Ryssa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Moram najprej pohvalit Philips Avent, ga. Rosito Starič ! Mi bodo kljub temu, da ni več v reklamaciji brezplačno zamenjali motorček za električno prsno črpalko! Kapo dol, takih je dandanes zelo malo! Res pohvalno Tudi jaz bi jo pohvalila, meni je septembra poslala adapter za električno, ki ga nisem imela in če ne bi bilo nje si ne bi mogla pumpat z električno oz. bi imela velike stroške ker bi mogla kupit novo. A tebi je pa motorček crknil? Pri moji motorček še dela, crknilo je pa stikalo. Čaki, kaj ti še pumpaš? Pohvalila bi vse slikce, se zahvalila za čestitke za naših 8m in čestitala tudi vsem ostalim obmesečnikom Mi še nismo čisto ok, drugače je vse vredu, samo kašlja še in ventolin še moramo jemati, pa antibiotik. V četrtek pa imamo spet kontrolo. sayuri kolikor se spomnim si ti pisala da je imela mislim da Zara bronhiolitis. Kako to, da vam ni bilo treba v bolnico? Pri nas je tako, da se Lan na polno postavlja na nogice, vsepovsod hoče vstat, v posteljici glih tolk da še zaspi ne stoje. Če hočem da zaspi moram biti zraven in pazit da se ne dvigne. Plazenje že obvlada, je tak hiter, da ga moram imeti skoz na očeh, mimogrede je tam kjer ne bi smel. Pa sedi tudi zdaj, tako da Erin lahko daš april v seznam. Je že bil čas za sedenje tudi, je vse druga prej počel gajka kaj si pogruntala glede tricikla? Katerega boš vzela? Jaz bom najbrž kar tega smart trike dx, moram pa še ekstra sestro vprašat kok je kaj zadovoljna. Sem razmišljala tudi o tisti navadni smart trike varianti, samo sem tako zamudila akcijo, pa bom pač dala tistih 30 evrov več, tudi ful lepše zgleda dx. Pa fajne pasove ima in naslon, tako da je že zdaj kamot lahko v uporabi. daja luštkan filmček, kaka prisrčna zobeka ima neža ne razmišljaj o tem da boš morala v porodnišnico. Sicer pa tudi če moraš, boljše da si tam pod nadzorom kot pa da je kaj narobe. Glede tega, da gresta mama in sestra v Avstralijo se pa jaz ne bi sekirala kaj preveč, saj boste pa potem praznovali, Neža je tako še majhna in si ne bo zapomnila kdo je bil na njenem 1. rd. Na evo, ti je že nell fajn napisala. erin čestitke za 1. prestavo
|