|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
1.6.2009 9:45:05   
gajka
Da boste nov teden začele z nasmeškom - nov spot za vožnjo po omejitvah:
http://www.youtube.com/watch?v=4Q9LNvskHOU
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
1.6.2009 9:46:31   
Krysia
ZM, aja, za 10 dni si rabila, čakaj, bom še mal pogledala ... je ful zoprno, ker za Lošinj nimajo glih na vsaki "vremenski" strani ... Jst za Rab tko gledam, da pogledam Krk, Pag in Rijeko, pol pa sklepam, da bo nekaj podobnega user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
1.6.2009 9:51:34   
Krysia
ZM, evo, kaj pa tale: http://www.zoover.co.uk/croatia/kvarner/mali-losinj/weather

Google vse najde user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
1.6.2009 9:53:32   
gajka
Zoja Miša - za Hrvaško midva navadno gledava vreme na tejle strani http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&param=Hrvatska&code=14240 in kar precej drži (nam je poleti poleg vremena ful pomembno tudi stanje na morju - veter, valovi itd.). Sicer ni za vse kraje, ampak saj najdeš kako lokacijo dovolj blizu, da lahko pogledaš. Je pa 3-dnevna napoved za Mali Lošinj: http://prognoza.hr/tri_karta.php?id=tri&param=Primorsko-goranska&code=Mali_Losinj. Drugače pa samo namig o teh ''dolgih'' napovedih vremena - statistično gledano imaš ti skoraj več možnosti napovedat pravo vreme kot pa meteorolog s pomočjo raznih modelov, če rečeš, da bo jutri tako vreme kot danes. user posted image Pa tega si nisem izmislila! Sem pa npr. naredila primerjavo za Pulo med vremensko napovedjo na strani, ki jo je dala Krysia in tole hrvaško stranjo - no comment! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 1.6.2009 10:08:11 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
1.6.2009 9:58:58   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: nell
Sam na hitr, js sem danes v velenju, če bo mela ktera čas za kavo in pa tud kak sprehod. Naj javijo. Neki punc ima mojo tel. Ala Zoja miška, katja, sandra...

Evo, jaz sem v bližini Velenja doma, ampak sem danes žal bolj leteča. user posted image A prideš v sredo na srečanje v CE?

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
1.6.2009 10:00:56   
gajka
Da ne bo kakšnih nesporazumov, kdaj in kje je v sredo srečanje user posted image :

Srečanje v Celju:

Kdaj: 03.06.2009, od 10h dalje
Kje: PlayCafe (v/ob Dvorani Zlatorog), v primeru slabega vremena v Planetu Tuš zgoraj

user posted image

Če so kakšne pripombe oz. predlogi, kar na plan z njimi!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
1.6.2009 10:04:59   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: pf

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

A ja naj se še pohvalim, mi že 3 noči spimo celo noč, zbudi se ob 6h in to je touser posted image user posted image user posted image .
Pa res ne vem, ali je morda res kašica Schlaf gut od Milumila pripomogla?user posted image  Bom sedaj videla, ko bom drugo vzela.

Bravo. Tudi nam je tale kašica pripomogla k nočnemu spanju do šeste zjutraj. user posted image

A ste kaj prebrale kaj je notri? user posted image

A je v LJ tudi kakšno srečanje? Lahko ga naredimo čimprej - Arboretum vabi :))

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
1.6.2009 10:12:29   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: pf

A ja naj se še pohvalim, mi že 3 noči spimo celo noč, zbudi se ob 6h in to je touser posted image user posted image user posted image .
Pa res ne vem, ali je morda res kašica Schlaf gut od Milumila pripomogla?user posted image  Bom sedaj videla, ko bom drugo vzela.

Bravo. Tudi nam je tale kašica pripomogla k nočnemu spanju do šeste zjutraj. user posted image

Rok pa teh all-in-one kašic sploh noče jest. So mu očitno presladke! user posted image Od kašic jé samo tiste od Milupe brez mleka (riževa, 7 žitaric itd.), ki jih potem na AM naredim. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
1.6.2009 10:19:41   
anita goitan
dan
me2 že iz sevisa, avto 1x bo porihtan, mah se mi ne mudi, imam nadomestnega.
Včer šli v Lj, kolk blo hladnouser posted image , vsem svetujem obisk Prirodoslovnega muzejauser posted image , Zoja bla zelo navdušena nad zvermi, brunda brunda, pa volk je hov hov..no žuželke jo niso zanimale, ogled muzeja smo s 3kolesnikom opravili, potem pa še k Jelenu na kosilo.
Zdej mi spi, jaz pa grem hitro mal reda nrdit, čaw

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 1.6.2009 10:20:08 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
1.6.2009 10:31:13   
matejchi
anita vse v stilu živali, pol doma pa te je še kot zajc nab*****...user posted image
Maruša je tudi zaspala, jaz pa v jok.. neki je bila ponedeljkova pa sem jo dala v poseljo in voila.. mogoče ji paše, ker skupaj z očijem spita v sobi, čeprav drug za drugega sploh ne vesta, da imata družbo....
gajka poskusi od Alete sadje s polnovrednimi kosmiči.. že po vonju je tako zdrava "čutiti"... pa okus je tudi ok...

letim neki za vodovod kupit... ene gumice, če ne pa po Durex.. bo že držalo user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
1.6.2009 10:32:26   
anita goitan
zoja miša jutri se v Volčjem Potoku dobimo, a ni blo tako že n-krat omenjeno, da gremo mal v naravouser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2011
1.6.2009 10:40:14   
sandra123
Danuser posted image , dopustniki smo nazajuser posted image , smo se imeli krasno, mali2 sta se načofotali, uživali v vodi, da se ne da opisatuser posted image ...Vreme smo imeli kar lepo, ampak ni bilo tiste ta prave vročine...V morju se nismo kopali, je pa bilo nekaj pogumnežev, ki jih hladno morje ni motilouser posted image ...Hotel-super, hrana-super, osebje-super, se nimam kaj pritoževatiuser posted image ...Smo se dobili tudi z mojo staro tetko, ki živi v Portorožu, se nisva videli že 6.let, je bila ful vesela, ker sva se spet videli, najbolj so ji bile pa všeč moje 3T...se je nacartala vseh3 za nekaj časauser posted image ...
Sayuri, super za lepo praznovanje Filipovega r.d.user posted image
MajaT....user posted image user posted image user posted image za malo Zaro, pa HB, da sta že doma in da je Zara boljšeuser posted image ....
Nell...prepozno sem videla tvoje sporočilo....user posted image , pa itak ne bi hodili v Velenje, ker staT&T taki zverinici v avtu, da mi ni prevečdo tega, da se sama kam daleč vozim z njimauser posted image ...
Srečanje v Celju...mogoče se vam pa pridružimo....user posted image user posted image user posted image , bom videla, kako bo s časomuser posted image

Ja, nič, šibam malo perilo porihtat, mali2 spita, jaz pa se seveda spet preganjam s kupi perila, ki so se nabrali, ko se vrneš z dopustauser posted image ....

Lep dan želim vsem...

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 1.6.2009 10:41:44 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 2012
1.6.2009 10:49:45   
anita goitan

Matejchi, user posted image  Plan obiskov je kar poln ja, ampak v torek bi vseeno lahko prišla do Kamnika, da pred morjem še to obljubo izpolnem in grem brez slabe vesti.user posted image A zmanjen? Še Anito požokaj, da naj si 1h cajta vzame za en kofe. Okoli 10h! Deal?!

tole sem mela v mislih

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
1.6.2009 11:35:33   
Anonimen
Dan user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Da ne bo kakšnih nesporazumov, kdaj in kje je v sredo srečanje user posted image :

Srečanje v Celju:

Kje: PlayCafe (v/ob Dvorani Zlatorog), v primeru slabega vremena v Planetu Tuš zgoraj

user posted image

Če so kakšne pripombe oz. predlogi, kar na plan z njimi!

gajka, super si tole naredila! S pomočjo tega načrta, pa res ne more nihče zgrešit. Sicer mi posnetek deluje starinsko, kot da bi bil iz 60-tih let user posted image , samo stavbe so pa prave.....user posted image

In še kakšen seznamček, katere se sploh lahko pričakuje: (kar citirajte in se dopišite)

PABLO - Otmar

Pri nas bo pa dva dni zatišje. Imam juhuuu pooblastilo, da sem sedaj od nedelje pa do srede "ta glavna" user posted image . Skupaj z Otmarjem, ampak še malo bolj od njega user posted image ...... Ati pa sploh nima besede user posted image .
Smo včeraj odpeljali Erazma na Pohorje za 4 dni. Joj, še lansko leto sem bila prepričana, da so 4-letniki še premajhni, da bi šli sami na letovanje (pa naj bo na morje ali v hribe), pa se zgleda v enem letu veliko stvari in misli obrne drugače. Otrokom se je mešalo od veselja in navdušenja. Samo da se vsi vrnejo celi in zdravi! Bogatejši pa za več kot prikolico zlata! Izkušnja bo neprecenljiva za njihovo življenje, karakter pa bo tudi pridobival na trdnosti. Je bilo dogovorjeno, da se starši bolj kot ne izmuznemo na hitro brez pretiranega poslavljanja. Pa to sploh ni bilo potrebno načrtovati. Otroci nas itak sploh niso "Šmirglali" user posted image . Ko nas je zadel svež, hladen in čist "pohorski user posted image " zrak,  otrokom pa je dodatno glavo zmešalo še morje igral takšnih in drugačnih, smo bili otroci in starši v trenutku na dveh različnih bregovih z različnimi valovnimi dolžinami. Starševska dobronamerna svarila, opozorila, lepe misli...otrokom so bila popolnoma brez pomena. Nekdo od staršev je pripomnil, da se njemu kompletno zmeša 4-dni ob 16 otrocih s 100% otroško energijo user posted image . Pa je prav, da je tako! Morajo biti otroci, morajo biti živahni, morajo čez takšno divjo fazo vrtčevskega življenja. Da jo res vsi odnesejo brez večjih poškodb (manjših bo za izvoz) in da se vsi živi in zdravi vrnejo domov! Smrkavi bodo pa mislim da vsi, ker se je res nenormalno ohladilo....Naj se naigrajo in naužijejo narave in lepo izkoristijo druženje z vrstniki - prijatelji!

Sem že prejšnjič spraševala tiste, ki imate 4 in več letnike doma, pa ste punce kompletno spregledale. Res me zanima, zato še enkrat sprašujem. Ali hodijo vaši otroci (4-6) let kaj na letovanja z vrtcem npr. v hribe ali na morje? V vašem vrtcu sploh letovanja omogočajo? Včasih so to baje bolj prakticirali, sedaj pa prakticirajo le redki vrtci. Res se nekako bojijo organizirati. Je problem v zakonodaji, tudi v denarju (čeprav je to kot dodatna dejavnost in samoplačniška), v volji pa tudi (dostikrat ni interesa, prevelika odgovornost in breme).... Sayuri, matejchi,....in še nekaj vas ima 4-in več letnike doma. Ste jih že kdaj peljali na letovanje? Kako se je obneslo in kakšne so bile izkušnje?! Pa mnenje iz stroke  me tudi zanima (Nell, Erin, kaja02,....še katera dela v vrtcu).

Kaj pa tiste, ki vam je "avgustovček 08" prvi otrok? Si lahko predstavljate, da bi vaše miškoline in miškolinke čez 3 leta poslale samostojno v "svet"?

sayuri - čestitke Filipu za praznovanje 5-keuser posted image   user posted image   user posted image !

sandra - user posted image za prijeten dopust!!!

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

gajka poskusi od Alete sadje s polnovrednimi kosmiči.. že po vonju je tako zdrava "čutiti"... pa okus je tudi ok...

Pri nas je tudi Alete na prvem mestu (že Erazma smo "razvajali" s tem), nato je milupa, hipp je pa vsaj pri nas user posted image .

In še naša dva pripopam.

Tamali raziskovalec Otmar.

user posted image

Tavelik raziskovalec, že malo utrujen, Erazem in njegov tamali fan.

user posted image

.

< Sporočilo je popravil PABLO -- 1.6.2009 11:40:27 >

(odgovor članu gajka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2014
1.6.2009 12:23:41   
minca_n
Punce kako ste kaj? pri nas ni nič novega  razen to da že kak teden ne spim ponoči, mislim da bojo končno zobki.
Imam eno vprašanje. Ko ste mele pri 9. mesecih posvetovalnico pri pediatru ste meli test z tisto rozino (sploh nevem kaj je to), pa z lončkom,...
no me nismo mele nič. vrjetno zato ker sta nedonošeni user posted image  
in to potem pomeni da bomo to imele komaj pri enem letu ker prej nismo naročene al je pa mogoče P pozabla user posted image  eh ziher ni user posted image
Drugače pa mamo jutri fizioterapijo, naslednji teden pa z Zojo kardiologa.

se tipkamo

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
1.6.2009 12:27:41   
minca_n
aja to sem še pozabla. Sem na FB tak da če katera želi.. na ZS

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
1.6.2009 12:40:55   
pikicai
program ata dela cele dneve in hodi z mailim Anejčkom spat že ob 8user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

pikicai program ata... menjalnik v roke.. za razvedrilno-erotični program, to ti še Siol ne nudi...user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
1.6.2009 12:44:17   
pikicai
ja poskusl smo novalac pa aptami....druga še ne no.....bi pa lahk nardila en shoping s temi mlekci.....mogoč mu bo pa res kak všečuser posted image user posted image upanje ostaja....če ne mi bojo pa ostale vlke količine mlekauser posted image user posted image user posted image bomo pa kašice delal z njimuser posted image uuu bravo za tebe7,5 je že ful velik......vrjamem da si bla vesela.....js bi se rada do morja tega rešla nouser posted image

Jutro! user posted image user posted image user posted image

Pikicai, te občudujem, da še kar pumpaš, jaz sem 7,5 m pa sem bila zelo vesela, ko sem nehala. Pa si poskusila več različnih mlekov - Aptamail, Milumil, Navalac, Hipp...mislim, mam kolegico, ki jih je morala sprobati ene 4, preden je našla pravega za svojega otročka.

Šentjur kliče....želim lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 2018
1.6.2009 12:45:41   
pikicai
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2019
1.6.2009 12:49:13   
Neža7
Mi2 sva nazaj user posted image

Takoj, ko sem danes stopila ven iz bloka PUF! evo mojo mamo user posted image  Je prišla pozdravit. Mama je šla z Nežo peš do doma (z vožičkom) in jaz sem šla z avtom, da sem ga ponovno malo počistila.
Imela sem druge plane in še na kakšno kavico škočila, vendar ni šlo tako, ampak je bilo lepo videti mamo user posted image  Čez 19 dni gresta s sestro v Avstralijo. Bom naročila, da mi dobi avstralsko vino letnik 2008 za Nežo in 2009 za Nejo ali Aljaž user posted image user posted image  Mislite, da jo bo na rit vrglo, ko ji bom čez 11 dni to rekla? user posted image

Neža mi sedaj spi kot angelček (za sedaj) Potem gremo, ko bo ati domov prišel v Polzelo avto pogledat pri Hyundai user posted image  Mogoče bomo konec tedna imela velik avto s klimo!!!!! user posted image user posted image user posted image

Jaz se grem malo učit, ker mi ni uspelo čez vikend user posted image

lp

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
1.6.2009 12:54:09   
Neža7
JOJ! jaz vedno hitro pridem in grem.........

pikicai...... DOBRODOLŠA med nami user posted image user posted image  in čestitke za 9-ko user posted image user posted image user posted image user posted image  Čas hitro beži user posted image  Naša bo imela čez 10 dni njeno 11-ko user posted image

user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2021
1.6.2009 12:57:06   
pikicai
aam tak čist glupo vprašanje......kje ste playcafe našle? tam za Savinjo bi se mogle spravit.....user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Srečanje v Celju:

user posted image

Če so kakšne pripombe oz.predlogi, kar na plan z njimi! user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
1.6.2009 12:59:02   
pikicai
user posted image user posted image hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

JOJ! jaz vedno hitro pridem in grem.........

pikicai...... DOBRODOLŠA med nami user posted image user posted image  in čestitke za 9-ko user posted image user posted image user posted image user posted image  Čas hitro beži user posted image  Naša bo imela čez 10 dni njeno 11-ko user posted image

user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
1.6.2009 12:59:30   
bella02
Pablo, naša je šla lani za 3 dni z vrtcem na kmetijo. Imeli so se super in so uživali. So/smo bili pa tudi veseli, ko so se vrniliuser posted image . Smo jih verjetno starši bolj pogrešali. Letos niso šli nikamor, drugo leto pa menda v Kekčevo deželo. Tjaša je kar pogumna punca in ni bilo težav. Eni so pa bolj težko šli. Pa se mi zdi, da kakšen dan več pa bi bila že kriza. Cenovno mi je bilo kar precej dat 1oo€ za 2 nočitvi, samo za svojega otroka ... Če bodo še šli in če bomo finančno sposobni, ja, zakaj pa ne. Pa verjetno bomo raje kaj drugega črtali kot vzeli otroku veseljeuser posted image .
Zojko Mišek, uživajta! iIn super za prespane nočiuser posted image user posted image

matejchi, matejchi ...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
1.6.2009 13:04:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: minca_n

Punce kako ste kaj? pri nas ni nič novega  razen to da že kak teden ne spim ponoči, mislim da bojo končno zobki.
Imam eno vprašanje. Ko ste mele pri 9. mesecih posvetovalnico pri pediatru ste meli test z tisto rozino (sploh nevem kaj je to), pa z lončkom,...
no me nismo mele nič. vrjetno zato ker sta nedonošeni user posted image  
in to potem pomeni da bomo to imele komaj pri enem letu ker prej nismo naročene al je pa mogoče P pozabla user posted image  eh ziher ni user posted image
Drugače pa mamo jutri fizioterapijo, naslednji teden pa z Zojo kardiologa.

se tipkamo

minca_n - ja, tudi mene je malo zbegala tale rozina user posted image !
Večkrat sem prebrala, da P to testirajo na posvetovalnicah. Ko sva imela z Otmarjem posvetovalnico pri 9-tih mesecih, mu je P dala nekaj nalog, takšne z "rozino" pa ne. Zato sem jo vprašala, če teh testov pa ni treba narediti, pa je rekla, da tisto z rozino je pa test za fino motoriko in pride na vrsto pri 12 mesecih. Se mi zdi, da je torej "ta" rozina na testiranjih prej neobvezno, kar tako po presoji enega ali drugega P različno. Sicer je P ocenila, da ima naš mali izredno dobre motorične sposobnosti, potemtakem bi sklepala, da bi mu dala tudi rozino prijemati, če bi bilo po normativu user posted image
Mislim, da se nimaš kaj sekirati, pa tudi, da sta nedonošeni ne igra velike vloge pri tem. Dobro zrihtajte jutri na fizioterapiji in nato naslednji teden pri kardiologu.

(odgovor članu minca_n)
  Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?