|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
25.5.2009 22:12:14   
Erin
kaja user posted image user posted image user posted image pa user posted image za brez vročine

sayuri - user posted image user posted image user posted image user posted image za kužeka...
Endokrinolog al kaj je že je spodaj na začetku čisto na desni strani stavbe, najprej greš z napotnico  v kartoteko ki je takoj zraven in ti oni povejo pred katero sobo počakaš... so vse tam.. Mi smo čakali cc 10 minut..so kar hitri kar se tega tiče, edin če smo meli srečo.. PA dobro opravite.. Sporoči katerega Dr ste meli.. mi smo Kotnika, en mlad, čeden junc ampak se mi je zameril s tistim ko je rekel da je T debel.. uf, uf, moraš povedat kaj bo tebi rekel, če boš istega mela..

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
25.5.2009 22:16:40   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Da še čestitam: v petek so praznovali: IVAN (cebrca) - čestitke za 10ko, pa VID (vilika) in LANA (pingo80) - čestitke za 9ko!
Sobota: NEJC (tinka14) - čestitke za 9ko!
Nedelja: TIA (čipka) - čestitke za 9ko!
Danes: AJDIN (erta) - čestitke za 9ko! pa cebrca, vse najboljše za rojstni dan! Lepo praznuj pa upam, da se kmalu kaj vidimo!

Se podpišemuser posted image

gajka - WB

srečanje - super slikce..jaz bi jih kar gledala pa gledala, jih mate še kaj?user posted image user posted image user posted image

Pa ostale tut..dejmo slikceeeeeeeeee..user posted image user posted image user posted image user posted image

uuuuuu...sayuri, tvoja dva sta super v bazenčku..kolk jima pa daš vode notri? A jima kaj drsi?

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
25.5.2009 22:19:27   
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Čer,

Kaja kaj pa narobe da gre ate na operacijo??user posted image user posted image bom jaz zmolila kak oče naš če bo le pomagalo...

Pa seveda lepo da nimate več vročine...

ojla, pa kje se ti potepaš????

mu bojo odstranl polipe, pa korekcija nosu, mu ga je v zadnjem letu čist zamaknal v levo, pa ne vejo zakajuser posted image , sam bolj me skrbi, kako bo narkozo zdržu, on pa astma, pa že tako ali tako ima slabe izvide pri pulmologu, sem bila skor 100% prepričana, da bodo operacijo odpovedal, pa so danes sklenal, da bodo vseeno probaluser posted image

kako pa tvoja mala, je sedaj zdrava?

Evo meneuser posted image user posted image user posted image ...jaz upam da bo vse ok bom zmolila oče naš pa še kaj če bo le pomagalo...čudno da so se določla za operacijo joj tile naši dohterji...

Naša mala piška je sedaj ok moram potrkat...in upajmo da tako vstane...drugače pa po starem počasi se približujemo krstu jaz pa še ne vem kaj oblečtuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
25.5.2009 22:21:50   
Erin
Jaz sem se pa češenj najedla, njam njam... take veliiike sladke temno rdeče hrustavke iz Italije... mater so dobre.. Sem jih v petek kar 3 kile kupila, pa jih še dans ne bo več...aaaam..

Boste?

user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
25.5.2009 22:23:27   
kaja02
cita- saj res kako pa dieta, ti je zdej vse prevelk, a neuser posted image

sam da je mala bolje, a potem ni blo treba v bolnico? pa vidim, da prestavljate uro za spat', pri nas se ne obnese, kasnjeje sploh ne more zaspat, potem pa še tečka kaki 2 uri, tako, da mi še vedno hodmo ob 7.30 spat, pol vsaj spi in mi z njo ( razen zadnje dni, ko jo dajejo zobki- upam vsaj da je touser posted image )

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
25.5.2009 22:24:42   
K_a_t_j_a

jutri pa PROSIM držte pesti, pa katera moli, naj kak oče naš zmoli, moj ata bo namreč operiran, in priznam me je kr malo strahuser posted image

kaja02 za tvojega atija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
25.5.2009 22:24:56   

cita- saj res kako pa dieta, ti je zdej vse prevelk, a neuser posted image

sam da je mala bolje, a potem ni blo treba v bolnico? pa vidim, da prestavljate uro za spat', pri nas se ne obnese, kasnjeje sploh ne more zaspat, potem pa še tečka kaki 2 uri, tako, da mi še vedno hodmo ob 7.30 spat, pol vsaj spi in mi z njo ( razen zadnje dni, ko jo dajejo zobki- upam vsaj da je touser posted image )

ja ja preveliko kontra draga moja nisem več na dieti v enem tednu sem šla dol niti ene deke kaj šele kak kilogram ne grem se več...sem ko trodelna omarauser posted image user posted image user posted image

ja ja spremnijamo uro ampak je mučno res...upajmo da uspemo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
25.5.2009 22:26:52   
kaja02
o Erin, super zgledajo, kaka sinfonija pa bo danes pri vas, če boš vse pojedla? user posted image    jst sem tud danes nardila češnjev "štrudl"( zavitek), mnjami je bil dober iz domačih češenj, A Tilen jih je že jedel? naša jih obožuje, se kr trese zraven če sem slučajno prepočasna pri razkoščičevanju, pa gozdne jagode maže kot za šalo, pa prebava se ji je zarad tega KONČNO uredila

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
25.5.2009 22:28:25   
K_a_t_j_a
Erin ti mi pa delaš lušte veš!user posted image user posted image

Jaz še čakam, da pri mojmu doma dozorijo hrustavci. Mmmmmmm....

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
25.5.2009 22:30:48   
K_a_t_j_a
kaja02 tudi Jan je že jedel češnje. Sm mu nardila prejšnji teden kašico iz banane in češenj, matr je blo dobro, tako kašico bi še jaz jedla.user posted image Jan jo je pa tudi takoj zmazal.user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
25.5.2009 22:33:03   
kaja02
cita- ma tko hudo pa spet ni, sej te poznam pa sploh nisi podobna omariuser posted image . mal heca, šalo na stran, resno mislim, sploh ne zgledaš tko slabouser posted image

a zdej bote mel krst pri nas spodaj? je dobila botrca potrdilo?

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
25.5.2009 22:36:33   
kaja02
katja- ja upam, da si si jo ti tud potem privoščlauser posted image !  pa zanimivo pri nas je, da mi jih sploh ni treba pasirat, ji dam polovičko v usta pa malo melje po ustih in jo poje, ker recimo banano pa mora met čist zmečkano, če  kakšen košček še ostane pa kr ven pluneuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
25.5.2009 22:36:41   
Erin
Sem dala T. češnjo ja.. ampak mu dam lupinco stran in potem en košček v usta...pa velikokrat se mi skoraj duši oz davi ko mu dajem malce večje koščke? A pri vas tudi (naploh pri hrani)? Ne vem a je to zaradi prirašđčenega jezička al kaj? Ta teden smo ga že nekajkrat treplal po hrbtuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
25.5.2009 22:38:50   

cita- ma tko hudo pa spet ni, sej te poznam pa sploh nisi podobna omariuser posted image . mal heca, šalo na stran, resno mislim, sploh ne zgledaš tko slabouser posted image

ne zgledam sam zdi se ti ne...

ja ja bomo imeli tam krst koamj čakam da bo tega konec če pa ne bo drgač bom pa šla v Evinem kostimuuser posted image user posted image user posted image mal šale bi me hitro kam peljali...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
25.5.2009 22:41:58   
kaja02
naša se tud davi, ampak sam pri hrani, ki ji ne diši preveč, tisto, kar pa ma rada pa sploh ne uspe premlet v ustih, kr dol pogoltne

najbolj se pa davi pri kruhu oz. žemlji je sploh ne zna oslinit in pojest, ampak kr odtrga en velik kos pa ga pogoltne,

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
25.5.2009 22:42:49   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Sem dala T. češnjo ja.. ampak mu dam lupinco stran in potem en košček v usta...pa velikokrat se mi skoraj duši oz davi ko mu dajem malce večje koščke? A pri vas tudi (naploh pri hrani)? Ne vem a je to zaradi prirašđčenega jezička al kaj? Ta teden smo ga že nekajkrat treplal po hrbtuuser posted image user posted image user posted image

Erin tudi našemu se zaletava, če mu dam večje koščke. Sam banano je lahko tudi nespasirano, pa kus-kus, pa polento, krompir mu zmečkam kr na uno za pire. ..

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
25.5.2009 22:44:13   
kaja02

ja ja bomo imeli tam krst koamj čakam da bo tega konec če pa ne bo drgač bom pa šla v Evinem kostimuuser posted image user posted image user posted image mal šale bi me hitro kam peljali...

user posted image user posted image  bom hiter dobila reportiran od naše Justike!!! kam te pol lahk pridem obiskat? v Vojnik?user posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
25.5.2009 22:45:41   
matejchi

Bi vsaj Adama vidli, ko bi ti jabolko prinesel.. vsaj enkrat bi v cerkvi dogajalo.. user posted image user posted image user posted image user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
25.5.2009 22:46:19   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Bi vsaj Adama vidli, ko bi ti jabolko prinesel.. vsaj enkrat bi v cerkvi dogajalo.. user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

o matejchi še tud ne spi

< Sporočilo je popravil kaja02 -- 25.5.2009 22:47:48 >

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
25.5.2009 22:46:21   
Erin
Ma mene je kar strah da se mi nebi zadušiluser posted image .. Včeraj sem mu na drobcene micene koščke naseckala štrukelj in ga je tako jedel, potem se mu je pa zaletelo in je ratal rdeč in se začel davt in potem še bruhnil vse ven...user posted image

Kaj pa zeleno solato? Jim daste cel per in ga grizljajo al mal pa po mal trgate... našemu je ful všeč kisel okus očitno..samo..se mu je tud zaletelo....spet trepljanje...user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
25.5.2009 22:48:45   

user posted image user posted image  bom hiter dobila reportiran od naše Justike!!! kam te pol lahk pridem obiskat? v Vojnik?user posted image

ja ja Justa bi vse povedala...

Pol bi pa pisalo in se govorila Tanja made in Vojnikuser posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
25.5.2009 22:51:15   
kaja02
zeleno solato ji jst trgam po malih koščkih,  ne mara pa pese, ji kr dvigne ko ji dam v usta in je že skapčala, kdaj jo mam na žlici, ker takrat sploh ne odpre ust, pa glavo stran.... še iz iste žlice noče pol več jest

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
25.5.2009 22:58:15   
kaja02
kuku minca_n- kako je bilo na kopanju?  ste uživali?

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
25.5.2009 23:00:27   
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

se strinjam mogoče se pa zgodiuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
25.5.2009 23:00:55   
kaja02
vidim, da mam samogovore, grem spat, če bo mala pustila, zdej že dobro uro skup spi, upam, da se ne bo zbudila, ko se bom jst ulegla

LAHKO NOČ!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Služba
Sašonka

Bi rajši ostale doma in skrbele za otroke ali bi po porodniškem dopustu odšle v službo in otroke prepustile, da jih vzgajajo drugi?

Služba (39%)

Dom (61%)

Število vseh glasov: 317

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!