Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 25.5.2009 22:12:14
|
|
|
|
Erin
|
kaja - pa za brez vročine sayuri - za kužeka... Endokrinolog al kaj je že je spodaj na začetku čisto na desni strani stavbe, najprej greš z napotnico v kartoteko ki je takoj zraven in ti oni povejo pred katero sobo počakaš... so vse tam.. Mi smo čakali cc 10 minut..so kar hitri kar se tega tiče, edin če smo meli srečo.. PA dobro opravite.. Sporoči katerega Dr ste meli.. mi smo Kotnika, en mlad, čeden junc ampak se mi je zameril s tistim ko je rekel da je T debel.. uf, uf, moraš povedat kaj bo tebi rekel, če boš istega mela..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 25.5.2009 22:16:40
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia Da še čestitam: v petek so praznovali: IVAN (cebrca) - čestitke za 10ko, pa VID (vilika) in LANA (pingo80) - čestitke za 9ko! Sobota: NEJC (tinka14) - čestitke za 9ko! Nedelja: TIA (čipka) - čestitke za 9ko! Danes: AJDIN (erta) - čestitke za 9ko! pa cebrca, vse najboljše za rojstni dan! Lepo praznuj pa upam, da se kmalu kaj vidimo! Se podpišem gajka - WB srečanje - super slikce..jaz bi jih kar gledala pa gledala, jih mate še kaj? Pa ostale tut..dejmo slikceeeeeeeeee.. uuuuuu...sayuri, tvoja dva sta super v bazenčku..kolk jima pa daš vode notri? A jima kaj drsi?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 25.5.2009 22:19:27
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 IZVIRNO SPOROČILO: cita Čer, Kaja kaj pa narobe da gre ate na operacijo?? bom jaz zmolila kak oče naš če bo le pomagalo... Pa seveda lepo da nimate več vročine... ojla, pa kje se ti potepaš???? mu bojo odstranl polipe, pa korekcija nosu, mu ga je v zadnjem letu čist zamaknal v levo, pa ne vejo zakaj , sam bolj me skrbi, kako bo narkozo zdržu, on pa astma, pa že tako ali tako ima slabe izvide pri pulmologu, sem bila skor 100% prepričana, da bodo operacijo odpovedal, pa so danes sklenal, da bodo vseeno probal kako pa tvoja mala, je sedaj zdrava? Evo mene ...jaz upam da bo vse ok bom zmolila oče naš pa še kaj če bo le pomagalo...čudno da so se določla za operacijo joj tile naši dohterji... Naša mala piška je sedaj ok moram potrkat...in upajmo da tako vstane...drugače pa po starem počasi se približujemo krstu jaz pa še ne vem kaj oblečt
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 25.5.2009 22:21:50
|
|
|
|
Erin
|
Jaz sem se pa češenj najedla, njam njam... take veliiike sladke temno rdeče hrustavke iz Italije... mater so dobre.. Sem jih v petek kar 3 kile kupila, pa jih še dans ne bo več...aaaam.. Boste?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 25.5.2009 22:23:27
|
|
|
|
kaja02
|
cita- saj res kako pa dieta, ti je zdej vse prevelk, a ne sam da je mala bolje, a potem ni blo treba v bolnico? pa vidim, da prestavljate uro za spat', pri nas se ne obnese, kasnjeje sploh ne more zaspat, potem pa še tečka kaki 2 uri, tako, da mi še vedno hodmo ob 7.30 spat, pol vsaj spi in mi z njo ( razen zadnje dni, ko jo dajejo zobki- upam vsaj da je to )
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 25.5.2009 22:24:42
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 jutri pa PROSIM držte pesti, pa katera moli, naj kak oče naš zmoli, moj ata bo namreč operiran, in priznam me je kr malo strah kaja02 za tvojega atija
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 25.5.2009 22:24:56
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 cita- saj res kako pa dieta, ti je zdej vse prevelk, a ne sam da je mala bolje, a potem ni blo treba v bolnico? pa vidim, da prestavljate uro za spat', pri nas se ne obnese, kasnjeje sploh ne more zaspat, potem pa še tečka kaki 2 uri, tako, da mi še vedno hodmo ob 7.30 spat, pol vsaj spi in mi z njo ( razen zadnje dni, ko jo dajejo zobki- upam vsaj da je to ) ja ja preveliko kontra draga moja nisem več na dieti v enem tednu sem šla dol niti ene deke kaj šele kak kilogram ne grem se več...sem ko trodelna omara ja ja spremnijamo uro ampak je mučno res...upajmo da uspemo...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 25.5.2009 22:26:52
|
|
|
|
kaja02
|
o Erin, super zgledajo, kaka sinfonija pa bo danes pri vas, če boš vse pojedla? jst sem tud danes nardila češnjev "štrudl"( zavitek), mnjami je bil dober iz domačih češenj, A Tilen jih je že jedel? naša jih obožuje, se kr trese zraven če sem slučajno prepočasna pri razkoščičevanju, pa gozdne jagode maže kot za šalo, pa prebava se ji je zarad tega KONČNO uredila
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 25.5.2009 22:28:25
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
Erin ti mi pa delaš lušte veš! Jaz še čakam, da pri mojmu doma dozorijo hrustavci. Mmmmmmm....
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 25.5.2009 22:30:48
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
kaja02 tudi Jan je že jedel češnje. Sm mu nardila prejšnji teden kašico iz banane in češenj, matr je blo dobro, tako kašico bi še jaz jedla. Jan jo je pa tudi takoj zmazal.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 25.5.2009 22:33:03
|
|
|
|
kaja02
|
cita- ma tko hudo pa spet ni, sej te poznam pa sploh nisi podobna omari . mal heca, šalo na stran, resno mislim, sploh ne zgledaš tko slabo a zdej bote mel krst pri nas spodaj? je dobila botrca potrdilo?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 25.5.2009 22:36:33
|
|
|
|
kaja02
|
katja- ja upam, da si si jo ti tud potem privoščla ! pa zanimivo pri nas je, da mi jih sploh ni treba pasirat, ji dam polovičko v usta pa malo melje po ustih in jo poje, ker recimo banano pa mora met čist zmečkano, če kakšen košček še ostane pa kr ven plune
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 25.5.2009 22:36:41
|
|
|
|
Erin
|
Sem dala T. češnjo ja.. ampak mu dam lupinco stran in potem en košček v usta...pa velikokrat se mi skoraj duši oz davi ko mu dajem malce večje koščke? A pri vas tudi (naploh pri hrani)? Ne vem a je to zaradi prirašđčenega jezička al kaj? Ta teden smo ga že nekajkrat treplal po hrbtu
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 25.5.2009 22:38:50
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 cita- ma tko hudo pa spet ni, sej te poznam pa sploh nisi podobna omari . mal heca, šalo na stran, resno mislim, sploh ne zgledaš tko slabo a zdej bote mel krst pri nas spodaj? je dobila botrca potrdilo? ne zgledam sam zdi se ti ne... ja ja bomo imeli tam krst koamj čakam da bo tega konec če pa ne bo drgač bom pa šla v Evinem kostimu mal šale bi me hitro kam peljali...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 25.5.2009 22:41:58
|
|
|
|
kaja02
|
naša se tud davi, ampak sam pri hrani, ki ji ne diši preveč, tisto, kar pa ma rada pa sploh ne uspe premlet v ustih, kr dol pogoltne najbolj se pa davi pri kruhu oz. žemlji je sploh ne zna oslinit in pojest, ampak kr odtrga en velik kos pa ga pogoltne,
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 25.5.2009 22:42:49
|
|
|
|
K_a_t_j_a
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Sem dala T. češnjo ja.. ampak mu dam lupinco stran in potem en košček v usta...pa velikokrat se mi skoraj duši oz davi ko mu dajem malce večje koščke? A pri vas tudi (naploh pri hrani)? Ne vem a je to zaradi prirašđčenega jezička al kaj? Ta teden smo ga že nekajkrat treplal po hrbtu Erin tudi našemu se zaletava, če mu dam večje koščke. Sam banano je lahko tudi nespasirano, pa kus-kus, pa polento, krompir mu zmečkam kr na uno za pire. ..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 25.5.2009 22:44:13
|
|
|
|
kaja02
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 cita- ma tko hudo pa spet ni, sej te poznam pa sploh nisi podobna omari . mal heca, šalo na stran, resno mislim, sploh ne zgledaš tko slabo a zdej bote mel krst pri nas spodaj? je dobila botrca potrdilo? ne zgledam sam zdi se ti ne... ja ja bomo imeli tam krst koamj čakam da bo tega konec če pa ne bo drgač bom pa šla v Evinem kostimu mal šale bi me hitro kam peljali... bom hiter dobila reportiran od naše Justike!!! kam te pol lahk pridem obiskat? v Vojnik?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 25.5.2009 22:45:41
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 cita- ma tko hudo pa spet ni, sej te poznam pa sploh nisi podobna omari . mal heca, šalo na stran, resno mislim, sploh ne zgledaš tko slabo a zdej bote mel krst pri nas spodaj? je dobila botrca potrdilo? ne zgledam sam zdi se ti ne... ja ja bomo imeli tam krst koamj čakam da bo tega konec če pa ne bo drgač bom pa šla v Evinem kostimu mal šale bi me hitro kam peljali... Bi vsaj Adama vidli, ko bi ti jabolko prinesel.. vsaj enkrat bi v cerkvi dogajalo..
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 25.5.2009 22:46:19
|
|
|
|
kaja02
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 cita- ma tko hudo pa spet ni, sej te poznam pa sploh nisi podobna omari . mal heca, šalo na stran, resno mislim, sploh ne zgledaš tko slabo a zdej bote mel krst pri nas spodaj? je dobila botrca potrdilo? ne zgledam sam zdi se ti ne... ja ja bomo imeli tam krst koamj čakam da bo tega konec če pa ne bo drgač bom pa šla v Evinem kostimu mal šale bi me hitro kam peljali... Bi vsaj Adama vidli, ko bi ti jabolko prinesel.. vsaj enkrat bi v cerkvi dogajalo.. o matejchi še tud ne spi
< Sporočilo je popravil kaja02 -- 25.5.2009 22:47:48 >
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 25.5.2009 22:46:21
|
|
|
|
Erin
|
Ma mene je kar strah da se mi nebi zadušil .. Včeraj sem mu na drobcene micene koščke naseckala štrukelj in ga je tako jedel, potem se mu je pa zaletelo in je ratal rdeč in se začel davt in potem še bruhnil vse ven... Kaj pa zeleno solato? Jim daste cel per in ga grizljajo al mal pa po mal trgate... našemu je ful všeč kisel okus očitno..samo..se mu je tud zaletelo....spet trepljanje...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 25.5.2009 22:48:45
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 cita- ma tko hudo pa spet ni, sej te poznam pa sploh nisi podobna omari . mal heca, šalo na stran, resno mislim, sploh ne zgledaš tko slabo a zdej bote mel krst pri nas spodaj? je dobila botrca potrdilo? ne zgledam sam zdi se ti ne... ja ja bomo imeli tam krst koamj čakam da bo tega konec če pa ne bo drgač bom pa šla v Evinem kostimu mal šale bi me hitro kam peljali... bom hiter dobila reportiran od naše Justike!!! kam te pol lahk pridem obiskat? v Vojnik? ja ja Justa bi vse povedala... Pol bi pa pisalo in se govorila Tanja made in Vojnik
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 25.5.2009 22:51:15
|
|
|
|
kaja02
|
zeleno solato ji jst trgam po malih koščkih, ne mara pa pese, ji kr dvigne ko ji dam v usta in je že skapčala, kdaj jo mam na žlici, ker takrat sploh ne odpre ust, pa glavo stran.... še iz iste žlice noče pol več jest
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 25.5.2009 22:58:15
|
|
|
|
kaja02
|
kuku minca_n- kako je bilo na kopanju? ste uživali?
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 25.5.2009 23:00:27
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 cita- ma tko hudo pa spet ni, sej te poznam pa sploh nisi podobna omari . mal heca, šalo na stran, resno mislim, sploh ne zgledaš tko slabo a zdej bote mel krst pri nas spodaj? je dobila botrca potrdilo? ne zgledam sam zdi se ti ne... ja ja bomo imeli tam krst koamj čakam da bo tega konec če pa ne bo drgač bom pa šla v Evinem kostimu mal šale bi me hitro kam peljali... Bi vsaj Adama vidli, ko bi ti jabolko prinesel.. vsaj enkrat bi v cerkvi dogajalo.. se strinjam mogoče se pa zgodi
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del*** 25.5.2009 23:00:55
|
|
|
|
kaja02
|
vidim, da mam samogovore, grem spat, če bo mala pustila, zdej že dobro uro skup spi, upam, da se ne bo zbudila, ko se bom jst ulegla LAHKO NOČ!!!!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
SlužbaSašonkaBi rajši ostale doma in skrbele za otroke ali bi po porodniškem dopustu odšle v službo in otroke prepustile, da jih vzgajajo drugi?Služba (
39%)
Dom (
61%)
Število vseh glasov: 317Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!