|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
13.5.2009 13:08:35   
sayuri
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno sta L&Z zaspala. Upam, da bosta spala vsaj eno uro. Dopoldne sem ju morala zbudit za na fizioterapijo. POjedla sta tko na hitro, da jima ni bilo nič jasno. Domov sta prišla vsa utrujena zaspana, LAAAČNAAA...uf, jaz pa nič pripravljeno za kosilo, nobenega FRutka za klic v sili, hladilnik prazen AAAAAAAAAAAAAAAAA. Sem na hitro pire spacala, vmes sta jokala, tečnarila, si mencala oči..... JAh...včasih me povozi.....user posted image

Sem tud jaz tečna, zoprna, neprespana itak user posted image . Še Filipa imam doma, stanovanje je v razsulu user posted image , ne vem, kdaj si bom šla čevlje kupit za sobotni maturantski ples user posted image ..... Sem pa prejle dočakala poštarja. In bom letos dohodnino nazaj dobila user posted image user posted image user posted image

Erin ja pa res...te bom raje poklicala. Sam ne danes. Saj ne gori voda.... Enkrat, ko bom pri volji user posted image
bella veš kaj, tvoje torte so ful lepe. VSaj, kolikor sem jih jaz videla. In zagotovo so tud zlooooo dobre user posted image

Nč...si grem kafe skuhat...

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
13.5.2009 14:13:09   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: bella02
Zojko Mišek, velja. Se bova zmeniliuser posted image .

Sem ti pozabila povedati, da sem ob petkih če je lepo vreme, zasedena (redna linijauser posted image ), tako da ostane jutriuser posted image  Pa ne tadlej svojih tort, so sigurno dobre, za dol past. Če le malo ličijo na kupučinuser posted image

Iiiiiii kaka lepa tortica (Matejchi, Erin) in slikice, lepe, sem jih tudi na FB prečekirala. No, Matejchi, tvojih nisem našla na prvi strani, bom očitno mogla malo pofirbcatuser posted image . Pa hvala ker se boš potrudila s seznamom.

Betty, ja mi sigurno ne bomo plazili, ker ne kaže nobenih znakov za to. Kvečjemu kasneje, ko bo hodila, da se bo želela še plaziti, v vrtcu sigurno, ko bo druge videlauser posted image , upam. Pa super za besede. Mi že ma-ma-ma govorimo en čas, ampak mislim, da še ni to z menoj povezanouser posted image , ji bom mogla to večkrat omeniti.user posted image

Erin, mislim, da me nisi razumela, naša notri zelo težko zaspi. Ampak, danes je ratalouser posted image , po Majčinem nasvetu (hvala ti user posted image ), trajalo je res 30 minut, ampak je uspelo. Zanima pa me sedaj zanima to, ali bo spala dlje, kot zunaj, ker zunaj jo kar nekaj zmoti, sedaj pa ima mir. No, bomo videli. Pa zaspala je ob 13.30 h, tako da upam, da spi vsaj do 15h, ker potem bo do večera mir. Sicer pa pa se bo danes itak moj matral, jaz grem na sestanek za en biznisuser posted image , za firmo, da ne boste mislili, da sem že privat šla kaj delatiuser posted image .

Nejka, super da ni več miganja z glavo. Skuto in jogurt dajem pa že kar kakšna 2 meseca, pa je o.k. Sam da nikoli ne vem ali ji bo dobra ali ne, ker enkrat ji je, drugič spet ne. Sploh zadnje čase je zelo slabouser posted image

Neža, ne morem obrniti, ker ponavadi je to flašo že napol v spanju, z žličko to ne bi šlouser posted image . Ah, saj bo. Enkrat bo tudi ona spala. Saj danes je ponoči se sicer zbudila 2x, ampak pojedla pa le enkrat 70 ml, drugič pa le 50 mluser posted image . Mogoče res kaj sanja pa se želi le malo pocartati.

Sayuri, ti si pa res super mama, kaj vse še ne delaš?! Bravo ti!!! Pa kaj če te kdaj čas povozi, važno, da si se znašla.user posted image  In glede spanja, vsaj čez dan imaš prav, bo že spala, ko bo hotela, se bom poskušala obremenjevati čim manj. Me prav zanima, kako bo s tem na morju? Ali se bo kaj poštimalo, ali bo še hujeuser posted image

Majči, so ti že povedala, mislim, da je važno, da ima otrok 2-3 mlečne obroke, pa ni nujno, da je glih mlek.

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa
Dejte se kej več javljat, imam tak malo za prebrat, potem mi je pa takole ob kavici dolgcajt user posted image

Ena boljših je toleuser posted image

Jaz sem tudi za Bled! Pa ne orng zbolet zdej Tilen!

Andrejaboris, ja sem danes tako poskusila, pa da vidimo... Pa a si lahko tako prijazna in še enkrat napišeš seznam za potovalno lekarnouser posted image , ker ne vem kam sem ga vtaknilauser posted image

A ja še to, Krysia hvala za kofeuser posted image

Ja, zdej sem menda vse napisala.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
13.5.2009 14:53:41   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Super...user posted image

Jah, Tilna je pa zakuhal... 39° user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
13.5.2009 15:00:14   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Super...user posted image

Jah, Tilna je pa zakuhal... 39° user posted image user posted image user posted image

Boščekuser posted image user posted image user posted image , jah verjetno je spet kakšna kratkotrajna virozica. Meni jih je tako težko gledat, ko jih kuha. So tako bogiuser posted image . No samo, da čim prej mine in, da bo spet vesel fant.

No, ko se Tilen pozdravi in ko bo lepo vreme se zmenimo!

Zojamiša super, da je uspelo.user posted image user posted image No sej pri nas je prvič tud trajalo pol ureuser posted image , potem pa vedno manj.user posted image
Pri nas spi dlje, ko ne spi več v vozičku. Mogoče bo tudi KajaLina, ti privoščim, ker vem kako je zoprno tiste pol ure in spet akcija.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
13.5.2009 15:04:39   
andrejaboris
Ni problema Zoja Miša. Evo to mi vzamemo zraven:
-claritin
-calpol
-bivacin mazilo
- bepanten plus
-gaze
-levkoplast
-krema za sončenje in po sončenju
-kamagel
-vata
-kaki sirup za kašelj, prospan npr.
-raid za v vtičnico proti komarjem
-nekaj proti komarjem kak sprej- otroški seveda user posted image
-fiziološka raztopina
-70 % alkohol_ pa ne za pit- tisti je malo manj močnuser posted image user posted image user posted image
-canesten
-škarje za klopa (ven jemat)
-hansaplast

Mislim da nisem kaj pozabla. Če pa se še kaj spomnim pa dopišem.

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 1230
13.5.2009 15:06:32   
andrejaboris
ERin naj se Tilen čim prej pozdravi. Našemu Eneju pa tut full z nosa teće. Je mel pej malo vročine, samo včeraj je dobil pikeca, pa zobki so na poti, tak da bomo vidli, če se bo kaj izcimilo iz tega! Upam, da ne!!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 1231
13.5.2009 15:12:08   
Zoja Miša
Majči, ja res je uspelo in še kar spiuser posted image . Zunaj jo očitno res preveč vse moti. No, bom poskušala sedaj to prakticirati.
Andrejaboris, hvala . Zlata si user posted image  Pa ne zbolet!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
13.5.2009 15:34:19   
buhtlčk
Tilen user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš mali pančka, ga je stara mama tolk zmatrala, mami se je pa iz dlak ven spravla user posted image Kosilo je v pečici in tako sem lahko malo na kompjutru, ker itak ne smem ropotat user posted image Hm, al pa mal pred TV..

Neposredna povezava do sporočila: 1233
13.5.2009 15:49:29   
Tamy30
dober dan,
malce tisine v stanovanju, mali spiuser posted image
Danes sva bila na vse zgodaj ze pri zupniku. Sem sla se pozanimat glede krsta, pa datum nekje dolocit. Bom se se morala fiksno zmeniti z bodoco botrrco. Zuonik je mlad in ful prijazen. Sva ze dobila knjizico o krstu. Da bom vedela kje moram kaj reciuser posted image

Dopoldne sva se tudi sprehajala po dezju. Mami je pela, MArtin pa na koncu zaspaluser posted image

Ocke so se ze pozduravile. Tako da so tretje kpljice Tobredex definitivno pomagale. Hvala okulistki. Tudi kozica na licku je ze boljsa. Vceraj sva pri dermatologinji dobila dve kremici. Eno na recept, ki jo moram mazati samo 5 dni. Drugo pa sem morala kupiti Lipobalm, ki se zmesa s prvo. Sem pa ga zjutrj namazala z Lipobalmom, pa je res dobra kremica, vlazna in je imel se vedno kremno lice po 4 urah.

Nejka23, jaz vsak dan dajem Martinu navadni jogut, 3,2% mascobe. Odkar je jogurt ima boljso prebavo. Ce bi se ozirala po mejnikih, mislim, da se mu zdavnaj ne bi asmela dati, jogurta. Kravje mleko se mu ne dajem, no, edino danes sem malce primesala k spinaci in krompirju. Pa je jedel ko velikuser posted image

matejchi uuu lepa tortica, verjamem da je bila tudi dobra

betty hura za Roka. To moras biti ponosna.user posted image

erin lepe slikce. hm, a je mozno dobiti tvoje ime bna FB-ku (na ZS)(da bi videla se ostale slikce)

sayuri tudi jaz se nisem dobila nic, dohodnina namrec. Ko sem se sama neki racuinala bi morala dobiti vrnjeno. No baje se lahko pritozimo.

mejte seuser posted image

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
13.5.2009 16:02:21   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Naš mali pančka, ga je stara mama tolk zmatrala, mami se je pa iz dlak ven spravla user posted image Kosilo je v pečici in tako sem lahko malo na kompjutru, ker itak ne smem ropotat user posted image Hm, al pa mal pred TV..

Kitke so letos modene  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
13.5.2009 16:07:59   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

pa ne morem met po telesu daljš kot po glavi no user posted image
(sem se včerej še mal krajš ostrigla, pa je prou fajn)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
13.5.2009 16:09:09   
andrejaboris
Sayuri moj je tut dans dobo dohodnino. In dobi nazaj, kot sma izračunala.

Zoja MIša fajn da je spala. Enej tut dopoldanski spanec spi not v postli, popoldanski pa ki pride. user posted image

Tamy lepo da si se javla in fajn da sta porihtala očke in kožo. Enej pa je že 2x pil flašo z alpskim mlekom z dodano sadno kašo, pa ni blo nič, tak da bomo kar to začeli prakticirat. Pol pa še ziza za desert.user posted image user posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
13.5.2009 16:09:12   
majči22

No pol sm pa čist modernauser posted image user posted image user posted image , si bom še špangice umislila pa bom čist in... to bi sedaj anitagoitan vedlauser posted image , če so tud špange v modi....

Naša se je pa zdele tako napokala, da ko je kupšek podrla, je šlo vse men za modrcuser posted image user posted image No sem se šla vsaj preoblečt... pa pred tušem..

Pa danes nas že cel dan malimišekk bere. Kar pridruži se, verjetno si avgustvoka08...al se motimuser posted image

< Sporočilo je popravil majči22 -- 13.5.2009 16:10:28 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
13.5.2009 16:11:07   
majči22

pa ne morem met po telesu daljš kot po glavi no user posted image
(sem se včerej še mal krajš ostrigla, pa je prou fajn)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
13.5.2009 16:51:18   
matejchi
če maš zlo dolge dlake po hrbtu jih pristrižeš, da imaš pol ščetine ko pujsek...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
13.5.2009 17:25:28   
bella02
Zoja Miša, nisem še 100%. Ti do večera javimuser posted image

Teja trenutno spi, dopoldne mi je ful mal. Sem ji pa danes domačo blitvo poparila in malo popekla na čebulci in jo zmešala s krompirčom, pa je ful pojkedla. Je blo tud men dobaruser posted image
Grem delat za fax, dokler je še tišina. Pol morda skočimo na Rudnik, je tudi pri nas prazen hladilnik (sayuriuser posted image )

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
13.5.2009 17:37:06   
Tamy30
andrejaboris wow svaka ti cast, sem impresionirana da se vedno dojis, oz, da se mas mleko.bravouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1242
13.5.2009 18:06:32   
matejchi
Veselo v Kamnik in urno naprej,
v prelepe planine odhajam, juhej;
zaukam veselo, pozabim skrbi,
vedno srce tja nazaj si želi.

Grem v planine,
med očake stare sive,
v kamniški lepi kot,
saj lepše ni nikjer drugod.

Pozimi na smuči, poleti cepin,
vesela je družba na vrhu planin,
v dolini pa Bistrica zvesto šumi,
kot solza kristalna si, Bistrica ti.

to so se danes pri tamalmu v vrtcu učili (bojo peli na eni prireditvi) in pol sem poiskala doma na youtube in potem je še tamala norela kot utrgana.. ja beef family user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
13.5.2009 18:28:02   
andrejaboris
Tamy hvala za lepe besede, samo se nisn edina. 

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
13.5.2009 18:42:18   
matejchi
AB ja mene Maruša še občasno obišče.. pride na takratkega.....user posted image

RD RR

Neposredna povezava do sporočila: 1245
13.5.2009 18:53:37   
andrejaboris
Matejchi user posted image user posted image user posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
13.5.2009 20:39:18   
Zoja Miša
IZVIRNO SPOROČILO: bella02
Zoja Miša, nisem še 100%. Ti do večera javimuser posted image

Jutri pride menda še en prijatel, mi bone za Mullerja prinese (imam eno kartico, ki ti prišpara 1% pri vsakem nakupu) in čez čas lahko prilezeš tudi do 10%, fora je le v tem, da moraš kupovati na bone, pa ko daš bon, ti denar nazaj vrnejouser posted image . Pa v Lidlu imaš popust. V glavnem, če katero zanima je zanimiva. Pa nič nisi obvezan, le kupuješ, to pa itak moramo vse, ne? Sploh Muller laufa na polno, ne?user posted image
A ja, no hotla sem povedati, da enkrat dopoldne pride, pa nimam pojma kdaj. Ampak ni panike, vi2 lahko vseeno prideta, bo še tebi kartico zrihtaluser posted image

Matejchi user posted image

Dlake sem pa jaz tudi ukrotila. Jutri bom uredila še nohteke na nogicah in rokicah, komaj čakamuser posted image
Buhtlček, ti pa to resno z lasmiuser posted image , jaz sem se pa ravno odločila da bi si jih malo pustila rast.user posted image

A ja, sestanek, ni ga bilo.user posted image Avstric nam je ušel v Mbuser posted image , potem je pa tajnica opravičilni mail poslala. Ja, drug teden bo. Jao zmedeni ljudjeuser posted image . Ali pa preobremenjeniuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
13.5.2009 20:47:23   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30

erin lepe slikce. hm, a je mozno dobiti tvoje ime bna FB-ku (na ZS)(da bi videla se ostale slikce)

Ti pošljem ZSuser posted image

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
13.5.2009 20:56:17   
Erin
Hvala za pikepoke in lepe želje..

T. ima še vedno okoli 39°user posted image Še s svečko jo spraviva dol le za pol stopinje potem gre pa kmalu nazaj... Spat je šel že okoli 19h ampak joka v spanju, kuha ga...okoli 22 dobi novo dozo v ritko... pa smrkelj mu leze ven da je ko poplava.. že cel dan mi zavrača joško, niti cmoknit je noče, čaja noče pit, sva ga po žličkah silila da je vsaj malo dobil..

Sem pa klicala za ORL(ker ima priraščen jeziček in bo treba rezat - sej ne vem sem napisala al ne, sem čist zblojena in nenaspana) in bi v Kr dobili datum konec oktobra pa sem prosila če bi lahko kaj prej ker sedaj se govor razvija in je to za razvoj zelo pomembno pa mi je našla datum sredi avgusta.. sem klicala še na Jes. in bi tam dobila datum konec septembra, potem sem pa še za štos poklicala v naš ZD kjer orl-golog pride le 1x na teden in je eno mesto za sredi junija frej - sem koj rezervirala..unega sredi avgusta bom pa imela za rezervo, ker če bo bolan ne bodo mogli tega naredit.. samo čakalne dobe so pa obupne..niti za en tak mičken poseg ne najdejo 5 min časa...gr.... jaz naj pa besedo mama slišim ko bom babica al kaj??? Dohtarji so pa se ne zavedajo kako pomemben je otrokov govor pri razvoju, komunikaciji in socialzaciji...uf...user posted image

Grem nazaj v akcijo... papa..

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

Neposredna povezava do sporočila: 1249
13.5.2009 21:09:53   
Nejka23
Dober vecer!!!!!
EN kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za TIlna, ERIN!!!!! Upam, da se ne izcimi kaj resnejsega,pa upam, da bo tale noc kaj boljsa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sej so res tako bogi,ko jim nic ne pase... JAz sem kar z njim zaspala cez dan,ko je bil tk bogi,drugace tako ne bi prezivela z dvema :):):)

Vse,ki niste dobile vrtca,upam, da kmalu najdete varstvo...Klinc,pa ta nasa drzava,res... Pa sej te dajo na cakanje,pa vas pol vmes klicejo...Tako je bilo pri nas,ampak je pol nisva dala v vrtec,so naju klicali novembra,pa sva se raje za varusko odlocila in ni mi zal niti za trenutek,ko je bila pri njej...Sej smo itak lani prestopili prag vrtca in je prav fino sedaj...

BELLA 02, a ti peces torte??? Imas kaksno slikico kje shranjeno??? Mi polsjes na ZS?? Jaz sem ravnokar narocila torto v tepanju za oceta,abraham,odprto knjigo. Pa za Lano sem ze 2x tam narocila torto, vam pokazem slikice,ce katero zanima. Lani smo iomeli Nodija,predlani cebelico Majo, zelo lepa torta...Letos pa bi rada muco Kitty...ITAK user posted image

Danes sem mu kupila skutko,pa navadni jogurt,tako da bo jutri dobil za probat...Prakticiram maslo in kislo smetano, mu je se kar vsec. Nekaj se strajka,noce se jesti tak kot bi moral...Pa sej bo...

Nic,malo sem vas pozdravbila,grem brat knjigo,jo je treba vrnit,pa se nisem prebrala... Pa za zvezke bi bilo treba,pa nimam volje...casa pa tudi ne....

Pozdravcki vsem in mirno noc!!!!!!
Nejka

Lp, Nejka

Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

brcanje
laura2010

Kdaj ste prvič čutile brcanje otroka

3.mesec (19%)

4 mesec (49%)

5 mesec (20%)

ne vem (12%)

Število vseh glasov: 212

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!