|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
13.5.2009 21:39:14   
bella02
Nejka23, sem nehala, mi ni zneslo ob dveh pupah in šoli. Pa še LJ je mal daleč zate in oblik sem ful mal delala. Sem gor na marcipan risala. Žal ti nisem v pomoč, sorry

Erin, želim vam kolikor se le da prespano noč in da ne bo kej hujšga. Pa tista prva slika s krsta je tud men fenomenalnauser posted image

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
13.5.2009 23:47:44   
matejchi
pa kje ste vse.. a vse ob sredah user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
14.5.2009 1:35:57   
bella02
matejchi, nekatere se moramo žal učituser posted image , bi rajš čvekala. Pa naj bo dost za danes oz. včerajuser posted image . Danes se bo spet trebauser posted image .
Upam, da vse spite, še posebej Erin s familijo. Pa pa

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
14.5.2009 7:41:29   
sayuri
Jutro. KAvica....user posted image user posted image user posted image

NAša noč ej bila super v primerjavi z zadnjimi 14 dnevi. Zbudila sta se sicer ob treh in čebljala. Zara se potem sploh ne more umirit. Kot da ima sršene v riti user posted image user posted image user posted image

Drugače se pa tudi jaz počasi poslavljam od dojenja. user posted image  No ja...10 mesecev je krasna doba. Nisem si mislila, da bom toliko časa dojila oba. NA Zarini strani je sicer še malce za pocrkljat,medtm, ko je Lovrova stran čist prazna. Včeraj se je tko jezil, ker ni nič priteklo.user posted image On bi se pa še dojil. Mi je blo kar hudo. POl me je pa lump tko ugriznil, da sem vse zvezde vidla user posted image

DAnes imamo pilates, pa obvezno Kofetkanje...

Erin, je Tilen kaj bolje? Možno, da je vročina od zobk?

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
14.5.2009 7:43:39   
betty
Dobro jutro!!!

nekam oblacno je... pa vseeno en lep dan, da bi vsaj otroci bili nevremenski :)

kavico :)user posted image user posted image user posted image  

ps: prvic jo kuham samo za VAS!

ROK je moj sonček!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
14.5.2009 7:45:01   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: betty

Dobro jutro!!!

nekam oblacno je... pa vseeno en lep dan, da bi vsaj otroci bili nevremenski :)

kavico :)user posted image user posted image user posted image  

ps: prvic jo kuham samo za VAS!

Malce sem te prehitela user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
14.5.2009 7:55:54   
Neža7
Dobro jutro vsem user posted image

Hvala za kavico user posted image

Samo na hitro, a vsem želim lep dan in upam, da bo sonček čim prej posijal user posted image

Naša še spi user posted image  tako dolgo ni še nikoli spala.

No, jaz se grem urejat preden se mi zbudi........

user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
14.5.2009 8:48:59   
buhtlčk
jutro

čakam, da gre tamal spat prvo rundo, da grem zajtrkovat, lačna sem (je rekla Žogica nogica user posted image ) Trenutno je obrnil celo škatlo igrač in se igra, tako da je mal miru - se popravljam, je že dobil moj mobi v roke, joj.

Čestitke za 9ko
Krysia  - ROK
košuta  - TEODOR
anita goitan  - ZOJA
MATEJKA_  - PIA

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
14.5.2009 8:56:00   
Zoja Miša
Najprej, hvala za kavici obemauser posted image , Sayuri in Betty.

Sayuri, dolgo si dojila, pridna. Uživajte na pilatesu.

Spali kar o.k., samo 1x zbudila ob 1.30, ampak drugače se pa tako premetava v postlci, da jaz nič ne spimuser posted image  Bo treba večje stanovanje najt, da bo imela svojo sobico, do takrat pauser posted image

Jaz pa študiram o nakupu tegale
user posted image  ali mislite, da se splača. Ker res jo malo težko umivam sama, user posted image  to sploh ne rata. Pa po mojem je to dobra fora tudi za v mali bazenček, ki ga bova imeli na morju. Kaj mislite?

U, hvala za plankec, Buhtlček
Čestitke za 9ko
Krysia  - ROK
košuta  - TEODOR
anita goitan  - ZOJA
MATEJKA_  - PIA

Tukaj se malo sili sonček, upam, da bo, bova šli ven, takoj ko cote obesim, pa Bella pride na kavicouser posted image . Jo bom ven peljala, da se ne sramotim z mojo obično, njen kapučin je zakon!

Joj, pa je šla platnice knjigeuser posted image , pa ravno sposojeneuser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
14.5.2009 9:06:03   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Jaz pa študiram o nakupu tegale
user posted image  ali mislite, da se splača. Ker res jo malo težko umivam sama, user posted image  to sploh ne rata. Pa po mojem je to dobra fora tudi za v mali bazenček, ki ga bova imeli na morju. Kaj mislite?

U, hvala za plankec, Buhtlček
Čestitke za 9ko
Krysia  - ROK
košuta  - TEODOR
anita goitan  - ZOJA
MATEJKA_  - PIA

Jaz kar pošiljam user posted image  v buno z njo, da čofota za pol ure potem jo jaz lepo umijem, ko jo user posted image  drži in je čist fino in brez težav user posted image  Tudi jaz sem mislila to kupit potem sem si mislila, da je potem težko ritko in itd umit, ker sedi, da potem nisem kupila.

Čestitke tudi od mene user posted image user posted image user posted image user posted image

Potem te čist rezumem, da večkrat čez noč vstaneš, ker se tvoja princeska vala po postelji in potem te zbudi jo nahraniš?? ali imam prav user posted image  ker mama mi je rekla, da nikoli ne ostani za user posted image  dokler se ne zajoče, ker potem si lahko večkrat na noč pokonc in res je imela prav. večkrat sem ostala, da sem ji dala dudo, ker sem jo slišala, da se valala potem so morala to delat vsak večer potem sem nehala in res je sama nazaj zaspala. Vstanem, če se zajoče (tudi v spanju) da ji dam dudo in lepo nazaj zaspi (včasih pa ne user posted image  ampak redko HB)

Šibam user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
14.5.2009 9:17:40   
Tamy30
dobro jutro vsem zgodnjimuser posted image

Martin se prituzuje, ker sem malce skocila k vam na ringaraja, s tem da "rjove" heheuser posted image aja, zdaj je nasel v stolcku nek kos revije, ki jo obraca na vse strani in zraven godrnja in pravi"baba"user posted image

same slabe napovedi so po radiju, da bo dezevela in komaj 10 stopinj, jaz pa gledam ven skozi okno in je Pohorje res zavito v meglo.

Zoja Miša ta obroc v banico je res lep. Mi imamo tud stolcek, modrega, pa ima neke tri priponke gor, ki se sucejo, kao da bi ga malce zamotile:) Res je kar pravi Neza, da ritke ne mores umiti, ("hehe ker sedi na njej"), ga pa lahko umijem drugje, pol pa ga dam ven da se nacofota in naigra, na koncu pa se ritko umijemo. Sej sem ze probala brez, samo ko pa je tako hiter in nepredvidljiv, da se mi takoj obrne in bana drsi, smo pa jo ze krstili:) No buske ni bilo nobene, je pa fajn tresnilo...

cestitke za obmesecniceuser posted image

grem se malce precekirat net, preden mi Martin zmece vse igrace na tlauser posted image

papa

Neposredna povezava do sporočila: 1261
14.5.2009 9:33:58   
majči22
Dober dan! Se samo na hitro javim, ker je že akcijauser posted image .
Noč katastrofa, no majčkeno boljeuser posted image . Spat šele ob 22.16user posted image . Do takrat jok....zbudila že ob 1.30.....šla mal na jošk in spat nazaj...ob 4.45 auf..in žuranje do 5.40.... in nato spanje do 8.10 no pa sem vam celo noč opisala.
Zvečer bi jo kr čez rit, tko je sitkala.

Zojamiša tud jaz sem razmišljala ravno o tem obroču (mi je tko lepuser posted image ) in sem imela iste pomisleke, kako rito umiti. No in ga nisva kupila.
Sedaj se kopamo na dva različna načina, in sicer pod tuša ali koanje v banji. Če gre pod tuš: se grem najprej jaz skopat in mi jo user posted image prinese in jo kr našamponiram in sperem. V banji: grem se pa isto jaz skopat in potem še Lino prinese in čofotave kakšne 20 minut.

Erin kako Tilen??? No tudi ti kako si, ste kaj bolje spali?

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Tamy30)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
14.5.2009 10:23:01   
andrejaboris
Oj!

Naša noč spet katastrofa Je tričetrt noči prespal pr meni in se kar zbujal in jamral.... Nos zamašen in ne zna dihat na usta. Eh predn se bojo ženli bo vse vredi ne??!user posted image user posted image user posted image

Sem lih duplo kavo spila. SE pol še kaj oglasim!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
14.5.2009 11:19:15   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

Zojamiša tud jaz sem razmišljala ravno o tem obroču (mi je tko lepuser posted image ) in sem imela iste pomisleke, kako rito umiti. No in ga nisva kupila.
Sedaj se kopamo na dva različna načina, in sicer pod tuša ali koanje v banji. Če gre pod tuš: se grem najprej jaz skopat in mi jo user posted image prinese in jo kr našamponiram in sperem. V banji: grem se pa isto jaz skopat in potem še Lino prinese in čofotave kakšne 20 minut.

Mi2 sva nazaj iz terena user posted image

Vidim, da nisem edina user posted image  Saj je tako najbolj enostavno in hitro in veš, da si vsak kot umil user posted image user posted image user posted image  V bani sem pozabila povedat, da je v obročju dokler jaz ne pridem, da je lepo utrujena po kopanje in se lepo najej in spi kot top user posted image

Evo! še ati je kot otrok, ko pride do kopanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
14.5.2009 13:31:09   
Erin
Se samo toliko javljam da pvem da je vročina šlauser posted image

Smo se pa ob 23h zvečer kopali in hladili, pa kis na noge dajali in svečko v rit.. je imel že 39,5°.. potem je pa padla vročina in je že od ponoči brezuser posted image Uf.. me je pa skbelo kaj bo...

Še hujše mi je pa pri srcu ker noče zagrabit joške.. še včeraj ponoči jo je vlekel k nor in se crkljal, sedaj pa že 30 ur štrajka..kot da ne bi vedel čemu je namenjena ....user posted image user posted image user posted image Očitno je konec... sem pa pričakovala da ga bom jaz odvajala ne da bo sam nehal..pa tak zasvojenec je biluser posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
14.5.2009 13:32:20   
majči22
No te se mi pa  še ni zgodilo, da bi bile na drugi strani. Sm rekla moram pa hiter napisat en post.user posted image

Sm bila prej tako jezna na poštarja, ker je tako zvonil kot nor in jo je zbudil.user posted image No HB vsaj tečna ni.
Sve bile sedaj pri prababici na kavi (sosednja hiša) in je hitro poskrbela, da mora kruhove drobtine za njo pospravljat.
Zdej ji pa ravno kuham kosilo, pa user posted image tud že prihaja. Pol gremo pa v trgovino in kuhat kosilo. Dones bomo kar na žaru uzunaj pekliuser posted image .

Me je Erin prehitela, ter poskrbela, da smo spet na prvi strani, medtem ko sm pisala.
Super, da je vročina odšla. Verjetno je bila res kakšna virozica.

Nč zdej pa šibam.

< Sporočilo je popravil majči22 -- 14.5.2009 13:33:52 >

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
14.5.2009 13:35:47   
Erin

Sm bila prej tako jezna na poštarja, ker je tako zvonil kot nor in jo je zbudil.user posted image No HB vsaj tečna ni.

To je meni tudi naredil enkrat ampak je bil mali HB pokonci.. je zvonil ring riiiiiiiin griiiiiiiiiiiiiing riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ring ring riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing ene 10 sekund.. KRETEN! in sem rekla v domofon (oz zakričalauser posted image ) MA KERMU SE JE SF****? On pa še prav veselo meni nazaj: POŠTARJU!user posted image user posted image user posted image Sem potem rekla da nej ne dela več tega ker mamo otroka in da ga ne zbudi drugič...

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
14.5.2009 13:37:04   
majči22
Erin mogoče mu pa samo zdej, ko je prehlajen ne paše. Sploh če ima nos zamašen, jo težko drži in je.
No kakorkoli, joška je naredila svoje.user posted image Verjamem, da si imela pa drugačna pričakovanja, pa sej verjetno je bolje, da se sam odstavi, kot da mu jo vzameš. Lahko je pa res samo prehodno od rehlada.

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
14.5.2009 13:37:49   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

To je meni tudi naredil enkrat ampak je bil mali HB pokonci.. je zvonil ring riiiiiiiin griiiiiiiiiiiiiing riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ring ring riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing ene 10 sekund.. KRETEN! in sem rekla v domofon (oz zakričalauser posted image ) MA KERMU SE JE SF****? On pa še prav veselo meni nazaj: POŠTARJU!user posted image user posted image user posted image Sem potem rekla da nej ne dela več tega ker mamo otroka in da ga ne zbudi drugič...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si me nasmejala. Ta je dobra, komu se je sf... Poštarju.

< Sporočilo je popravil majči22 -- 14.5.2009 13:39:16 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
14.5.2009 13:47:07   
Zoja Miša
Neža, glede spanja ni čisto tako. Res celo noč se obrača, ampak nahranim jo le takrat, ko res začne jokati, pa da vidim, da je vmes minimalno 4h minilo, drugača jo le malo pobožam in pocartam, kar v njeni postlici, je ne dvigujem. Dude ji ne moram dati, ker je ne more imeti, zaradi njene luknjice (ja včasih je zaradi tega hudo). Na žalost pa nimamo tako velikega stanovanja, da bi imela svojo sobo in zato jaz ne spim, ker vse to slišim. Ah, bo že...

Glede obroča (Neža, Majči), tudi mi se umivamo tako da je user posted image  zraven nje, ampak včasih pač ne gre. In bolj, kot za umivanje se mi gre, da bo lahko na morju notri v bazenčku in se bo lahko malo igrala in čofotala, brez da bi si jaz zraven križ in roke lomila. Umila jo bom že, pod tuš bo šla z menoj, saj to že sedaj prakticiramo. Tudi laske pusti umiti, da ji voda čez obraz teče, ni problema. Tako da Tamy, hvala, mislim, da bomo kar nabavili.

Nič, grem princeskino omaro pospraviti, zimske cote, ki so itak malo majhne, stran in novo kolekcijo počasi v omaro. Pa da vidim, kaj še fali, da nabavimo. Koliko cca cot potrebuješ za cca 14 dni morjauser posted image (na toliko bi recimo potem kaj oprali) Za otroka sevedauser posted image

A ja, pa Bella in Teja sta bili tukaj, je bilo prav fajn! Teja je tako hitra, Kaja Lina jo je samo začudeno gledala, ampak premaknila se pa niuser posted image . Hja, plazenje!

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
14.5.2009 13:49:29   
Zoja Miša
Erin, samo da je vročina šla!user posted image user posted image user posted image

Majči, poštarju pa vedro vode na glavo!user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1271
14.5.2009 13:51:04   
Zoja Miša
Dobila ABC novičke od BC, Smart Trike DX znižan za 20,00 euruser posted image
Zakaj se meni vedno to dogaja, kupim, potem pa gre v akcijouser posted image

Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1272
14.5.2009 14:10:24   
anita goitan
dan punceuser posted image
Zoja se zahvaljuje za čestitke, uf kako šiba, bolj ko se bliža leto hitreje minevajo  dnevi.
Drug teden v torek imave P, pa bom kaj več napisala..po obilnem kosilu šibave vn
lep dan

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1273
14.5.2009 14:58:50   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Dobila ABC novičke od BC, Smart Trike DX znižan za 20,00 euruser posted image
Zakaj se meni vedno to dogaja, kupim, potem pa gre v akcijouser posted image

Enako.

Neposredna povezava do sporočila: 1274
14.5.2009 14:59:00   
sayuri
Zoja Miša aha, se tebi to tud dogaja...nekaj kupiš, potem je pa čez nekaj dni znižanouser posted image . user posted image  AL pa v trgovini se vedno postavim v tisto vrsto, ki se tkoooooooooooo počas premikaaaaa. user posted image  Drugače pa...moje mnenje glede unga obroča, ki si ga prilepila gor....GA NE RABIŠ user posted image . V bazenčku na morju pa sploh ne. To je moje mnenje. user posted image

anita Zoja že hodi?

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Odvajanje od plenic.
пеперутка16

S čim si pomagate?

Kahlica/Račka. (67%)

Nastavek za WC. (0%)

Uporabljamo vse zgoraj. (33%)

Od rojstva je brez plenic. (0%)

Drugo. (0%)

Število vseh glasov: 3

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!