Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 30.5.2009 22:22:29
|
|
|
|
Erin
|
Ste me vsaj malo v dobro voljo spravile.. men so pa pred blokom začeli graditi in so začeli rušit naš plac... Katastrofa... karmar - drugič, velja? Prejšnji dan nisem mela časa... pikicai - dobrodošla! VSE NAJBOLJŠE SLAVLJENČKOM!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 30.5.2009 22:23:42
|
|
|
|
Erin
|
Zej grem pa na čik pa na Laško pa... boli me dans za vse... res..jezna, žalostna...uf... Slike razdejanja so na FB...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 30.5.2009 23:08:10
|
|
|
|
veveričica
|
matejchi ti me ZMER NASMEJIŠ.BI TE BLO POMOJEM ZANIMIVO SPOZNAT ups nism opazla da kričim .da neboš oglušela ja kva bosanc al slovenc sj veš dol spodaj u hlačah pomojem ni kakšnih razlik.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 30.5.2009 23:17:27
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica matejchi ti me ZMER NASMEJIŠ.BI TE BLO POMOJEM ZANIMIVO SPOZNAT ups nism opazla da kričim .da neboš oglušela ja kva bosanc al slovenc sj veš dol spodaj u hlačah pomojem ni kakšnih razlik. ufff.. tam je šele pomoje razlika..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 30.5.2009 23:22:11
|
|
|
|
karmar
|
erin velja, samo ne vem kdaj bo to...sm ti poslala prošnjo na FB veveričica kako veš da tam ni razlik...oz matejchi kako veš da so??? jaz hočem razlago...od obeh!!!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 30.5.2009 23:27:09
|
|
|
|
veveričica
|
pravijo za kitajce al japonce da imajo male pa nigrčki ,da majo velke vse to je teorija .kar se naučimo .zdj grem pa tud jst na en čik in na pivo na balkončka ,da padem v komo ker tole so pa že mal bedarije kar pišem .nočko vsem
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 30.5.2009 23:28:31
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmar erin velja, samo ne vem kdaj bo to...sm ti poslala prošnjo na FB veveričica kako veš da tam ni razlik...oz matejchi kako veš da so??? jaz hočem razlago...od obeh!!! hm glede na to, da imam slovenskega slovenca in ne slovenskega bosanca ali bosanskega slovenca, ti bom težko razložila, če so in kakšne so razlike, ampak pomoje so.. kateri imajo že kalamare.. no to je že razlika, potem črni so tudi en malček drugačni .. tudi živalski se med seboj razlikujejo (pa ne me vprašat kako vem za te.. ) Tak bom rekla.. pač veliko ljubezenskih filmov gledam p.s. lulek je lulek.. itak pa ni važna velikost, ampak tehnika, nisem moški z majhnim, ker oni se s tem branijo.. ampak tudi to sem nekje slišala.. meni je pa tak vseeno pot, meni je važen rezultat.. ker poti je več.. a ne krysia uf karmar a je bilo dovolj izčrpno...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 30.5.2009 23:31:39
|
|
|
|
matejchi
|
Se trije bosanci pogovarjajo, kateri ima večjega lulčija. Prvi reče: moj je pa 25 cm dolg! vau, to pa je nekaj, se strinjata druga dva. Drugi reče: eh, jaz imam pa sam 18 No, ja saj je to tud čist O.K., komentirata druga dva. Tretji pa reče: jaz imam pa 39!! ??? ja s čim si pa meru, sta začudena ostala dva S termometrom!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 30.5.2009 23:34:00
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: veveričica pravijo za kitajce al japonce da imajo male pa nigrčki ,da majo velke vse to je teorija .kar se naučimo .zdj grem pa tud jst na en čik in na pivo na balkončka ,da padem v komo ker tole so pa že mal bedarije kar pišem .nočko vsem Mujo, direktor, pride v pisarno in vpraša: "Pa, djevojke, koja je opet pušila u liftu ?" Mlada Veverička vstane in reče: "Pa, ja sam gospon Mujo..." "Ma," pravi direktor, "nemojte više, tako je neugodno, ima puno dima i..." "A, ne, ne," ga prekine Veverička, "...to onda nisam bila ja..."
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 30.5.2009 23:34:29
|
|
|
|
karmar
|
hmmm....ja, matejchi...ko grejo v mrzlo vodo jih pa sploh nimajo....samo neki lešniki se še borijo tam spodaj....to sem pa v živo vidla enkrat.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 30.5.2009 23:35:40
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmar hmmm....ja, matejchi...ko grejo v mrzlo vodo jih pa sploh nimajo....samo neki lešniki se še borijo tam spodaj....to sem pa v živo vidla enkrat. to majo pa veveričke rade...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 30.5.2009 23:37:21
|
|
|
|
karmar
|
veveričica pol pa čakam tvoj odgovor spljoh... matejchi ti pa dobro govoriš bosansko....sigurno si bosanc
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 30.5.2009 23:38:38
|
|
|
|
matejchi
|
Tri ženske se pogovarjajo na tržnici in kar naenkrat se začnejo pogovarjati o svojih možeh. Pa reče prva: "Moj ma čisto mrzlega !" Pa pravi druga: "Moj tudi !" Pa Zofka pravi: "Za svojega pa še ne vem..." Pa se dobijo spet naslednji teden. Zofka ima plavo oko, nakar pojasni: "Preizkusila sem, pa sem ugotovila, da ima tudi mrzlega, pa sem mu še povedala, da imata vajina moža tudi mrzlega... Pa me je nabil kot medveda..."
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 30.5.2009 23:39:13
|
|
|
|
matejchi
|
bosanc s trdim č...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 31.5.2009 7:06:08
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: čipka Živjo pupe! Mi smo prišli iz Bosne-blo je fenomenalno. Ma te bosanci pa res znajo poskrbet za goste. Cel žur so naredl, pa kolo plesal, pa jagnje vrtel, k smo pršli. Nimam čist kej slabga rečt čez njih...da ne govorim koliko otrok je dol-vsaka gospodinja jih ima najmanj tri . In pol so naju čukast gledal, k sva rekla, da bova zaenkrat mela samo Tio. Da ne govorim o čistoči-ma tut lasa niti ene smetke nisem vidla na tleh. Jah no pa dol je tko. Sploh v mestu Cazin in okolici pridejo 4 ženske na 1 moškega. Vse jim je vojna pobrala. Bom dala par fotk v album. No, sicer pa komi čakam, da gremo spet. Čestitke za drugo nosečko ! Super res.!!! Matejchy-za seznam-Tia 9 mes. 8.920 kg , 71 cm. Mi smo tudi povabljeni v Bosno na poroko in ni šanc, da bi nam uspelo z Nežo iti. Mož je tudi rekel, da dol v Bosni res znajo narediti žur in še poceni je Bodoča mlada poročenca ste iz Idrije, vendar zgleda, da rada ona imela poroko v Bosni ali njena družina si ne more privoščiti pridet v Slovenijo, da res ne vem koliko članov družine bo sploh dobil naš poba
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 31.5.2009 7:20:20
|
|
|
|
Neža7
|
Včasih sem se družila samo z bosancev, ko sem hodila sem na dopustov in so res bila prekrasni, vendar ko sem se vrnila živet tu in še v blok mi grejo res na živce (sred noči njihova muzikana glas pred blokom, ne znajo normalno se pogovarjat samo derejo se! hodijo kot,da so no.1 itd...... koliko bi lahko rekla) Jaz sem prišla iz države kje je res mešanica ljudi v eni državi in NIKOLI nisem imela problem z nobenim, ali kaj slabega mislila zato ker nisi isto kot jaz, da mi je prav čudno, da se tako počutim tu v Sloveniji, ko vidim to mularijo (mogoče zato, ker imam Nežo in mi jo tudi včasih zbudijo z njihovo hrup)
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 31.5.2009 8:03:34
|
|
|
|
tatly
|
ojla dobro jutro mi pA gremo k zupniku da se domenimo za krst
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 31.5.2009 9:27:55
|
|
|
|
čipka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 Včasih sem se družila samo z bosancev, ko sem hodila sem na dopustov in so res bila prekrasni, vendar ko sem se vrnila živet tu in še v blok mi grejo res na živce (sred noči njihova muzikana glas pred blokom, ne znajo normalno se pogovarjat samo derejo se! hodijo kot,da so no.1 itd...... koliko bi lahko rekla) Jaz sem prišla iz države kje je res mešanica ljudi v eni državi in NIKOLI nisem imela problem z nobenim, ali kaj slabega mislila zato ker nisi isto kot jaz, da mi je prav čudno, da se tako počutim tu v Sloveniji, ko vidim to mularijo (mogoče zato, ker imam Nežo in mi jo tudi včasih zbudijo z njihovo hrup) Jes pravm, sploh ni važn kaj je...bosanc, slovenc, kitajc...važen, da ima dobro srce. Men je mama vedno govorila: " Zarad mene lahk cigana prpeleš, če bo zate uredu, je zame tut."
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 31.5.2009 9:30:34
|
|
|
|
aradej
|
Jutro Danes pa še ni nobena skuhala kavice. samo za vas. Noč pri nas kar dobra, se zbudimo dvakrat pa dobi malo čaja pa zaspi nazaj. Za v torek bom pa videla. Če bo avto se bom potrudila in prišla. Lepo nedeljo vam želim
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 31.5.2009 10:20:24
|
|
|
|
majči22
|
Dobro jutro! veveričica tudi sama nimam nobenih predsodkov. Če je človek dober po srcu ni problema kdo je in iz kje prihaja. Sam nevem tko čudn se mi sliši. matejchi spet si me nasmejala Naša tamal je začela pa puzat po riti. Tko se premakne po celi dnevni. Je prov smešna. Na vse štiri ji pa še ne uspe. Noga jo heca (jih ima po turško, no skor). 11.6 grem pa na koncert Zečića in Stavrosa v Križankah, komi čakam. Prvič po ene dveh letih grem sama s kolegico. Nč zdej pa šibam naprej kuhat.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 31.5.2009 11:20:05
|
|
|
|
Krysia
|
Dan. ste me včeri nasmejale, predvsem matejchi - ti vedno najdeš ene ta prave vice / izjave ... o Slovencih in Bosancih pa ne bi ... nimam nič ne proti enim ne proti drugim (sem mešanca med tema dvema narodoma ), mam pa velik proti tistim, ki se ne znajo obnašat, taki so pa povsod ... pikicai, dobrodošla Erin, grdo, kar so vam naredil z vašim placem! Jst sm čist boga danes ... kateri pameten strokovnjak je reku, da M po porodu ne boli več? Mu odstopim polovico svojih bolečin, pa da vidimo ... No, ja ... sej bom preživela ... ja, buhtlčk, vem, kaj boš zdej rekla - hitr še enga nardit, pa spet ne bo M neki časa, a ne? Morm čestitat vsem slavljenčkom - jih je spet en kup: v četrtek smo pozabile na DAVIDA (mishel) - je praznoval že 11ko! petek: MARTIN (tammy30) in FILIP (miškolinček) - čestitke za 10ko! sobota: JAN (K_a_t_j_a), JOŠT (naty13), JAKA (Tato) - čestitke za 10ko pa URŠA (karmar) in LUKA (barbarinha) čestitke za 9ko! danes: TEJA (bella02) - čestitke za 10ko in ANEJ (pikicai) čestitke za 9ko! Ok, Rok je lačen, možek spi, jst grem pa kuhat ... kok sm srečna ...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 31.5.2009 11:53:50
|
|
|
|
buhtlčk
|
Krysia točno to bom rekla :)))) Mah mene nič ne boli, me nikol skor ni (no kakšen dan dvakrat na leto), samo mi je blo vseen fino brez. Dons se mi nič ne da, včerej sva z mojim že ob pol9 zaspala pred tv, se ob 10h zbudila in prestavila v posteljo. Pa mali je tudi spal celo noč brez enega bujenja, zdajle pa že drugo rundo spi. Tako da Medvedovi se trenutno poslavljamo, over and out.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 31.5.2009 12:04:22
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: čipka IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 Včasih sem se družila samo z bosancev, ko sem hodila sem na dopustov in so res bila prekrasni, vendar ko sem se vrnila živet tu in še v blok mi grejo res na živce (sred noči njihova muzikana glas pred blokom, ne znajo normalno se pogovarjat samo derejo se! hodijo kot,da so no.1 itd...... koliko bi lahko rekla) Jaz sem prišla iz države kje je res mešanica ljudi v eni državi in NIKOLI nisem imela problem z nobenim, ali kaj slabega mislila zato ker nisi isto kot jaz, da mi je prav čudno, da se tako počutim tu v Sloveniji, ko vidim to mularijo (mogoče zato, ker imam Nežo in mi jo tudi včasih zbudijo z njihovo hrup) Jes pravm, sploh ni važn kaj je...bosanc, slovenc, kitajc...važen, da ima dobro srce. Men je mama vedno govorila: " Zarad mene lahk cigana prpeleš, če bo zate uredu, je zame tut." Jaz isto pravim. Saj je samo ta mularija bolj taka tu. Brez kulture V vsako imaš dobro in slabo. Moj naboljši prijatelj je katajc in imam srce iz zlata. No, naša družina je 1/2 slovencev in 1/2 Mauritius (ne vem kako se po slovensko napiše) otrok blizu Afrike Jaz bi takoj imela tako barvo kot moja sestra (celo letno lepo temen)
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 31.5.2009 12:36:47
|
|
|
|
pikicai
|
evo pa mamo mi tud 9 mesecev smo med zadnjimi pa dobr....... uf kak rastejo tile naši otroci no
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 31.5.2009 17:22:27
|
|
|
|
sayuri
|
ooo, vidim, da imamo novo klepetuljo. Dobrodošla pikicai Je danes en turoben dan, a ni? Bi takoj ponovila včerajšnje . Imeli smo se fajn, otroci so uživali, mi ta stari tud . Filip je bil čist naspidran.... Super je blo. NA sje pa dež ob sedmih zvečer pregnal iz vrta notri. V glavnem, da smo speljali tole. Bom prilepila kako slikico. krysia in buhtlčk, po drugem porodu al pa po tretjem otroku M ne boli več . Tko da.... vesta, kaj bom rekla Aja buhtlčk, kok je pa meni Kreta ušla? Joj, blagor vam. Me vzamete s seboj kot slepega potnika? Hm in to greste vse že ta petek na dopust maišna. Krysia, buhtlčk, Zoja Miša.... Bo tlele čist zamrlo vse skupi . Erin sm vidla slike na FBju. Ja, tkole se spreminjajo naši prostorčki. Aja, razmišljam, da pridem jutri v LJ. Zdaj moram pa res našim dvema čevlje kupit. Bo katera v Supernovi kaj jutri? Grem kar v Deichmana
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?