Anonimen
|
Sem zelo v zaostanku, tako da za nazaj: IZVIRNO SPOROČILO: matejchi PABLO kakšen vir, jaz sem mislila, da se seliš... matejchi, ne ne, ne selim se! Sploh ne sedaj, ko smo si tako po malem skoraj uredili naš simpatičen domek . Saj ne rečem, da kraji ki sem jih omenila (LJ, Velenje, MB,...) niso lepi in prijetni. Zagotovo pa to niso kraji, kamor bi se selila. Če že, bi se selila na obalo (katero koli )........Ne gre za selitev, gre pa za spremembo . Na kakšni kavi lahko izveš kaj več .... IZVIRNO SPOROČILO: kaja02 Pablo- sem takoj za vozičkanje!!!,sam jast nimam nekega lahkega vozička, je bolj ubovten, tako da lahk da bom mal počasnejša , dejva se zment za en dan,. sam če lahk dopoldne, ko še ni vroče, pa ob 11.30, morm bit v šoli zaradi Kaje, pa v petek ne morm!!! , a se bo našu še ker dan , bo, bo.... kaja02 - upam, da vozičkanje še velja?!! Čeprav prejšnji teden nisem uspela, pa še ti si imela neke obveznosti konec tedna (a si dobro uredila v LJ in si našla vse brez težav?). Za v naprej pa se bo že našlo kakšno dopoldne. Ure so pa čisto prave. Če bo dež, tako ali tako ne moreva na turo. Če bo pa lepo vreme, bo pa še prehitro prevroče, tako da moramo biti kar zgodnji. To pa pomeni, da smo nazaj pred tem, ko moraš v šolo po Kajo. Se zmeniva kasneje! Pa saj se vidimo 3.6., a ne? Pa držim pesti za tvojega očeta, da operacija uspe brez težav!!!
|