|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
27.11.2009 14:15:28   
pinky86

KJUB MLADOSTI BOMO MAMICE

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image

Patrishka             20.08.          23 let       3.krog        LJ
katix                     xx.08.          20 let       5. krog         ? 

zlatolaska             xx.09           21 let       1. krog      Medvode
IsabellaLana        xx.09.          25 let       3. krog          NM 

kago                     xx.10.         25 let         7. krog          ?

mladika                 15.11.          21.let         8.krog           LJ
elanor                     26.11.        21.let          6.krog (?)     Primorskaa

Lun1ca                  1.12.            22let          4.krog         MB
BOSTINA              15.12.          25.let         10.krog       CE 
pinky86                18.12.           23let          3.krog        Lj-okolica
kajkakr                 19.12.           20let            ?                ?
alina88                  ?.12.             21.let         2.krog         ?
witch                      ?.12.            24.let             ?               ?

NOSEČKE 

user posted image

Sasy                     20.11. 2009       20 let           LJ 
 Tincy90              12.12.2009         18let         Dolenjska                              
tinncyka               12.01 2010        19 let           CE  
Portorožegleria   16.1.2010           20 let        Velenje 
Anneri                  23.01.2010         25 let           MB 
P1ka23                18.2.2010           23 let            ?      
kemo                    19.1.2010           23 let        Celje 
Zvezdici                24.3.2010           21 let          LJ 
Chi_Pita               01.04.2010         23 let        Izola   
lenčy                    28.03.2010           ?                 ? 
nincy29                27.04.2010         18 let          Go
patella                  xx.5.2010            23let           LJ    
biba88                  25.5.2010           21let            ?
 kaya333              08.5.2010           21let            ?
 sa5i                      22.6.2010           20let           MS
 nanny.girll           26.5.2010            19let           LJ
 lila26                   ??.?.2010             18let            ?
tix                         ?.?.2010                 ?let            ?
sunshine84           ?.?.2010                25.let         KR

MLADE MAMICE 
user posted image

*** lucy86 (1. pri 22. letih)***(2009) 
*** Mateja4 (1. pri 20. letih)***(2009) 
***Snoopyka (1.  pri 18. letih)*** (2009) 
***donna22 ( 1. pri 22 letih)*** (2009) 
*** pondelak (1.  pri 19. letih) *** (2009) 
*** zoja10 (1.  pri 22. letih) *** (2009) 
*** črticaa (1. pri 19 letih)*** (2009) 
*** Pikica5 (2.  pri 21. letih)*** (2008) 
***arupnik3 (1.  pri 20. letih)***(2008) 
*** Ploha ( 1.  pri 21. letih) *** 
*** angel_rebelde  (1.  pri 19. letih) *** 
*** petra88 (1.  pri 20. letih) *** 
*** pikica36 (1.  pri 18. letih) *** 
*** čebelica01 (1.   pri 20. letih)***
***M1987 (1.  pri 21. letih)***2009
***jasmina in tadej (1. pri 22. letih)***2009 
***Tamika87 (1. pri 21. letih)***2009 
***litlleMiss (1. pri 18. letih)***2009 
***jancyika (1. pri 19. letih)***2009
***kaya333 (1.pri 20. letih)***2008

user posted image

Kljub mladosti bomo mamice song 

Mlade smo, polne energije, 
čakamo, da se nam  odkrije. 
Da nam bo čimprej uspelo, 
vsak dan  veselo . 

Mlade nosečke se veselijo, 
saj kmalu svojo pikico dobijo. 
Skupaj čvekamo v dobrem in slabem, 
da zagledamo   nepozaben. 

Nekatere med nami pa so že mamice, 
pomagajo nam lajšati naše težavice. 
Znaki, skrbi in pričakovanja nas skrbijo, 
mamice pa nam pomagati hitijo.

vse punce naprošam, da podatke za seznam obarvajte z debelimi črkami...  če katera sama kopira seznam,naj poišče zadnjega... !!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
27.11.2009 14:25:15   
pinky86
Hey punce...
Vse "ta nove" sem vas že dala na seznamček...pa dobrodošle user posted image

Jaz se imam zadnje 10 dni ful lepo, sva se končno preselila JUHEJ user posted image sva že 1 teden v novem - najinem - stanovanju, dela kar ni konec - ampak z veseljem urejava...

Aja, pa še poročila sva se hihi kar tako, na hitrco user posted image Domače sva čisto presenetila, ampak so bili ful veseli - mini poroka na občini, 10 svatov, pogostitev doma in to je to - brez kompliciranja, ugodno s finančnega vidika, sproščeno in lepouser posted image

hmmm...pluska potem ni bilo, menstra mi je sicer zamudila 2 dni, pa nisem niti testka delala, ker sem itak rekla, da mi lahko zamuja zaradi vsega, kar se mi je dogajalo prejšnji teden...tako da, je prišla in tudi že odšla...zdj greva v 3.krog...nič pritiska, saj se nama zaenkrat še nič ne mudi...ampak me vseeno tko tik pred menstruacijo matra, ali je ali ni - ah, pa sej to je normalno.

Lun1ca, držim pesti zate!!!!!

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
27.11.2009 14:46:59   
Zvezdici
lun1ca - pri meni je pa to nekako ''normalno'' da imam beli tok. Ga imam nonstop. Ok zdaj med nosečnostjo je pač skos prisoten, vendar sem ga tudi prej imela. Res, pa da sem imela velikokrat vnetje mehurja in ledvic. Za to so pa kšne brusnice super. Mogoče imaš kakšno vnetje mehuja?

pinky86 - čestiiiiiiiitaam za novega možeka in vajino skupno gnezdece!! user posted image user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
27.11.2009 16:33:09   
arupnik3
punce živjo
se samo malo oglasim
sm bolna tko da nimam volje pisat....
lepo bodite
papa

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
27.11.2009 17:00:16   
kitty87
Lun1ca jaz pa hodim v ZD Adolfa Drolca, tako da se tako in tako nebi mogle srečati,... user posted image   Verjamem, da ti je hudo, ko srečaš sošolko, ki ji uspe zanosit, ko si niti ne želi, sama pa bi rada pa ne gre. Pa saj bo - morda že ta mesec. user posted image   Držim pesti zate.

LP

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
27.11.2009 20:31:54   
donna22
alina88, dobrodošla in naj vama čim prej uspeuser posted image user posted image tudi witch dobrodošlauser posted image user posted image

sa5i, za trebušček še je časuser posted image Navadno se pred 3. mesecem sploh ne pozna, meni se je po 3. mesecu začelo malo poznat, da pa je postal bolj izrazit, pa je trajalo nekje do polnih 5 mesecevuser posted image No, potem pa me je kar razgnalo narazenuser posted image

Zvezdici, naj ti hitro mineuser posted image Tincy90, ti pa si skoraj skoraj na vrstiuser posted image Pa skoraj same punčke na tej temi, heheuser posted image

pinky86, čestitke za poroko in novo stanovanjeuser posted image user posted image

arupnik3, čimprej se pozdraviuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kitty87)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
27.11.2009 20:43:44   
donna22
Aja, nosečniške težave: moja nosečnost je potekala super od začetka do konca, brez slabosti, nobene zgage proti koncu in do zadnjega dne sem spala kot dojenčekuser posted image user posted image Pa še zdrava sem bila bolj kot kdajkoli, prebavo sem tudi imela boljšo kot prej ... V glavnem, blo je fajnuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
27.11.2009 22:08:54   
Lun1ca
pinky86 wauuuu tole pa ful lepo res.. čestitke za vajin novi domek in seveda za poroko. Prav super user posted image user posted image user posted image Veliko sreče in ljubezni v vajinem zakonu vama želim user posted image user posted image
Kar se pa stanovanja tiče, pa verjamem da je ogromno dela ja.. mi2 še kr renovirama in še kr sma pri kuhni. Vedno ko misliš da boš konec ugotoviš da še manka par stvari. Se mi že počasi meša.. ampak ta vikend pa mislim da bo kuhinja res konec user posted image Kje je še kopalnica, wc in dnevna user posted image da ne govorim še o ostalih sobah.. se mi bo še zmešalo če bo vse tak dolgo trajalo user posted image

Zvezdici mnja jaz sm tut to kot normalno jemala, da mam beli tok, ker pač sem ga skoraj večinoma vedno imela. POl mi je pa G rekel da ni to glih najbolj "normalno" user posted image No pa saj vseeno, glih tak normalno živimo s tem in funkcioniramo user posted image Z mehurjem pa nimam nikoli težav, še nisem mela vnetja v življenju user posted image Tudi z ledvicami nimam problemov..

arupnik3 pozdravi se čimprej user posted image pa velik čaja pit user posted image dokler ti mali zviti repek ne zraste je vse ok user posted image Hecam se malo.. brez zamere

kitty87 sej to je ZD Adolfa Drolca.. sam jaz hodim v tega tu na Taboru na Jezdarski ulici.. maš jih pa še ene par.. en je npr. v Novi Vasi tam pri policiji.. itd. user posted image boma ugotovile še mi2 da se poznama se mi zdi user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
28.11.2009 9:51:53   
egleria
tudi jaz sem ena izmed tistih ki redno berejo pa se redko oglašajouser posted image
zdaj že grem tudi proti koncu nosečnosti.. komaj čakam da vidim svojo bebico.. zdej z današnjim dnem sem v 34. tednu..
drugače pa tudi jaz nisem mela nobenih problemov v nosečnosti. razen zdej me malo križ boli pa noge ko preveč hodim...

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
28.11.2009 12:05:58   
Tincy90
Hejla user posted image in vse tiste, ki še boste user posted image !user posted image

Kako ste kej?
Js morm povedat d me to vreme čist izčrpava, vsa sm neka gnila.user posted image sam še čakam d me prime d grem rodit kr se prekladam doma k slon, sm tok okrogla da se komi premikam.user posted image tko da ja donna22 upam, da me hmal prime in šibam rodit pa da čim prej pridem pol domov kjer bom bebico crklala.user posted image dans ponoč sm prvič po dolgeeeem času spala tko dobr juhuu!user posted image pa še zgaga me ni matrala in sm enkrat sm šla na wc, oujea!user posted image user posted image kako kej druge spite? Vas tud kej vreme matra?user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
28.11.2009 15:24:58   
Zvezdici
lun1ca - hmm.. ja no saj imaš prav. Normalno lih ni user posted image . Pa res.. živeti se da s tem, malo je moteče zaradi madežev ampak se tudi to da preživet, hehe. Res je.

egleria
- kdaj pa imaš rok?

Tincy90 - Me veseli, da si se uspela naspati user posted image .
Jaz, pa spim bolj za en drek user posted image . Me vse boli, pa nikakor se ne moram naštimat. Imam, pa zadnje čase srečo, da hodim samo po 1x mogoče 2x na wc ponoči user posted image user posted image .

Njaamaa.. jaz sem 2 uri kasnje po kosilu že spet lačna. Ne vem od kje mi je sedaj prišla želja po ričetu user posted image user posted image . Njaaaaam, hahaha.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
29.11.2009 11:24:54   
Lun1ca
zdravo punce..

Kak preživljate vikend? user posted image

Jaz se še kr borim s polnim noskom in kašljem in pridno čakam da mine še današnji in jutrišnji dan, da vidimo ali bo user posted image prišla ali me razveseli in ne pride, ter zagledam user posted image . Čisto sem že neučakana user posted image

Polek tega se moram pod nujno še spravi v kino gledat Mlado Luno user posted image včasih se res počutim kot kaka 15 letnica (ali majn - nevem točno do kerih let je zdaj v teh časih še moderno se metati za zvezdniki user posted image ) Namreč s tem Somrakom sm čist obsedena, predvsem zaradi knjig.. že nasplošno me namreč navdušujejo vampirji in vse kar je z njimi povezano user posted image No mam dve taki "hibi".. vampirji oz. somrak in še kr in še kr Siddharta user posted image user posted image
Mate ve tut kakšne take "obsedenosti" ? Al sm jaz edina še tak nora user posted image

Tak zdaj pa grem malo posesat in podobno user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
29.11.2009 12:09:59   
Zvezdici
lun1ca - jaz sem ga ravno včeraj šla gledat, pa mi je žal da se mi je toliko mudilo, ker je bila seveda dvorana polna in na žalost sem imela to ''srečo'' da sem okolis ebe imela same klepetulje in se sploh nisem morala osredotočiti na film user posted image user posted image . Drugače je bila tudi cela dvorana kar živahna, ni bilo miru in ni bilo.
Tako, da če res želiš uživati v filmu še malo počakaj.

Moram pa reči, da je film res rees dober! Tako, da ga bom šla po vsej vrjetnosti gledat še enkrat, da bom sploh lahko uživala user posted image .
Priporočam zelo!
Testerčke že imaš doma predvidevam, hehe?
Pa ne pozabi poročat user posted image !

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
29.11.2009 13:49:18   
kago
moj vikend je tak bolj "učenjaški" :) je treba narest seminarsko, pa se kej naučit... hvala bogu je tako vreme, da nimam slabe vesti, ko visim za računlanikom in knjigami... :D

joj... danes je šele 27. dan ciklusa... ta mesec se mi vleče, mogoče sem se tudi zato tako vrgla v šolo, da malo pozabim vse skupaj :)

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
29.11.2009 14:24:38   
Lun1ca
zvezdici ja sej jaz sm prvo misla it na premiero pa sm si premislila.. smo se pa s kolegicami odločle da gremo v torek, ker šele takrat mamo vse čas. Uf jaz tak pričakujem da bo film dober, ker knjiga je bla svetovna.. itak si bom film pol še potegnila dol in verjetno pogledla še par krat doma.. user posted image obsedenka čist.. sej pravim user posted image user posted image

Testov pa itak mam celo zalogo.. še za naslednjih 5 krogov verjetno user posted image

kago pridna.. lahk še za mene nardiš kako domačo nalogo, mam namreč 2 za oddat.. pa še učiš se lahk namest mene user posted image

(odgovor članu kago)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
29.11.2009 15:05:15   
arupnik3
a evo včeraj vidla la toyo pa sploh ni tok grda prov lušna je user posted image je šla pa seveda do konca...

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
29.11.2009 17:47:31   
Zvezdici
lun1ca - hehe bi rekla. Jaz ko sem jih delala, sem jih delala en ta drugim, in jih na koncu naštela 7 user posted image . Ker nisem in nisem vrjela, da vidim pravuser posted image .
Veliko sreče jutri, ter da zagledaš +!
V torek, pa uživaj v kinu. No, to boš sigurno, hehe.

arupnik - kako to misliš je šla do konca? Malo sem zgubljena. Si najbrš že prej kaj napisala.

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
29.11.2009 18:44:51   
pinky86
hehe Lun1ca nič nisi obsedena, pač ti je všeč;))

Men so knjige res dobre...take napete, lepo se jih bere, sploh nočeš nehat, zgodba fenomenalna - jaz obožujem fantastiko, če je pa povezana z love story pa še tok boljše!! Jaz sem že lani prebrala vse knjige, še v angleščini...SUPER SO! Prav sproščujoče branje...sem bila pa v kinu v četrtek in moram rečt da je bil film prou dolgočasen user posted image res, prou razočarana sem bla...mislm itak se film nikol ne more primerjat s knjigo, ker pač slika ne more zajet vseh detajlov in misli glavnega lika, tko da...si greš v kino sam učke mal napast user posted image Joj, veste kok je šele dober 3. del, pa 4. jao user posted image

Drugače pa sem jaz tut fanica Siddharteuser posted image ne v smislu, da norim ko jih kje vidim, ali da bi imela sobo polno plakatov...to sem že prerasla heh Samo muska je ODLIČNA!! Komi čakam naslednjo turnejo, da grem na koncert yei

Drugače sem soboto preživela na faxu, popoldne sva še barvala stene v dnevni, danes pa kosilo pri tašči in pospravljanje doma...nedelja pač...

Aja, pa na Galu Gjurinu sva bla včeraj - sem zadela karte na radiu Antena - super ne;)) Je bilo zelo romantično, take luštne komade ima, ki grejo fajn v uho...sam na netu se ne da nobenga dubit user posted image škoda.

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
29.11.2009 20:38:18   
Lun1ca
Knjige so fenomenalne res je.. Jaz drugače nism prebrala še samo 4. dela.. si šparam malo user posted image Tak ko sm rekla jaz sm že nasplošno "oboževalka" vampirjev in mam tut take knjige in filme zlo rada.. Kar se filmov tiče so mi najboljši itak bli Underworld vsi deli... Ker mam rada tut take bolj akcijske in napete user posted image Ampak tu pri teh Somrak sagah pa hm.. nekaj je v tej zgodbi.. ta privlačnost med njima in on sam.. njegovo razmišljanje, pozornost, ljubezen... uf. Ja no o Edwardu govorim user posted image Kar se pa Jacoba tiče.. priznam da mi je v prvem delu šel mičkeno "na živce" ko sm pa tretji del prebrala pa več nism najbolj vedla za koga bi navijala user posted image user posted image Sej film pa menda enkrat junija pride ven..

Siddharta pa.. ja men tut njihova muzika.. mam vse albume.. Sicer ne orginalnih user posted image user posted image ampak ok pustimo malenkosti. Drugače se pa morm pohvalit da so bli prejšnji teden tukaj v MB v Chillout Caffe Center (kafič od radia Center) in mi je kolega zrihtal karte, ker je blo pač omejeno št. in so žrebali od teh ki so se prijavli.. no skratka spoznala sem jih v živo.. sicer so bili samo trije.. ampak slikal smo se, pogovarjali pa tak.. v ozadju pa se je vrtel njihov nov album in blo je fenomenalno, neka nepozabna izkušnja oz. dogodek.. čist sm bla nora tam user posted image

pinky86 nedelja pa tak delaš? user posted image pridna si. Jaz pa sem danes, razen tega da sem še odnesla nekaj svojih "kuhinjskih" stvari dol v svoje stanovanje oz. kuhinjo, bol kot ne lenarla in prav pasalo je user posted image
Od tega Gala, pa sem pogledla, maš na partisu cel album in če želiš ti ga lahko potegnem dol (če nimaš ničesar za downloadad torrente) pa mi daj mail na ZS in ti pošljem user posted image

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
30.11.2009 9:08:42   
Zvezdici
pinky86user posted image za uživancijo!
Si bla pa pridna, da si bila v soboto na faksu. Joj groza.. pa vikend. No ampak zdj pa že speet ponedeljek.
Upam, da teden hitro mine! user posted image

lun1ca - testerček že naredila?
Priznam.. sem še jaz nestrpna user posted image .

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
30.11.2009 9:37:22   
arupnik3
ojla
ja misnla sm da se je slekla do konca čist gola in to ker ponavadi intimne dele pustijo kr pokrite.... tko no

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
30.11.2009 9:38:24   
Lun1ca
zvezdici ne še.. še študiram, če naj počakam do ju3 ko naj user posted image ne bi prišla ali naj kr nardim.. in zdaj sedim tu s polnim mehurjem in razmišljam user posted image

če druga ne so pa rezultati enga izpita in sm nardila in jeeeeej sm vesela user posted image user posted image še en manj.. 4 more to go user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
30.11.2009 9:59:40   
Zvezdici
lun1ca - aveš, da sem jaz tudi ravnokar izvedela, da sem naredila 1 izpit, haha. user posted image user posted image Za naju!!
Ojoj, to pa vrjamm.. ko ne veš ali bi ali ne bi, haha.
Katere testerčke pa imaš? Če imaš une ki zaznajo malo hormona lahko že danes. Baby check je dober, pri meni je zaznal 3 dni pred user posted image .

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
30.11.2009 12:16:08   
Lun1ca
no čestitam user posted image user posted image sma pa pridni študentki midve user posted image

mam Seratec, Baby check mini, clear blue... izbira je velika.. še v lekarni nimajo včasih tolk različnih user posted image
Sm se odločla da bom počakala.. bom nardila ju3 zjutraj al pa morda počakala še če bo user posted image prišla.. in če je ne bo, bom pol pojutrišnjem zjutraj nardila testek user posted image Če bom seveda zdržala do takrat user posted image Nočem namreč spet samo v eno črtico bulit user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
30.11.2009 13:13:49   
nanny.girll
Lun1ca držim pesti da tokrat miklavž prinese user posted image .

pa čestitke za izpite =) men se še do faksa ne da pridt....user posted image user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?