|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
31.5.2009 19:20:20   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: veveričica

matejchi ti  me ZMER NASMEJIŠ.BI TE BLO POMOJEM ZANIMIVO SPOZNAT ups nism opazla da kričim .da neboš oglušelauser posted image user posted image user posted image  ja kva bosanc al slovenc   sj veš dol spodaj  u  hlačah pomojem ni kakšnih  razlik.

oj oj oj matejči mah tebi gre samo glista po glavi,.....mah ja bliža se večer in matejči bo razturala,..hiiiiiiiiiuser posted image

eh, grem malo prečitat

ufff.. tam je šele pomoje razlika.. user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
31.5.2009 19:39:41   
buhtlčk
sayuri ti kar pridi z nami, boš varuška kdaj user posted image Imajo možnost otroškega varstva, tako da bi šla lahko kam tudi sama za par uric, ampak jaz tega nikakor ne bi mogla. Neznani osebi, pa nima veze, če je od ok hotela, mojega zaklada pa že ne morem dat komurkoli v varstvo user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
31.5.2009 19:42:27   
bambi14
Torej,
ja res točno čez 7 dni bom že v Londonu, kjer bom v teh urah že nastanjena pri družini in se počasi prvič odpravljala spat z solzami in objemala pojšter, ker ne bom doma pri mojih dveh user posted image . Hkrati pa bom, komaj čakala kaj mi bo prineslo teh 14 dni zgoraj,....adrenalin že šiba, prav tako strah,.....imam mešane občutke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Privajanje in uvajanje čuvanja pri kolegici je mislim, da uspelo. Mojo user posted image bo čuvala kolegica, ki je noseča 9 tednov in že ima ful luštnega 17 mesečnika, ki je zelo prijazen do moje žabice, jo boža,...čuvala se bo od 7-15.30, to pomeni, da bo mogla vstat ob 6 uri zjutraj(zdaj gre spat ob 20.30 in spi do 7 al pa 8) in daned sem jo dala prvič spat ob 19.15 in upam, da bo spala do 6(da ji malo pripravim ritem).

Jaoooooo, a je že kera potovala iz Graza z ryanairom, a se spomni kolko lahko maš kg v prtljagi,....sicer pa bom sama pobrskala po netu.

Erin
- ja ko vidim, da gradijo tam, kjer smo se mi kot deca igrali, me gospod čas vdari po glavi in me spomni, da čas hitro beži in zato ga moramo uživati,....
pikicai - dobrodošla!

BOSNA-
sva bla zuser posted image pred 2 letoma. Lahko si pogledate na linku:
http://romeotheking.blogspot.com/2007/05/bosnia-trip.html

in bi takoj spet šla, blo je nepozabno,......mmmmm kaki čevapiči in kajmak in mmmmmmmmmmm.

No zaj pa papa za nekaj cajta,...morem it glisto zrihtat.user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
31.5.2009 19:55:41   
Zoja Miša
Vidim, da ste imele pestro tle goruser posted image .

Sayuri, sem gledala vreme, pa petek kaže da bo dež in cel vikend prav tako, tako da znamo prestaviti za kak teden, tale dopustuser posted image . Jutri greva pa v Šentjur k sestrični ki je user posted image  na obisk, tako da me niuser posted image . Ja, pa drugič.

Bambi, saj bo.

Dobrodošla Pikicai

O šibam....

V torek Anita, kje je srečanjeuser posted image ?

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
31.5.2009 20:47:41   
aradej
Zoja mislim da je v sredo v Ce srečanje. Sem se malo zmotila pri vseh obveznostih.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
31.5.2009 21:00:29   
matejchi
bambi maksimalno uživaj, pozdravi Bena...me zanima, če ma res tak vlkega user posted image , user posted image za kolegico, a popoldan pa tvoj čuva njo? user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
31.5.2009 22:08:34   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

bambi maksimalno uživaj, pozdravi Bena...me zanima, če ma res tak vlkega user posted image , user posted image za kolegico, a popoldan pa tvoj čuva njo? user posted image

se bom potrudla,bom pretipala Benauser posted image ,je prava supermama,kaj te veš, vse je možno,.....kaj ne veš ne boli,...

no zaj pa grem spat, ker bo mala ob 6 auf

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
31.5.2009 22:10:14   
sonček33
Erin, a te jezijo?
Ej, vaš mali bo kmalu star eno leto in midva se nisva uspeli videti...a ni to sramota no...pa tok sva si blizu.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
31.5.2009 22:56:17   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Erin, a te jezijo?
Ej, vaš mali bo kmalu star eno leto in midva se nisva uspeli videti...a ni to sramota no...pa tok sva si blizu.

JAz sem te videla včeraj... ko ste vsi važni za mladoporočencema trobili user posted image user posted image user posted image MAter ste bli fajn (in glasni)user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
31.5.2009 23:00:12   
karmar
sayuri mene ne bo jutri v Lj, Urša nima živcev se tolk časa vozit...haha

bambi jaz si sploh ne predstavljam da bi šla za 14 dni proč od Urše...tako da- bravo, si pogumna!!!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
31.5.2009 23:02:10   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

bambi jaz si sploh ne predstavljam da bi šla za 14 dni proč od Urše...tako da- bravo, si pogumna!!!

Sem lih hotela napisat podobno...user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
31.5.2009 23:16:01   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Sem lih hotela napisat podobno...user posted image

Erin, a si ti tudi na Uršo navezana ali kako?? user posted image Pa saj bambi ne gre od Urše.. aja saj jaz pa nisem (hmhm)... samo razmišljam tako.. user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
31.5.2009 23:19:38   
karmar
matejchi ti bi mogla it k Mariotu na tekmovanje bodi zvezda...ideje ti kar šibajo...ne zmanjka...hahahahaha

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
31.5.2009 23:35:10   
matejchi

matejchi ti bi mogla it k Mariotu na tekmovanje bodi zvezda...ideje ti kar šibajo...ne zmanjka...hahahahaha

te bi se mogla prej cela obrit, da ne bi mislil, da sem moški.. pol bi pa začel žajfo iskat pa mi jo dol metat..

lahko noč drage moje, dragi moji.. aja teh je na RR bolj nič.. user posted image

RD RR

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
1.6.2009 0:15:37   
pikicai
OJOJOJ čvekice....bolš da kak dan ne manjkam na forumu k se bom že zgubla pri debatiuser posted image user posted image user posted image pol pa za nazaj tko šlampast berem pa se čudimuser posted image ....joooooj ne vem kdaj sm šla nazadnje ob 21-22 spatuser posted image user posted image user posted image vedno kej delam pa še tole črpanje user posted image mam počasi že prav dostuser posted image user posted image ampak kaj hočem če mali noče AM, zize pa tud neuser posted image pol pa vsako noč tule visimuser posted image user posted image user posted image no vsaj kej pametnega, k tv je itak dolgcajt, od vseh 104 programov ne najdem ene stvari zdleuser posted image  

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
1.6.2009 0:59:52   
matejchi
pikicai program ata... menjalnik v roke.. za razvedrilno-erotični program, to ti še Siol ne nudi...user posted image

RD RR

(odgovor članu pikicai)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
1.6.2009 7:38:19   
Zoja Miša
Jutro! user posted image user posted image user posted image

Pikicai, te občudujem, da še kar pumpaš, jaz sem 7,5 m pa sem bila zelo vesela, ko sem nehala. Pa si poskusila več različnih mlekov - Aptamail, Milumil, Navalac, Hipp...mislim, mam kolegico, ki jih je morala sprobati ene 4, preden je našla pravega za svojega otročka.

Šentjur kliče....želim lep dan!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
1.6.2009 7:40:56   
Zoja Miša
Erin, sem pozabila vprašati, je pasal čikolo?user posted image  Pa pomoč, ti najdeš svašta na netu, mi najdeš stran, kjer bom lahko dokaj natančno videla vreme za Mali Lošinjuser posted image , vsaj za 10 dni naprej? Sem ene našla, ampak so mi malo sumljivi, ker se vreme tam nič ne spreminjauser posted image , dajo nekaj gor, pa tako ostane, kao da se niso nič zmotiliuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1993
1.6.2009 7:43:14   
Zoja Miša
A ja naj se še pohvalim, mi že 3 noči spimo celo noč, zbudi se ob 6h in to je touser posted image user posted image user posted image .
Pa res ne vem, ali je morda res kašica Schlaf gut od Milumila pripomogla?user posted image  Bom sedaj videla, ko bom drugo vzela.

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1994
1.6.2009 8:01:36   
sayuri
Jutro user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1995
1.6.2009 8:19:01   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

BOSNA-
sva bla zuser posted image pred 2 letoma. Lahko si pogledate na linku:
http://romeotheking.blogspot.com/2007/05/bosnia-trip.html

in bi takoj spet šla, blo je nepozabno,......mmmmm kaki čevapiči in kajmak in mmmmmmmmmmm.

Ful super zgleda user posted image  Je res škoda, da je letos poroka in ne lani, ker mi2 bi takoj šla na njihovo poroko, ki traja 3 dni user posted image  Jaz rada vidim nove kraje in novih ljudi, da zame bi bilo fino.
Na hrvaškam sem se vedno lepo imela v malemu vasi pri otok Pagu. Lasniki so bili prekrasni in vedno dan pred odhodom so gostom kosilo ali večerjo skuhali in smo uživali, čeprav moj mož preden me se spoznal je tudi vsako leto hodil s prijateljev na Hrvaško in se je VEDNO 1. dan kregal, ko so njim hotili dati popolnomna drugačo sobo ali apartmaj kot so naročili prek agencijo user posted image

Bomo videli kdaj bomo lhko šli kam druge, da bi is lahko nekaj novega ogledali.

Jaz sedaj šibam, ker danes gremo gleda avto za nas user posted image  in še ena punca pride iz MB pogledat naš avto, da moram na banko user posted image

Lep dan vsem želim user posted image

p.s V soboto smo se fuuuuuuuuuuuuuuuuul lepo imeli na plavanju. Neža je uživala. Pri 6mes je bila preveč utrujena, da bi uživala, da sem bila vesla. Nimam slike, ker sestra je pozabila fotoaparat user posted image  in mi našega danes dobimo nazaj.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
1.6.2009 8:20:46   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

A ja naj se še pohvalim, mi že 3 noči spimo celo noč, zbudi se ob 6h in to je touser posted image user posted image user posted image .
Pa res ne vem, ali je morda res kašica Schlaf gut od Milumila pripomogla?user posted image  Bom sedaj videla, ko bom drugo vzela.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa 3-4 dni se zbudim zaradi Neže user posted image  V enem tednu je že 3x spala z mano user posted image

Šibam!!!!!

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1997
1.6.2009 8:34:18   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Bravo. Tudi nam je tale kašica pripomogla k nočnemu spanju do šeste zjutraj. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1998
1.6.2009 8:42:52   
nell
Sam na hitr, js sem danes v velenju, če bo mela ktera čas za kavo in pa tud kak sprehod. Naj javijo. Neki punc ima mojo tel. Ala Zoja miška, katja, sandra...

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
1.6.2009 9:40:54   
Krysia
joj, sem vas komaj našla - smo ble na drugi strani ... premal čvekamo user posted image

V glavnem, sayuri, mene ne bo v Supernovo ... še vedno me vse boli, upam, da bo jutri bolje ...

Zoja Miša: vreme za Mali Lošinj: http://www.wunderground.com/global/RH.html  Na seznamu poišči Mali Lošinj pa poglej, če ti kaj pomaga ...

nič, samo da nas spravim nazaj na prvo stran user posted image

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?