Zoja Miša
|
IZVIRNO SPOROČILO: bella02 Zojko Mišek, velja. Se bova zmenili . Sem ti pozabila povedati, da sem ob petkih če je lepo vreme, zasedena (redna linija ), tako da ostane jutri Pa ne tadlej svojih tort, so sigurno dobre, za dol past. Če le malo ličijo na kupučin Iiiiiii kaka lepa tortica (Matejchi, Erin) in slikice, lepe, sem jih tudi na FB prečekirala. No, Matejchi, tvojih nisem našla na prvi strani, bom očitno mogla malo pofirbcat . Pa hvala ker se boš potrudila s seznamom. Betty, ja mi sigurno ne bomo plazili, ker ne kaže nobenih znakov za to. Kvečjemu kasneje, ko bo hodila, da se bo želela še plaziti, v vrtcu sigurno, ko bo druge videla , upam. Pa super za besede. Mi že ma-ma-ma govorimo en čas, ampak mislim, da še ni to z menoj povezano , ji bom mogla to večkrat omeniti. Erin, mislim, da me nisi razumela, naša notri zelo težko zaspi. Ampak, danes je ratalo , po Majčinem nasvetu (hvala ti ), trajalo je res 30 minut, ampak je uspelo. Zanima pa me sedaj zanima to, ali bo spala dlje, kot zunaj, ker zunaj jo kar nekaj zmoti, sedaj pa ima mir. No, bomo videli. Pa zaspala je ob 13.30 h, tako da upam, da spi vsaj do 15h, ker potem bo do večera mir. Sicer pa pa se bo danes itak moj matral, jaz grem na sestanek za en biznis , za firmo, da ne boste mislili, da sem že privat šla kaj delati . Nejka, super da ni več miganja z glavo. Skuto in jogurt dajem pa že kar kakšna 2 meseca, pa je o.k. Sam da nikoli ne vem ali ji bo dobra ali ne, ker enkrat ji je, drugič spet ne. Sploh zadnje čase je zelo slabo Neža, ne morem obrniti, ker ponavadi je to flašo že napol v spanju, z žličko to ne bi šlo . Ah, saj bo. Enkrat bo tudi ona spala. Saj danes je ponoči se sicer zbudila 2x, ampak pojedla pa le enkrat 70 ml, drugič pa le 50 ml . Mogoče res kaj sanja pa se želi le malo pocartati. Sayuri, ti si pa res super mama, kaj vse še ne delaš?! Bravo ti!!! Pa kaj če te kdaj čas povozi, važno, da si se znašla. In glede spanja, vsaj čez dan imaš prav, bo že spala, ko bo hotela, se bom poskušala obremenjevati čim manj. Me prav zanima, kako bo s tem na morju? Ali se bo kaj poštimalo, ali bo še huje Majči, so ti že povedala, mislim, da je važno, da ima otrok 2-3 mlečne obroke, pa ni nujno, da je glih mlek. IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa Dejte se kej več javljat, imam tak malo za prebrat, potem mi je pa takole ob kavici dolgcajt Ena boljših je tole Jaz sem tudi za Bled! Pa ne orng zbolet zdej Tilen! Andrejaboris, ja sem danes tako poskusila, pa da vidimo... Pa a si lahko tako prijazna in še enkrat napišeš seznam za potovalno lekarno , ker ne vem kam sem ga vtaknila A ja še to, Krysia hvala za kofe Ja, zdej sem menda vse napisala.