miškolinček
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin miškolinčeeeeeeeeeeeeeeek kolk sem pa jaz tebe vesela moja bivša soborka modre postelje Imate pa res dolgina pri vas, zaupaj mi...s čim ga futraš?? Naš je en mali cvergelj pri 71 cm...bo bolj cuckan po mamici ane... Zdravje te muči? JA boga nooooooo..ti si tudi že dala enga šmorna skoz... ampak samo da gre na bolje, to se lepo sliši.. Prideš v četrtek v LJ? Jaz sem zaenkrat še 50%, v Supernovi sicer še nisem bla in če bo dež bo res mal zoprno (je kaka varianta MEČKATOR v Šiški piški a mate vse načrte kako Mullerja izropat? ) Zlata si, eh nič ne bo cvergelj tvoj (karkoli že to pomeni), saj te dolžine so tako tako,eni se prej potegnejo,eni pa pol kr naenkrat zrastejo. Pa v moji familiji semjaz najmanjša,sestra je 175,mami prav tako, brat 185, mož isto, s tem da je mož, kako bi rekla di glih debel,ni pa suh,se je poredil odkar je z menoj ,.....pol veš da glih majhni moji otroci ne morejo biti. Supernova me mika, ja, tudi če bo dež ni panike, saj je pod streho , saj si hitro noter,vozičkat pa tko ne mislim okrog supernove,tako da ne skrbi če bo dež. MAl me sam to skrbi,ker je Filip mal prehlajen, ma nič resnega sam iz nosa mu teče,tako kot vedno 14 dni po cepljenju,nima nič vročine. Če ne bo imel vročine,pa se mogoče res pripeljeva,samo bova bolj hira,ker grem jaz pol še po Erazma, popoldne pa na infuzije. Če prideš ti,pa mogoče res pridem bi te rada videla po dolgem času, pa druge bi tudi rada končno spoznala. Glede hrane ga ne futram z ničemer posebnim, sploh nič več ne mirkam in kompliciram,dam kar se mi zdi,razen nekaterih strogo prepovedanih stvari,drugače pa je tisto kar mi, posebej mu skuham samo kadar imamo mi kaj takega kot naprimer kislo zelje,drugače ne. Sem se naveličala tistega packanja z 100 in 1 zelenjavo,pa tudi folgala nisem več in od takrat je veliko več in raje.
|