|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kljub mladosti bomo mamice :)
17.11.2009 19:43:51   
Tincy90
ja pa itak čestitke pikica5.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
17.11.2009 19:56:28   
malajka84
pikica5user posted image user posted image user posted image

Sem pršla mal pokukat...končno iz postle....pa en dan vrez vročine, počas bo. No zato tud ne upam, da se čez dva dni ne bo user posted image ulila, m mogoč pa vseen. Ene trikrt pa sva ta mesec:) Mogoč sva pa lih trofla:)

Sam...eh preveč jst upam, pol pa zmer razočarana...čeprov....mi bojo pa joške odpadle! Tolk me bolijo ob straneh pa spodi..za znort...kr brez modrca po bajt hodm...kr boli!! NE vem mogoč od vsega tega ležanja,..kaj pa vem, bolijo k hudič:)

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
17.11.2009 20:18:46   
lenčy
pikica5 iskrene čestitke!

tincy90 ja pol si taprava, slučajno sem si te zapomnila, ker je tvoj tako simpatično tvojo torbico ves čas nosiluser posted image želim ti, da čimprej objameš svojega otročka in naj vse poteka tako kot je treba!

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
17.11.2009 20:30:53   
Tincy90
lenčy hvala.user posted image jah js komi samo sebe nosm pol d bi se pa še s tisto veliko torbico obremenjevala? eh kr naj mau pomaga.user posted image user posted image nisi mi povedala, katera si bla ti? sm te js vidla? kje si pa bla? kolk vprašanj ne, se opravičujm ampak sm ferbc.user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
18.11.2009 9:24:43   
lenčy
ti me verjetno nisi opazila, ker tudi sama še nimam tako očitnega trebuščka kot tiuser posted image tako da ti ne morm povedat kje sm bla,ker nas je blo dost povsod...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
18.11.2009 14:47:33   
egleria
pikica5 čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
18.11.2009 21:32:53   
biba88
pikica5 čestitamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
18.11.2009 21:47:57   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

Hey punce,

zopet se vam malo javlam vidim, da je že veliko srečk nosečk user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitam

Tudi pri nas se je zgodilo čisto nekaj nemogočega, nepričakovanega, dobili bomo novega družinskega člana, kar ne morem si predstavljat. Naši pikici že veselo bije srček in je vse ok :)

Želim vam veliko lepih dni in čem več user posted image . Mi bomo dobili še enega sončka pa čeprav mam samo en jajčnik in res minimalne možnost + enx na mesec slončkanje z metodo pazi. Ampak zgleda, da nama je bilo to sonce res namenjeno ;)

user posted image user posted image user posted image Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
19.11.2009 9:35:24   
malajka84
evo, da mal zamorim temo....prii meni se je spet ulilauser posted image točna zelo...žal!

tk da...ja upajmo, da Miklavž kej prnese!.:(....ne pričakujem 15.12.....bo pa to že lep 10. okrogel krog:(

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
19.11.2009 9:55:08   
nanny.girll
hei hei

BOSTINA fajn držim pesi, da miklavž prinese user posted image .

ewo mi2 sva učer povedala doma in so bili fuuuuul veseli. mami že načrtuje kako bo vse kupila hehe. res nisem tega pričakovala. user posted image user posted image

(odgovor članu malajka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
19.11.2009 10:10:48   
Tincy90
bostina user posted image user posted image user posted image zate d bo miklavž radodaren letos.user posted image
nanny.girll no vidš d je blo vse ok, ma kaj ok, suprca!user posted image user posted image sm vesela zate!user posted image

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
19.11.2009 10:19:01   
nincy29
nanny.girll superuser posted image user posted image user posted image
sem ti rekla da bo use ok!user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
19.11.2009 10:53:39   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: nanny.girll

.
ewo mi2 sva učer povedala doma in so bili fuuuuul veseli. mami že načrtuje kako bo vse kupila hehe. res nisem tega pričakovala. user posted image user posted image

Smo ti rekli, da ne bo panikeuser posted image

(odgovor članu nanny.girll)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
19.11.2009 11:27:44   
sunshine84
ŽIVJO PUNCE,

že zelo dolg se nism nič oglasila, ker sm se morala mal distancirat in pozabit na to, da vedno samo čakamo user posted image , sm bla kr mal žalostna, k nama pa 6. krogih še vedno ni nč uspel.

No, ta mesec, je pa odličen, jutri imam roj. dan in včeraj sem predvčerajšnem sem prvič zagledala user posted image . user posted image Tako, da sem potem to včeraj povedala svojemu dragemu in je bil zelo vesel. Danes sem pa test ponovila in zopet je bla full močna user posted image , tko da,.. zgleda da bova mela user posted image . user posted image

Uglavnem, vrjamem da v 3 mesecih, kar me ni bilo tukaj gor, jih je že kar nekaj zanosilo, tko da vse čestitke novim nosečkam, ostalim pa želim čimprejšnji +++!!

Pridne bodte,.. user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
19.11.2009 12:30:57   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: sunshine84

ŽIVJO PUNCE,

že zelo dolg se nism nič oglasila, ker sm se morala mal distancirat in pozabit na to, da vedno samo čakamo user posted image , sm bla kr mal žalostna, k nama pa 6. krogih še vedno ni nč uspel.

No, ta mesec, je pa odličen, jutri imam roj. dan in včeraj sem predvčerajšnem sem prvič zagledala user posted image . user posted image Tako, da sem potem to včeraj povedala svojemu dragemu in je bil zelo vesel. Danes sem pa test ponovila in zopet je bla full močna user posted image , tko da,.. zgleda da bova mela user posted image . user posted image

Uglavnem, vrjamem da v 3 mesecih, kar me ni bilo tukaj gor, jih je že kar nekaj zanosilo, tko da vse čestitke novim nosečkam, ostalim pa želim čimprejšnji +++!!

Pridne bodte,.. user posted image

Tudi tebi čestitke!!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunshine84)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
19.11.2009 12:37:00   
arupnik3
VIDIM DA SE KR DOGAJA KLELE OD KAR ME NI BLO
EVO RAČUNALNIK PORPAVLJEN DELA SM FUL VESELA
DRUGAČ PA VSEM user posted image user posted image ZA PLUSKE
AJA PA SLUŽBE ŠE ZDAJ NISM NAŠLA UPAM DA BO DONS KEJ VEČ SREČE GREM SICER NA EN RAZGOVOR.... NIČ TAMALA JE OK IN TO JE TO ME PA ČAKA V SOBOTO BRATOVA POROKA PA VSE MORAM MAL PO STANOVANJU POSPRAVT PA ZUNAJ JE TKO LEP SONČEK...
NČ GREM DELO KLIČE
PAPA

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
19.11.2009 12:42:05   
Tincy90
vse čestitke sunshine!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
19.11.2009 17:13:11   
biba88
pikica5 čestitam,čestitke tut sunshine84!!! čim lepšo nosečnost vama želim!
bostina resnično upam da ti veseli december z vsemi dobrimi možmi (božiček, deda mraz...) prinese pikicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
20.11.2009 11:27:51   
arupnik3
ja drage moje kje pa ste vse???

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
20.11.2009 12:26:49   
sunshine84
Hvala lepa vsem za čestitke user posted image Sem res vesela, sem se že k G naročila,... user posted image

Tukaj na gorenjskem imamo res lep sonček, upam, da je tudi drugod, žal sem v službi do 18h, ampak useen mam mal čas it ven se posončat. user posted image user posted image

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
21.11.2009 10:10:57   
biba88
ola punce!
mene pa nekaj zanima, ob vprašanju se ne smejat prosim ker po vseh pravilih to ni res, ampak ali je možno da začutiš gib dojenčka že pred 16-20 tednom. men se zdi da me je mal brcnila moja bibika samo sem šele na koncu 13 tednauser posted image  ne znam opisat ampak blo je tako, čudn premik v predelu medenice kot nevem.... ne znam opisat user posted image  mogoče so mi pa samo čreva nagajalauser posted image  pa si vse domišljam hahaha

(odgovor članu sunshine84)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
21.11.2009 11:23:20   
arupnik3
KO JE BILA MOJA FRIZERKA NOSEČA JE ZAČUTILA PRVE PREMIKE V 14 TEDNU JAZ PA ŠELE OKOLI 20 TEDNA....VSE JE MOŽNO...

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
22.11.2009 21:45:27   
biba88
no pol pa po moje da je res bi prvi brcek moje punceuser posted image . jest pa že delam mal seznam za mojo bejbo kaj rabim user posted image  joooj kok je dobr kupovat ncunce za male joooj user posted image  kje pa ste kej punce kaj počnete?

(odgovor članu arupnik3)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
23.11.2009 16:06:53   
Lun1ca
Zdravo punce!

Da se vam malo oglasim po dolgem času user posted image

Prvo naj čestitam vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image in mirno nosečnost vsem.

Počasi se približuje 1.12. in dan ko naj moje user posted image ne bi bilo. Upajmo, da je ta mesec uspelo..
Ponovno se mi je uspelo prehladiti user posted image , vendar me tokrat še dodatno mučijo močne bolečine v križu. Bi lahko kar znorela. Pa še seveda učit se je treba.. za zjokat user posted image

sa5i kje si se pa kaj ti zgubila? Upam da je slabost že minila..
Pa pinky86 tut nič ne javi če je zagledala user posted image . user posted image

Zgleda mamo vse polne roke dela..

Še malo pa bo veseli december punce.. upam da bo vesel za nas, ki čakamo user posted image in da bomo v naslednje leto stople 2 v 1. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba88)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
23.11.2009 19:44:17   
Zvezdici
Uh, mene tudi tukaj ni bilo že celo večnost.
Oziroma se sploh ne spomnim kdaj nazadnje sem pisala tu, hehe.

No sem že v 23. tednu in sigurno dobimo marca user posted image user posted image .
Ubistvu že komaj čakam.

Kako, pa ve ostale punce. Je še katera v marcu naročila kepico??

Uživajte v večeru.

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?