|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
25.5.2009 9:33:13   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

12 let je bil z nami....danes pa je v miru zaprl svoje učke. R.I.P dragi moj kuža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Moje sožalje user posted image Vem kako je to, naš je bil tudi star okoli 12 ali 13 let, ko smo ga dali uspavat, ker nismo mogli gledat več kako trpi.user posted image Šele 3. inekcija mu je zaglrabla baje, tako močno srce je imel, ampak imel je ful boge kolke, pa revma, slabo je videl...

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
25.5.2009 9:38:04   
betty
Sayuri - kako sta dobra tvoja cukra v bazenu! :) glede psa:vem ,da boli. jst sem bila tko navazana na macko. sej bosta pa L&Z dobila nekaj novega, ki bo rastel z njima. glej pozitivno, ceprav boli.

ZojaMisa - bravo za spicko. mi smo jo pa dobili prejsni teden - koncno :)

ROK je moj sonček!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
25.5.2009 9:40:27   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Predno gremo ven, vam še povem, da levo spodaj imamo prvo špičko!!!!
Tako da Erin prvi zobek 25.5. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
25.5.2009 11:38:31   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

12 let je bil z nami....danes pa je v miru zaprl svoje učke. R.I.P dragi moj kuža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image
mu je boljš zdaj....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
25.5.2009 11:40:29   
buhtlčk
Zoja Miša ti se kar javi z morja, bomo vse zrihtale user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1630
25.5.2009 11:53:38   
bella02
Zojko Mišek, a moje cifre nimaš večuser posted image . Pa čestitke za 1. špičkouser posted image

Sayuri, žal mi je za kužitauser posted image . Imaš zs

cebrca danes praznujeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vikend je bil kul, smo bili pri meni domauser posted image . Pa nekaj sem šla na FB. Če katera hoče, naj mi na zs pošlje ime, pa jo poiščem. Saj gre to tko, ne? Nisem še nič gledala, razen vpisala sem seuser posted image
Teja spi, se grem učit. Pa pa

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
25.5.2009 13:15:08   
Zoja Miša
Bella, saj sem vedela, da bo user posted image , ko bom katero pomembno pozabilauser posted image . Oprostiuser posted image  Mene le poišči na FB, saj poznaš ime in priimek, ne?

Sayuri, zelo lepo si napisala.

Cebrca, vse naj, naj...!

Jaz sem pa že eno ponudbo v angleščini napisala in poslala. user posted image  Kaja Lina spi, jaz pa malo pospravit in brat. Imam že novo knjigo v deluuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
25.5.2009 13:34:55   
Krysia
Pozdravlja vas ena izgubljena duša user posted image

Sej ne vem, od kdaj se nisem javla - petek, sobota? V glavnem, včeraj smo bli na Krasu - Škocjan pa ena učna pot tam okrog. Užival smo in blo je super ...

Danes zjutraj sem šla v službo se mal z ravnatelco pogovarjat ... no, ja, recimo da je blo srednje uspešno ... mam službo do 1.5.2010 ... no, bomo pa še enkrat ahko šli v predsezoni na morje ... ostali naj pa ocene zaključujejo ...

No, ob 10:10 je bil Rok naročen pri P. To je pa cela katastrofa - na vrsti sva bla ob 12:30. Mislim, jst ne vem, kako se te ljudje ne znajo organizirat. Naročajo na 10 minut, pa dobr vejo, da ni šans da z enim opravijo v 10 minutah ... In pol pričakujejo od utrujenaga otroka, ki mu je ful vroče in je čist zaspan, da bo uporabljal pincetni prijem ... pa sej je še sedel komaj ... V glavnem, čez 3 tedne greva še enkrat, ker kao ne zna pincetnega prijema (sej je prijel rozino, ampak si jo je s kazalcem v pest porinil in pol pač držal v roki). Mi je pa zaspal v trenutku, ko sem ga položila v avto in se ni zbudil niti, ko sva prišla domov, niti ko sem ga vzela iz avta in niti, ko sem ga slekla in dala v postlco ... Pa to da se ne plazi ni panike, je pa panika, ker ne stoji samostojno ob opori .. in morva zdej še to vadit ... čist so me spravl v slabo voljo, no. Eh, samo da je zdrav, bo že ... ok, zdej sem se skašlala, pa je prec boljš ...

sayuri, user posted image zarad Colta ... mu je pa sigurno lepo tm, kjer je. Ti pa kr jokaj, definitivno pomaga. Pa lepe slikce si spet naredila ... 

Zoja Miša, jasno da te skrbi pred morjem. To je čist normalno, sploh glede na to, da ja Kaja Lina tvoj prvi otrok ... A veš, nč se obremenjevat, če bosta koga zbudile ponoč ... mene so tud že kdaj zbudil, ko so ga žural pa butaste vice pravil, pa sm glih tko preživela. Tko, da nč skrbet ... v kampu morš pač bit mal potrpežljiv, a ne?

Da še čestitam: v petek so praznovali: IVAN (cebrca) - čestitke za 10ko, pa VID (vilika) in LANA (pingo80) - čestitke za 9ko!
Sobota: NEJC (tinka14) - čestitke za 9ko!
Nedelja: TIA (čipka) - čestitke za 9ko!
Danes: AJDIN (erta) - čestitke za 9ko! pa cebrca, vse najboljše za rojstni dan! Lepo praznuj pa upam, da se kmalu kaj vidimo!

Ok, to bi blo to na hitr ... mam še kup posode za pomit pa kej skuhat, tko da ... se tipkamo.

Neposredna povezava do sporočila: 1633
25.5.2009 13:36:15   
bella02
Zojko, a dej no, mal te moramuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1634
25.5.2009 14:59:11   
andrejaboris
HOj.

Jaz sem s srečanja, kot ponavadi je blo super. Čvekale o naših podmladkihuser posted image . Pridružila se nam je tut MInca s svojima pupama. Vsi otročki so pravi cukri. Danes sta Jan in Enej imela vsak 2 in pol babiki. user posted image user posted image user posted image REs je blo luštno.  Jan je tak lepo maširal po EP. Kasneje sledijo slikce. POl sma z Matejchi šli še ve Spar in Enej je bil že čist zaspan in ker voziček grizeuser posted image user posted image user posted image on v njem ne zaspi. No zdaj mi spita oba čmrla!

Grem slikce dat na comp!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
25.5.2009 15:05:06   
andrejaboris
user posted image
Enej Maruša in Jan

user posted image
Jan osvaja EP
user posted image

Enej in Jan v pogovorju

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 25.5.2009 15:06:22 >

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
25.5.2009 15:10:09   
andrejaboris
user posted image
Maruša in Enej

user posted image
Mislim da NIa Mam prav Minca??

To pa Zoja??

user posted image

Pa še Enej in Jan

user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
25.5.2009 15:14:53   
andrejaboris
SEm dala 2 isti sliki. Blo je fajn in diši po še! Zara pa je z mamico rito previjala!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 1638
25.5.2009 15:55:14   
gajka
Evo nas! Mi smo včeraj prispeli z morja. Ko se je Rok ravno dodobra aklimatiziral, je bilo pa vsega konec. user posted image Je pa začel na morju delati prve korake. user posted image No, čisto ta prvi koraki so bili res smešni, je premikal nogice kot kakšen sumo borec. user posted image Zdaj razmišljam, da bi jo z v.d. taščo mahnila še malo na morje od četrtka do sobote, v nedeljo smo vabljeni pa na krst od Rokovega mrzlega bratranca, ki je samo 3 dni mlajši od njega.

Sem na hitro preletela zadeve, pa sem videla, da je bilo nekaj debate o ''prepovedani'' hrani do 1 leta in hitrejšem uvajanju določene hrane zaradi vrtca. No, mi ''problema'' s hrano v vrtcu letos še ne bomo imeli, ker bo Rok na polni negi pri mojih starših. Je pa poskusil že nudeljne v juhi, ki so seveda delani s celim jajcem in ni bilo problema. Malo čuftov je že jedel (jajca, mešano meso, torej tudi svinjina), pa tudi špinačo delam z domačim kravjim mlekom, pa paradižnik (mezga, pelati) v kuhi tudi uporabljam. user posted image Ne rečem, da vsak dan je ''prepovedane'' zadeve, ampak so pa že tudi malo na jedilniku. Konec koncev je pa že tudi krepko preko 10 mesecev! Tiste mozoljčke, ki jih je imel okoli ust, smo pa tudi uspešno ukrotili z Riboderminom, tako da zaenkrat (trkam na les!) še ne kaže na kakšne alergije!

Pa glede kopanja v morski vodi... Rok je večkrat namakal nogice in rokice v morju, pa ni bilo nič hudega. Je pa prav lepo pokazal, da je voda malo hladna, vsakokrat, ko se je vode prvič dotaknil. Takrat je vedno pomočil podplatke v vodo in jih hitro potegnil k sebi kot kakšna žaba, potem pa jih je počasi stegoval v vodo. user posted image   Celega v vodo še nisva dajala, ker voda le še ni tako topla kot poleti. Sva mu pa v eno plastično gajbo nalila nekaj morkse vode in jo malo ''otoplila'' s pitno toplo vodo, da je bila nekaj °C toplejša (nekako dvomim, da je mešanica imela sploh blizu 30°C), pa je ful veselo čofotal v njej. Tako, da nič bat, ker tudi otroci več kot očitno vedo, kdaj jim je temperatura vode dovolj ugodna in ne grejo kar na polno v vodo! user posted image

Še fotka improviziranega čofotalnika:
user posted image

Sem pa danes že veselo prala prevleko z avtosedeža. Je Rok včeraj, kmalu ko smo štartali iz Izole, začel s tistimi značilnimi napenjajočimi zvoki in kmalu blaženo zaspal. In ko smo prišli do Vodic, do staršev od user posted image , ga moj lepo vzame ven (Rok je imel samo pleničko in majčko) in je palček očitno nafilal plenico za nekaj dni naprej in nazaj, tako da je pri robovih orng spustila in je bilo vse pokakano, prevleka, pasovi, Rok po nogicah...! user posted image user posted image user posted image user posted image Potem sva stolček za silo očistila in malo zluftala, da smo vsaj lahko nadaljevali pot do doma, danes pa sem se lotila pranja.

Pa še o oblačenju na morju. Rok je imal kar precej časa samo bodi s kratkimi, samo kratko majčko, ali pa celo samo pleničko, ker je bilo res vroče. Sva ga pa že zjutraj dobro celega namazala s kremo za sončenje in ga ni čisto nič opeklo. Pa seveda na soncu je bila obvezna uporaba klobučka, pa večinoma smo se zadrževali bolj v senci.

Aja, v soboto smo se s čolnom peljali še na kratek izlet v Italijo, smo šli pogledat gradova Miramar in Devin iz vode. Smo Roka kar brez osebne malo švercali. user posted image Osebno je pa dobil ravno med našim dopustom, sem jo včeraj videla in je obupna! Rokovo sliko so uspeli razširit in ima ful okroglo glavo, pa še nek čuden kontrast so nastavili in izgleda kot da bi imel črne lase, v splošnem pa kot kak uvožen varnostnik! user posted image user posted image user posted image

Pa očitno je bil to naš daleč najdražji dopust! Sva šla v Izoli novo Versotko testirat in sva jo potem kar naročila. user posted image Končno bo vsaj en normalen družinski avto pri hiši! user posted image

Uf, malo me ni, pa že cel roman naklofam. user posted image Zdaj pa preventivno raje grem, da se še česa ne spomnim. user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 25.5.2009 16:00:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 1639
25.5.2009 16:32:10   
gajka
Pri nas se je pa ravnokar uscalo in še nekaj se toča matra. Jaz pa takšne plane, kako bom svoj avto oprala, da ga pofotkam in dam oglas na net. user posted image No, pa ne ravno, da se ful sekiram zaradi tega, ker sem itak že cel dan odlašala s tem pranjem. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
25.5.2009 18:18:35   
minca_n
andrejaboris ravno obratno  user posted image

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
25.5.2009 19:30:15   
andrejaboris
Minca ups...user posted image user posted image user posted image Upam, da ne zameriš.

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
25.5.2009 20:26:55   
K_a_t_j_a
andrejaboris super slikice! user posted image user posted image

Ja na srečanju je bilo res fajn.user posted image

Kaj pa CE srečanje??

Neposredna povezava do sporočila: 1643
25.5.2009 20:30:00   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Predno gremo ven, vam še povem, da levo spodaj imamo prvo špičko!!!!
Tako da Erin prvi zobek 25.5. user posted image user posted image user posted image

Zoja Miša zobke imam jaz... preko.. bom zrihtala, kmalu...user posted image , smo pa dež zrihtale, a je bilo dovolj nazorno.. pa še na zavarovalnici me je opozorila, če bom za točo tudi zavarovala.. user posted image

anita tak dugo te nisn vidla, da te neom spoznala, če boš še frizuro menjala pa barvo na Krku dobla.. (predugo sn bla v Maribori) user posted image

ab jaz sem komaj vrečke iz Špara nesla, kaj pa ti?user posted image
Zdaj grem pa cule odpakirat in malo pospravit, da bo dragi vesel jutri, ko ima RD...user posted image

cebrca vse najboljše pa veliko "iz malega zraste veliko" užitkov pa še kak rezultat tega.. bo tudi Ivan vesel.. ter velikooo zdravja ti želim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1644
25.5.2009 20:33:32   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Da še čestitam: v petek so praznovali: IVAN (cebrca) - čestitke za 10ko, pa VID (vilika) in LANA (pingo80) - čestitke za 9ko!
Danes: AJDIN (erta) - čestitke za 9ko! pa cebrca, vse najboljše za rojstni dan!

Se peridružujem čestitkam!

Krysia upam, da nisi jezna, če sem kar citirala tvoj post?user posted image
Sam ste se pa res načakali pri P. Tole je pa res slaba organizacija, pa lahk bi bili bolj uvidevni glede na to, da so to dojenčki. Sej normalno, da ne more otrok več sodelovati po večurnem čakanju v čakalnici. user posted image Pa user posted image za podaljšanje službe.

gajka vidim, da ste res uživali na morju in user posted image user posted image za nakup avta!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
25.5.2009 22:01:04   
kaja02
čer!!

ja kje pa ste vse? se mogla na drugo stran nas iskat!!!!

sayuri- user posted image

zoja miša- user posted image  za zobek, a je tvoja tud taka tečka kot naša, mi od četrtka, ko je pokukal prvi zobek ne spimo skoraj nič, ves čas b bla na rokah, pa se joče... vročine več nima, sam tečka 100 na uro!

ceberca- VSE NAJBOLJŠE še od nasuser posted image

Danes: AJDIN (erta) - čestitke za 9ko!

krysia- user posted image  za podaljšanje pogodbe!!! uh ti vsaj veš, kam greš, jst še nisem dobila nobenga odgovora

jutri pa PROSIM držte pesti, pa katera moli, naj kak oče naš zmoli, moj ata bo namreč operiran, in priznam me je kr malo strahuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
25.5.2009 22:03:11   
kaja02
sem vedla, da sem neki pozabla, GAJKA WB; a prideš kaj v Celje, mal novi avto sprobat, pa barvo pokazatuser posted image

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
25.5.2009 22:04:33   
Čer,

Kaja kaj pa narobe da gre ate na operacijo??user posted image user posted image bom jaz zmolila kak oče naš če bo le pomagalo...

Pa seveda lepo da nimate več vročine...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
25.5.2009 22:05:36   
andrejaboris
Kaja02 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za tvojga atija!!!

NOč babike!

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 25.5.2009 22:06:58 >

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
25.5.2009 22:09:46   
kaja02
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Čer,

Kaja kaj pa narobe da gre ate na operacijo??user posted image user posted image bom jaz zmolila kak oče naš če bo le pomagalo...

Pa seveda lepo da nimate več vročine...

ojla, pa kje se ti potepaš????

mu bojo odstranl polipe, pa korekcija nosu, mu ga je v zadnjem letu čist zamaknal v levo, pa ne vejo zakajuser posted image , sam bolj me skrbi, kako bo narkozo zdržu, on pa astma, pa že tako ali tako ima slabe izvide pri pulmologu, sem bila skor 100% prepričana, da bodo operacijo odpovedal, pa so danes sklenal, da bodo vseeno probaluser posted image

kako pa tvoja mala, je sedaj zdrava?

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kdaj ste rodile?

Kdaj ste rodile prvega in drugega otroka?

Oba na rok. (14%)

Oba čez rok. (24%)

Oba pred rokom. (28%)

Prvega pred, drugega po roku. (7%)

Prvega po, drugega pred rokom. (12%)

Enega na rok, drugega pred/po roku. (15%)

Število vseh glasov: 139

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!