Nejka23
|
DOber vecer, na hitro vas pozdravim, se pozna da je lepo vreme in smo dosti zunaj...Pr Jakatu se je izkazala 6.bolezen, malo je se pikast po rokicah in nogicah,drugace pa je ze kar ok. Edin sitko je se...Pa ne vem, pri vseh je bil tako rad, sedaj pa ni sans,da je pri kateri od mojoh babic...Se zverinsko dere,tako da me je prav groza,kaj bo,ko bo moral v kaksno varstvo???? Pri mojem ocetu se tudi dere,ko bi ga s koze deval....Faza??? Danes ni pa nic migal z glavico,vcerej sva sla pikice pokazat,pa je useske pogledala in rekla da so ok,imava pa se v petek enkrat kontrolo,pol pa upam,da bo MIR!!!! Itak imamo drug teden z Lano sistematiko 3 leta, pol v zacetku junija pa ze Jaka pri 9mes. Ali jim ze dajete jogurte,skute...??? Jaz sem zacela s kislo smetano in maslom.Ok,sem malo zadaj,se poskusam drzati mejnikov :) Saj ne vem vec,kaj nej se skuham, ker je ratu tok zbircen in je siten...Ok,bolan je bil, vem.... Danes je bil v kratkih rokavih in tankih zokenckih in hlacah...(Sem peljala mami v bolnco,je dobila longeto,si je nogo poskodovala na vikendu - v sobot pa imamo festo za abrahama od ocita :):):) tako da sem ji rekla naj si megafon nabavi pa nas komandira,pa bo :)) pa je bil cisto premocen v avtu... Sem ga zbrisala s plenicko,pa pazila da ga ni kaj popihalo... Ful lusne klobucke sem nasla,jutri ga grem kupit,danes se je tako drl,da sem kr letela ven iz trgovine...Ok, vsaj stevilko vem,tako d ajutri se najprej sprehajam da zaspi,pol p agrem nabavit :) Nc,grem pod tus in prebrat do konca knjigo,ce mi rata.... Spimo pa mi tut zelo zelo cudno, da sploh ne stejem vec kolkrat vstanbem...UPAM da bo kmalu bolje,...Sej zjutrej bi pa pol spal,lump! NOCKO vsem !!!!! ERIN>>>>firbec....slikice.....???Super,da je krst uspel, pa tudi pri vas, MATEJCHI!!! Lp