|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
14.11.2009 21:56:34   
egleria
poznam primer ko je G videl skozi celo nosečnost fanteka (tudi na zadnjem UZ-ju) pa se je rodila punčka - to je bilo kakšen mesec nazaj. tak da še zmeraj ni nič 100%

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
15.11.2009 10:20:05   
sa5i
Hej! Čestitke biba88! Jaz ti predlagam, da počakaš še kak UZ, da bo bolj ziher, načeloma se glih ne zmotijo pa vseeno, pri enih se še na NS niti prav ne vidi, tako, da po mojem še malo počakaj, preden res planeš na roza barvo user posted image Pa še vseeno kupi en pajac v nevtralni barvi, če te preseneti user posted image   Uživajte, moja druga runda bruhanja je za mano, sedaj grem likat, potem spet kaj pojest in potem bom če bom lahko spekla neko pecivo. tak bi ga jedla pa nimam energije, da bi ga pekla. Mi katera kaj pošlje? ali povabi na obisk??user posted image   no lep dan vsem

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
15.11.2009 11:45:34   
arupnik3
živjo
jst se poslavljam za ene par dni ker gre računalnik k zdravniku
uživajte

(odgovor članu sa5i)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
15.11.2009 19:27:34   
biba88
arupnik3 dobr zrihtej računalnik upam da se bo rač. hitr pozdravil
no sej se mi je zdel da to ni čist ziher user posted image  ampak vseen sem ene dva pajaca roza kupla user posted image .
zdej grem pa naptrej pospravlat pa prat pa likat... sama luštna opravila user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
15.11.2009 22:31:54   
nanny.girll
biba88 kok si ti pridna user posted image men se pa prou nč ne da...
jz pa mislim , da je kr velik šans da je res bejba, ker če ne bi ti rekla, da to ni za zihr al bi te pa usaj mal opozorila, da ni 100%.

jz pa čakam torek ko imam NS. v sredo pa greva v Italijo malo za vozičke  pogledat pa primerjat cene user posted image sigurno bomo kej že privlekli domov user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
16.11.2009 19:22:58   
pinky86
Evo, mene je že premagala radovednost user posted image Ta mesec sva res pridno user posted image , pa zadnje 10 dni me po trebuhu nekaj zvija, pa slabo mi je na trenutke...pa sva danes z mojim naredila en testek, ki sem ga še imela doma (FS)...pa je bil - user posted image

Sej vem, da sem prehitela, zvijanje je pa lahko tudi posledica prebavnih težav (ker nam itak v vrtcu neka viroza razsaja, čeprav se še kar držim). Ah ja...zdaj se mi zdi, kot da ne bo nič ta mesec, saj se nasplošno tudi nič kaj posebno drugače ne počutim. Še prsi me ne bolijo ma nič, pa me vedno pred M user posted image

A mislite da je lahko vseeno kaj, kljub vsem NE-znakom in dejstvu, da naj bi user posted image prišla šele čez tri dni ?!?!?!?

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
16.11.2009 22:31:58   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: biba88

arupnik3 dobr zrihtej računalnik upam da se bo rač. hitr pozdravil
no sej se mi je zdel da to ni čist ziher user posted image  ampak vseen sem ene dva pajaca roza kupla user posted image .
zdej grem pa naptrej pospravlat pa prat pa likat... sama luštna opravila user posted image

men so kr na navadnem pregledu z uz rekl da bo punčka, pa mamo zdej kr eno flentno pupo domauser posted image user posted image user posted image če t ni rekla v smislu: " mislim da bo punčka" ali "boste pa mel punčko, sam nism pa 100%".... pol bo vrjetn pupa! prinas se je tko fajn vidla lulkia da je zdravnica rekla da bo šla kr u penzijo če se je zdej zmešala, ker se je baje tk lepo vidl, da bi še z vesolja videl... seveda sm pa tud js vidla mi je pokazala, ampak kot mati boš že vedla kaj nosiš. men se je 2 tedna pred uz-jem sanjal da so mi v naročje položil punčko kar 3dni zapored in nism več hotla z roza barve odvrnit oči, smo pa za vsak slučaj vse kupil v nevtralni barvi (zeleni)... tk da mislim da ti bo prav prišlo to kar si kupilauser posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
16.11.2009 22:33:28   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: pinky86

Evo, mene je že premagala radovednost user posted image Ta mesec sva res pridno user posted image , pa zadnje 10 dni me po trebuhu nekaj zvija, pa slabo mi je na trenutke...pa sva danes z mojim naredila en testek, ki sem ga še imela doma (FS)...pa je bil - user posted image

Sej vem, da sem prehitela, zvijanje je pa lahko tudi posledica prebavnih težav (ker nam itak v vrtcu neka viroza razsaja, čeprav se še kar držim). Ah ja...zdaj se mi zdi, kot da ne bo nič ta mesec, saj se nasplošno tudi nič kaj posebno drugače ne počutim. Še prsi me ne bolijo ma nič, pa me vedno pred M user posted image

A mislite da je lahko vseeno kaj, kljub vsem NE-znakom in dejstvu, da naj bi user posted image prišla šele čez tri dni ?!?!?!?

lej počaki še te 3 dni in če je nebo ponovi testek, js pa držim pesti da boš zagledala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
16.11.2009 22:35:01   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: egleria

poznam primer ko je G videl skozi celo nosečnost fanteka (tudi na zadnjem UZ-ju) pa se je rodila punčka - to je bilo kakšen mesec nazaj. tak da še zmeraj ni nič 100%

user posted image user posted image user posted image ja to se pa  tud velik dogaja in vrjamem da je pravi šok ko ti povejo drugačen spol kot so govoril celo  nosečnost....user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
17.11.2009 10:16:26   
biba88
snoopyka drgač mi je rekla ful suvereno tko: o lejo punca bo in tut pol je skos govorila lejo lejo kako skače pa tko user posted image  nč ni rekla da se slabo vidi al pa da kej tazga. je bla slišat zelo prepričano.

drgač pa jest tut vem za primere k so se zmotil tut kasneje ne sam na nuhalni. sej zdej mam nekaj cunjic v nevtralnih barvah neki pa roza. pa če bo zdej fant ni tut nič hudega, verjetno bova mela vsaj tri otročičke bo pa pol kaka punca pa bom že mela kakšen pajac zanjo.user posted image  jaz pač želim imeti veliko družincouser posted image  z veliko dela hahahaha

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
17.11.2009 10:34:01   
biba88
hey bejbe!
še nekaj me zanima ali se lahko zgodi da imaš pri 12 tednih nosečnosti trebuh! ker jest zgledam kot da bi bla noseča 5 mesecev trebuh je tak kot pri nosečnicah ni špeh (no mal ga je). moja teta je tut rekla da je mela trebuh tok kmal. sam men je to ful smešen vsi že vejo ker nisem mogla skrit user posted image  al ma mogoče katera tut take izkušnje? pa nimam težav s prebavo sam bušija mam konkretenga user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
17.11.2009 10:49:46   
nincy29

IZVIRNO SPOROČILO: biba88

hey bejbe!
še nekaj me zanima ali se lahko zgodi da imaš pri 12 tednih nosečnosti trebuh! ker jest zgledam kot da bi bla noseča 5 mesecev trebuh je tak kot pri nosečnicah ni špeh (no mal ga je). moja teta je tut rekla da je mela trebuh tok kmal. sam men je to ful smešen vsi že vejo ker nisem mogla skrit user posted image  al ma mogoče katera tut take izkušnje? pa nimam težav s prebavo sam bušija mam konkretenga user posted image

pokaži kakega maš pa bomo ti povedaliuser posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
17.11.2009 11:40:38   
nanny.girll
hei hei!

ewo NS je za nami. tveganje je 1:12.132. user posted image user posted image jupi!!
pikica nam spola ni hotela izdati user posted image hehe pa drugič user posted image zdj pa naju čaka še najtežja naloga. povedat doma =) user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
17.11.2009 12:46:08   
biba88
nincy29 ok bom danes slikala svoj vampekuser posted image
nanny.girll le pogumno držim pesti da bo vse v redu doma! sporoči kako je šlo!user posted image user posted image user posted image user posted image  pike-poke za srečo!user posted image

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
17.11.2009 13:35:51   
Tincy90
nanny.girll vso srečo!user posted image sicr pa vem d bo vse ok hehe.user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
17.11.2009 14:01:00   
biba88
poglejte in ocenite moj bušiuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
17.11.2009 14:08:05   
nincy29
waaa biba kako lep buši..ja res maš velikega.meni tut pravijo da mam že zdej velikega.se primerjam z eno kolegico..ona ima 5 dni za mano rok pa ima fuul manjšegauser posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
17.11.2009 16:21:58   
lenčy
biba88 že na NS se ti vidi spol?hudo....js bom pa čez dva dni zvedla na morfologiji, komaj čakava, čeprav slutiva, da bo fantekuser posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu nincy29)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
17.11.2009 16:40:08   
Tincy90
lenčy s kerga dela dolenjske pa si?user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
17.11.2009 18:32:59   
biba88
nincy29 men se zdi moj buši res že velik sam nč ne morm, sej je prov kul grem že prov ponosno naokol in kažem svoj bušekuser posted image  

lenčy  in to je še bol smešen da ko sem prišla na nuhalno je bla tamala lihk dost velika da mi jo je nardila če bi prišla dan prej mi ne bi mogla narest nuhalne ker sem bla 11t in 2 dni in je bla tamala velika 46.3mm velika.
če bi bla manjša (ker zraste okoli 2mm na dan) ne bi mogla narest ker mora bit ravno tok velik plod, okoli 46mm.
Pa mi je zelo suvereno rekla punca bo in nč ni reklada se slabo vidi al kej takega. ful zanimivo no user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
17.11.2009 18:39:11   
lenčy
sej js sm bla tud še zadnji čas na nuhalni pa se ni nič vidlouser posted image  očitno boš imela velko puncouser posted image
tincy90 iz novega mesta sem. se mi pa zdi, da sem te vidla prejšni teden v pikapolonci...sta mogoče lupinco kupila,tako črno oranžno?

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
17.11.2009 18:51:26   
Pikica5
Hey punce,

zopet se vam malo javlam vidim, da je že veliko srečk nosečk user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam

Tudi pri nas se je zgodilo čisto nekaj nemogočega, nepričakovanega, dobili bomo novega družinskega člana, kar ne morem si predstavljat. Naši pikici že veselo bije srček in je vse ok :)

Želim vam veliko lepih dni in čem več user posted image . Mi bomo dobili še enega sončka pa čeprav mam samo en jajčnik in res minimalne možnost + enx na mesec slončkanje z metodo pazi. Ampak zgleda, da nama je bilo to sonce res namenjeno ;)

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
17.11.2009 19:21:11   
Tincy90
lenčy ja pa sva bla res u pikapolonci prejšn tedn, sm lupinca je pa črno rumene barve hehe.user posted image kje si pa ti bla? vaau sm mi pa tole tvoje ugibanje u polno katera sm js ni šlo tkoj u glavo.user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
17.11.2009 19:36:18   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

Hey punce,

zopet se vam malo javlam vidim, da je že veliko srečk nosečk user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam

Tudi pri nas se je zgodilo čisto nekaj nemogočega, nepričakovanega, dobili bomo novega družinskega člana, kar ne morem si predstavljat. Naši pikici že veselo bije srček in je vse ok :)

Želim vam veliko lepih dni in čem več user posted image . Mi bomo dobili še enega sončka pa čeprav mam samo en jajčnik in res minimalne možnost + enx na mesec slončkanje z metodo pazi. Ampak zgleda, da nama je bilo to sonce res namenjeno ;)

uaaaaaaau user posted image user posted image user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
17.11.2009 19:42:29   
Tincy90
juhu dans sm dobila izvid od brisa za streptokok B in sm negativna, jupiilii!user posted image user posted image user posted image user posted image hehe sm tok vesela, komi čakam nasledn tork k mam pregled spet in bom v 37.tednu.user posted image zdj bi pa že počas ta trebuščk lahk zginu in da me neha ta zgaga tko pečt oz kr žgat.user posted image joj sm že nestrpna kdaj bom dobila bebiko u naročje.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?