nvem kolk let si dobrodošla med mladimi mamicami sm če se ti počutš mlado.user posted image user posted image welcome here!user posted image user posted image
Zvezdici-hvala.user posted image teb bo pa tud hitr minil boš vidla, men je tok hitr minil, čeprov priznam se mi pa zdj zadni mesec bl vleče kr sm že tok nestrpna k hočm čimprej pikico met doma pr men lepo u naročju pa tko.user posted image
Alina88-hvala tudi tebi in z veseljem vam bom poročala o prihodu moje punčke.user posted image user posted image
Aja pa še to držim pesti witch da vama rata.user posted image

(odgovor članu elanor)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
25.11.2009 9:14:43   
witch
Hvala vam za dobre želje in da ste me sprejele med sebe user posted image
Tincy90 - upam, da ti bodo hitro minili dnevi, da boš končno dobila svojega user posted image v roke. Pa da bo porod hiter in lahek.
Elanor - močno držim pesti, da nama obema uspe. user posted image user posted image
Zvezdici - tudi tebi želim lepo nosečnost, brez zapletov do konca, lahek porod in pa da bo čim prej marec user posted image
Tudi jaz sem še študentka. Še 8 izpitov in diploma pa je to to user posted image upam, da bo čim prej mimo. Drugače pa delam malo tukaj malo tam da si kaj zaslužim. Močno močno močno pa si želiva user posted image in sva se odločila, da bo počasi čas da jo narediva.
Zdaj pa letim na faks. Se grem zmenit z mentorico, če lahko pri njej delam željeno diplomsko. Tak da držite pesti, da uspe.. bom poročala pozneje user posted image
uživajte v tem lepem, sončnem dnevu user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
25.11.2009 10:57:49   
Zvezdici
elanor - držim TUDI zate pestke, da user posted image ne pride in kmalu zagledaš user posted image !

tincy - hehe ja, jaz se tudi tako tolažim, da bo hitro minilo user posted image .

witch - dobro opravi na faksu user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
26.11.2009 8:42:52   
Lun1ca
No jaz pa sem že tak nestrpna da že odštevam dneve.. tak da še 5 dni pa delamo testeka, če me seveda ne bo user posted image prehitela. Jutri mam pa G, moram na bris, ker sm prejšnjič mela vnetje in ni blo nič... Čeprav me skrbi, da spet ne bo nič, ker mam spet mal belega toka. A ma še kera kaj težav z vnetji in belim tokom? In s čem si pomagate? :)
Jaz sem zdaj dobila Betadine ampule, za svojga najdražjega pa sem mogla kupit Betadine tekočino. Pa je bil mir do kakega tedna po prenehanju jemanja. Sedaj pa spet.. user posted image

No sedaj pa še nestrpno čakam rezultate izpita, ki sem ga mela včeraj.. Upam da je en manj in da sm tudi jaz za korak bližje diplomi user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
26.11.2009 18:10:20   
Zvezdici
lun1ca - beli tok imam jaz nonstop. Tudi tisti mesec, ko sem zanosila. Tako, da belit ok še nič ne pomeni user posted image . Drugače glede povečane količine belega toka, jaz uporabljam to intimno milo (če ga še ne uiporabljaš bi ti zelo pomagal če ga začneš).

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
26.11.2009 20:41:01   
kitty87
Ojla punce.

Tudi jaz vas včasih berem, vendar bolj redko kaj napišem,... Upam, da vam-nam čim prej uspe zagledati user posted image  . Jaz za 1x sicer ne računam kaj preveč na to, saj jem neke hormonske tablete za ureditev M in verjetno ta čas sploh ni ovulacij.

Lun1ca, vidim da si iz mb in da imaš jutri pregled,.... tako kot jaz. user posted image Morda se kje srečama. user posted image  K kateremu G. pa hodiš?

LP

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
27.11.2009 12:26:58   
Lun1ca
zvezdici uf ja sej vem da beli tok ni znak nosečnosti. Sprašujem se kaj naj nardim da se ga rešim. Defenitivno je beli tok znak vnetja. Intimno milo pa uporabljam vedno in sem drugače zelo zadovoljna z njim.
Danes mi je rekel G da je verjetno trenutni vzrok belega toka moj prehlad, da drugače pa lahko na to vpliva tud stres in še marsikaj. Sicer je baje veliko boljše kot prejšnič in mi je tudi vzel bris.

kitty87 jaz hodim na Jezdarsko dr. Veingerl-u. Sicer domnevam da se srečale nisma, ker je tam bila samo še ena mojih let pa še ta je bla moja sosošolka v osnovni šoli user posted image In glede na to da je prišla tja glede splava, ker je neželjeno noseča, domnevam, da nisi to ti user posted image

No in sem spet našla eno, ki je po "nesreči" zanosla.. Zakaj pri hudiču meni po "sreči" ne uspe zanosit user posted image No sej še vedno upam da je ta mesec uspelo in čakam na dan ko user posted image ne bo prišla na obisk user posted image

(odgovor članu kitty87)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?