|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
26.5.2009 11:44:30   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Boste?

user posted image

Ti packa, kake lušte si mi zdej naredla user posted image

Naš kar zgloda tudi če mu dam večje koščke, razen pri siru sva imela zadnjič malo problemov, sem mu dala čez testenine sir da se je stopil, pol se je pa vlekel in ga je motilo user posted image Čist možno, da se davi zaradi jezička.

kaja user posted image user posted image user posted image za očeta.

Luštne slikce vseh.

krysia glede P in tega da kako je prijel rozino. No, tudi naš je tako prijel, najprej z dvema prstkoma, potem si jo je pa v roko dal, pa je P rekla da je to čist ok user posted image Ker tudi doma, včasih z dvema prstoma prime in mu rata v usta nesti, večinoma si pa v roko da user posted image

Zoja miša čestitke za prvi zobek, ste ga le dočakali user posted image

sayuri žal mi je za kužija, lep je bil.

Glede klime v avtomobilu.... mi sicer nimamo klime, ampak me pa zanima a imate prižgano klimo ko greste z otročki? A ni nič škodljivo, kao za prehlad pa to? No, sprašujem za to, ker nimam pojma. Bi rada zamenjala avto, pa sploh ne vem koliko je klima priporočljiva za otroke user posted image

ooooo anita čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1701
26.5.2009 11:52:35   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa
Glede klime v avtomobilu.... mi sicer nimamo klime, ampak me pa zanima a imate prižgano klimo ko greste z otročki? A ni nič škodljivo, kao za prehlad pa to? No, sprašujem za to, ker nimam pojma. Bi rada zamenjala avto, pa sploh ne vem koliko je klima priporočljiva za otroke user posted image

Mi imamo klimo v avtu skoz prižgano. Na 20 ali 19 stopinj. SAj ne piha direkt otrokom v glavo, ampak je naštimana tko, da piha nekam v strop . user posted image  Nista pa nič prehlajena. user posted image  PA tud v stanovanju imamo klimo. Sicer ni skoz prižgana, ampak vsake tolk cajta. Nobenga problema. user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1702
26.5.2009 12:01:04   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Neža super fotke user posted image Ko smo že pri nosečnosti - ne glede na slabost si zelo aktivna, bravo.

Na zraku mi najbolj paše, ko mi je tako slabo. Ko prideš do takega lepega cilja kot na Robanov kot na vse pozabiš in samo uživaš s svojo družino.

Zoja Miša...... čestitke za 1. zobek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi smo tudi kar dolgo čakali. Za drugega zobka smo malo pod 1,5 mesecev čakali user posted image  Sedaj sva obe tu in imava vsak svoj del jabolke user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
26.5.2009 12:09:00   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

Mi imamo klimo v avtu skoz prižgano. Na 20 ali 19 stopinj. SAj ne piha direkt otrokom v glavo, ampak je naštimana tko, da piha nekam v strop . user posted image  Nista pa nič prehlajena. user posted image  PA tud v stanovanju imamo klimo. Sicer ni skoz prižgana, ampak vsake tolk cajta. Nobenga problema. user posted image

Mi v avtu isto. Sicer zadaj izključeno pihanje, pa na 22 stopinj, če je pa kot včeraj zunaj nad 30, pa nastavimo na ene 23, 24. Pa ni problema. V bajti je pa ne rabimo, ker ma debele zidove in ni prehudo.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1704
26.5.2009 12:18:16   
Ryssa
No, pol bo pa treba čimprej avto menjat user posted image

V hiši imamo klimo, samo še ni bila prižgana, me je zato tudi skrbelo.

Hvala za odgovore user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1705
26.5.2009 12:27:58   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

dan punceuser posted image
uf je vroče, zdej mi spi, ob 13ih pa šibnevi na Ljubelj k noni, je cel teden gor..pa gremo z nahrbtnikom na ta stra Ljubelj, slaba urca hoje, malo več..

Drugače pa, preden mi vse pobegnete na morje, pa počasi tud na šiht..Zoja dobi januarja družbo, ful smo veseliuser posted image , počutim se super, drug teden imam 1.uz, jp še vedno boste moje avgustovke sam tud pr januarkah 2010 se moram počas pofočkat a neuser posted image

šibam nahrbtnik dat v prtljažnik in še preostalo robo, upam da do toče bove nazaj, včer nam je v BTCju mal mojga grandeta stolklouser posted image , jah nimaš kej..
čaw

Ja ČESTITKE anita!!!!  Pa lepo in zdravo user posted image ti želim! Aha, zato si ti dala RR malo na stran Sej prav! user posted image user posted image

Zdaj so pa že kr 3 user posted image ! Super!! user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
26.5.2009 12:33:17   
Maja T.
Dan,

jao user posted image , danes zjutraj je Zara zakuhala na 38,2 °C user posted image . Boj ali manj počiva in se cartava, sem ji dala svečko in je vročina že malo padla.

Začuda je pojedla cca 130 g malice  (ovsene kosmiče, suhe marelice in naribano jabolko, sem ji še potem dala 1/4 pretlačene banane s keksom) + zeloooo dosti tekočine.
Zdaj spi, jaz pa grem pospravljat bombo po stanovanju user posted image ,user posted image .

user posted image user posted image user posted image radni je včeraj uspel in smo se imele zelo lepo user posted image .

Zelo lepe slikice user posted image user posted image user posted image , Sayuri tvoja dva čmrlja sta taka cukra user posted image , in user posted image za kužija.

Bom skušala ostale poste prebrat tekom dneva, bom videla kako bo Zara. 

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 1707
26.5.2009 12:33:27   
matejchi
anita pol ko boste 4, boste pa spali ko medvedi, bo pa sex kot pri upokojencih...user posted image , zdaj vsaj vemo, kaj se dogaja pri vas ponoči..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1708
26.5.2009 12:39:25   
Maja T.
iiiiiii, Anita ČEEEEEEEEEEESTITKE, kako lepa novica, čim lepšo user posted image , user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1709
26.5.2009 12:44:06   
Maja T.
Kaja user posted image user posted image user posted image ... za atija

joj kako to berem na preskok, bom po tem, ko vse postorim, lepo v miru prebrala RR user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1710
26.5.2009 12:59:26   
K_a_t_j_a
Ja  Jan je res bolj temnopolt, sem js take polti, pa moj user posted image je tut kr hitr rjav, če je na soncu. Tk, da ni čudno, da je bolj temn. user posted image Sem bla jaz isto temna, ko sem bla mala. Pa tut bolj drobna.

Sayuri lepe slikice! Kak uživata L&Z v bazenčku. Jaz ga morem pa še Janu kupit.
Neža tudi tvoje slikice so zelo lepe. Kak fajn uživate v naravi.user posted image user posted image

Grem delat kosilo, zelenjavna rižota in kumarična solata. Jan bo pa krompir in bučke, ker riža on nima tk rad, če ga spasiram, ker je res pol en velik poc. Jan pa že drugo rundo danes spi.

Ob 17.00 imam pa danes okulista, si grem po nova očala.

Čestitke: NELI (anaya), MARK (clara23), LANA (pf), LARA (veveričica)  user posted image user posted image user posted image čestitke za 9 mesecev!

Maja T., čimprej se pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1711
26.5.2009 13:00:38   
Maja T.
Igranje pred spanjem
user posted image

Tako vesela sem bila še včeraj zvečer, danes sem malo manj user posted image
user posted image

Moja kravica
user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1712
26.5.2009 13:15:10   
matejchi
Nam pa senzorje montirajo pa sem lučkarja prosila, če lahko gre naprej pa se k nam vrne, ker Maruša spi.. ne vem kaj je izginil.. no vsaj upošteval je mojo prošnjo user posted image , ima pir v dobrem.. samo ne zdaj, sem sama (ni mojih let)user posted image ..

anita pa še nekaj sem se spomnila.. probaj malo počivat user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1713
26.5.2009 13:16:55   
gajka
anita g. - čestitke za user posted image in prijetnih naslednjih 8 mesecev in čimmanj nevšečnosti! Si mi kar malo lušt naredila, ampak mi Rok zadnje čase s svojimi izpadi kar voljo pobere, da bi še enega user posted image imeli. user posted image A boš morala vmes v službo ali te bodo kar v bolniško dali?

Ryssa - mi uporabljamo klimo v avtu redno in od nedelje, ko smo prišli z morja, tudi doma (doma jo zalaufamo navadno šele proti večeru in ugasnemo pred spanjem), pa tudi na morju na čolnu smo jo uporabljali, je laufala še, ko je Rok že spal, da je bilo potem bolj prijetno za spat. Zaenkrat je uporaba klime pri nas b.p. user posted image S klimo se prav luštno živi, samo pretiravat ne smeš s prenizkimi temperaturami.

Maja T. - upam, da je s tvojo luštno babiko zdaj že boljše! user posted image

kaja02 - user posted image za tvojega očeta. Kar se pa srečanja v CE in novega avta tiče, bi bilo treba pa tja do konca junija s srečanjem čakat, ker ga šele takrat dobimo, potem (30.6.) pa se meni tudi že služba začne. Jaz bi se še vseeno kdaj prej v CE srečala. Naslednji teden mogoče, če je še katera za?

< Sporočilo je popravil gajka -- 26.5.2009 13:30:44 >

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1714
26.5.2009 14:43:59   
K_a_t_j_a
Mi smo 3. naslednji teden v Celju, ker imamo RA. Imamo jo zjutraj ob 08.00. Seveda, če je katera za 3.6.?

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 26.5.2009 14:44:31 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1715
26.5.2009 15:14:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Mi smo 3. naslednji teden v Celju, ker imamo RA. Imamo jo zjutraj ob 08.00. Seveda, če je katera za 3.6.?

K_a_t_j_a - Jaaa user posted image , jaz se javljam!

Sicer, če bo zadeva speljana in bodo šli naši mulčki in mulčice z vrtcem za 4-dni na Pohorje, potem jih gremo ravno 3. iskat, ne bom imela časa v nedogled. Nekaj časa za to, da se vidimo, katero rečemo, kaj spijemo, se vseh cart navihančkov nagledamo,.....se bo pa že dalo najti in skombinirati.

Ali hodijo vaši otroci (4-6 let) kaj na letovanja z vrtcen npr. v hribe ali na morje?
Včasih so to baje vrtci bolj prakticirali, sedaj pa organizirajo le redki. Je problem v zakonodaji in denarju in volji in....user posted image ....

(odgovor članu K_a_t_j_a)
  Neposredna povezava do sporočila: 1716
26.5.2009 15:37:09   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

K_a_t_j_a - Jaaa user posted image , jaz se javljam!

Kot kaže bi tudi meni 3.6. ustrezalo, ker zaenkrat nimam še nobenih planov za takrat. Edino, če bi jo spet za nekaj dni na morje mahnila, ampak dvomim. Torej, a kar rečemo, srečanje v CE, 03.06.?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1717
26.5.2009 15:44:27   
Anonimen

anita goitan- Juhuhuuu user posted image user posted image user posted image , bravo in čestitke user posted image !!! Sedaj se pa le čuvaj in počivaj......Kako lepa novička, Zoja se verjetno tudi že veseli družbe, čeprav vam še ne zna to povedat user posted image ....

gajka - WB! Super za tako lep in uspešen dopust user posted image . Bravo tako za Rokove korake, kot za novega jeklenega konjička! Upam, da se kmalu kaj vidimo.

klima v avtu - mi jo uporabljamo! V avtu se nastavi primerna temperatura in se ne pretirava, da se otrok res ne prehladi. Je zelo uporabna tudi, ko je treba avto na hitro ohladiti, ko je bil parkiran nekje na soncu. Predno damo otroka v avto, na ta način z močnejšim hlajenjem ohladimo avto, da je potem vsaj približno znosna temperatura za vožnjo. Ker samo z zračenjem avtomobila bolj malo naredimo ali pa traja precej dlje. Klima v avtu je kar dobrodošla! Za moje pojme nujno potrebna user posted image .

gajka - kar rečmo, ja! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1718
26.5.2009 15:51:02   
Zoja Miša
Anita, čestitke! Kako lepa novica! user posted image  Pazi nase! In ja počivaj (ob Zoji, hmmm...user posted image ).

Neža pridni ste, ko takole greste! Pa vidiš so prednosti tega poklica (tvojega moža mislim), lahko med tednom šibnete na lepše v naravo! Bravo vi!user posted image  In zelo lepe slikice!

Ryssa, avta brez klime si sploh ne znam več predstavljati! Uporabljam jo kot Sayuri. In za hladitev kot pravi Pablo. Sva se danes peljeli domov ob 14h, brez klime bi naju kap! Doma je na žalost nimamo, pa bi kar prav prišla.user posted image Na morju pa bo laufala. Upam, da pikice kako ne prehladimo zaradi tega.

Maja T user posted image user posted image user posted image  za Zaro!

Srečanje v CE, mi gremo na morje že 5.6., če ne bom preveč komplicirala s pakiranjem (kar bo težkouser posted image ), pa mogoče, ampak res, mogoče prideva tudi mi2.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1719
26.5.2009 16:10:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Srečanje v CE, mi gremo na morje že 5.6., če ne bom preveč komplicirala s pakiranjem (kar bo težkouser posted image ), pa mogoče, ampak res, mogoče prideva tudi mi2.

Zoja Miša - zamisli si, kot da greste na morje že 2., tako boš 3. imela že vse spakirano in boš brez zadržkov lahko naredila izletek še do CE....user posted image  user posted image  user posted image
Bi vaju s princesko bilo res lepo videt še predno se odpravita na doooolg dopust!

Tako kot si enkrat lepo napisala, se tudi ti meni zdiš taka fajn punca, vedra in nasmejana user posted image .......

< Sporočilo je popravil PABLO -- 26.5.2009 16:11:47 >

(odgovor članu Zoja Miša)
  Neposredna povezava do sporočila: 1720
26.5.2009 16:41:39   
Zoja Miša
Pablo, če ja pa tako, potem se maximalno potrudimuser posted image . In hvala za komplimentuser posted image  Simpatija je torej obojestranskauser posted image

Sayuri, Cebrca se ni nič javila, tako da jutri nič ne bo. Bova pa s Kajo Lino, če bo vreme res bolj tako čudno okoli 11h verjetno v Supernovi. Če boš kje tako, pa pokliči, prav?

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1721
26.5.2009 17:08:46   
anita goitan
evo mene z Ljubelja, blo superuser posted image ..sam se kar vleče do ta Starga..Zoji tud blo fajn, noni pa še bolj

pa hvala vsem za čestitke..ja je blo načrtovano buhtelčk, pa gajka ne klič hudička z bolniško, je treba delat..tud paše mi bolj, pa dobrih 7m še mam..ja cajt šibauser posted image
matejchi počivala bom na stara leta, vela..user posted image jah  ni počitka ob Zoji, no sej ji tud mi2 ne dava miru smo skoz v akciji

pa kaj še mam: aja klima-v avtu in v stanovanu laufa, sicer vse v mejah normale

šibam..

< Sporočilo je popravil anita goitan -- 26.5.2009 17:15:58 >

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1722
26.5.2009 17:12:55   
Anonimen

Sem zelo v zaostanku, tako da za nazaj:

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

PABLO kakšen vir, jaz sem mislila, da se seliš...user posted image

matejchi, ne ne, ne selim se! Sploh ne sedaj, ko smo si tako po malem skoraj uredili naš simpatičen domek user posted image . Saj ne rečem, da kraji ki sem jih omenila (LJ, Velenje, MB,...) niso lepi in prijetni. Zagotovo pa to niso kraji, kamor bi se selila. Če že, bi se selila na obalo (katero koliuser posted image )........Ne gre za selitev, gre pa za spremembo user posted image . Na kakšni kavi lahko izveš kaj več user posted image ....

IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

Pablo- sem takoj za vozičkanje!!!,sam jast nimam nekega lahkega vozička, je bolj ubovten, tako da lahk da bom mal počasnejša , dejva se zment za en dan,. sam če lahk dopoldne, ko še ni vroče, pa ob 11.30, morm bit v šoli zaradi Kaje, pa v petek ne morm!!! , a se bo našu še ker dan , bo, bo....

kaja02 - upam, da vozičkanje še velja?!! Čeprav prejšnji teden nisem uspela, pa še ti si imela neke obveznosti konec tedna (a si dobro uredila v LJ in si našla vse brez težav?). Za v naprej pa se bo že našlo kakšno dopoldne. Ure so pa čisto prave. Če bo dež, tako ali tako ne moreva na turo. Če bo pa lepo vreme, bo pa še prehitro prevroče, tako da moramo biti kar zgodnji. To pa pomeni, da smo nazaj pred tem, ko moraš v šolo po Kajo. Se zmeniva kasneje! Pa saj se vidimo 3.6., a ne?
Pa držim pesti za tvojega očeta, da operacija uspe brez težav!!!

(odgovor članu matejchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1723
26.5.2009 17:56:15   
bella02

Čestitke: NELI (anaya), MARK (clara23), LANA (pf), LARA (veveričica) - čestitke za 9 mesecev!

Tudi miuser posted image user posted image user posted image

Kaja02, mislim nate in na očita user posted image user posted image user posted image

Sayuri, kdaj jutri računaš?
Anita, user posted image , čestitke. Ni lepše novice!!!Pa škoda, da vas je ulovila toča

Ryssa, midva imava klimo v xsari in do zdaj smo še vsi zdravi. Gledam pa, da ni več kot 5°C razlike, le na dolgi vožnji morda, vendar 5 min pred koncem vožnje znižam na najman 5°C razlike. Pri klimi je pomembno, da ne pretiravaš in ne nabiješ na ful, ko so otroci noter. Se hitro navadiš, verjemiuser posted image . Zdaj mi ni problem nikamor it, prej pa le zjutraj in zvečer, pa je blo še vseen vroče.

Sayuri, tud jaz mam na 19 ali 20°C, le zdaj jo višam, če je zunaj 30°C

Na klimo v stanovanju pa še čakam. Ko bo kaj več din din user posted image user posted image user posted image

Zojko Mišek, prideš tudi ti jutri k meni na kavouser posted image ? Se morva s Sayuri še slišat, kdaj ona misli. Aja, pa ne vem tvojega priimkauser posted image

Jaz mam pa novo frizurco, kratkouser posted image , sem tooook veselauser posted image . Teja me je že očofotala, sam ne vem, a to pomeni, da je dobra ali neuser posted image

Uživajte in šcccc, nevihte!

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1724
26.5.2009 18:57:17   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitanDrugače pa, preden mi vse pobegnete na morje, pa počasi tud na šiht..Zoja dobi januarja družbo, ful smo veseliuser posted image , počutim se super, drug teden imam 1.uz, jp še vedno boste moje avgustovke sam tud pr januarkah 2010 se moram počas pofočkat a neuser posted image

čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - čakamo poročilo iz 1. Uz - mah sem se zdejle spomnila nazaj kok smo vse komi čakale te UZ-je - čim manj naporno nosečnost ti želim, vsekakor pa krasno in čudovito.

No, midva sva danes zaštartala z vozom že ob 8.00, so me vaščani kr mal čudn gledali - sva šla v hrib, ponavad greva zjutri v dolino - ampak se je blo luštno sprehajat kr še ni blo tko vroče. in potem - potem sem pa kr obležala - me neki matrajo moji jajčniki...ampak se tolažim, da je jutri nov dan in bo boljše.

Tibor je trenutno z babico na sprehodu, tko da si lahk js mal privoščim, ker sicer je akcija 100/h - in tako je tudi prav.

Tolk me rajcate s tole klimo, da komi čakam, da mi tud avto menjamo - ampak bo treba še kak let čakat - zaenkrat smo še kr na ruski .

Zdej pa šibam še kaj nardit, da nam mela slabe vesti. Moj se pripravlja za izpite ipd. js pa kr stagniram - no ja sej ućit se men ni treba, sam mal kr nek slab občutek, če moj dela, js pa tud nosa ne pomolim v kako knjigo. Pa vem, da nimam nobenga razloga za slabo vest - ma sm čudna.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

organizirano praznovanje rojstnih dni
muška

Moja punčka bo kmalu praznovala svoj rojstni dan. Ker so na našem koncu (MB) v modi or ganizirani rojstni dnevi me seveda zanima kam se lahko obrnem. razni Tuši in bovlingi izvzeti! res bi prosila tudi za komentarje, da se lažje odločiva

Priporočam bazenu (kje?) (11%)

Priporočam na prostem (kje?) (21%)

se tudi sama zanimam in iščem (5%)

iščemo sami (4%)

nikoli se ne udeležujemo (8%)

nisem iz vašega konca (51%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!