|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
29.5.2009 10:41:20   
Neža7
Lep pozdrav mamice in user posted image

joj! pravkar sem videla, da je Zara od Maja.T v bolnici user posted image  Ali je že kakšna nova informacija? Je ok? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

butiček....... tudi jaz komaj čakam za avgust user posted image mooooooooooooooooooorjeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!! upam, da bo nama uspelo še vmes tja iti.

TEK ALI SPREHOD OKOLI BLED
To se fino sliši. Če bo mož prost bi hotila iti (hodit seveda user posted image ) Čeprav bo verjetno gužva

Zadnji dve noči moram dati Nežo seboj spat sred noči, ker se zbudi v joku in noče zaspat nazaj. Pri meni pa traja dobrih 30min, da nazaj zaspi user posted image  HB je bil mož v službi, da ni bilo treba iti na kavč z njo. Upam, da bo nocoj ok in normalni.

Mi3 smo že šli v center na shopping. Danes imamo svežo ribo na menu user posted image  

Grem nazaj k svoji družini, čeprav slišim, da oba uživajta skupaj user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
29.5.2009 11:58:48   
tatly
oj
mam eno vprasanje vceraj sem mojo princesko doma zvagala in je pokazalo 7400gin me malo skrbi da je to premalo.nevem kak ma lahko tak malo ce nonstop nekaj zvece,se ma vedno 3 obroke aptamila in vmes se pa jos ostalegauser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
29.5.2009 12:21:44   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica

čao punce.dobili smo vrtec pa nevem a dam toleuser posted image user posted image  a toleuser posted image  mi bo res hudo ,ko bo mogla it .najbol me skrbi ker se grizejo ...pa ker ne verjamem ,da bo znala sama jesti.tam pa jim baje dajo samo žlico pol pa kakor hočešuser posted image pa vse te bolezni ,ki bojo.joj bom kr končala ,da vas ne zamorim. 

Hmmm kaj naj odgovorim na tole. Ni tako hudo, kot si slišala. Moti me, ker si tole napisala, kot da gre v kak živalski vrt, ne pa v vrtec. Razumem, da te skrbi kako se bo nanj odzvala, da te skrbi kako boš ti to zmogla. Ona bo, sigurno. Ne vem sicer v kakšen vrtec si jo vpisala, ampak sem prepričana, da ga ni vrtca, ki bi otroke pustil lačne. Ne poznam primera, ki bi otroku dal žlico, tu maš, zdaj pa jej, če ne znaš, kaj potem. V veliki večini se ravno v vrtcu otroci naučijo samostojno jesti. Nasplošno je samostojnost ena prioritetnih nalog v prvem starostnem obdobju - pa to ne pomeni, da jih dresiramo kot vojake, ampak jih v prvi vrsti učimo. Vsaj pri meni to najprej poteka tako, da dam otroku žličko, sama ga z drugo žlico hranim. Tako se uči preko igre. To delam tudi doma s Tiborjem. Na splošno je veliko staršev presenečenih, kaj vse zmorejo njihovi otroci, dejstvo je, da se otroci učijo tudi od otrok. Poleg tega sama vem, da me doma včasih moti, ko Tibor začne paskati z umazanimi rokami, od hrane, vse povsod - v vrtcu me to ni motilo. Smo pač pobrisali. Menim, da smo vse približno tako naravnane.

Glede grizenja - ja, tudi to se dogaja. Vendar ni nujno, da bo tvoja prišla domov pogrižena, ravno tako ni izključeno, da ne bo ona tista, ki bo grizla. Kot, starši se vse premalo zavedamo, da je to resnično ena razvojna faza pri otrocih, skozi katero gredo ali pa ne. Otrok ne ve, da nekaj boli, če tega ni še nikoli izkusil. In mnogokrat se zgodi, da nek otrok grize, dokler sam ne doživi izkušnje, biti ugriznjen. Takrat se ponavadi to konča. Pa to ne pomeni, da otroke hujskamo naj nekoga ugrizne ali pa mu vrne, sigurno ne. Če se to zgodi, se o tem pogovorimo, zakaj to ne počnemo, kaj se lahko zgodi, kako to, da je do tega sploh prišlo ipd. Se pa zgodi, tudi takrat ko je vzgojiteljica čisto zraven otroka ali pa tudi takrat, ko ji sedi v naročju. Tudi tebi doma se zgodi, da morda kdaj pade, pa si bila poleg nje in jo gledala. Vzgojitelji smo ravno tako ljudje in nimamo nadnaravnih moči, da bi lahko preprečili vsako nezgodo. Mnogo jih lahko, vse pa ne - smo ravnotako zmotljivi in delamo napake. Druga stvar je, če se takšne nezgode nenehno dogajajo, v takšnem primeru bi tudi jaz odreagirala.

Bolezni . ja mnogo jih prinesejo domov. Ampak to ni toliko stvar vrtca, kot stvar socializacije otrok. Če boš imela svojo miško doma in se boš vsakodnevno družila z več otroki, jo peljala ven v vsakem vremenu - ti garantiram, da bo tudi tako staknila kakšno bolezen. Poleg tega si s posamznimi boleznimi otroci krepijo imunski sistem, tako kot tudi ti. Če bi bila ves čas izolirana v primerno ogrevanem in čistem stanovanju, pa bi jo potem enih parkrat peljala zjutraj ven ob 6.00, bi to bil tudi šok. Tako je to pri otrocih. Sama vem, da Tiborja ne sprehajam ob 6.00 zjutraj, ko bo šel v vrtec, pa če ne dobim službe kje bližje domu, bo vsatl ob 4.00 in se na pot odpravil ob 5.00 - vsak četrti teden - v vsakem vremenu - že zdaj vem, da bo to vplivalo na njega...ampak bomo prerasli.

res je, da bi želeli svoje otroke zaščititi pred takšnimi in drugačnimi boleznimi, nevšečnostmi in predvsem nezgodami - ampak se moramo tudi zavedati, da se ravno tako kot odrasli, otroci učijo na svojih napakah, iz svojih izkušenj in prav je tako. Lahko ga vodiš in usmerjaš - ne smeš ga pa prikrajšati za izkušnje, ki mu bodo v življenju še kako koristile.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu veveričica)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
29.5.2009 12:22:42   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

oj
mam eno vprasanje vceraj sem mojo princesko doma zvagala in je pokazalo 7400gin me malo skrbi da je to premalo.nevem kak ma lahko tak malo ce nonstop nekaj zvece,se ma vedno 3 obroke aptamila in vmes se pa jos ostalegauser posted image user posted image

Kolk je pa mela prejšnjič, ko si jo vagala? Je mogoče kakšna možnost, da vaga ne dela pravilno, ali pa da je nisi imela na ravni podlagi?

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
29.5.2009 12:28:14   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: betty

Erin - zdajle sem pogledala nas avgustovski seznamcek in sem ugotovila, da si se pri nas (21.8.  Rok) zmotila glede nasega sedenja in je datum 24.marec in ne april. potem takem smo prej lezli, puzali kot se samostojno vsedli :)

To niti ne bi bilo nič čudnega, ker naš se je prej kobacal in vstajal ob opori kot pa samostojno sedel (brez da bi padel) user posted image

Aja pa kaj velja kot da se sam vsede? Naš se sam, samo tak čudno da ima eno nogo naprej eno pa nazaj user posted image user posted image Včasih mu tudi uspe obe naprej dat, večinoma pa kr na kolenih čepi user posted image

nell lepo napisano.

user posted image user posted image

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
29.5.2009 12:29:05   
Ryssa
Ja kaj mi je pa ta g in s pripopalo user posted image Pa sem zbrisala pa je spet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
29.5.2009 12:46:56   
tatly
nell pri 6 mesecih je mela 6860guser posted image user posted image user posted image mislim da mi vaga dobro kaze ker je vedno na istem mestu.malo mi je cudno da bi se v treh mesecih zredila samo za malo vec kot pol kguser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
29.5.2009 12:48:33   
gajka
Maja T. sporoča, da gresta z Zaro domov! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
29.5.2009 12:49:44   
gajka
tatly - na kakšni vagi pa jo vagaš in kako? Če se vagaš z navadno vago skupaj z njo, poskusi večkrat, ali pa jo naj še kdo drug poskuša zvagat.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
29.5.2009 12:50:53   
tatly
super za majo in zarouser posted image user posted image user posted image
enkrat sem jo z sabo zvagala drugic sem jo dala sedet nanjo zato je mozno da malo laze ampak mi je obojekrat enako pokazalo

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
29.5.2009 12:51:26   
Zoja Miša
Zaostajam za par strani.
Včeraj smo se luštno ustrigli. Še kakšno slikico vam pripopam kasneje.
Potem smo pa imeli pester večer in noč, ker smo po pošti dobili od vrtca - sklep, da so nas skenslali, ker nismo se nič javili.user posted image Me je skoraj kap ko sem pošto odprla. Pa itak da sem bila cel večer in noč tako nervozna, da nisem spala in se živcirala kaj bo. Seveda sem jaz nesla podpisano pogodbo tja takoj naslednji dan, ko so mi jo poslali.user posted image Pa sem imela včeraj 1000 in eno vprašanje, kaj je zadaj. Ali so se res samo zmotili (tako kot me je user posted image  optimistično bodril) ali je kaj zadaj, da so nas kar skenslali, ker res, jaz sem nesla tja pogodbo, nisem pa pri sebi imela nič, kar bi dejansko podpiralo to zgodbo. user posted image  Nisem poslala še maila, kar bi bilo smiselno. In res sem se zelo sekirala. Zjutraj sem bila čisto nervoza (zgubila 1kg kar takouser posted image ) pa smo šli že kar takoj po sedmi tja se pozanimati kaj je na stvari. Pa je res bila gospa čisto prijazna, se me je spomnila, da sem prinesla, ampak jo je očitno nekam založilauser posted image . Sploh ni komplicirala, je rakle, da je Kaja Lina že itak uvrščena v skupino in da ni problema, da se opravičuje, da se ji je pa čudno zdelo, da se nič ne javimouser posted image . Ja poklicati pa ni mogla.user posted image  Ampak je tudi ona imela slabo vest, tako da se ji oprosti. Itak, saj smo samo ljudje in delamo napake... Jah, v glavnem, konec dober, vse dobro in meni se je odvalil kamen, kaj kamen, skala, od srca. Je pa res, da me je tole živciranje stalo kg in mislim, da še kakšno leto življenja. Ampak dobro, vse se preživi, samo da se konča, kot je treba. Sem pa res v glavi videla že najbolj črne scenarije, kako varsto iščemo....user posted image user posted image user posted image
Sedaj sem srečna in zadovolja. V Lj me ni bilo (punce sorry, mi je žal, da se nismo videla, ampak vas bom pa julija toliko bolj veselauser posted image , sicer pa se vidimo v CE, Tejkaz, Krisia in Buhtlček, tudi ti pridi, daj no!!!!)

Buhtlček, super za Kreto, moje sestra je bila 2 leti nazaj tam in ne more prehvalit! Se splača renta car uzeti in iti malo naokoli), ampak pazi ker menda vozijo kot norciuser posted image  6.6., jeeee vse gremo nekje tukaj, super, ne?

Matejchi, user posted image  Plan obiskov je kar poln ja, ampak v torek bi vseeno lahko prišla do Kamnika, da pred morjem še to obljubo izpolnem in grem brez slabe vesti.user posted image A zmanjen? Še Anito požokaj, da naj si 1h cajta vzame za en kofe. Okoli 10h! Deal?!

Pablo, hvala je bilo prijetno. kaja Lina je pridno zdržala 10 minut, da smo jo lepo urediliuser posted image  

Maja T user posted image user posted image user posted image  za Zaro in zate enuser posted image

Lokacija za Ce je meni vseeno, se prilagodim vam in vremenuuser posted image

Seljenje, septembra ja! Joj, me prav zanima kako bo laufal forum po poletju in ko se vse v službo vključimo! Me je groza, da se bomo malo izgubile!user posted image

Sayuri, upam, da je res tako! Čestitke!!! Vem, pa da ne boš mirna, dokler ne boš ziher!

Karamar, mi je al, da nisem prej videlauser posted image , bi se pripeljala okoli, ker sem bila na DIF-u ob 11h.

Veveričica, kar ozitivno, v vrtcu se vse poštima. Jaz sem definitivno vesela, da ga imamo, sploh sedaj, ko sem mislia, da smo ga že igubiliuser posted image  Pa vidim, da je Nell zabolelo. Saj je res tako, ti dam prav Nell, jaz ne vem punce zakaj tako razmišljate!user posted image Jaz sem full vesela, da gre v vrtec in jaz v službo, saj je normalno tako. Kaji Lini bi bilo samo zraven mene grozno dolg čas. Otroke ima rada, a ni bolje da je z vrstniki in raziskuje in odkriva kaj novega! Potem pa vse to meni pokaže. Jaz se vrtca res veselim!user posted image user posted image user posted image  In rada hodim v službo (ne me zdej čudno gledatuser posted image ), kljub temu, da bo za menoj eno najlepših let v mojem življenju, bom vesela, da gre naprej, da bo moj otrok v dobrih rokah in da bo mami zaslužila kaj več kot v porodniškiuser posted image
In Nell, še enkrat, zelo lepo si napisala!user posted image Škoda da nisi vzgojiteljivca v Trzinu, bi ti svojega otroka z veseljem prepustilauser posted image

Ryssa, vesolci te napadajouser posted image

Nič, sedaj sem vse pokomentirala in šibam cote obesti. Kaja Lina je zaspala prej, sploh ne vem zakaj.user posted image Je slabo spala ponoči, je čutila, da sem cela znervirana, pa je bila tudi ona, boščica. Sedaj je pa lep vikend pred nami. Šoping in malo obiskov, veliko misli o tem, kaj in kako spakirati drug teden...
Se beremo, pa-pa

Pa se opravičujem, ker je nastal cel roman!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
29.5.2009 12:52:01   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: gajka
Maja T. sporoča, da gresta z Zaro domov! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
29.5.2009 12:53:09   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

enkrat sem jo z sabo zvagala drugic sem jo dala sedet nanjo zato je mozno da malo laze ampak mi je obojekrat enako pokazalo

Potem jo pa poskusi še kje drugje zvagat, pri kakšni kolegici ali pa pri starših, da izključiš možnost, da vaga napačno kaže. user posted image Drugače pa, če se tebi zdi primerno ''rejena'', nikar ne delaj prevelike panike. Itak bosta imeli zdaj enkrat posvetovalnico pri 9m in ti jo bodo tam zvagali in izmerili.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
29.5.2009 12:58:19   
gajka
user posted image za vse dobre novice iz vrtcev! Meni je pa po eni strani malo žal, da nisem dala vloge in se bo Rok pazil pri mojih. user posted image Do decembra samo pri mojem atu, potem bo pa tudi moja mama že v penziji.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
29.5.2009 13:00:56   
bella02
Ryssa, morda ti comp sporoča: go to sleepuser posted image . Ob današnji tehnologiji bi lahko imeli že monitorji čipe, ki bi zaznali naše počutjeuser posted image

Tiste, ki dajete alpsko mleko: a daste unga s 3,5 maščobe al 1,5 (al kolk so že te vrednostiuser posted image )

nell, user posted image se podpišem

matejchi, prijeten čvek vam/a želim

Spet sem oddala vrečo cunj v zabojnik Humane. Razne tete mi jih nosijo skupaj in potem se tega nabere na kupe. HB za prijateljico, ki mi posodi res lepe cunje, tako da za v vrtec za Tjašo skoraj ne rabim kupovatuser posted image . Teja še spi, jaz pa malo pospravljam kabinet, da bom sploh našla mizo in knjigeuser posted image

Lepo se imejte!

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
29.5.2009 13:00:59   
tatly
gajka-ja meni je ona glih lepa se mi ne zdi nitti malo da bi mela premalo kg pa vsak mi rece da je glih lepa ni predebela pa  ne presloka,saj zdaj v torek imamo pregled,samo me je strah da bo pediater kaj kompliciral(sicer mi je ze rekel da ona nebo nikol bajsikauser posted image se dobro da nebo po meniuser posted image od stelle ati je tudi bil tak droben.kak so kaj bli vasi otrocki pri 9 mesecih ker nikjer ne najdem tistega z podatki

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
29.5.2009 13:07:48   
gajka
bella02 - mleko naj bi dajali polnomastno (3,5% m.m.), pa alpskega odsvetujejo, je menda boljše navadno mleko. Jaz ''pravega'' mleka še ne dajem (razen v špinači).

tatly - če se ti zdi primerne postave, pa se nikar ne sekiraj. So pa kg tudi precej povezani z velikostjo. Rok je pri 9m imel 10 kg, pa dolg je bil 77,5 cm, je med bolj velikimi. user posted image 2 dni nazaj sem mu navagala 11 kg (pri skoraj 10,5 m) in me je skoraj kap!Ampak še vedno ni sumo borec. Ima ravno malo zaloge za ''hude čase''. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 29.5.2009 13:11:17 >

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
29.5.2009 13:11:48   
bella02
Zojko mišek, sem ob pol kg, ko sem sam brala tvojo zgodbo. Mene bi tud najbrž kap. Pa slikce, prosim!!!

Maja T, superuser posted image user posted image user posted image

Nekdo se je zbudil. Pa pa

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
29.5.2009 13:14:21   
Krysia
En lep pozdravček!

Hm, tko je to, če človek prebere forum ob osmih zvečer pol pa naslednji dan ob enih popoldan - vse zamudi user posted image

V glavnem, karmar, evo, jst nisem vedla, da prideš v LJ in si nisem zadeve splanirala, zdej mi pa Rok spi ... pa bravo za Uršino odločitev o vstajanju ... bi blo fajn, če bi še Rok sprejel kakšno tako odločitev ...

Maja T. in Zara, samo da prideta domov! user posted image user posted image

Nell, super post si napisala ... mi sicer letos še ne gremo v vrtec, ampak se pod vse, kar si napisala, podpišem ... otroci potrebujejo družbo vrstnikov, morajo izkusiti tudi neidealne pogoje in ja, v vrtcu se definitivno ogromno naučijo ... in tud jst še nikoli nisem slišala, da bi bili otroci lačni v vrtcu ... je pa dejstvo, da se naučijo mal počakat, ker 2 vzgojiteljici imata pač samo 4 roke, a ne? In tud zato hitreje osvajajo nova znanja ... tko da men se zdi vrtec super zadeva ... bolezni pa - vsi bodo dal tiste tipične otroške bolezni skoz - eni prej, drugi kasneje ...

Zoja miša, jao vi ste pa imeli štalo s tem vrtcem. Še dobro, da se je vse uredilo! Pa kako so založili pogodbo? Mislim, a nimajo nekega prostora / predala / fascikla, kamor to zlagajo? Mislim, to je pa tud neki boljšega! No, samo da ste zrihtali!

tatly, kdaj imaš posvetovalnico za 9 m? Ti jo bodo tam zvagali, pa boš videla ... upam, da je vse OK. Ti pa verjamem, da te skrbi ...

Ryssa, kaj pa pomeni ta G S user posted image user posted image ?? Po moje so res neke vesoljske šifre ... user posted image

Pri meni žal Bled odpade - med 12. in 19 junijem popravljam maturo in barvam krogce user posted image Upam, da mi bo ob Roku zneslo ... je kar naporno, pa ponavad delam tako, da vsem najprej popravim eno nalogo in ni dobro, da se vmes ustavim, ker moram ful pazit, kako delim točke ... in kljub vsem navodilom dijaki še vedno najdejo en sedemnajsti način reševanja, ki ga noben ne šteka user posted image

Za Celje pa še ne vem, bom videla, kako bom s časom. A mi lahko ena približno pove, kje je Mercator center? Prideš z avtoceste, pol pa vem, kje je Tuš pa Merkur pa Spar ... a je to kje blizu al sm čist falila?

Zdej grem pa hladilnik napast!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
29.5.2009 13:20:15   
sayuri
tatly, od bambi Elanina ima nekaj manj kot 7kg. Zagotovo. Je napisala pred kakim tednom ali dvema. Un seznam pa tud jaz pogrešam, sam ne morem matejchi preveč težit, ker ima ponoči delo user posted image user posted image user posted image  Kdaj imaš pa posvetovalnico? Če ti elpo je, se nimaš kaj bat. Eni so bolj drobceni, drugi so sumo kategorija (moj Lovro recimo)...tko da...kar brez skrbi user posted image .

ZojaMIša, ajej tole pa verjamem, d aje šlo živcev. user posted image  Hm, se nisi nič podpisala, ko si oddala papirje? Pri nas ima tajnica v enmu zvezku na roke narejeno tabel, kamor te vpiše in se podpišeš. Ziher je ziher. SIcer je pa krivda res na njeni strani, ker se je založilo user posted image  No, samo da ste zrihtali user posted image

bella , jaoblačil se nabere user posted image  Jaz sem pa danes spakirala tud eno vrečko LOvrovih stvari, pa bojo romali k enmu štirimesečnemu fantku. SE mi nekako ne da več ukvarjat s prodajo user posted image . Ni cajta. Bom jeseni spet user posted image

nell dobro napisano. user posted image
veveričica naj te ne bo že vnaprej strah vrtca. Največkrat si starši delamo neke svoje predstave o nečem, potem se pa sekiramo, pa razmišljamo o tem. Pa še kdo kaj proti reče, pa smo tam, kjer ni muh. user posted image Nikar, res nikam vnaprej nečesa ne sklepaj. Boš videla, koliko stvari se otroci v vrtcu naučijo. user posted image In lačni zagotovo niso. Kje pa. In nič ni hudega, če se morajo sami potrudit jest. NAvsezadnje imata vgojiteljici samo 4 roke, otročkov je pa 10 ali še kak več. Prav uživajo in res pridobijo ogromno znanja. Tudi tako majhni. user posted image  

BI šekaj napisala, pa me cajt baše. user posted image

Aja, majaT, super za zARO!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
29.5.2009 13:31:13   
gajka
Srečanje v Celju:

Kdaj: 03.06.2009, od 10h dalje
Kje: PlayCafe (v/ob Dvorani Zlatorog), v primeru slabega vremena v Planetu Tuš zgoraj

user posted image

Če so kakšne pripombe oz.predlogi, kar na plan z njimi! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 29.5.2009 13:37:05 >

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
29.5.2009 14:03:35   
Krysia
gajka, hvala - zdej pa vem, kje je to ... ma, kako mi ni potegnilo - dvorana Zlatorog ... ejejej, moji zakrneli možgančki ... no, v glavnem, bom našla, ni panike ... sam še ne obljubim, da pridem ... ampak se zna nardit ... user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
29.5.2009 14:04:31   
matejchi
krysia še zmeraj lahko prideš.. okoli 15.00 v BTC na ZS maš moj mobitel..
in vse ostale...

< Sporočilo je popravil matejchi -- 29.5.2009 14:07:04 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
29.5.2009 14:17:49   
Krysia
matejchi, če se bo Rok zbudil pa mogoče res prideva ... sicer petek pa BTC ... ampak ni panike. Te pokličem, če se spraviva od doma ... trenutno spi kot polh, pa pol morava še jest ... bomo videli (pa še moževe plane moram preverit user posted image ).

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
29.5.2009 14:52:10   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Ryssa, vesolci te napadajouser posted image

Zgleda da res user posted image user posted image

Sam da ste porihtali z vrtcem user posted image

Super da gresta Maja in Zara domov user posted image

bella user posted image

No da vidim če bo spet.
user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?