|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
21.4.2009 22:49:40   
Nejka23
En lep dober vecer po dooooolgem casu, cvekice moje!!!
Tok cvekate,da vas res ne dohajam...
No, zakaj me spet ni bilo tako dolgo....
V prvi vrsti smo zopet bolni, oba, Jaka in Lana user posted image user posted image user posted image ...Sicer je ze bolje z Lano, Jaka gre pocas za njo...
Velik dela imam z izpitom,imam zelo zelo slabo vest,ker ne najdem casa in energije za ucenje, 27.julij pa se nezadrzno priblizuje...Ima katera kaksen nasvet,kako naj vse postorim??????? 
Koncno je nas ljubi arhitekt zakljucil z delom,in sedaj cakava se samo na gradbeno,obljubljeno nama je bilo ta teden,tako da upam,da bo res...Po praznikih pa zacnemo z izkopom...Komaj cakam,ker res ze grozn tezko prenasam tasco...Vsepovsod se vtikuje, se posebej tam,kjer je najmanj potrebno...In res, naj se slisi se tako grdo,najraj bi jo s kolom po glavi,da bi mi dala malo miru....
uf, sem cisto zasla... :(
NO,pa gremo na lepe stvari :)
Jaka se lepo na rokice opira, vcasih mu uspe,da se sam vsede in pa se premakne za par plazenj, drugace se plazi kot vojak,cist po tleh... Veselo mi odpira predale,tako da ga ni nikjer za pustit samega. Najraje nagaja Lani,vse kar ima ona v rokah,ga noro zanima,posledica tega - CVILJENJE obehuser posted image   Nic ne pomaga,da dam en kup kock njemu,enega njej...svoje bo pustil in se spravil nad Lanine user posted image
Trenutno malo slabse papca,drugace pa lepo je, najraje ima polento,proseno kaso... Kuskus mu naredim z zelenjavo,pa na goveji juhi kuham,manj solim za njega.
Aha, DOBILI SMO 1.ZOBEK!!!!!!  V nedeljo,12.aprila - glih na velikonocno nedeljo je ven pokukal user posted image user posted image user posted image
Pa se da malo pokomentiram - Neza, cestitam za user posted image !!! Ali nisi pisala,da bo Nezika edinka ostala user posted image ...Kakorkoli, iskreno se veselim s teboj, drzim pesti,da bo vse ok,ter da donosis srecno do konca,ne prehitro!!!!Za praznovnje pa - iskreno povedano,tudi jaz bi bila zalostna...1. rojstni dan je samo enkrat user posted image   Sicer lahko se potem enkrat praznujete,samo...TO ni isto...To je smao moje mnenje....
GAJKA, kako se imata z ROkom na fizio??? Je priden?? Mi2 imava sedaj takoj po pranzikih,bo kar dolga vmes... Naslednji teden tudi moram odnesti papirje za podaljsanje,mi je rekla v ra, naj kar dam noter vlogo...
Vsem bolanckom pa en kup pikapokic,pozdravite se vsi!!!!
Vas grem se malo prebrat,pol pa v mizule...In upam,da bo noc kolker tok ok....
Pozdravcki vsem!!!
Nejka

Lp, Nejka

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 451
21.4.2009 22:52:27   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Zoja Miša
..naš se posedi samo tako da gre s kravic oz položaja plazenja v rikverc - se postavi na noge in se nekako posede..da bi se s prsnim košem dvignil in usedel pa ne

saj tako se otroci prvič vsedejo, bravo za Tilna,....  s prsnim košem se še dolgo ne bo,

...mi smo še daleč od sedenja, naš sedi samo dokler se ne zvrne potem pa tečka na kravcah dokler ga kdo ne dvigne. Pride v sedečem položaju povsod, se suče malo v levo pa desno pol se mal stegne, pa se spet mal obrne ša že zamenja  položaj.

Pa na penah noče več biti,se hitro zrita dol na laminat,ker je pogruntal da tam drsi in da samo malo rit premakneš pa si že naprejuser posted image

A res? Ja poj pa bravo mali!user posted image user posted image

NAš tudi obožuje surfanje po parketu...ampak potem je ves prašen....vse mačke po tleh pobere...bo pa sesalec malo v kotu počakaluser posted image user posted image user posted image

kaja- user posted image user posted image user posted image sej ne vem kaj naj ti napišem.. prespi vse skupaj, jutri je nov dan in dobila boš nov zalet, rešitve za šolo in vse... se bo že uredilo, vedno se najdejo poti.. Meni je všeč rek - preden gre na bolje mora iti na slabše... to si vedno rečem ko user posted image okoli nas "pleše"... Danes se pa najprej pomiri in res.. prespi... jutri je nov dan in nove priložnosti in rešitve bodo prišle same od sebe..user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 21.4.2009 23:04:54 >

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 452
21.4.2009 22:53:58   
matejchi
prbližuje se...user posted image .. se grem pa umit...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 453
21.4.2009 22:55:55   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

DEŽ - PEGE??!!user posted image user posted image user posted image Mene ne bo... user posted image user posted image user posted image user posted image

Tilko tud ne mara kusskusssssauser posted image ....mogoče je pričakoval kaj drugega?user posted image user posted image

Ah dej dej,kake pege pa dež....pege so od sonca al jih pa pač imaš od rojstva,.......a prideš  V Supernovo al ne??? Odgovor preberem jutri,zdaj me vabi postelja user posted image user posted image user posted image user posted image

Lubica moja.. sem ti napisala že hmmm 3x(?)...user posted image user posted image user posted image Mislim da, samo če bo moj poklican na kak razgovor zadnji moment pa ne bom mogla... vozi pa on, jaz na dolge relacije ne vozim... Rečmo da sem 75% da pridem, bo zadost?user posted image user posted image user posted image

Vohko noč pa sladke sanje ti želim..

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 454
21.4.2009 23:08:38   
Nejka23
Se slikice,da vidim,ce mi je uspelo :)

Pa hvala vsem za cestitke!!!!!user posted image

user posted image

Lp, Nejka

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 455
21.4.2009 23:15:05   
Erin
Oooo Nejka, kako sta fletna...user posted image user posted image user posted image Pa vaš Jaka tudi premoči majčke vidim...user posted image Pa pozdravite seuser posted image
Kako vse postoriti, ne vem.. moja šola tudi ..jah no..stoji še, menda, samo videla je pa že dolgo nisemuser posted image user posted image Pa super za začetek gradnjeuser posted image user posted image user posted image še malo pa boš z nasmeškom mahala tašči bye byeuser posted image user posted image user posted image user posted image S kolom je pa raje ne mahaj , drugače se boš znašla v drugi garsonjerciuser posted image Bravo tudi za zobek, plazenje in sedenje!user posted image   Kar se pa igrač tiče... kar imajo drugi je vedno bolj zanimivo..še meniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mamice, povejte..kdaj se slinjenje konča?? Mi imamo vse mokro..še malo pa bo pluskalo po stanovanjuuser posted image

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 456
21.4.2009 23:43:41   
bella02

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

krysia res je, nismo iz cukra imamo pa cukre na kvadrat zaradi enega korena.... (a je dovolj nazorno matematično) user posted image

user posted image user posted image user posted image

Mi je kar malo user posted image , ker nekaj kompilciram zaradi dežja. Imam slabo (berite zelo mokro) izkušnjo s Tjašo, pol je pa tko user posted image .

Erin, kupila bom škatlo, ker prenosnika ne rabim. Pa verjetno tudi tega še ne bom, sem se premislila, bom tega furala, kolikor časa bo pač delal s spodobno hitrostjo. Lahko ga pa enkratuser posted image    , ko me bo razjezil.
Slinit se je pa naša nehala. HB

Kaja02
, to pa res ni fajn. Sej morda ne bo veliko sprememb, vsaj želim ti, da ne.

Miškolinček, ti kar pridi

Tjaša si je danes dala prebost ušesa in ima uhančkeuser posted image . Smo enkrat šli dam, ker ni pustila. Jo bom slikala in pokazala.

Grem v mižule. Lepo se imejte!

user posted image   

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 457
22.4.2009 8:02:26   
Zoja Miša
Postrežem kavico!user posted image user posted image user posted image

Potem pa zajtrk in oblečt in mi2 šibava v Velenje! Lep dan se obeta izkoristite ga!!!!

Nell, hvala za obrazložitev in sedaj mi je vse res veliko bolj jasno!user posted image  Erin,tudi tebi hvala. Jah, če nisi v tem poslu pač ne razmišljaš tako. user posted image  Sedaj pa vem in sem vesela, da sem spet bolj pametnauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Zoja Miša, mi smo še daleč od tega, da bi se samostojno dvignili v sedeč položaj .. ampak sedi pa že ful stabilno .. se mi zdi, da je to zdej eno obdobje, ko čist vsak dan prov vidiš napredek ... jst kr ne morem verjet, da je bil še pred kratkim eno tako nebogljeno bitjece ... zdej pa zna že ful stvari ... joj, kako gre to hitr ... 

Res je, res gre hitro čas. Mi od včeraj pa-pa damouser posted image user posted image user posted image , je ful fajn videt ko z rokico maha.

Kaja user posted image kaj druga že ne morem.

Nejka, ste čedni! Pa bravo za zobek in ves napredek! Tašča - zobe stisni saj bo kmalu mimo.

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 458
22.4.2009 8:16:05   
sayuri
Jutro. ZojamIša, hvala za kafe. user posted image

JAz močno močno upam, da jutri pridem. Ne me tepst. Filip ima zgleda vnetje ušes user posted image . Že včeraj je jamral,ponoči, zjutraj. SIcer ne pretirano,ampak je. Prvič. Ob pol 10 imamo zdravnika, pa bo povedal kako in kaj. IMam pa za jutri poleg kofetkanja še dva pomembna načrta v LJ. Upam res, da ni vnetje prehudo.  S tem res nimam izkušenj in pojma nimam, kako to zgleda. Vročine nima. Upam, da ne bo naprej napredovalo user posted image

Berem, da sem ene malce razjezila z mojim komentarjem na dan odprtih vrat v našem vrtcu user posted image  Jah, kaj čem. Razočarana sem bila totalno. Vem, kako zgleda dan odprtih vrat. Sama ga imam v šoli ponavadi 2x letno. Vem, koliko pripravljanja gre, kako so otroci pred starši čist drugačni...ah ja...vse mi je dobro znano. Ampak tole včeraj pa.....sem ostala brez besed. Res brez besed. In mimogrede bile so tam točno 4 mamice (vrtec ima drugače 17 oddelkov, v katerih je približno 18 otrok). In še te štiri mamice smo iz RR-smo se skupaj zmenile, da gremo-vsaka ima otroka na drugem vhodu. Potem smo se dobile in bile vse z usti do tal in razočarane. NA vabilu lepo piše-VABLJENI od 9-12 ure. Pripravljene delavnice, eko avtobus ne vem kaj še vse...pridite in ustvarjajte s svojimi otroci...bla bla bla. Kosilo imajo naši ob 12h, tako da bi ob 11h lahko še kaj ustavrajali user posted image  Ne pa, da so se podili sem in tja, ko sem prišla user posted image  In jih očitno močno presenetila, saj je vzgojiteljica ostala brez besed user posted image  Jah...no...glede na to, da sem "iz foha", sem pričakovala nekaj čisto drugega.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 459
22.4.2009 8:39:31   
Zoja Miša
Sayuri upam, da ni hudo. Vnetje ušes drugače boli kouser posted image ! In seveda ker želim, da se zopet malo vidimo!user posted image No saj, če si bila ti razočarana in še vse ostale, potem ni s tabo nekaj narobe ampak res nekaj ni bilo o.k.

No, zmente se, mi2 sedaj res šibava!

Pa-pa (maha Kaja Linauser posted image )

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 460
22.4.2009 8:48:52   
sandra123
Danuser posted image
Tejkaz, kako sta si pa mala dva podobna postalauser posted image , ful sta lušnauser posted image
Miškolinček user posted image da tvoje težave čimprej minejouser posted image , pa prava lepotca imaš pri hišiuser posted image
Kajauser posted image , upam, da boš uspešno našla možnosti, kako vrniti štipendijouser posted image
Sayuri, pri vnetju ušes v začetni fazi ponavadi ni takoj prisotna vročina, je pa dobro, da gresta k dr., da mu dajo čimprej antibiotik, da zadeva ne bo napredovala in vam uničila dopustuser posted image , pa user posted image user posted image user posted image za Filipa, da bo čimprej vse ok....
Erin, kako kaj Tilenuser posted image
Nejka, super sta tvoja dva otročkauser posted image , pa tudi vam pošiljam user posted image , da se čimprej pozdraviteuser posted image
Moji dve sta še vedno malo prehlajeni, še jaz sem pokasirala, s tem, da me boli še grlo zravenuser posted image ...
Tiste, ki še dojite, pa imajo vaši že zobke...a vas vaši malčki tudi kaj grizejouser posted image ...mene je Taja včeraj tako ugriznila, da me še vedno vse boliuser posted image , je zgleda na meni testirala, kako se zobki uporabljajouser posted image user posted image
Včeraj smo se pa končno šli slikat za osebneuser posted image , pa so bile fotografu moje 3 T tako všeč, da je še nekaj skupnih fotk narediluser posted image ...no, nam je v prvo uspelo narediti dobre slikce za sebne, tako, da grem danes še to urejat....
Lep dan želim vsemuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 461
22.4.2009 8:59:11   
MATEJKA_
sandra123- naša še nima zobkov, ampka z dlesnimi tako ugrizne, da mi kar slabo postane. ugrizne, pol pa povleče. to mi je delala vedno zadnjo večerno rundo, ko je se je pri meni še malo cartala po GH. in ko je to začela delat, sem jo nesla v posteljo. in zdaj je ne dam več zvečer na prsi, jo kar v posteljo zanesem.  se dojiva še samo zjutraj, takrat pa mi tega ne dela.  bolelo pa je to tak, da nočem niti pomislit na to več...

aja, kolko vaši kaj zrastejo na mesec? pia je do sedaj 2,5-3 cm, iz 7. v 8. mesec pa kar 4 in smo tako pri 8m na 75 cm. grem danes kupit vse št. 80. imam pa neki bon, pa bom morala kupit še kaj za poletje, pa ne vem al 86 al 80... user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 462
22.4.2009 10:19:43   
karmar
Sneguljčica, Palčica in Notredamski zvonar so se pogovarjali.
Sneguljčica je rekla: "Z gotovostjo lahko rečem, da sem najlepša na
svetu."Palčica je dejala: "Z gotovostjo lahko rečem, da sem najmanjša
na svetu." Notredamski zvonar pa je rekel: "Gotovo sem najgrši na
svetu." Zato so vsi trije šli na urad za Guinnessove rekorde, da bi se
prijavili. Prva je vstopila Sneguljčica, ki se je vrnila vzhičena in
zakričala od veselja: "Zdaj je uradno. JAZ sem najlepša na svetu!"
Druga je iz pisarne prišla Palčica in dejala: "Uradno sem najmanjša na
svetu." Ko je iz pisarne končno prišel Notredamski zvonar, je rekel:
"Kdo za vraga je Damjan Murko?!"

eko, za malo smehauser posted image

(odgovor članu Nejka23)
Neposredna povezava do sporočila: 463
22.4.2009 11:30:46   
sayuri
Filip ima gripo user posted image  Ja, saj je zvečer tud jamral, da ga grlo boli. JAh no... Vročine zaenkrat nima. Dobil antibiotik.

Bom pa za jutri poskusila zanj varstvo dobit. Res bi morala it jutri v Lj.

Nekaj slikic

NAš maneken po predstavi

user posted image

Ko se dvojčka spravita na Filipa...

user posted image

Hopa žogica

user posted image

Mi se mamo radi, radi, radi, radi

user posted image

RAziskovalec
user posted image

Vlakec

user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 464
22.4.2009 11:38:04   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: karmar

Sneguljčica, Palčica in Notredamski zvonar so se pogovarjali.
Sneguljčica je rekla: "Z gotovostjo lahko rečem, da sem najlepša na
svetu."Palčica je dejala: "Z gotovostjo lahko rečem, da sem najmanjša
na svetu." Notredamski zvonar pa je rekel: "Gotovo sem najgrši na
svetu." Zato so vsi trije šli na urad za Guinnessove rekorde, da bi se
prijavili. Prva je vstopila Sneguljčica, ki se je vrnila vzhičena in
zakričala od veselja: "Zdaj je uradno. JAZ sem najlepša na svetu!"
Druga je iz pisarne prišla Palčica in dejala: "Uradno sem najmanjša na
svetu." Ko je iz pisarne končno prišel Notredamski zvonar, je rekel:
"Kdo za vraga je Damjan Murko?!"

eko, za malo smehauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image O hudooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karmar)
Neposredna povezava do sporočila: 465
22.4.2009 11:41:04   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Res je, res gre hitro čas. Mi od včeraj pa-pa damouser posted image user posted image user posted image , je ful fajn videt ko z rokico maha.

Ja bravoooooo!!! Super!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Mi se tudi učimo pa me ignorirauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 466
22.4.2009 11:53:57   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bella02
Tjaša si je danes dala prebost ušesa in ima uhančkeuser posted image . Smo enkrat šli dam, ker ni pustila. Jo bom slikala in pokazala.

Bravo Tjaša za pogum!!user posted image

sayuri, ma nisi me razjezila, ti pa spljoh neuser posted image Mogoče so pa imele program že skozi in so imeli otroci prosto igro?user posted image Kako je z ušeskom? Aha..gripa??? Samo zakaj je dobil antibiotik če ima gripo, to je virusna okužba.. mogoče zaradi ušesk??user posted image No pozdravite naj seuser posted image , ti in mala kobacaja pa le pridite jutriuser posted image PA kako je čeden Filip..pravi mladenič že!user posted image Z&L sta pa tudi "smeška".. vedno ti uspe narediti  tako posrečene slikce... prav vidi se da uživata 100/h, pa kako ju ima Filip raduser posted image

sandra - super za male manekenke in pozerkeuser posted image user posted image user posted image Jah nimaš kaj, čeden trio imaš...pod oknom bo kar veselo čez kakih 15 letuser posted image A kako je Tilko... priden, malo trma ko je treba spat, tiki so včasih še malo prisotni, pogruntal je puzanje naprej ampak po nekaj korakih omaga in se uleže, govorit noče nič, moram še P vprašat če je kaj povezano s tem da ima priraščen jezičekuser posted image user posted image user posted image ker ga ima kar nekaj.. mah nič kaj takega konkretnega za povedat...user posted image Ugriznil me pa še ni..no vsaj ne fejst..je pa vakum delal in vlekel bradavico k sebi da imam občutek da bo postala k špaget...

MATEJKA_ - naš raste zeloooo počasi... v zadnjih 3 mesecih je zrastel le za kakih 4-5 cm...user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 467
22.4.2009 14:26:15   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

Bi bilo bolje, če gremo v kafič z rdečimi stoli, zdaj, ko so se že user posted image vrnile.... user posted image

ne še...
(ja sem kupila test, nisem noseča user posted image )

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 468
22.4.2009 14:27:15   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

A se vaši otroci že sami dvignejo v sedeč položaj? Mi se neuser posted image

S hrbta še ne, sam bo kmalu, s trebuha pa od danes, ko je pogruntal, kako se noge skrči user posted image . Drgač pa se z Lošinja lah probaš prek telefona javit, mal prej naštudirej user posted image

grem mal pospravljat. Moj dragi me je na FB zvlekel - tolk o upiranju, sam pravi motivator je rabil bit user posted image ....saj ne pretiravam, sam mi še tisto malo časa žre....bom se poboljšala...

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 22.4.2009 14:36:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 469
22.4.2009 14:37:14   
buhtlčk
pa še pikepoke za zdravje in množično udeležbo jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 470
22.4.2009 14:40:20   
majči22
Pozdravljene punce, spet se malo javim.
Tejkaz lepe slikice. Eva je pa tako simpatična punca.user posted image Jaša pa en pravi dobrovoljček.
miškolinček tvoja dva sončka sta si pa čez oči čist podobna, pa nos imata tudi podoben...... sm vidla, da je tudi Sayuri opazila podobnost.
sayuri jaz bi bila tudi razočarana, to pa res ni dan odprtih vratuser posted image Ostale ne me tepst. Človek bi res pričakoval pestro dogajanje. No Nell je tudi fajn napisala, sploh nisem pomislila na otrokeuser posted image in kako je njim, ko pridejo kar eni ljudje notri.
Slikice so super. Imaš res ene prave sončke doma.user posted image
Erin vidim, da imate pestro z vrtcem. No pri nas smo na srečo vsi prišli noter, ker so full dodatnih oddelkov odprli. Smo se pa full pritoeval županu, da mora nekaj ukreniti in je stvar trenutno urejena.user posted image user posted image
In kako je Tilen in njegovi tiki? Sej verjetno si kej nazaj že napisala, sam sm bolj ko ne preletel in nič zasledila?
kaja02 glede Fredovega obroča.... sm vidla, da so ti že razložile, keko se uporablja. No mi jo še vedno tudi čez vrat pripnemo in mala prav uživa na bazenu.
Zojamiša a kar rdeča sm bla..... no in kako sm zgledala??? Ma sej ene par let nazaj sm bla rdeča, sam sem se jo hitr naveličala. Mi je blond kar nekako bolj všeč. Se bolje počutim...ma kaj pa vem no. To je trenutno tako, ah kaj me še lahko prime čez mesec dni...mogoče črna???
Glede sedenja...Ah kje je še pri nas še ta podviguser posted image No enkrat bo že.
kaja02 jest bom v podobni situaciji, če ne bom premaknila te lene riti in naredila še te dva izpita in diplomo. Tudi pri nas je šlo v bolonca. No glede štiendije se bo pa zadeva že rešila. A kakšne prošnje za podaljšanje dokončanja študija ne moreš dati, al je kakšna druga težava?
nejka23 luštni ste. Predvsem una v banji mi je všeč.
sandra123 grize me samo takrat, ko se afna....in stisne skupaj...jaz zatulim in se smeji kot, da je blo nekaj tako imenitnega...joj moja smrklica. No da bi pa tako fino, to pa ne. Trkam!!!

Mahanje papa... Zojamiša super za KajoLino. Pri nas se tudi trudimo tako kot Erin, pa ni še zaenkrat nobenega napredka.

Pri nas nič posebnega. Spimo še vedno ne. Enkrat ji je prevroče enkrat jo zebe...ah kaj čmo...

No nekaj sm pokomentirala, sedaj grem pa mal pospraviti.

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu pingo80)
Neposredna povezava do sporočila: 471
22.4.2009 15:26:01   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Clara23, vidim te. Daj se nam pridruži, no. Saj veš da smo vse fajn punce.

user posted image user posted image user posted image

Vem da ste fajn punce...vas kar dosti berem, pridružim pa se, zaradi pomanjkanja časa (kriv je nadebudni avgustovčekuser posted image ), res bolj malo..no ja..nazadnje sem se vam javila ko smo bile še nosečkeuser posted image .

Drugače pa, da se še jaz malo pohvalim, že sami sedimo, se plazimo, stojimo in se sprehajamo ob opori. Imamo 2 spodnja zobka, zgornji pa ravno rinejo ven in smo zato bolj bogiuser posted image .

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 472
22.4.2009 15:33:41   
clara23
Evo, še moj sonček Mark, rojen 26.8.2008 ob 3:15user posted image

user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 473
22.4.2009 16:20:28   
matejchi
A pride jutri katera iz smeri mimo Ivančne Gorice?

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 474
22.4.2009 17:46:20   
cebrca
Hello! Zgubljena duša se vrača user posted image a me še marate????user posted image

Se vam opravičujem, ampak mene so hormoni čisto zjeuser posted image . Reci in piši user posted image sem mela skupi celih 35 dni user posted image . Da ne omenjam vrtoglavic, glavobolov, slabosti user posted image pa še kaj. Izvidi vsega še kar nekako u redu in noben mi ne ve povedat več kot to, da me očitno zdelujejo hormoni zaradi dojenja user posted image user posted image user posted image men nič jasno.  No zdaj se očitno zadeva malce umirja z zmanjševanjem dojenja.

Zdaj pa, babe ne da nisem bila nič na RR, cel mesec tudi računalnika nisem bila sposobna prižgat, tako da nimam pojma kaj ste ve in vaši malčki počeli ta čas.
Lepo prosim za kakšno kratko info, kaj je novega! user posted image

Pri nas je novo to, da še vedno nimamo nobenega zoba, drugače pa Ivan vsepovsod pleza za mano in ko me dohiti, mi začne vleči hlače dol. Pa ob vsaki stvari, ki se jo lahko trdno oprime vstane in ob kavču dela prve korake. Blazna motivacija je daljinec na drugem koncu kavča.user posted image

OK grem malo špegat, kaj se je dogajalo!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?