sandra123
|
Čestitke za 9ko Krysia - ROK košuta - TEODOR anita goitan - ZOJA MATEJKA_ - PIA Čestitke še od nas ... No, tudi jaz se bolj poredko zadnje čase javljam , pa bi se rada, ampak mi nekako ne znese ...Naše noči so ena sama katastrofa , ampak resnično , mali 2 sta nonstop na zizah, me že kar malo jezi vse skupaj , mleka imam še ful veliko, tako, da se vedno najesta dovolj, pa še zadnjih par dni prakticiramo, da zvečer malo bolj intenzivno flaše vsiljujemo in še po flaši pojesta nekaj Milumila...Zaradi nespanja sem kot en zombi, pa še čez dan ni nič od mene , perilo se mi nabira po košarah, pa nimam časa nič polikat, ker sta se mladi dami odločili, da ne bosta več skoraj nič spali čez dan ...dopoldan mi spita največ 45.min., popoldan pa 30.min. in to je to ...potem si pa predstavljajte, kako naj kaj porihtam, če pa lezeta za menoj kot kakšna 2 pudeljčka ...V stajici (prenosni posteljici) ne zdržita več kot pol urce, pa se že jezita ena na drugo, plezata druga po drugi, se malo za laske in ušeska pulita, potem je pa hitro jok in stok, pa ju moram narazen devat ...če sta na tleh, sta v sekundi na nogah, pa hitri kot , in na žalost mi ne uspeva vedno, da preprečim padce pri obeh hkrati, čeprav sem vedno poleg njih ....Sta pa faci mali pogruntali, kako so magnetki na hladilniku fajni za prestavljat, pa sedaj to pridno izkoriščam, ko kuham kosilo - če sta sitni ju samo vprašam, kje so magnetki, pa takoj šibata k hladilniku in jih začneta dol metat . No, našo Tajo poleg vsega še zobki matrajo kot , ja, ven ji rineta obe spodnji 3... ...poleg tistih dveh spodnjih 1-kic nima nobenega zobka, pa so jo kar 3-kice napadle ...skratka, revico ful matra, pa ji dan ob hudem joku calpol, potem se pa umiri.... Erin, samo da je danes Tilen boljše, pa vama vseeno pošiljam ...Pa lepe slikce s krsta ...Kar se pa dojenja tiče pa , si bila zelo pridna, pa po mojem je samo trenutna nezainteresiranost, ker ga nosek matra Tinka, Sayuri, hvala za recepte, sem si jih še 1x shranila . Sayuri, tudi ti si bila zelo pridna z dojenjem.... , pa še predobro vem, kako zgleda, če te fajn ugrizne v bradavico ...par dni nazaj me je Taja tako ugriznila, da sem res glasno zavpila od bolečine...ampak potem me je še enkrat in ker me je že tako bolelo, me je njen ponovni ugriz še do solz privedel....zgleda, da si je zapomnila ta moj krik, ker me zdaj že nekaj dni ni ugriznila . Krysia , Tinka nimam besed....
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 14.5.2009 22:33:34 >