Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 31.5.2009 19:20:20
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi IZVIRNO SPOROČILO: veveričica matejchi ti me ZMER NASMEJIŠ.BI TE BLO POMOJEM ZANIMIVO SPOZNAT ups nism opazla da kričim .da neboš oglušela ja kva bosanc al slovenc sj veš dol spodaj u hlačah pomojem ni kakšnih razlik. oj oj oj matejči mah tebi gre samo glista po glavi,.....mah ja bliža se večer in matejči bo razturala,..hiiiiiiiii eh, grem malo prečitat ufff.. tam je šele pomoje razlika..
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 31.5.2009 19:39:41
|
|
|
|
buhtlčk
|
sayuri ti kar pridi z nami, boš varuška kdaj Imajo možnost otroškega varstva, tako da bi šla lahko kam tudi sama za par uric, ampak jaz tega nikakor ne bi mogla. Neznani osebi, pa nima veze, če je od ok hotela, mojega zaklada pa že ne morem dat komurkoli v varstvo
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 31.5.2009 19:42:27
|
|
|
|
bambi14
|
Torej, ja res točno čez 7 dni bom že v Londonu, kjer bom v teh urah že nastanjena pri družini in se počasi prvič odpravljala spat z solzami in objemala pojšter, ker ne bom doma pri mojih dveh . Hkrati pa bom, komaj čakala kaj mi bo prineslo teh 14 dni zgoraj,....adrenalin že šiba, prav tako strah,.....imam mešane občutke. Privajanje in uvajanje čuvanja pri kolegici je mislim, da uspelo. Mojo bo čuvala kolegica, ki je noseča 9 tednov in že ima ful luštnega 17 mesečnika, ki je zelo prijazen do moje žabice, jo boža,...čuvala se bo od 7-15.30, to pomeni, da bo mogla vstat ob 6 uri zjutraj(zdaj gre spat ob 20.30 in spi do 7 al pa 8) in daned sem jo dala prvič spat ob 19.15 in upam, da bo spala do 6(da ji malo pripravim ritem). Jaoooooo, a je že kera potovala iz Graza z ryanairom, a se spomni kolko lahko maš kg v prtljagi,....sicer pa bom sama pobrskala po netu. Erin- ja ko vidim, da gradijo tam, kjer smo se mi kot deca igrali, me gospod čas vdari po glavi in me spomni, da čas hitro beži in zato ga moramo uživati,.... pikicai - dobrodošla! BOSNA- sva bla z pred 2 letoma. Lahko si pogledate na linku: http://romeotheking.blogspot.com/2007/05/bosnia-trip.html in bi takoj spet šla, blo je nepozabno,......mmmmm kaki čevapiči in kajmak in mmmmmmmmmmm. No zaj pa papa za nekaj cajta,...morem it glisto zrihtat.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 31.5.2009 19:55:41
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Vidim, da ste imele pestro tle gor . Sayuri, sem gledala vreme, pa petek kaže da bo dež in cel vikend prav tako, tako da znamo prestaviti za kak teden, tale dopust . Jutri greva pa v Šentjur k sestrični ki je na obisk, tako da me ni . Ja, pa drugič. Bambi, saj bo. Dobrodošla Pikicai O šibam.... V torek Anita, kje je srečanje ?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 31.5.2009 20:47:41
|
|
|
|
aradej
|
Zoja mislim da je v sredo v Ce srečanje. Sem se malo zmotila pri vseh obveznostih.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 31.5.2009 21:00:29
|
|
|
|
matejchi
|
bambi maksimalno uživaj, pozdravi Bena...me zanima, če ma res tak vlkega , za kolegico, a popoldan pa tvoj čuva njo?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 31.5.2009 22:08:34
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi bambi maksimalno uživaj, pozdravi Bena...me zanima, če ma res tak vlkega , za kolegico, a popoldan pa tvoj čuva njo? se bom potrudla,bom pretipala Bena ,je prava supermama,kaj te veš, vse je možno,.....kaj ne veš ne boli,... no zaj pa grem spat, ker bo mala ob 6 auf
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 31.5.2009 22:10:14
|
|
|
|
sonček33
|
Erin, a te jezijo? Ej, vaš mali bo kmalu star eno leto in midva se nisva uspeli videti...a ni to sramota no...pa tok sva si blizu.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 31.5.2009 22:56:17
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Erin, a te jezijo? Ej, vaš mali bo kmalu star eno leto in midva se nisva uspeli videti...a ni to sramota no...pa tok sva si blizu. JAz sem te videla včeraj... ko ste vsi važni za mladoporočencema trobili MAter ste bli fajn (in glasni)
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 31.5.2009 23:00:12
|
|
|
|
karmar
|
sayuri mene ne bo jutri v Lj, Urša nima živcev se tolk časa vozit...haha bambi jaz si sploh ne predstavljam da bi šla za 14 dni proč od Urše...tako da- bravo, si pogumna!!!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 31.5.2009 23:02:10
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmar bambi jaz si sploh ne predstavljam da bi šla za 14 dni proč od Urše...tako da- bravo, si pogumna!!! Sem lih hotela napisat podobno...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 31.5.2009 23:16:01
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: karmar bambi jaz si sploh ne predstavljam da bi šla za 14 dni proč od Urše...tako da- bravo, si pogumna!!! Sem lih hotela napisat podobno... Erin, a si ti tudi na Uršo navezana ali kako?? Pa saj bambi ne gre od Urše.. aja saj jaz pa nisem (hmhm)... samo razmišljam tako..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 31.5.2009 23:19:38
|
|
|
|
karmar
|
matejchi ti bi mogla it k Mariotu na tekmovanje bodi zvezda...ideje ti kar šibajo...ne zmanjka...hahahahaha
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 31.5.2009 23:35:10
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmar matejchi ti bi mogla it k Mariotu na tekmovanje bodi zvezda...ideje ti kar šibajo...ne zmanjka...hahahahaha te bi se mogla prej cela obrit, da ne bi mislil, da sem moški.. pol bi pa začel žajfo iskat pa mi jo dol metat.. lahko noč drage moje, dragi moji.. aja teh je na RR bolj nič..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 1.6.2009 0:15:37
|
|
|
|
pikicai
|
OJOJOJ čvekice....bolš da kak dan ne manjkam na forumu k se bom že zgubla pri debati pol pa za nazaj tko šlampast berem pa se čudim ....joooooj ne vem kdaj sm šla nazadnje ob 21-22 spat vedno kej delam pa še tole črpanje mam počasi že prav dost ampak kaj hočem če mali noče AM, zize pa tud ne pol pa vsako noč tule visim no vsaj kej pametnega, k tv je itak dolgcajt, od vseh 104 programov ne najdem ene stvari zdle
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 1.6.2009 0:59:52
|
|
|
|
matejchi
|
pikicai program ata... menjalnik v roke.. za razvedrilno-erotični program, to ti še Siol ne nudi...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 1.6.2009 7:38:19
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Jutro! Pikicai, te občudujem, da še kar pumpaš, jaz sem 7,5 m pa sem bila zelo vesela, ko sem nehala. Pa si poskusila več različnih mlekov - Aptamail, Milumil, Navalac, Hipp...mislim, mam kolegico, ki jih je morala sprobati ene 4, preden je našla pravega za svojega otročka. Šentjur kliče....želim lep dan!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 1.6.2009 7:40:56
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Erin, sem pozabila vprašati, je pasal čikolo? Pa pomoč, ti najdeš svašta na netu, mi najdeš stran, kjer bom lahko dokaj natančno videla vreme za Mali Lošinj , vsaj za 10 dni naprej? Sem ene našla, ampak so mi malo sumljivi, ker se vreme tam nič ne spreminja , dajo nekaj gor, pa tako ostane, kao da se niso nič zmotili
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 1.6.2009 7:43:14
|
|
|
|
Zoja Miša
|
A ja naj se še pohvalim, mi že 3 noči spimo celo noč, zbudi se ob 6h in to je to . Pa res ne vem, ali je morda res kašica Schlaf gut od Milumila pripomogla? Bom sedaj videla, ko bom drugo vzela.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 1.6.2009 8:01:36
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 1.6.2009 8:19:01
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 BOSNA- sva bla z pred 2 letoma. Lahko si pogledate na linku: http://romeotheking.blogspot.com/2007/05/bosnia-trip.html in bi takoj spet šla, blo je nepozabno,......mmmmm kaki čevapiči in kajmak in mmmmmmmmmmm. Ful super zgleda Je res škoda, da je letos poroka in ne lani, ker mi2 bi takoj šla na njihovo poroko, ki traja 3 dni Jaz rada vidim nove kraje in novih ljudi, da zame bi bilo fino. Na hrvaškam sem se vedno lepo imela v malemu vasi pri otok Pagu. Lasniki so bili prekrasni in vedno dan pred odhodom so gostom kosilo ali večerjo skuhali in smo uživali, čeprav moj mož preden me se spoznal je tudi vsako leto hodil s prijateljev na Hrvaško in se je VEDNO 1. dan kregal, ko so njim hotili dati popolnomna drugačo sobo ali apartmaj kot so naročili prek agencijo Bomo videli kdaj bomo lhko šli kam druge, da bi is lahko nekaj novega ogledali. Jaz sedaj šibam, ker danes gremo gleda avto za nas in še ena punca pride iz MB pogledat naš avto, da moram na banko Lep dan vsem želim p.s V soboto smo se fuuuuuuuuuuuuuuuuul lepo imeli na plavanju. Neža je uživala. Pri 6mes je bila preveč utrujena, da bi uživala, da sem bila vesla. Nimam slike, ker sestra je pozabila fotoaparat in mi našega danes dobimo nazaj.
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 1.6.2009 8:20:46
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša A ja naj se še pohvalim, mi že 3 noči spimo celo noč, zbudi se ob 6h in to je to . Pa res ne vem, ali je morda res kašica Schlaf gut od Milumila pripomogla? Bom sedaj videla, ko bom drugo vzela. Jaz pa 3-4 dni se zbudim zaradi Neže V enem tednu je že 3x spala z mano Šibam!!!!!
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 1.6.2009 8:34:18
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša A ja naj se še pohvalim, mi že 3 noči spimo celo noč, zbudi se ob 6h in to je to . Pa res ne vem, ali je morda res kašica Schlaf gut od Milumila pripomogla? Bom sedaj videla, ko bom drugo vzela. Bravo. Tudi nam je tale kašica pripomogla k nočnemu spanju do šeste zjutraj.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 1.6.2009 8:42:52
|
|
|
|
nell
|
Sam na hitr, js sem danes v velenju, če bo mela ktera čas za kavo in pa tud kak sprehod. Naj javijo. Neki punc ima mojo tel. Ala Zoja miška, katja, sandra...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 1.6.2009 9:40:54
|
|
|
|
Krysia
|
joj, sem vas komaj našla - smo ble na drugi strani ... premal čvekamo V glavnem, sayuri, mene ne bo v Supernovo ... še vedno me vse boli, upam, da bo jutri bolje ... Zoja Miša: vreme za Mali Lošinj: http://www.wunderground.com/global/RH.html Na seznamu poišči Mali Lošinj pa poglej, če ti kaj pomaga ... nič, samo da nas spravim nazaj na prvo stran
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?