Zoja Miša
|
Mi2 preživeli super dan z mojo sestrično . IZVIRNO SPOROČILO: Erin Zoja Miša - jaz te bom fest pogrešova Toliko preveč otrok , jaz še vedno čakam pošto, pa se mi zdi, da vsak dan upanje malo bolj umre Majči, lepo da si se javila, sem te sanjala danes - lase si si pobarvala rdeče A se vaši otroci že sami dvignejo v sedeč položaj? Mi se ne Ryssa, čedni in ja seveda sem te pogrešala! Miškolinček, lepo da si se javila, pa ko ti bo hudo, tukaj pojamraj, pa ti bomo malo moralo dvignile! Res!!!! Čedna tvoja dva vrabčka Bella, hvala ti, zlata si, le obveščaj me, bom zelo, zelo vesela! Glede rač., sem pa prava blondinka Mi pa nimamo radi kus-kusa . Ali je bil pa le čuden dan, ker je to res edino kar do sedaj ni jedla. Krysia, ja na Lošinju bom to težko našla, lahko pa kolega dol zasikiram in vas kdaj vmes res pridem pozdravit Res vas bom pogrešala, ampak bom pa tudi uživala Tejkaz!!!! Iiiiiiiiiiiiiiii, lepo se plazite ni kaj! Lepi ste! Lahko pa drugič tudi kaj napišeš, jaz pa te pogrešam. Sayuri, madona, a ne pomeni dan odprtih vrat, da lahko prideš kadar koli in vedno je nekaj za videti! Erin, saj je Supernova super, pa Muller imaš tam, ne komplicirat, tudi danes je bil dež, pa sem jaz brez problema voziček ven in Kajo Lino...pa saj ni iz cukra. Bo imela lepo kožo, ker dež je zato dober Pa potem sem šla še peš do BC, pa je bil tut dež, bom imela tudi jaz lepo kožo . Ko se znebim vseh teh mozoljev. Kaja, na plavanju to naredijo vaditeljice, vem pa da en del so v hlače (neoprenke) zapele . Očitno se bom tudi sama matrala, ko bom obroč nabavila. Grem počasi v mežule. Nočko!!!!