Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.11.2009 19:43:51
|
|
|
|
Tincy90
|
ja pa itak čestitke pikica5.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.11.2009 19:56:28
|
|
|
|
malajka84
|
pikica5 Sem pršla mal pokukat...končno iz postle....pa en dan vrez vročine, počas bo. No zato tud ne upam, da se čez dva dni ne bo ulila, m mogoč pa vseen. Ene trikrt pa sva ta mesec:) Mogoč sva pa lih trofla:) Sam...eh preveč jst upam, pol pa zmer razočarana...čeprov....mi bojo pa joške odpadle! Tolk me bolijo ob straneh pa spodi..za znort...kr brez modrca po bajt hodm...kr boli!! NE vem mogoč od vsega tega ležanja,..kaj pa vem, bolijo k hudič:)
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.11.2009 20:18:46
|
|
|
|
lenčy
|
pikica5 iskrene čestitke! tincy90 ja pol si taprava, slučajno sem si te zapomnila, ker je tvoj tako simpatično tvojo torbico ves čas nosil želim ti, da čimprej objameš svojega otročka in naj vse poteka tako kot je treba!
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 17.11.2009 20:30:53
|
|
|
|
Tincy90
|
lenčy hvala. jah js komi samo sebe nosm pol d bi se pa še s tisto veliko torbico obremenjevala? eh kr naj mau pomaga. nisi mi povedala, katera si bla ti? sm te js vidla? kje si pa bla? kolk vprašanj ne, se opravičujm ampak sm ferbc.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.11.2009 9:24:43
|
|
|
|
lenčy
|
ti me verjetno nisi opazila, ker tudi sama še nimam tako očitnega trebuščka kot ti tako da ti ne morm povedat kje sm bla,ker nas je blo dost povsod...
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.11.2009 14:47:33
|
|
|
|
egleria
|
pikica5 čestitke
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.11.2009 21:32:53
|
|
|
|
biba88
|
pikica5 čestitam
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 18.11.2009 21:47:57
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5 Hey punce, zopet se vam malo javlam vidim, da je že veliko srečk nosečk čestitam Tudi pri nas se je zgodilo čisto nekaj nemogočega, nepričakovanega, dobili bomo novega družinskega člana, kar ne morem si predstavljat. Naši pikici že veselo bije srček in je vse ok :) Želim vam veliko lepih dni in čem več . Mi bomo dobili še enega sončka pa čeprav mam samo en jajčnik in res minimalne možnost + enx na mesec slončkanje z metodo pazi. Ampak zgleda, da nama je bilo to sonce res namenjeno ;) Čestitke!!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.11.2009 9:35:24
|
|
|
|
malajka84
|
evo, da mal zamorim temo....prii meni se je spet ulila točna zelo...žal! tk da...ja upajmo, da Miklavž kej prnese!.:(....ne pričakujem 15.12.....bo pa to že lep 10. okrogel krog:(
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.11.2009 9:55:08
|
|
|
|
nanny.girll
|
hei hei BOSTINA fajn držim pesi, da miklavž prinese . ewo mi2 sva učer povedala doma in so bili fuuuuul veseli. mami že načrtuje kako bo vse kupila hehe. res nisem tega pričakovala.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.11.2009 10:10:48
|
|
|
|
Tincy90
|
bostina zate d bo miklavž radodaren letos. nanny.girll no vidš d je blo vse ok, ma kaj ok, suprca! sm vesela zate!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.11.2009 10:19:01
|
|
|
|
nincy29
|
nanny.girll super sem ti rekla da bo use ok!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.11.2009 10:53:39
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanny.girll . ewo mi2 sva učer povedala doma in so bili fuuuuul veseli. mami že načrtuje kako bo vse kupila hehe. res nisem tega pričakovala. Smo ti rekli, da ne bo panike
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.11.2009 11:27:44
|
|
|
|
sunshine84
|
ŽIVJO PUNCE, že zelo dolg se nism nič oglasila, ker sm se morala mal distancirat in pozabit na to, da vedno samo čakamo , sm bla kr mal žalostna, k nama pa 6. krogih še vedno ni nč uspel. No, ta mesec, je pa odličen, jutri imam roj. dan in včeraj sem predvčerajšnem sem prvič zagledala . Tako, da sem potem to včeraj povedala svojemu dragemu in je bil zelo vesel. Danes sem pa test ponovila in zopet je bla full močna , tko da,.. zgleda da bova mela . Uglavnem, vrjamem da v 3 mesecih, kar me ni bilo tukaj gor, jih je že kar nekaj zanosilo, tko da vse čestitke novim nosečkam, ostalim pa želim čimprejšnji +++!! Pridne bodte,..
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.11.2009 12:30:57
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunshine84 ŽIVJO PUNCE, že zelo dolg se nism nič oglasila, ker sm se morala mal distancirat in pozabit na to, da vedno samo čakamo , sm bla kr mal žalostna, k nama pa 6. krogih še vedno ni nč uspel. No, ta mesec, je pa odličen, jutri imam roj. dan in včeraj sem predvčerajšnem sem prvič zagledala . Tako, da sem potem to včeraj povedala svojemu dragemu in je bil zelo vesel. Danes sem pa test ponovila in zopet je bla full močna , tko da,.. zgleda da bova mela . Uglavnem, vrjamem da v 3 mesecih, kar me ni bilo tukaj gor, jih je že kar nekaj zanosilo, tko da vse čestitke novim nosečkam, ostalim pa želim čimprejšnji +++!! Pridne bodte,.. Tudi tebi čestitke!!!!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.11.2009 12:37:00
|
|
|
|
arupnik3
|
VIDIM DA SE KR DOGAJA KLELE OD KAR ME NI BLO EVO RAČUNALNIK PORPAVLJEN DELA SM FUL VESELA DRUGAČ PA VSEM ZA PLUSKE AJA PA SLUŽBE ŠE ZDAJ NISM NAŠLA UPAM DA BO DONS KEJ VEČ SREČE GREM SICER NA EN RAZGOVOR.... NIČ TAMALA JE OK IN TO JE TO ME PA ČAKA V SOBOTO BRATOVA POROKA PA VSE MORAM MAL PO STANOVANJU POSPRAVT PA ZUNAJ JE TKO LEP SONČEK... NČ GREM DELO KLIČE PAPA
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.11.2009 12:42:05
|
|
|
|
Tincy90
|
vse čestitke sunshine!
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 19.11.2009 17:13:11
|
|
|
|
biba88
|
pikica5 čestitam,čestitke tut sunshine84!!! čim lepšo nosečnost vama želim! bostina resnično upam da ti veseli december z vsemi dobrimi možmi (božiček, deda mraz...) prinese pikico
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.11.2009 11:27:51
|
|
|
|
arupnik3
|
ja drage moje kje pa ste vse???
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 20.11.2009 12:26:49
|
|
|
|
sunshine84
|
Hvala lepa vsem za čestitke Sem res vesela, sem se že k G naročila,... Tukaj na gorenjskem imamo res lep sonček, upam, da je tudi drugod, žal sem v službi do 18h, ampak useen mam mal čas it ven se posončat.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.11.2009 10:10:57
|
|
|
|
biba88
|
ola punce! mene pa nekaj zanima, ob vprašanju se ne smejat prosim ker po vseh pravilih to ni res, ampak ali je možno da začutiš gib dojenčka že pred 16-20 tednom. men se zdi da me je mal brcnila moja bibika samo sem šele na koncu 13 tedna ne znam opisat ampak blo je tako, čudn premik v predelu medenice kot nevem.... ne znam opisat mogoče so mi pa samo čreva nagajala pa si vse domišljam hahaha
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 21.11.2009 11:23:20
|
|
|
|
arupnik3
|
KO JE BILA MOJA FRIZERKA NOSEČA JE ZAČUTILA PRVE PREMIKE V 14 TEDNU JAZ PA ŠELE OKOLI 20 TEDNA....VSE JE MOŽNO...
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 22.11.2009 21:45:27
|
|
|
|
biba88
|
no pol pa po moje da je res bi prvi brcek moje punce . jest pa že delam mal seznam za mojo bejbo kaj rabim joooj kok je dobr kupovat ncunce za male joooj kje pa ste kej punce kaj počnete?
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 23.11.2009 16:06:53
|
|
|
|
Lun1ca
|
Zdravo punce! Da se vam malo oglasim po dolgem času Prvo naj čestitam vsem novim in mirno nosečnost vsem. Počasi se približuje 1.12. in dan ko naj moje ne bi bilo. Upajmo, da je ta mesec uspelo.. Ponovno se mi je uspelo prehladiti , vendar me tokrat še dodatno mučijo močne bolečine v križu. Bi lahko kar znorela. Pa še seveda učit se je treba.. za zjokat sa5i kje si se pa kaj ti zgubila? Upam da je slabost že minila.. Pa pinky86 tut nič ne javi če je zagledala . Zgleda mamo vse polne roke dela.. Še malo pa bo veseli december punce.. upam da bo vesel za nas, ki čakamo in da bomo v naslednje leto stople 2 v 1.
|
|
|
|
RE: Kljub mladosti bomo mamice :) 23.11.2009 19:44:17
|
|
|
|
Zvezdici
|
Uh, mene tudi tukaj ni bilo že celo večnost. Oziroma se sploh ne spomnim kdaj nazadnje sem pisala tu, hehe. No sem že v 23. tednu in sigurno dobimo marca . Ubistvu že komaj čakam. Kako, pa ve ostale punce. Je še katera v marcu naročila kepico?? Uživajte v večeru.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?