sayuri
|
jutro L&Z imata že akcijo na terasi , jaz pa takole v miru za račkotom in s kavico v roki. kaja evo, vse pikepoke in vse dobre misli so danes namenjene tvojemu očetu. lana ja, mene tudi že črviči, ker se porodniška bliža h koncu. Pa toliko novih stvari čaka naše male štruce. KAr naenkrat morajo odrasti in iti v varstvo... Ampak tako je. Se hitro navadiš in padeš not. Lev je pa pravi frajer Ima enako kapo, kot L&Z. S tem, da je naša več na tleh, kot na glavi Večkrat se nam oglasi, ker te je lepo brat. ZojaMiša mene tud lahko pokličeš, kadar hočeš. Ni problema. Kdaj se bosta s cebrco dobili? Jutri bom v Lj, če imata sredo v načrtu. Bi vaju prišla pozdravit...če mi bo zneslo. Grem najprej k belli po jagode, pol bom pa videla, kako bosta L&Z razpooložena. Pa čestitke za prvi zobek Erin hvala No, mene tud zanima, če bo dohtar kaj rekel za Lovra. Že sestavljam obrambni govor. Aha, praviš, da niste dolgo čakali. Ok. Potem bo šlo. PAč...moram vzet tudi Zaro, ker nimam varstva Drugače ti pa ne znam svetovat glede zatikanja hrane. L&Z jesta že kar velike koščke. Recimo banano jima samo na kalote narežem, pa jo potem dasta v usta. Se jima nič ne zatika. Češnje sta že poskusila ravno v nedeljo. Sem v bistvu na tretjine razprla češnjo in jima dala te male koščke. Zara je tko hitela, da je bila prav smešna . Bazenček.... vode je notri tooliko, da v sedečem položaju nogice pokrije. Jima nič ne drsi, ne. Bom pripopala še kako slikico od včeraj iz terase. Pod bazenček bom danes dala puzzle, da bo bolj mehko za sedet. Direkt na ploščice je malo trdo. andrejaboris krasne sličice Vidim, da ste vi tudi zglancali tla v Europarku (al kje ste že bili) . A niso luštni no, ko tkole plezajo Lepi ste bili...otročki sploh..no, da o mamicah ne govoerimo...če so že otročki tko lepi, kako so potem šele mamice, a ne? minica joj, tvoji dve unci sta pa res čist isti. Povej, če si zadovoljna z vozičkom? Jaz sem zelo zelo zelo. Krysia hja no...vsaj do naslednjega maja imaš službo. V enem letu se bo pa mogoče že kaka nova priložnost pokazala. PA tole čakanje pri pediatru....jaz tud kar pikce dobim Imaš uro, potem pa prideš dve uri kasneje na vrsto. Sam, odrasel že čakaš...ampak z otrokom... Katja tvoj jan pa vidim, da sodi v isto kategorijo temnopoltih otročkov, kot Rok od Krysie. Ful je temen. gajka vidim, da je prišla iz morja. Ej, tkole, kot praviš gajka...čimamnj komplicirat glede oblačenja na morju. Majčka, plenica in to je to... No...če se potem ne zgodi tko, kot je Rok naredil Dodatno delo in pranje avtosedeža. Aja, sem se zdajle spomnila...tiste, ki ste rekle, da vam otročki švicajo v avtosedežih. Itak je vse odvisno od materiala avtosedeža. A veste, da obstajka "klima za sedež"? Bom pobrskala....se kupi tudi pri nas, samo ne vem, kolčiko je to dobro za otročke Lovro tudi ful švica, ker je njegov avtsedež čist iz drugega materiala, kot ZArin. ZAenkrat rešujem s tetra plenico, bom pa nabavila letno prevleko., da bo malce bolje Je nastal roman, a ne?
|