|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
12.5.2009 20:38:38   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: daja28

bereeeeeeeem, beeeeeeeeerem... Ni časa za komentirat.

Samo povem, da smo eni od mnogih, ki niso dobili vrtca.user posted image

O groza, pa ta naša država! Za upokojence tk srbijo, za naše malčke jih pa ne briga. user posted image user posted image user posted image A ne stoji na mladih svet??!!

Se opravičujem ampak tako mi pa tak pritisk dvigne...

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 12.5.2009 20:39:11 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
12.5.2009 21:27:51   
bella02
Zojko Mišek, velja. Se bova zmeniliuser posted image .

Nočka želim vsem!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
12.5.2009 21:37:46   
Nejka23
DOber vecer,
na hitro vas pozdravim, se pozna da je lepo vreme in smo dosti zunaj...Pr Jakatu se je izkazala 6.bolezen, malo je se pikast po rokicah in nogicah,drugace pa je ze kar ok. Edin sitko je se...Pa ne vem, pri vseh je bil tako rad, sedaj pa ni sans,da je pri kateri od mojoh babic...Se zverinsko dere,tako da me je prav groza,kaj bo,ko bo moral v kaksno varstvo???? Pri mojem ocetu se tudi dere,ko bi ga s koze deval....Faza???
Danes ni pa nic migal z glavico,vcerej sva sla pikice pokazat,pa je useske pogledala in rekla da so ok,imava pa se v petek enkrat kontrolo,pol pa upam,da bo  MIR!!!!
Itak imamo drug teden z Lano sistematiko 3 leta, pol v zacetku junija pa ze Jaka pri 9mes.
Ali jim ze dajete jogurte,skute...??? Jaz sem zacela s kislo smetano in maslom.Ok,sem malo zadaj,se poskusam drzati mejnikov :) Saj ne vem vec,kaj nej se skuham, ker je ratu tok zbircen in je siten...Ok,bolan je bil, vem....
Danes je bil v kratkih rokavih in tankih zokenckih in hlacah...(Sem peljala mami v bolnco,je dobila longeto,si je nogo poskodovala na vikendu - v sobot pa imamo festo za abrahama od ocita :):):) tako da sem ji rekla naj si megafon nabavi pa nas komandira,pa bo :)) pa je bil cisto premocen v avtu...user posted image user posted image user posted image   Sem ga zbrisala s plenicko,pa pazila da ga ni kaj popihalo...
Ful lusne klobucke sem nasla,jutri ga grem kupit,danes se je tako drl,da sem kr letela ven iz trgovine...Ok, vsaj stevilko vem,tako d ajutri se najprej sprehajam da zaspi,pol p agrem nabavit :)
Nc,grem pod tus in prebrat do konca knjigo,ce mi rata....
Spimo pa mi tut zelo zelo cudno, da sploh ne stejem vec kolkrat vstanbem...UPAM da bo kmalu bolje,...Sej zjutrej bi pa pol spal,lump!
NOCKO vsem !!!!!
ERIN>>>>firbec....slikice.....???Super,da je krst uspel, pa tudi pri vas, MATEJCHI!!!

Lp

Lp, Nejka

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
12.5.2009 21:38:02   
matejchi
Zojči obljubim, da ti ugodim!

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
12.5.2009 21:53:53   
matejchi
user posted image
bom dala ostale na FB..

< Sporočilo je popravil matejchi -- 12.5.2009 22:00:02 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
12.5.2009 22:54:29   
betty
za seznam : Rok me poklice MA - MA ali ME - MA  ali ME - ME  user posted image  sej ne morem verjet. fasciniral me je :) priplazi se do mene ( po trebuhu, malo tudi ze na vseh stirih), me prime za glezen in trenirko, poskusa vstati in klice me - me, ma-ma in potem ga moram dvignit, da se pocrkljava. joj kako je ljubek!!!!

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
12.5.2009 23:01:04   
betty
zoja misa - glede plazenja: od kolegice tamala je samo sedela, potem pa je kr naenkrat vstala in zacela hoditi. . tko da ni receno, da bo kasneje shodila kot ostali, ki puzajo, lahko celo prej shodi. moj mozek se tud ni nic plazil. bil je samo v stajici in je potem vstal in baje ( to trdi moja tasca) da je brez opore hodil ze pri 9 mesecih. pa ja! jst ji pol stvari ne verjamem! Rok je pa potem podoben mojmu bratu ( v kolikor se spomnem), ker se je on tud ful hitro plazil. koliko je bil star takrat pa ne vem.

morje: racunam , da gremo v sredo spet v Barbarigo za 5 dni. moz kr nekaj špara ta dopust in ga mora izkoristiti!

slaba novicka- dobila sem dohodnino za placat! uf, sem besna!

ROK je moj sonček!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
12.5.2009 23:08:14   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: betty

za seznam : Rok me poklice MA - MA ali ME - MA  ali ME - ME  user posted image  sej ne morem verjet. fasciniral me je :) priplazi se do mene ( po trebuhu, malo tudi ze na vseh stirih), me prime za glezen in trenirko, poskusa vstati in klice me - me, ma-ma in potem ga moram dvignit, da se pocrkljava. joj kako je ljubek!!!!

user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
12.5.2009 23:30:10   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Čestitke  za nedeljske slavljenčke:

LINA (majči22), LANA (nyna84), ZALA (češnjica) in GAJA (suzana73) - čestitke za 9ko!  user posted image user posted image user posted image user posted image

In za včerajšnje:

ZARA & LOVRO ter NEŽA, čestitke za 10ko! Pa še KAJA LINA (Zoja Miša), HANA (Carol11) in OTMAR (PABLO), čestitke za 9ko!   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se opravičujem vsem, ki sem jih zgrešilauser posted image

Še od mene user posted image user posted image user posted image user posted image Sem tudi včeraj pozabila, ne me kregatuser posted image

Sem šele sedaj prišla do neta.. čez dan smo se več ali manj potepal, prej je bila nevihta in je treskalo zato smo vse izklopili, sedaj moj uspava T. ker se mu je zamašil nos (nas je vetrček malo prepihal včeraj očitno) in se je zbuja ker ne more dihat... pestro.. zmatrana pa bolj kot bi me en pretepeluser posted image

user posted image user posted image user posted image vsem ki niste dobili vrtca... pri nas bodo očitno vseh 130 ki jih je preveč sprejeli saj bo občina zagotovila 7 novih oddelkov... končno ena dobra stvar ki so jo naredili...

spanje - naš se tudi zadnji teden spet zbuja ponoči... ob 4h se dvigne v posteljici na noge in me kuka in se se smeje...ma ne pomaga nič drugega kot jošk..samo tko ne gre več..bom čaj probala...

neža - super za pregled!

Zoja Miša - naš tudi vzunaj ne zaspi, notri pa prakticiramo spanje 2x na dan zadnje dni, namesto 3x... pa kar rata... ko smo zunaj mu je tako zanimivo da zdrži, samo da se dogaja.. prej je spal okoli 10h(cc pol ure), okoli 13h(uro) in okoli 17h(pol ure), sedaj pa dopoldne okoli 10h(uro in pol) in okoli 15h( uro ) in potem normalno zdrži... ni velje panike pa ko je siten ga hitro podkupim s čajem, igračo, se zapeljeva še kak krog z vozkom in ga mine...

nejka - no samo da ste se pozdravili... ta 6 bolezen je tudi nas prejšnji mesec zmedla... pa Jaka je gotovo prišel v to fazo ko se oklepa le mamice in boji ostalih... mi je (še ) nismo imeli...user posted image Ampak mine tako kot pride.. Pa fajn da je miganje z glavo ponehalo..no vidiš, pri nas se je pa spet začelo...user posted image dobro da imamo srug teden spet pregled v Lj.... jutri pa P... Jogurte in skutke mu pa že kak mesec dajem in ni reakcije..le po borovničevi skutki je malo bolj temno kakal...cela mavricauser posted image

matejchi - preleeeeeeeeepa torta!!! Drugič jo bomo pa pri vas naročil!user posted image user posted image user posted image

betty - zakaj pa da nebi hodil pri 9 m? Tudi pri 8 m nekateri že hodijouser posted image Pa bravo za MA-MA...user posted image user posted image user posted image
Dohodnina je pa pri nas letos prav dobrodošla..bom nazaj dobila..vsaj nekaj dobrega!user posted image

Slikce sledijo...moram T. it uspavat..nekaj trmari...user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
13.5.2009 0:03:38   
Erin
user posted image user posted image user posted image user posted image Evo nekaj slikic...kaj več ne morem dati gor ker smo na vseh ostalih  skupaj z družino in z mojim pa jih nočem izpostavljat...saj z večino smo v stikih tudi na FB in si jih lahko tam pogledate...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
13.5.2009 7:30:57   
Krysia
Dobro jutro!
coffee time user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izberite po želji - s smetano, z mlekom, črna, ledena kakav, vroča čokolada ... kar vam paše ...

No, sem slučajno tko zgodi zašla sem, pa vidim, da vse še spite user posted image (aha, po moje tud - verjetno so vas že vaši sončki okupiral ... pri nas je mal prej zaspal user posted image )

danes brez čestitk user posted image ... al je pa kakšna pomanjkljivost v mojem seznamu ...

matejchi, ful lepa torta. Če je bla še tko dobra, kot je lepa ... mmmmmmmmm. Slikce so tud super.

pa zadnjič sem pozabla pokomentirat: anita, lepo da si se oglasila user posted image user posted image

erin, super slikce!

nejka23, naš je čist navdušen nad skutkami in jogurti že kar nekaj časa ... ko vidi jogurtov lonček, bi kar poletel ... user posted image pa fajn, da ste se pozdravili ...

Nič, grem naprej iskat bivše sosšolce na FB :)

Se tipkamo

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
13.5.2009 7:49:02   
Neža7
Dobro jutro!

Krysia..... mmmmm njami! Ledena kava se mi že par dni lušta user posted image

Zoja Miša.... Silit s hrano res ne moramo user posted image  Kaj če bi malo menjala, da bi imela prvo mleko potem pred spanjem kašico. To je endino kaj bi lahko poskusila.

Nejka..... Naša tudi jej skuto in jogurt. Obožuje jih! user posted image

Danes zjutraj sem imela rjav izcedek, da z gleda, da bom morala malo počivat, ampak kako če sem cel dan sama z Nežo user posted image  Saj, ko bo spala bom tudi jaz gor noge dala user posted image  Itak je tako neno vreme zunaj user posted image

Grem lase pošušit in potem Nežo dati spat user posted image

Lep dan mamice in otročički user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
13.5.2009 9:00:47   
sayuri
Jutro. Joj, sem prav jezna sama nase, ker pridem samo ošvrknit našo temo na RR. user posted image Me zadnje čase čas ful baše. user posted image

NAjprej ZA SEZNAM: Lovro tretji zobek 12.5, Zara tretji zobek 12.5. user posted image  Končno sta pokukala na plano. Sedaj rineta še drugi dve enici.

tinka da najprej tebi odgovorim glede spanja. JAz ju grem dvakrat, trikrat popravit pred spanjem. Potem ju pa kar pustim. Ker itak zaspita čist v svojem položaju. Zara je sploh ekspert. Včeraj je zaspala z rokami in nogami ven iz posteljice user posted image . Popravim ju potem, ko res že trdno spita.
Glede beljenja-jaz imam zelo rada barve. Imamo pri nas vse prostore barvaste, sam spalnice ne user posted image . Pri mami sem pa kuhinjo pobelila v dveh zelenih odtenkih. Itak sem mahnjena na črte (navpične). BOm šla kakšno slikico naredit, pa ti bom pokazala. Me pa drug teden čaka beljenje doma. user posted image  Komaj čakam. Mi je zlo fajn. Edino popsravljanje mi je potem zoprno. user posted image

matejchi in Erin-lepe slikce tortice. Nimam nč cajta it na FB prečekirat še ostale. user posted image  Erin...v kratkem eno vprašanje zate - na ZS. Ko bom mela mal več cajta.

betty kaj imate kakšen vikend v Barbarigi? Joj, blagor vam. Jaz bi šla tudi uživat na morje. Pa bravo za Rokovo čebljanje user posted image
neža oooo, boš imela zimskega otročka. Čist kontra Neži. Počivaj, počivaj, da tile izcedki izginejo. user posted image

Dohodnina - a je kdo, ki sploh še ni nič dobil??? Midva nisva dobila še nobene odločbe user posted image
Vrtec -ojej buhtlčk - v vseh zavrnjeni??? Kaj pa zdaj? Pa deja in čipka tud? user posted image  Mene orng črviči. Mi izvemo šele konec maja.
Zoja mIša ne sekiraj se zarad dnevnega spanja. JAz sem se vedno čudila tistim mamica, ki so rekle, da njihovi otroci spijo po tri ures kupaj. No...mi nimamo takih otrok. Moji so tud naštimani na 45 minut user posted image user posted image user posted image user posted image . Je pa res, da ne veš, kaj bi v tistem času naredil, ko spi, a ne? Al bi kaj pospravil al skuhal al šel na RR user posted image user posted image user posted image . Se bo v vrtcu poštimalo

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
13.5.2009 9:11:19   
Nejka23
Dobro jutro!
Joj,kaksen pust dan je zunaj....Za spanje glih tapravo,ampak Jaka se nc ne kaze user posted image Danes je ze skoraj pravi Jaka, samo po nogicah in rokicah je se nekaj pikic...Pa tudi dobre volje  je,vriska,ceblja, se smeje.... Koncno...user posted image Danes mu bom dala skutko za poskusit...Ne vem,zakaj imam pr njem kr en strah nove stvari uvajat,r Lani tega ni bilo...Enostavno sem ji kupila,dala,in to je to...
Katere skutke in jogurte jim dajete???
Nekaj casa nazaj sem iskala jogurt brez barvil zarad Lane,pa jih ni ??????
ERIN, zelo lepe slikice...Tudi torta je cudovita!!!Pod kaksnim imenom te pa najdem na FB??? Ti bom poslala na zs svoj kontakt :)
Sej bom mogla dat kaksno novo slikco gor...
MATEJCHI, fuuuuul lepa torta!!! Kje taksne pecejo???
BETTY super za mama!!!!user posted image user posted image user posted image
Kje pa je kaj Kaja02??? Pa Bella???
NEZA 7, pocivaj kolikor se da in mislipozitivno...Drzim pesti,da se vse dobro konca!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za tvojo pikico v trebuscku,naj pridno raste...
Zdej pa grem , predno mi Jaka leptopa izklopi...kabli so tanartabuls user posted image

Lp, Nejka

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
13.5.2009 9:34:06   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

P mi ni znal nič pametnega svetovatiuser posted image .
Pa imam eno vprašanje za vas, kaj menite glede dnevnega spanja, pri nas, ponavadi, sedaj cca 10 dni spi tako, da okoli 10h zaspi za cca 1h. Okoli 13h, za cca 45 minut in potem še okoli 16h še za 45 minut. Jaz bi sicer rada, da bi spala recimo dopoldne okoli1,5h in popoldne toliko in to je to, ne pa da ga 3x sračka, pa še to, da je vozim v vozeku, sama noče zaspati.user posted image No, ko je dež, ji rata dopoldne, popoldne je pa sranje, pa morava tudi v dežju ven, če želim, da se malo spočije.user posted image No, včeraj sem jo držala budno od 14h naprej, pa je bila od 17h tako sitna do 19h, da grozauser posted image ! Potem je seveda zaspala na flaški. Kako bi lahko uredila tole najino spanje, dnevno! Nočno bo že, to me ne moti toliko, ker po hranjenju ipak spi.

Ja tole spanje naših sončkov je res en cel projekt ugotovit kaj hočejo.user posted image
Jest mislem, da prav enega posebnega recepta niuser posted image .
Lahko samo to rečem, da je naša tud ene par mesecev tako spala. Opažam, da ful spreminja količino spanca.
Mi je spala zjutraj samo 45 minut pa popoldne 2 uri. Sedaj kakšen teden pa dopoldne 2,5 in popoldne 45 minutuser posted image In to kar sama od sebe spremeni, pa vse isto počnem.user posted image
No to, da jo moraš vozit je pa res verjetno razvajenost. Jest bi probala tako: Ko bo postala zaspana pojdita v sobo in se kar zraven uleži. Pa mogoče naj najprej sedi pa se s kakšno igračo igra. Potem pa počas jo daj v ležeči položaj v času igre. Potem jo pa pusti tud če joka, pa se naredi kot da spiš.user posted image No tako sm jest delala, pa je pri meni funkcioniralo. Sedaj hitro zaspi, ko greve gor. V roku 5 minut.
No čeprav je to tud ena vrsta razvajenosti, saj grem z njo goruser posted image , no ampak mi je še vedno lažje kot pa da jo vozim, ker sve to mogle tudi midve početi.

nejka23 ja dajam skutko in jogurt. Jih obužuje. Sve pa ravnokar začele z ujvajanjem teh dveh stvari. Skutko dajem od Ljubljanskih mlekarn s podloženim sadjem. Jugurte tudi.
Super, da ni več miganja z glavo. No pa so bili res ušeski.user posted image
betty super za besedo ma-ma. Mi še čakamo na njo
erin pri nas podobno stanje, no samo da ne ustaneuser posted image . Tud pr nas ne pomaga nič drugega kot jošk. Tud jaz mislem to ukiniti. Ein super slikeuser posted image Je pa pravi dec tale tvoj Tilen.user posted image
A veš kaj me še zanima? A greš ti kaj na Bled in okrog jezera? Bi enkrat prišla do tebe, pa bi lahko šle, no seveda če si za! Men je na Bledu tako lepo.
matejchi super torta. Si mi take lušte naredila s tem sladkorejm.user posted image

< Sporočilo je popravil majči22 -- 13.5.2009 9:38:14 >

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
13.5.2009 9:37:31   
majči22
Dober dan sm pa čist pozabila voščituser posted image .
Danes je bila naša noč katastrofa. Se kr neki zbudi in jo dvignem, predno pridem do najine posle že nazaj spiuser posted image
Jah in jo dam nazaj spat in česz dve uri spet. No pol pa obvezno na joškuser posted image .
Opažam, da ni več veliko mleka noter. Je bolj za crtanje. Tako, da bova počasi kr skenslale dojenje.
Edino problem nastane, ker ne potegne flaše. A mora tako star otrok še vedno piti mleko?

No sedaj je pa jokec. Se je naveličala na tleh sedet.user posted image
Se še javim kaj!

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
13.5.2009 9:40:49   
tinka14
sayuri, hvala za odgovore, js bom tut poslikala, ko končam in pokazala. in men je tut noro fajn belit. če ne bo službe sseptembra, bom malar user posted image user posted image user posted image .

dohodnina - js sem včeri dobila odločbo in dobim nazaj user posted image user posted image user posted image

zoja miša tudi tebi hvala.

in pa tiste, ki imate že prej otroke:
a to fejst razvadiš otroka, če zaspiš z njim in ga pol prestaviš v svojo posteljico? al se ga da potem lepo navadit, ko je mal večji, da sam zaspi???

Od raja so nam ostale zvezde, cvetlice in otroci.
(Dante Alighieri)

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
13.5.2009 9:44:03   
tinka14
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

A mora tako star otrok še vedno piti mleko?

js mislim, da je ok, če je mlečni obrok, ne pa mleko za pit. vsaj js zdej tako delam zvečer. gres + mleko, keksolino, rižolino + mleko, polenta + mleko ... mislim, da sem nekje prebrala, da naj bi bila 2 obroka na dan mlečna.

Od raja so nam ostale zvezde, cvetlice in otroci.
(Dante Alighieri)

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
13.5.2009 9:45:41   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

IZVIRNO SPOROČILO: majči22

A mora tako star otrok še vedno piti mleko?

js mislim, da je ok, če je mlečni obrok, ne pa mleko za pit. vsaj js zdej tako delam zvečer. gres + mleko, keksolino, rižolino + mleko, polenta + mleko ... mislim, da sem nekje prebrala, da naj bi bila 2 obroka na dan mlečna.

No potem pa super,ker to pa imamo.

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
13.5.2009 10:45:15   
Erin
DAn...

Mi smo danes čist out... tamal je zvečer začel smrkat, ponoči je jokal na uro in prav toliko je potreboval da je vsakič nazaj zaspal, imel zabasan nos, z mojim sva se menjala, zjutraj je dobil vročino... mi2 čist zmatrana, tamal tud, pa še k P smo bili naročeni... je zdravnica rekla da naj pridemo v petek še 1x ker karkoli je, je še na začetku in nebi vedela kaj se dogaja... Smo pa dobil napotnico za ORL ker ima T. priraščen jeziček in bo treba rezat...zato pa še ni zlogov samo cviljenje in brrr brrr kot 5-mesečniki... pa sploh nebi pogruntal če nebi jaz omenila tega (HB za tako izkušnjo iz vrtca)...
Pa še na dieti brez jajc bova 3 tedne ker ima izpuščaje po ličkih...

Drugač pa hvala za vse pohvale..sem pa po pravici povedano pričakovala lepšo torto a la v stilu matejchi ki je res lepa da dol padešuser posted image (torta mislim, no pa matejchi tud ni švoh da ne bo narobe razumelauser posted image user posted image )

sayuri - lahko me tud pokličeš če češuser posted image

nejka - jaz dajem skutke od Ljubljanskih mlekarn in pa Obstgarten pa seveda navadne jogurte, ampak samo okuse marelica, borovnica, ... jagode ne... Kontakr pa kar na ZS pošlji ja...

majči - hvala..ja T. je res ornk pubec..največ ga je v licihuser posted image zgleda kot hrčekuser posted image Na Bled sem nekajkrat že šla, samo ne še čisto okoli ker ali ni bilo vremena ali pa je T. protestiral..v vozku pa res redkokdaj zaspi, je vse tako zanimivo... Kamot lahko prideš v naš konec pa greva eno turco, jaz sem vedno za..pri meni je šetnja okoli B. jezera vedno opcija samo kompanjone potrebujem, sama ne grem ravno rada...

< Sporočilo je popravil Erin -- 13.5.2009 10:46:18 >

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
13.5.2009 11:29:13   
Ryssa
Dober dan!

Dejte se kej več javljat, imam tak malo za prebrat, potem mi je pa takole ob kavici dolgcajt user posted image

Erin enkratne slikce, ličke so za popapat user posted image Meni je tak lepo če ima dojenček okrogla lička.
Upam, da ne boste kaj fejst zboleli. Zdajle je res še ogromno teh prehladov. To vreme, ko ne veš kaj bi jim oblekel. Če ga malo oblečem, se bojim da je premalo, če ga preveč je pa moker in je še slabše potem ko ga prepiha user posted image Itak pa pri 25 stopinjah ne vem kaj je malo, kratkih rokavov mu še ne upam dat.

nejka skutke in jogurte sem mu jaz dajala od mu, parkrat pa sem mu dala še smetanov jogurt, tistega še edino nekaj poje, drugače nima pretirano rad.
Po moje ni važno katerega daš, samo da nima preveč e-jev, pa da ni light varianta.

Sprašujete če bi še morali piti mleko... naš je pa tak mlekojedec, da bognedaj da bi mleko ukinila. Eno 800g škatlo mleka nimamo za cel teden user posted image

Ponoči zgleda, da je res lačen. Se je včeraj že ob enajstih drl, pa sem rekla da ne bom vstajala, naj se malo dere in se ni nehal. Ko je dobil pa mleko, je pa nazaj zaspal user posted image

Glede spanja čez dan je pa naš tudi razvajen. Skorajda ni šans da bi zaspal v kinderpetu. Po večini greva ven z vozičkom da zaspi, danes je že uspeh, da je zaspal v kinderpetu, pa še to po eni uri tarnanja in vstajanja. Moram biti zraven in ga božati ter dol držati, da sploh zaspi.

Spi pa dopoldan kakšno urco in pol, pa potem še popoldan urco, ponoči pa 11 ur z vmesnimi seansami. Nisem razmišljala o tem da bi mu spanje kako drugače razporedila, ko je zaspan pač spi. Oziroma bom rekla raje tako, da ni variante da mu kako drugače razporedim, ker tak ne bi šlo, že nasploh se moramo za spanje pogajati.

neža7 počivaj kolikor imaš možnost, verjamem da je težko. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
13.5.2009 11:30:25   
majči22
Erin velja za Bled! Se bova zmenile, ko bo enkrat res lepo vreme napovedano. No sej lahko tud še kakšna zraven, če želi.user posted image
Pa, da vam tale vročina in prehlad, kar najhitreje mineta.user posted image Oh verjamem, da si čist na koncu z močmi. user posted image user posted image

Naša je šla pa spat, pa malo pospravljam po hiši, ker je tak nered, da je joooj.user posted image Pa se mi zdi, da skoz neki pospravljam.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
13.5.2009 11:37:31   
bella02
Matejchi in Erin, zdaj spoznavam, da so moje torte za v staro šaro. Zdej se precej dela s tičino maso. Ah ja, me je čas povozil. Dobro, saj itak ne pečem več po naročilu, se ne bom sekirala. Sta pa obe lepiuser posted image

Teja mi kar noče spat. Jo bom še malo pustila, morda jo pa le odklopi.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
13.5.2009 12:20:23   
andrejaboris
Hoj še od mene!

Naša noč neprespana. Smo včeraj dobili še 3. pikeca in je dobil malo vročine in ne vem al od tega ker zobki ga pa tut jezijo na vso moč! No imamo 6 zobkov. Težki smo 10450g, veliki 74 cm, stari pa bomo 9. mesecev( Matejchi za seznam)

Tinka naš Lan je od 1-2 leta spal skozi med nama in mi ni žal niti za sekundo. Spali smo ko hrčki, otroci pa itak hitro zrastejo in pol se ne bojo več hteli cartat in stiskat. No upam, da se bojo.user posted image user posted image Od 2,5 let pa brez enega problema spi v svoji postli in svoji sobi.

Majči saj je lahko mlečene kaše, če noče flaše. Tak je bil sinek od moje sosede tut. Pr 6 mesecih ni več hotel flaše, pa je blo pač vse na žlico!

Matejchi in Erin lepe fotke in super tortica. Midva pa sma se oslčla da boma imela krst na začetku julija.

Zoja MIša glede spanja se po moje ne da kaj dost naredit. Edino da ko 2. postane zaspana, da jo probaš še malo održat pokonci, da bi kasneje dalj časa spala. Ne vem.

Aja Enej že tut enih 5 dni govori mama. Se je zjutraj zadnjič zbudil poleg mene me pogledal in reko: mama tak nežno lepo.- Skor sem se stopila.

Nič grem pospravlat, ker Enej spi. Upam, da še nekaj časa drnjoha!user posted image

pppapapap

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
13.5.2009 12:53:50   
andrejaboris
Sayuri moj še tut ni dobil dohonine nazaj.

Erin ona 1. fotka pa je tako nebeška. KOt da je naslikana! Čudovita je!Za podobico derekt!!user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?