|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
14.5.2009 15:30:59   
Krysia
pozdravljene.
Hvala za čestitke za našo 9ko, čestitam tudi vsem ostalim slavljenčkom ...

Danes sem user posted image ... mi je ravnateljca dala vedet, da drugo leto lahko samo nadomeščam sodelavko, ki bo na porodniški do 1. maja ... moje mesto bo pa zasedel tisti, ki je mene nadomeščal user posted image in to zato, ker je moški ... mah, kr neki. pol pa še dobim servirano, da naj se ne sekiram, ker bom pa mogoče maja šla na porodniško ... ne glih s temi besedami, ampak vseen ... v glavnem, iščem službo ... ker tega se pa ne grem ... nisem pa vedla, da mi po novem ravnatlca planira družinsko življenje user posted image

se tipkamo, ko bom bolš volje ...user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
14.5.2009 17:19:22   
bella02

Čestitke za 9ko
Krysia  - ROK
košuta  - TEODOR
anita goitan  - ZOJA
MATEJKA_  - PIA

Tudi miuser posted image

Erin, morda je tako še najbolje, bi ti blo morda bolj hudo, če bi ga morala odstavit. Pa super, da je Tilen bolš. To s hlajenjem v vodi sem pa tudi sama poskusla pri Teji in mi je blo kul, njej je pa tudi ful odleglo.

Krysia, žal mi je za tvojo službo, pol pa rečejo, da smo enakopravni user posted image

Zoja Miša, tudi tvoja bela kava je dobra user posted image , bom še prišla. Ja, če bi se večkrat videli, bi Teja verjetno tako sprovocirala Kajo Lino, da bi šla za njo user posted image . Še posebej, če bi Teji dali Kajine najljubše igračeuser posted image .
Na poti domov mi je zaspala in me je bilo strah, da se bo v avtopralnici zbudila, pa se ni user posted image . Je bila moja xsarca že tolk umazana, da jo skor nisem več spoznala. Zdej smo pa lepi lepiuser posted image .
Pa v Cicibanu mi je hotla ena prodajalka na vsak način prodati čevlje za 46€, ker so le tisti in nobeni drugi dobri za prve korakce. In potem sva odkorakcali s Tejo lepo ven, ker mi je spila nekej živcev. Bi jo najrajš kar user posted image . Žal ne morem dat tolk za prvih 100 korakcov, potem pa spet ene nove, za druge korakceuser posted image .

Tjaša ima novo frizurco, jo bom pokazala, pa Tejo in Kajo Lino sem tud slikala.
Zvečer greva s taščo v Leclerc mal zapraljat, je hladilnik čist opustošenuser posted image .
Pa počasi jagode zorijo, tako da se bomo kmalu sladkaliuser posted image .

Grem urejat zapiske, dokler Teja spi, zvečer se pa še mal javim.
Pa pauser posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
14.5.2009 19:32:11   
buhtlčk
Krysia user posted image   tako je to ja....upam, da kmalu kaj najdeš

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
14.5.2009 19:36:33   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Dobila ABC novičke od BC, Smart Trike DX znižan za 20,00 euruser posted image
Zakaj se meni vedno to dogaja, kupim, potem pa gre v akcijouser posted image

Kaj naj šele jaz rečem, ker sem ga včeraj nabavila? Pa sem ga vsa nestrpna že sestavila in stestirala, ker drugače bi jim ga šla nazaj v glavo vržt! user posted image Se mi pa to nonstop dogaja pri BC. Kupim varuško, 1 teden kasneje ima Avent 10% znižanje, kupim flis (ki so ga šele dobili in še etiket niso gor dali), pa je v roku 14 dni znižan... user posted image Zdaj bojkotiram BC in pika!

Krysia - user posted image Cheer up! Saj boš že našla nekaj boljšega, držim pesti, da čimprej! Ampak je pa res tole bilo grdo s strani ravnateljice...

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
14.5.2009 20:09:33   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Krysia user posted image Cheer up! Saj boš že našla nekaj boljšega, držim pesti, da čimprej! Ampak je pa res tole bilo grdo s strani ravnateljice...

Hvala vsem za spodbudne besede tukaj in na FB. Sem že boljš ... najhuj je to, da mi je ženska pred odhodom na porodniško rekla, da računa name po prihodu s porodniške, zdej pa tkole ... mah, zdej razmišljam ... al naj ji 1 teden pred podpisom pogodbe povem, da pač ne bom sprejela službe al naj oddelam vse do maja, ko bom itak imela poln kufer vsega in potem grem junija mirno na morje, ko bodo vsi ostali v šoli in bodo imeli ful dela ... no, obe možnosti sta seveda aktualni, če ne najdem druge službe ... trenutno ni nič, ampak bom že kaj našla ...

ne mi zamert, ampak bom jutr kej več napisala - I'm not in the mood. Pa še enkrat hvala, da vam lahko tuki jamram ...

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
14.5.2009 20:34:02   
tinka14
krysia, js sem na istem, fant, ki me nadomešča, je "boljši", ker je pač fant in on ostane, js niti septembra nimam službe!!!

Od raja so nam ostale zvezde, cvetlice in otroci.
(Dante Alighieri)

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
14.5.2009 20:49:46   
Zoja Miša
Ja Sayuri, točno tako! Mislim grrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!
Gajka, ti si pa res lahko jezna, mi ga imamo vsaj 3 tedneuser posted image

Krysia, katastrofa! Ampak mislim, da te po zakonu mora čakati po porodniški isto delovno mesto, razen, če ga ne ukinejouser posted image  Tako da malo pobrskaj, lahko jih tožiš, seveda se ti mora to dati. Vprašaj Buhtlček ona je za take stvar tapravi naslov.

Jaz imam pa lepe nohteke. Sam nekako mi ne gredo skupaj z otrokomuser posted image , se moram sedaj navaditi. Pa upam, da si katera ne bo mislila, da sem zafnana auša, sam sem pa res pogrešala take nohtekeuser posted image

Nič, smeti odnest in tuširat

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
14.5.2009 20:50:34   
Zoja Miša
Jutri je petek Krysia, Buhtlčekuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1283
14.5.2009 20:59:03   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

krysia, js sem na istem, fant, ki me nadomešča, je "boljši", ker je pač fant in on ostane, js niti septembra nimam službe!!!

Ja, Tinka, točno tako je ... moški so očitno ena večvredna vrsta ... jst mam srečo, da je šla ta sodelavka na porodniško, drugač bi itak blo tud pri men tako ... a ustanoviva podjetje za inštruiranje matematike zaslužle bi itak več kot v šoli ...

Krysia, katastrofa! Ampak mislim, da te po zakonu mora čakati po porodniški isto delovno mesto, razen, če ga ne ukinejouser posted image  Tako da malo pobrskaj, lahko jih tožiš, seveda se ti mora to dati. Vprašaj Buhtlček ona je za take stvar tapravi naslov.

Ja, Zoja Miša, seveda, sam problem je v tem, da sem bla jst zaposlena do 31.8. pol me je pa on nadomeščal ... se pravi, da sem bla vmes brezposelna ... tko da to odpade ... in ona zdej pričakuje, da bom septembra prišla vsa navdušena in polna energije v službo ... ja, seveda ... zakaj že? pa da ne govorim o tem, da je vedno govorila, da pač tisti, ki zadnji pride, prvi gre, kar se mi zdi logično ...  sem že razmišljala, da bi kakšen časopis al pa tv poklicala - tega se boji kot hudič križa, ker je itak sam to važno, kaj drugi mislijo o šoli - navzven smo krasni in elitni in super ... mah, ne vem, me že glava boli od vsega, se grem na kavč crkljat ...

Neposredna povezava do sporočila: 1284
14.5.2009 20:59:36   
Krysia

Ja, Tinka, točno tako je ... moški so očitno ena večvredna vrsta ... jst mam srečo, da je šla ta sodelavka na porodniško, drugač bi itak blo tud pri men tako ... a ustanoviva podjetje za inštruiranje matematike user posted image zaslužle bi itak več kot v šoli ...

Krysia, katastrofa! Ampak mislim, da te po zakonu mora čakati po porodniški isto delovno mesto, razen, če ga ne ukinejouser posted image   Tako da malo pobrskaj, lahko jih tožiš, seveda se ti mora to dati. Vprašaj Buhtlček ona je za take stvar tapravi naslov.

Ja, Zoja Miša, seveda, sam problem je v tem, da sem bla jst zaposlena do 31.8. pol me je pa on nadomeščal ... se pravi, da sem bla vmes brezposelna ... tko da to odpade ... in ona zdej pričakuje, da bom septembra prišla vsa navdušena in polna energije v službo ... ja, seveda ... zakaj že? pa da ne govorim o tem, da je vedno govorila, da pač tisti, ki zadnji pride, prvi gre, kar se mi zdi logično ...  sem že razmišljala, da bi kakšen časopis al pa tv poklicala - tega se boji kot hudič križa, ker je itak sam to važno, kaj drugi mislijo o šoli - navzven smo krasni in elitni in super ... mah, ne vem, me že glava boli od vsega, se grem na kavč crkljat ...

Neposredna povezava do sporočila: 1285
14.5.2009 21:46:26   
Zoja Miša
Krysia ,ah, ti verjamem, da se počutiš user posted image   user posted image , če kaj pomaga, pa dvomim.
Tinka, zate tudi.

Pa naj te tole malo razvedri.
Pravim jaz user posted image , da mi joške, kljub temu, da so tako majhne, sedaj po pumpanju nekam čudno visijo, da prej že niso bile teke. user posted image  Pa reče, mau se zred, ker zgledata kot dva podočnjakauser posted image user posted image user posted image . Jaz sem skoraj umrla od smeha. Pa še res jeuser posted image

Nočka!!!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
14.5.2009 21:48:52   
Zoja Miša
A ja Bella, lepo da ti je bilo všeč! user posted image  Meni tudi. Sicer sem bila cel popoldne malo zafurstrirana, ker je Teja tako hitra (svaka ji čast), mi pa smo nekako negibniuser posted image . Se počutim, da zaostajamouser posted image
Pa glede čeveljčkov sem se zasikirala, kaj pa če res ni prav, da ima te?user posted image user posted image user posted image

Ah, grem spat, preveč se zopet obremenjujem, bi rekla Erinuser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1287
14.5.2009 22:00:17   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Čestitke za 9ko
Krysia  - ROK
košuta  - TEODOR
anita goitan  - ZOJA
MATEJKA_  - PIA

Čestitke še od mene!  user posted image

Sayuri, nič bit žalostna si bila pridna, zelo pridna, ker si oba tako dolgo dojila!! En šopek vrtnicuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate! user posted image user posted image

Erin tudi zate en šopek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi ti si bila zelo pridna pri dojenju!user posted image user posted image

Pa vse ostale, ki še dojite BRAVO! user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsi, ki ste bolani šccccccccccccccc bolezni!! In user posted image user posted image user posted image pikopoke za vas

Jan je pa včeraj spal kar od 18.30 pa do 7.50 pa še bi verjetno, če nebi jaz šla na WC. Pa čez dan je tudi včeraj veliko spal. Sam 2krat sem mu šla dudo popravit in ga pokrit.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
14.5.2009 22:05:05   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

pozdravljene.
Hvala za čestitke za našo 9ko, čestitam tudi vsem ostalim slavljenčkom ...

Danes sem user posted image ... mi je ravnateljca dala vedet, da drugo leto lahko samo nadomeščam sodelavko, ki bo na porodniški do 1. maja ... moje mesto bo pa zasedel tisti, ki je mene nadomeščal user posted image in to zato, ker je moški ... mah, kr neki. pol pa še dobim servirano, da naj se ne sekiram, ker bom pa mogoče maja šla na porodniško ... ne glih s temi besedami, ampak vseen ... v glavnem, iščem službo ... ker tega se pa ne grem ... nisem pa vedla, da mi po novem ravnatlca planira družinsko življenje user posted image

se tipkamo, ko bom bolš volje ...user posted image

Groza!user posted image

user posted image user posted image user posted image zate.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
14.5.2009 22:08:55   
bambi14
Večer,

Čestitke za 9ko
Krysia  - ROK
košuta  - TEODOR
anita goitan  - ZOJA
MATEJKA_  - PIA

Naša mala je prvič zaspala brez zize. Je jedla ob 19 čokolino in navadno gre potem na zizo okoli 20 in spi do jutra. Danes pa sva z dragim ob 20 jedla večerjo oz. ostanek kurje juhe od kosila in je dobla nekaj žličk, pol pa se je drla v zizo ko en mali pujsek,....jaoooooo, in mi v naročju zaspala, upam, da za celo noč. Mogoče pa se odstavla in ne bom mela take slabe vesti, ker ji ukinjam dojenje.( London je nesramno blizu in mene je vedno bolj strah).

Aja pa še to, sem imela predzadnji izpit za letos in bo padla ena lepa desetka,.......znanje je bilo na plonkih, ker je dala isti test kot januarja. Mah ja eni mamo srečo..hihiiii.

Ni me nič kaj na RR, ker hodim z malo k kolegici na uvajanje, ker jo bo čuvala 14 dni, ko bom jaz daaallllleeeeč.

Punce, ki delate v šolstvu, pa to ne moreš verjet,...packi, a niste kako zavarovane, da vas lahko kr tak menjajo oz. več ne rabijo. Upam, da se bo našlo kje kaj za vas,....mislim na vas.

znižanja- sem mislila, da se samo meni to dogaja.

ZojkaMiška- jaz sem tudi mislila nabavit nekaj takega ampak sem ugotovila, da nima smisla, ker tako lepo sedi in bi jo samo zmedla, ko bi ji začela nekam noge tiščat. Če pa ni dragega, da bi šal v bano z njo, sama zlezem not in se kopama, nato spustim vodo, grem ven, ona še malo packa po bani,...ali pa jo nesem ven na pripravljeno brisačko...in se grema obrisat. Res pa obožuje kopanje in je cela srečna, ko je nagica.user posted image
andrejaboris- ja do poroke se ojo že naučili spat,...user posted image

Lep večer
se tipkamo ju3.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
14.5.2009 22:11:53   
K_a_t_j_a

Pa kaj se zdaj to dogaja?? Kje je enakopravnost v naši državi med spoloma??!

Še zate user posted image user posted image user posted image

Želim vama, da najdeta obe s Kryso dobita drugje boljšo službo in da bosta bolj spoštovane.

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
14.5.2009 22:13:15   
K_a_t_j_a

Jaz imam pa lepe nohteke. Sam nekako mi ne gredo skupaj z otrokomuser posted image , se moram sedaj navaditi. Pa upam, da si katera ne bo mislila, da sem zafnana auša, sam sem pa res pogrešala take nohtekeuser posted image

Nič, smeti odnest in tuširat

user posted image user posted image user posted image za urejene nohtke! Joj js si jih že tudi dolgo cajta nism nalakirala. Mah sem smotana...

Neposredna povezava do sporočila: 1292
14.5.2009 22:16:33   
K_a_t_j_a

Pa naj te tole malo razvedri.
Pravim jaz user posted image , da mi joške, kljub temu, da so tako majhne, sedaj po pumpanju nekam čudno visijo, da prej že niso bile teke. user posted image  Pa reče, mau se zred, ker zgledata kot dva podočnjakauser posted image user posted image user posted image . Jaz sem skoraj umrla od smeha. Pa še res jeuser posted image

Nočka!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz imam pa en mal večje od takrat, ko sem nehala dojit. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1293
14.5.2009 22:19:37   
bella02
Zojko mišek, ne nouser posted image . Glej, Teja je pač mali živček že od začetka. Bo pa verjetno Kaja Lina prej shodila. Res se ne obremenjuj s tem, ti je tud zdravnica to povedala.
Zaradi čevljev bom pa uno žensko resuser posted image , ker je pač morda dobra prodajalka, sam mora razumet, da ne moremo vsi kupovat tako dragih čevljev. Jutri grem v BTC v njihovo trgovino, pa da vidim. Sva bili s sestrico v soboto v Kranju v Cokli, kjer prodajajo Cicibanove, pa ni nič komplicirala za prve ali druge korakce, le gledali smo, ker ima Eva visok nart in ni mogla vseh obuti. O čisto prvih pa niti besede. Sem ti prej povedala uno štorijo o platfusu, ne?Tudi mi nismo imeli zmeraj Cicibana, pa imamo uredu noge. Torej se stisni k user posted image in razmišljaj o tem, kakšno srečo imaš, da imaš ob sebi svoje dva sončka. Eni je nimajo!
Pa super  za nohtke, zdaj si pa user posted image
Nočka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1294
14.5.2009 22:30:46   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

Pa kaj se zdaj to dogaja?? Kje je enakopravnost v naši državi med spoloma??!

je ni

Še zate user posted image user posted image user posted image

Želim vama, da najdeta obe s Kryso dobita drugje boljšo službo in da bosta bolj spoštovane.

tudi od mene

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
14.5.2009 22:31:41   
sandra123
Čestitke za 9ko
Krysia  - ROK
košuta  - TEODOR
anita goitan  - ZOJA
MATEJKA_  - PIA

Čestitke še od nasuser posted image ...

No, tudi jaz se bolj poredko zadnje čase javljamuser posted image , pa bi se rada, ampak mi nekako ne zneseuser posted image ...Naše noči so ena sama katastrofauser posted image user posted image user posted image , ampak resnično
user posted image , mali 2 sta nonstop na zizah, me že kar malo jezi vse skupajuser posted image , mleka imam še ful veliko, tako, da se vedno najesta dovolj, pa še zadnjih par dni prakticiramo, da zvečer malo bolj intenzivno flaše vsiljujemo in še po flaši pojesta nekaj Milumila...Zaradi nespanja sem kot en zombi, pa še čez dan ni nič od meneuser posted image user posted image , perilo se mi nabira po košarah, pa nimam časa nič polikat, ker sta se mladi dami odločili, da ne bosta več skoraj nič spali čez danuser posted image user posted image ...dopoldan mi spita največ 45.min., popoldan pa 30.min. in to je touser posted image user posted image user posted image ...potem si pa predstavljajte, kako naj kaj porihtam, če pa lezeta za menoj kot kakšna 2 pudeljčkauser posted image user posted image user posted image ...V stajici (prenosni posteljici) ne zdržita več kot pol urce, pa se že jezita ena na drugo, plezata druga po drugi, se malo za laske in ušeska pulita, potem je pa hitro jok in stok, pa ju moram narazen devatuser posted image user posted image user posted image ...če sta na tleh, sta v sekundi na nogah, pa hitri kot user posted image , in na žalost mi ne uspeva vedno, da preprečim padce pri obeh hkrati, čeprav sem vedno poleg njihuser posted image ....Sta pa faci mali pogruntali, kako so magnetki na hladilniku fajni za prestavljat, pa sedaj to pridno izkoriščam, ko kuham kosilo - če sta sitni ju samo vprašam, kje so magnetki, pa takoj šibata k hladilniku in jih začneta dol metatuser posted image user posted image user posted image .
No, našo Tajo poleg vsega še zobki matrajo kotuser posted image , ja, ven ji rineta obe spodnji 3...user posted image user posted image user posted image ...poleg tistih dveh spodnjih 1-kic nima nobenega zobka, pa so jo kar 3-kice napadleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...skratka, revico ful matra, pa ji dan ob hudem joku calpol, potem se pa umiri....

Erin, samo da je danes Tilen boljše, pa vama vseeno pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image ...Pa lepe slikce s krstauser posted image ...Kar se pa dojenja tiče pauser posted image user posted image user posted image , si bila zelo pridna, pa po mojem je samo trenutna nezainteresiranost, ker ga nosek matrauser posted image
Tinka, Sayuri, hvala za recepte, sem si jih še 1x shranilauser posted image .
Sayuri, tudi ti si bila zelo pridna z dojenjem....user posted image user posted image , pa še predobro vem, kako zgleda, če te fajn ugrizne v bradavicouser posted image ...par dni nazaj me je Taja tako ugriznila, da sem res glasno zavpila od bolečine...ampak potem me je še enkrat in ker me je že tako bolelo, me je njen ponovni ugriz še do solz privedel....zgleda, da si je zapomnila ta moj krik, ker me zdaj že nekaj dni ni ugriznilauser posted image .
Krysiauser posted image , Tinka nimam besed....user posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 14.5.2009 22:33:34 >

Lp, Sandra

Neposredna povezava do sporočila: 1296
14.5.2009 22:49:11   
Tamy30
dober vecer,
sem videla da gre tudi ob Martinu cez teden scistit stanovanje. Tako je bil priden. Vmes spanckal, in oponasal sesalec:)))

hehe, a so vasi malcki tudi natakljivi. Se je dokopal do moje tprbice , nahbtnika, ki je bil slucajno odprt. In pol se je z njim zamotil celo URO, in stikal po notranjosti, in cist spraznil nahbtnikuser posted image  so mu bili bolj zanimive kulice, blokci, kartice, kot pa katerikoli igrace. Vidim pa, da se zadnje case zelo rad igra z embalazo.

Erin tvoj se strajka, ko je moj nehal, oz. to je pokazal tako da se je ob mojih porsih drl na ves glas, in se upiral kolk je bilo mogoce. Me je malce bolelo, zakaj noce vec, pa sem se le pomirila. No zdaj po 4 mesecih, pa se mi vedno kdaj pritece mleko. Tako da imam vcasih tud mokro majicouser posted image O postarju pa je res moralo biti odstekanouser posted image loluser posted image

Zoja Miša, bravo za nohtke. Sicer pa prav da das nekaj nase. Sej ce si mami in imas otroka si tudi lahko zrihtan a neuser posted image

se vidi da sem malce zaostajam za novicami na facebooku, sem ugotovila lustkano igrico pet society game. Lustkani liki, od zajckov, kuzkov, pa se sam jih obleces, in pol prijatljujes z drugimi. Cuteuser posted image user posted image  Se vidi da je se v meni eno veliko deteuser posted image user posted image

lepo nocko

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
14.5.2009 22:49:21   
matejchi
A je katera dala celice ob rojstvu shranit?? Samo iz firbca ...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
14.5.2009 23:00:23   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Tamy30

Martin se prituzuje, ker sem malce skocila k vam na ringaraja, s tem da "rjove" heheuser posted image aja, zdaj je nasel v stolcku nek kos revije, ki jo obraca na vse strani in zraven godrnja in pravi"baba"user posted image

Fajn ga učiš user posted image Mi imamo tudi stolček za v banjo..nam prav pride, samo da bi ga pa s sabo vzela na morje oz toplice pa nisem razmišljala.. mah saj ga ne rabim... bova z mojim izmenično nanj pazila...

majči -ti BI jo po riti ko sitka,  jaz pa GA T. vsake toliko mal po riti udarim  user posted image če je preveč nagajiv ampak sem opazila da ne deluje, se mi smeji kot bi najbolj užival..tudi če ga po prstkih ne deluje... na besedo NE se mu j*** pa dobro ve kaj pomeni, ko ga kličem po imenu me kar ignorira večinoma... ta bo še svojeglav... imamo pa isto žurke v postelji...ah...mislim da kar vse probavamo iste metode, ne bom opisovala..ampak traja... jaz prej zaspana ratam zraven kot onuser posted image user posted image user posted image

andrejaboris - naš tudi ne zna dihat skozi nos, pa se kar matra in matra..ne vem v katerem rezredu to jemljejo, da kar ne dojame...user posted image in isto... jok in stok ker ne more do sape...user posted image

Zoja Miša - nas so tudi zaj*** s popustom pri triciklu tko da nas kar več plava v tem zosu.. mater jim!user posted image Pa super za nohtke... jaz se moram tudi malo it pocrklat, mam noge take ko bedancuser posted image user posted image user posted image Joške bodo pa lepe, polne samo še v dveh primerih..1. - user posted image , 2. - silikon user posted image user posted image user posted image ampak krize še ni.. vic - mama hoče narediti samomor in en dan vpraša zdravnika " kje je srce", da bi si pognala metek vanj, pa reče "pod levo joško"... pa mama pride dan kasneje na urgenco s prestreljenim kolenom...user posted image
In pa ja, punca, spet se preveč sekiraš... sprosti se, zadihaj, super mamica si in je čisto normalno da te za vse skrbi..ampak poskusi malo bolj sproščeno in u izi vse skupaj, se boš tudi sama bolj počutila, škoda tvojih živčkov...kaj boš šele ko bo Kaja Lina poslušala dark metal, si prebodla jezik in vtetovirala kostkota na ramo..aja pa da ne pozabim njenega fanta, zamaščenih las in bledega obraza, pravkar izpuščenega iz zapora ker je prodajal drogo... HEEEEEEEEEC!!!! DA ne bi sedaj mislila da bo res tako--bog ne daj.. ampak nikoli ne veš kaj te še čaka, zato šparaj sebe draga moja, saj vep kako pravijo, majhen otrok-male skrbi, velik otrok - velike skrbi... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Krysia - sem ti glede službe napisala že na FB, ampak še tukaj..boš videlo, se bo našlo še kaj boljšega.. preden gre gor, mora it dol ane?user posted image No pa še tu so objemčki, na FB jih ni..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bella - ma ja sej če pomislim je res bolje tako kot da bi ga sama odstavljala, samo prišlo je tako nepričakovano in še včeraj jo je tako stiskal in mečkal in se crkljal in pil in zaspal na njej.... ma sem mislila da bo za zmeri..ne hec..samo sem pa mislila vsaj še mesec dni počakat..ampak kar je je.. mu jo probam potišat v usta pa se dela kot je nebi še nikoli ne vidič ne čutil, niti ni refleksa več da bi jo zagrabil, niti mu ni zanimiva, tudi ko je danes zaspan jokal, ... mah sej ne vem..mogoče mu pa niso več všeč ker padejo skoraj do tal ko odstranim modrc?user posted image user posted image user posted image Ah še žal mu bo....15 let jih bo gledal in šlatal samo po srednji strani Slo. novic...potem mu jih bo pa že katera vrstnica kazalauser posted image user posted image user posted image
In pa BRAVo da se nisi pustila prodajalki... ja ja, vse probajo samo da je kšeft... ma kaj nam bodo čeveljci za tolik odenarja v tem obdobju ko jih niti ne potrebuje pa še samo za mesec dva so... jaz sem rekla da bo naš imel ene sandaljce(po pesku in asfaltu), drugače bo pa bos, še najboljš za nogo..user posted image

tinka - user posted image user posted image user posted image user posted image še zate, da boš našla službouser posted image

PA VSE NAJ NAJ VSEM SLAVLJENČKOM V TEH DNEH!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
14.5.2009 23:16:44   
Erin
Sem mogla poslat da mi ne bi preteko vse skupaj..

HVALA vsem za lepe besede in pikepoke, še enkrat!!! Zlate ste!user posted image user posted image

bambi - super za izpit... pridna si!

sayuri - še tebi user posted image za dojenje...
 sandra - dobra si..res..ma vsakič k berem kaj se pri tebi dogaja si mislim, pa ta ženska - svaka ji čast, jaz bi že dol padla.. Je pa že skrajni čas da ti mali navihanki "podarita" nekaj spanca in začneta spati ponoči... kaj jima daš zvečer za jest? Si že poskusila metodo s čajem ponoči?
Mene je zadnji teden tudi T. v jošk nekajkrat ugriznil ampak se je mojega krika tako ustrašil da je še on od šoka zajokal.. hmmm.. kaj pa če se boji piti sedaj? Ah, ne bom iskala več razloga, konec je in pač se bom morala sprijaznit s tem ane?user posted image user posted image user posted image

Tamy, mislim da je res konec, veš.. se dere ob njej in odmika, stran tiši z rokami in glavo, niti ne pogleda je...konec je, za zihr..
Do torbice pa naš še ni prišel...ajej, mam toliko noter da bi ga zaposlila za cel dan...hmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image Drugič ko bom kofe skuhala mu jo dam!!!!user posted image user posted image user posted image
Na pet society sem pa jaz tudi user posted image user posted image user posted image

matejchi - nisem dala celice shrant...sem jih želela pa...user posted image pozabila...

Evo naš stoka v posteljici že cel večer... naju z mojim se tudi nekaj loteva...jaz sem že lekadol plus C vzela, upam da ne zboliva še mi2...ej ej ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.