Zoja Miša
|
Neža, glede spanja ni čisto tako. Res celo noč se obrača, ampak nahranim jo le takrat, ko res začne jokati, pa da vidim, da je vmes minimalno 4h minilo, drugača jo le malo pobožam in pocartam, kar v njeni postlici, je ne dvigujem. Dude ji ne moram dati, ker je ne more imeti, zaradi njene luknjice (ja včasih je zaradi tega hudo). Na žalost pa nimamo tako velikega stanovanja, da bi imela svojo sobo in zato jaz ne spim, ker vse to slišim. Ah, bo že... Glede obroča (Neža, Majči), tudi mi se umivamo tako da je zraven nje, ampak včasih pač ne gre. In bolj, kot za umivanje se mi gre, da bo lahko na morju notri v bazenčku in se bo lahko malo igrala in čofotala, brez da bi si jaz zraven križ in roke lomila. Umila jo bom že, pod tuš bo šla z menoj, saj to že sedaj prakticiramo. Tudi laske pusti umiti, da ji voda čez obraz teče, ni problema. Tako da Tamy, hvala, mislim, da bomo kar nabavili. Nič, grem princeskino omaro pospraviti, zimske cote, ki so itak malo majhne, stran in novo kolekcijo počasi v omaro. Pa da vidim, kaj še fali, da nabavimo. Koliko cca cot potrebuješ za cca 14 dni morja (na toliko bi recimo potem kaj oprali) Za otroka seveda A ja, pa Bella in Teja sta bili tukaj, je bilo prav fajn! Teja je tako hitra, Kaja Lina jo je samo začudeno gledala, ampak premaknila se pa ni . Hja, plazenje!