|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
25.5.2009 23:19:59   
matejchi
kaja noč je še mlada... sploh, če maš doma kandidata za zbijanje kilogramov ali katera je že jamrala o kilah.. jaz sem jih že vzljubila - mišelinčke, jih imam namesto hišnih ljubljenčkov.. (božam, hranim, kopam..)user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
26.5.2009 0:19:00   
lana777
Kaj je zdaj, že vse spite, al kaj?  user posted image user posted image

No, po doooooooolgem času se malo javljam,
da naju z Levom čist ne pozabite.

Naš korenjak je že pravi sharky, saj ima že
6 zob, s katerimi pridno grize predvsem med nočnim cartanjem (auwaaaaaa!!!).
Torej je še delno vedno med sesalciuser posted image ,
čeprav pridno jemo že vse, kar je za 8 in pol mesečnika običajno -
morm pa potrkat, da zelo rad je zelenjavo in sadje.
Od sredine maja se tudi plazimo (le zakaj smo si tega tako želeliuser posted image ),
in že kar nekaj časa se Lev ob opori tudi sam dvigne na nogice.
HB smo zdravi - le izraščanje zob je pospremljeno s tečnarjenjem in povišano temperaturo ...

Drugače pa - čas beži, da me je groza,
ko se tole neskončno lepo obdobje počasi počasi izteka in
ne bom vedno ob svojem sončku, ko se bodo dogajale nove prve stvari ...
Vas je kaj strah tega? Mene je ...

Vsak dan je kaj novega - lepega, nepozabnega ... Kot prva vožnja v vlakom :)

user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
26.5.2009 7:38:35   
sayuri
jutro user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L&Z imata že akcijo na terasi user posted image user posted image user posted image  , jaz pa takole v miru za račkotom in s kavico v roki. user posted image

kaja evo, vse pikepoke in vse dobre misli so danes namenjene tvojemu očetu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lana ja, mene tudi že črviči, ker se porodniška bliža h koncu.  user posted image  Pa toliko novih stvari čaka naše male štruce. KAr naenkrat morajo odrasti in iti v varstvo... Ampak tako je. Se hitro navadiš in padeš not. user posted image  Lev je pa pravi frajer user posted image  Ima enako kapo, kot L&Z. S tem, da je naša več na tleh, kot na glavi user posted image  Večkrat se nam oglasi, ker te je lepo brat. user posted image
ZojaMiša mene tud lahko pokličeš, kadar hočeš.user posted image  Ni problema. Kdaj se bosta s cebrco dobili? Jutri bom v Lj, če imata sredo v načrtu. Bi vaju prišla pozdravit...če mi bo zneslo. user posted image  Grem najprej k belli po jagode, pol bom pa videla, kako bosta L&Z razpooložena. user posted image  Pa čestitke za prvi zobek user posted image

Erin hvala user posted image  No, mene tud zanima, če bo dohtar kaj rekel za Lovra. user posted image  Že sestavljam obrambni govor. user posted image  Aha, praviš, da niste dolgo čakali. Ok. Potem bo šlo. PAč...moram vzet tudi Zaro, ker nimam varstva user posted image  Drugače ti pa ne znam svetovat glede zatikanja hrane. L&Z jesta že kar velike koščke. Recimo banano jima samo na kalote narežem, pa jo potem dasta v usta. Se jima nič ne zatika. Češnje sta že poskusila ravno v nedeljo. Sem v bistvu na tretjine razprla češnjo in jima dala te male koščke. Zara je tko hitela, da je bila prav smešna user posted image . Bazenček.... vode je notri tooliko, da v sedečem položaju nogice pokrije. Jima nič ne drsi, ne. user posted image  Bom pripopala še kako slikico od včeraj iz terase. Pod bazenček bom danes dala puzzle, da bo bolj mehko za sedet. Direkt na ploščice je malo trdo. user posted image

andrejaboris krasne sličice user posted image  Vidim, da ste vi tudi zglancali tla v Europarku (al kje ste že bili) user posted image . A niso luštni no, ko tkole plezajo user posted image  Lepi ste bili...otročki sploh..no, da o mamicah ne govoerimo...če so že otročki tko lepi, kako so potem šele mamice, a ne? user posted image
minica joj, tvoji dve unci sta pa res čist isti. user posted image  Povej, če si zadovoljna z vozičkom? Jaz sem zelo zelo zelo. user posted image
Krysia hja no...vsaj do naslednjega maja imaš službo. V enem letu se bo pa mogoče že kaka nova priložnost pokazala. user posted image  PA tole čakanje pri pediatru....jaz tud kar pikce dobim user posted image  Imaš uro, potem pa prideš dve uri kasneje na vrsto. Sam, odrasel že čakaš...ampak z otrokom... user posted image
Katja tvoj jan pa vidim, da sodi v isto kategorijo temnopoltih otročkov, kot Rok od Krysie. user posted image   Ful je temen. user posted image
gajka vidim, da je prišla iz morja. Ej, tkole, kot praviš gajka...čimamnj komplicirat glede oblačenja na morju. Majčka, plenica in to je to... user posted image  No...če se potem ne zgodi tko, kot je Rok naredil user posted image user posted image user posted image  Dodatno delo in pranje avtosedeža. user posted image

Aja, sem se zdajle spomnila...tiste, ki ste rekle, da vam otročki švicajo v avtosedežih. Itak je vse odvisno od materiala avtosedeža. A veste, da obstajka "klima za sedež"? Bom pobrskala....se kupi tudi pri nas, samo ne vem, kolčiko je to dobro za otročke user posted image  Lovro tudi ful švica, ker je njegov avtsedež čist iz drugega materiala, kot ZArin. ZAenkrat rešujem s tetra plenico, bom pa nabavila letno prevleko., da bo malce bolje user posted image

Je nastal roman, a ne? user posted image

(odgovor članu lana777)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
26.5.2009 7:39:31   
Zoja Miša
Iiiiiiiiii Mb lepe slikice! Katja, zakaj pa se nisi pustila slikati?user posted image

Gajka, super, da ste tako uživali, bravo za Rokove prve korake in drag dopustuser posted image . Pa hvala za vse informacije bodo prav prišle.

Ups, Matejchi, ti imaš zobkeuser posted image , pa seznamček bo, a ne?user posted image  Si avto zavarovala kasko? Jaz ga sedaj imam ampak letošnja porodniška je bolj švoh, pa bi raje 440 eur prišparalauser posted image . Sam če me pa toča dobiuser posted image user posted image user posted image

Krysia, pust tele P, mislim, zakaj je nisi nekam poslala, čakala sta res dolgouser posted image , kako naj bo Rok še sploh za kar koli zainteresiran. user posted image  HB, da imajo to v Mengšu poštimano. Nisem še čakala dlje kot 15 minut. Glede ravnateljice pa veš kaj, ko se ena vrata zapro, se druga odpro, le zgrešiti jih ne smeš.user posted image

Kaja, niti ni take tečka, zadnjič je nekaj bla, pa sem mislila, da je krivo vreme, pa je bil očitno zobek. Spimo tako tako, danes recimo se je zbudila ob 1h, jedla, ampak je spala naprej, do 5h, no, od takrat sva pa budni. Sedaj gleda Baby tv in komentira, pa poje zraven. Cukerček je, če je to vse glede zobov, jih lahko še dobimouser posted image

Mi2 se grava danes potepati! Lep dan vsem!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
26.5.2009 7:40:22   
sayuri
Evo...."klima za sedež"

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176247 

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
26.5.2009 7:52:42   
sayuri
Ej, mami, tole še narediva, pol greva pa na čaj, ok? user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
26.5.2009 7:53:47   
sandra123
Jutrouser posted image , da vam še hitro eno sveže kuhano kavico ponudim user posted image , potem pa šibam, ker sta T&T z levo nogo danes ustaliuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
26.5.2009 7:57:24   
Zoja Miša
Sayuri, hvala bom. Cebrca se mi pa nič ne javi, je rakla, da bo poklicala sedaj pa nič, tako da ne vem. Če ti uspe, pa se tukaj oglasi. Kaka dobra fotka, dol padešuser posted image
A tale klima misliš da je bolje, kot poletna prevleka ali moraš potem imeti oboje?user posted image user posted image user posted image

Kaja, sem prej pozabila user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
26.5.2009 9:14:23   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

12 let je bil z nami....danes pa je v miru zaprl svoje učke. R.I.P dragi moj kuža user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Tako mi je žal user posted image  Eni se res navežejo na svojih ljubenčkov. Samo enkrat sem imela psa vendar po ločitve staršev nisem ga imela več. da ne bi vedela tist pravi občutek izgube, vendar ven kokoli ljubezen dobiš od psa sploh po toliko let. 

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
26.5.2009 9:18:55   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Evo...."klima za sedež"

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=176247 

WOW!!! to pa je super user posted image  To pa moram pokazati možu, da lepo da denar user posted image  
Meni se Neža ful smili, ko gremo ven avtom, ker nimava avto s klimo. Zato vedno gremo zgodaj zjutri ven na teren, da ji ni preveč vroč in skoz iščeva senco. Drugo leto bova kupila s klimo user posted image  HVALA BOGU!!!! user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
26.5.2009 9:32:19   
Neža7
Ful lepe slikice ste dali gor punce user posted image user posted image  Vidim, da je srečanje uspelo user posted image

Mi3 smo včeraj šli ponovno v Robanov kot user posted image  Kako je bilo včeraj VROČE!!!!! Ko smo prišli na cilj je bilo fino v senci in smo vsi 3 uživali svežo hladno sadje user posted image  Neža si je kar sama postregla user posted image user posted image  
Sem imela od sestre fotoaparat tudi ker našega nismo še dobili od servisa user posted image

Upam, da lepo uživajte in se lepo hladite. Moja je sedaj zaspala,da jaz se grem malo učit user posted image

KAKO DRUŽINA UŽIVA user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Neža je tam ampak se skriva user posted image

user posted image

Lep dan še naprej user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
26.5.2009 9:37:18   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Iiiiiiiiii Mb lepe slikice! Katja, zakaj pa se nisi pustila slikati?user posted image

Sej se sploh nismo mamice slikale, minco_n smo zato slikale, ker še male ne sedita samostojno. Smo bolj naše otročke. Kdo je pa rekel, da se nisem pustila? user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
26.5.2009 10:12:29   
Krysia
Samo na hitro - to veno rečem, pa pol romane pišem .. no, pol pa ne na hitro, ampak na počasi ... user posted image

Čestitke: NELI (anaya), MARK (clara23), LANA (pf), LARA (veveričica) - čestitke za 9 mesecev!

Včeraj sem pozabla povedat podatke, ker sem bla tko jezna na P. Torej, matejchi: Rok - 9 mesecev 72,5 cm in 8440g. Jst sm ga sicer 74 cm namerila, ampak tud prov ...

Zoja Miša, čestitke Kaji Lini za zobek - sem včeraj pozabila ... kar se pa tiče službe ... zdej grem gledat, če je kakšen razpis prišel ven, da mal pogledam ... mogoče pa najdem kaj boljšega ...

Kaja02, user posted image user posted image user posted image za očeta in naj se dobro izteče!

Gajka, WB, pa super za dopust na morju! Pa še avto tkole spotoma naročite - fajn ste to zrihtal user posted image user posted image sem se pa nasmejla Rokovemu polnenju hlač v avtomobilu ...

štrajerke, vidim, da je srečanje uspelo, pa še nekaj dežja ste uspele narediti - boste morale ponovit, da nam ne bo tako vroče ... sam toče pa naslednjič ni treba user posted image

lana777, ti se pa bolj pogosto oglasi, te je fajn brat.

Nič, grem gledat razpise in iskat službo ... se tipkamo.

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
26.5.2009 10:15:09   
minca_n
kaja02 ja tamali sta ful uživali. ko smo šli domov sta meli še več energije kot ko smo se šli kopat. tak da malo čudno vpliva to kopanje na njuju. namesto da bi bili utrujeni, sta bili polni energije in posledično zato nismo celo noč spali user posted image
sayuri ja res sta si zelo podobni. voziček pa je tako ali tako ZAKON user posted image  mi niti malo ni žal da sem ga nabavla.

srečanje včeraj se bilo super. res mamo zelo lepe otrokece user posted image

20.8.2008 sva dobila največje bogastvo: ob 14:58 Zoja 1400g, 39 cm in 15.23 Nia 1550g, 39,5cm

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
26.5.2009 10:40:29   
anita goitan
dan punceuser posted image
uf je vroče, zdej mi spi, ob 13ih pa šibnevi na Ljubelj k noni, je cel teden gor..pa gremo z nahrbtnikom na ta stra Ljubelj, slaba urca hoje, malo več..

Drugače pa, preden mi vse pobegnete na morje, pa počasi tud na šiht..Zoja dobi januarja družbo, ful smo veseliuser posted image , počutim se super, drug teden imam 1.uz, jp še vedno boste moje avgustovke sam tud pr januarkah 2010 se moram počas pofočkat a neuser posted image

šibam nahrbtnik dat v prtljažnik in še preostalo robo, upam da do toče bove nazaj, včer nam je v BTCju mal mojga grandeta stolklouser posted image , jah nimaš kej..
čaw

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu minca_n)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
26.5.2009 10:41:47   
matejchi
anita čestitke!!!!!!!!!!user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
26.5.2009 10:42:58   
sayuri
anita jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, čestitke za nosečnost. user posted image user posted image user posted image Uf, super novička. evo, tole bi mogle zalit -  s sokom jasno user posted image . Oooo, kako lepo...tako je dan lepši... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1692
26.5.2009 10:43:04   
anita goitan
matejchi ne reži se..drgač pa sem te prej klicala če greš z nama na Ljubeljuser posted image al si še v Totem Mb

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
26.5.2009 10:46:32   
anita goitan
še to sem hotela, domači še ne vejo, no razn mojgauser posted image user posted image user posted image user posted image ..počakam na prvi UZ...tolk za tiste ki ste na FB..sej se razumemo, hvala

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1694
26.5.2009 10:46:44   
Krysia
iiiiiiiiiiiiiiiiiii, anita, čestitke! user posted image user posted image Lepo user posted image brez slabosti in ostalih neprijetnosti ti želim! pa mal pazi zdej, ne pretiravat z dviganjem in nošenjem Zoje ... sej vem, ne moreš se temu izognt, ampak punca, pazi nase in na pikico!

Neposredna povezava do sporočila: 1695
26.5.2009 10:56:08   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

matejchi ne reži se..drgač pa sem te prej klicala če greš z nama na Ljubeljuser posted image al si še v Totem Mb

ja sem mela telefon pri tamali.. se je pomoje zaradi njega zbudila..user posted image , zdaj gremo pa v trgovino... popoldan pa na bazen pa na češnje, če niso leteči k**** vse pokav****..user posted image

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 1696
26.5.2009 11:12:45   
buhtlčk
anita čestitam!! user posted image user posted image

A je blo planirano? Drgač pa drugi otrok je ponavad popolno nasprotje prvemu, tako da ga boš najbrž cele noči gledala, če je vse ok, ker bo od začetka spal ko polh user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
26.5.2009 11:18:15   
Neža7
anita..... čestitke za user posted image  user posted image user posted image  Upam, da ti ne bo tako slabo kot meni user posted image  Sva samo 1 mes narazen user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
26.5.2009 11:19:30   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

še to sem hotela, domači še ne vejo, no razn mojgauser posted image user posted image user posted image user posted image ..počakam na prvi UZ...tolk za tiste ki ste na FB..sej se razumemo, hvala

Moji tudi še ne vejo razen user posted image  in vse avgustovke user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1699
26.5.2009 11:24:02   
buhtlčk
Neža super fotke user posted image Ko smo že pri nosečnosti - ne glede na slabost si zelo aktivna, bravo.

sayuri naš gre tud danes na teraso v bazenček, včerej mi je dan pobegnil user posted image Se mu pa dno napihne, kar je najbž fino glede temperature. Fotka je pa zakon user posted image

Zoja Miša bravo za zobek user posted image

gajka odličen je v tistem škafu hahaha. Joj morje, še dobro, da menda čez slabe dva tedna gremo. No samo še ne vemo čist točno kdaj in kam, same malenkosti user posted image

Kaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

K_a_t_j_a sem tudi pri Janu pomislila, kako je temen, res ko Rok od Krysie.

Krysia lepo najt sanjsko službo, al pa Nini, Neži pa aniti družbo delat. Al pa oboje user posted image Sej, včasih pa rabš eno tako ''ravnatlco'', da se premakneš tja, kamor res želiš. Mogoče je vesolje ugotovilo, da rabiš vzpodbudo. Bluzim user posted image

štajerke bravo za srečanje, sam pri nas je bla tud taka toča, da je še v življenju nisem vidla user posted image Ah, to pa že niste ble ve krive, ni možno user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.