|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
21.4.2009 11:32:55   
pingo80

user posted image   Jaka in Rok, čestitke za 8-ko.  user posted image
(Mi pa jutri upihnemo osmo svečko - Krysia - bom Lani 2x prensela čestitkeuser posted image , bo vesela)

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 401
21.4.2009 11:34:04   
betty
HVALA za cestitko za naso 8!!!

Rok je vceraj spal samo dvakrat in to dopoldan 2 uri in 45 min (rekord) in popoldan 1 uro ,45 min. ampak spat pa se vedno ne more pred 21.30.
Trenutno je omagal po treh urah plazenja in igranja :) Tko spmci v svoji posteljici :), mami pa bo zacela pakirat za na morjeeeeee :)

SRECANJE SUPERNOVA - zdej pa res obljubim, da prideva naslednjic ! zal nimava prevoza, ker tasta ne bo doma, ocka pa je v sluzbi :)

ROK je moj sonček!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 402
21.4.2009 11:43:30   
miškolinček
Dober dan,

a se me še spomniteuser posted image ?

Ne ,ne ne javljam se zato,ker me je Erin spet na listo pogrešanih dala ,ampak mam zdajle mal mira in vas mal berem.
Ne Erin,jaz vas nisem odpisala in tud ušla ne bom,..javljam se ne zato,ker me zdravje matra, skratka ne bi zdaj tle morila s tem,v glavnem trenutno sem malo boljše ker imam novo terapijo oz. zdravila plus tega hodim na infuzije železa. Posledično  nimam energije in volje za internet oz pisat,že to da porihtam tamalga in da se zjutraj sploh spravim pokonci mi je veliko. Berem vas pa redno,ker mi velikokrat polepšate dan,pa pol dobim mal več elana za naprej. Ne bit hude name,ko se spravim skupaj se večkrat oglasim.

V glavnem mi pridno rastemo,kolikor sem sledila mislim da imam glede na starost enega najdaljših otrok,pa tudi po kg je kr pri vrhu. Matejchi,za seznam,posvetovalnico smo imeli pri 8 mesecih,takrat smo bili tudo končno cepljeni,  dolgi smo kar 79 cm user posted image in težki 9400 g. So ga 2x zmerile,ker so mislile da ne vidijo pravuser posted image .

Čeveljce imamo že št. 19, ko bomo shodili nam bodo tudi ti premajhni,ker je zdaj ravno prav rezerve notri,...ja en tak velik knedl je naš Filip.

Še vedno smo pri 2 zobkih, ta tretji kar noče ven,  plazimo se ne,ker nimamo potrpljennja zato in potem samo ritamo z vsemi 4 po tleh,...mi smo bolj kot Kaja LIna od Zoje MIše, mi se  samo na noge postavljamo in se poskušamo dvigovat kjer je.

Imam že alarm, mogoče še kaj kasneje,

pridne bodite,-....pa poljubčke vsemuser posted image

Neža,samo zate,user posted image ,sem zelo vesela zate,optimistična bodi pa bo, jaz sem bila tudi in imam zdaj za nagrado 2 otročka.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 403
21.4.2009 12:23:53   
bella02
Zojko Mišek, ne bit user posted image , se bosta pa naužili svežega zraka s Kajo Lino. Imam pa jaz đebest in imam veliiiiik sms-ov za porabit, tako da te bom obveščala o vsem, kolikor se mi bo dalo pisatuser posted image .
Aja, pa mi ne gremo na morje, morda le na enodnevni izlet z  novo formulco, pa dvomim. Bo mogel možek štemat za novo el. omarico, pa bomo to verjetno delali za prvomajskeuser posted image . Bo pa vsaj elektrika zrihtana, je kar velika obremenitev. Kdo je pa mislil, da bodo imeli 2 stanovanja

Načeloma ni ovir za v četrtek, mal me moti le to, ker gre Teja doma spat okoli pol 11h in spi tam do 13h. Potem pač ne bo spala in bo imela zmešan ritemuser posted image . Ne vem, nouser posted image
Supernova je sicer OK, sam mene moti le to, ker ni garaže. Mi je zato bolj fajn Mercator. Če pada, pa male ven iz avta, pa to. Ne vem, no. Se bom pa prilagodila, men je itak vseeno, na katero stran jo mahnemuser posted image

Neža, misli pozitivno, saj je le to dobro za tvojega novega user posted image . Pa se bo vse uredilo. Ne bo pa nič narobe, če boste 2x praznovali.

vse najboljše!!! JAKA (nejka23), ROK (betty), VID (Vilika) in LANA (Pingo80) za 8ko!

Tudi mi!!!

Erin, 130 preveč? Groza! Tudi jaz čakam na odgovor in upam ...
A ti prideš v četrtek? Kako ste drugače? Se je kakšno delo že pokazalo? Držim pesti!

miškolinček, WB! Pa upam, da je bolezen le kaj prehodnega in da se nam kaj več oglasiš

A ima katera kakšno vezo z novimi računalniki? Kakšen možek dela v tem poslu? Ta moja škatla je počasna 100/h, pa RD mi je nasul nekaj din din, pa bi morda zamenjala. Rada bi kak nasvet.

Lep dan še naprej! Aja, pa jaz bom morda tud skuhala kus kususer posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 404
21.4.2009 13:55:29   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Včeraj sem klicala našo ravnateljico v vrtcu in mi je povedala da je letos vpisanih 130 otrok prevečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Upam da bomo prišli noteruser posted image

a imate zlo ozka vrata? user posted image

user posted image a prideš v četrtek?

user posted image

Ne vem še... odvisno od mojega in njegovega časa... varianta je..bi pa prišla z veseljem..vas že dolg nisem vidlauser posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 405
21.4.2009 14:07:42   
Erin
miškolinčeeeeeeeeeeeeeeekuser posted image user posted image user posted image user posted image kolk sem pa jaz tebe vesela moja bivša soborka modre posteljeuser posted image Imate pa res dolgina pri vas, zaupaj mi...s čim ga futraš?? Naš je en mali cvergelj pri 71 cm...bo bolj cuckan po mamici ane...
Zdravje te muči?user posted image JA boga nooooooo..ti si tudi že dala enga šmorna skoz... ampak samo da gre na bolje, to se lepo sliši..
Prideš v četrtek v LJ? Jaz sem zaenkrat še 50%, v Supernovi sicer še nisem bla in če bo dež bo res mal zoprno (je kaka varianta MEČKATOR v  Šiški piškiuser posted image user posted image a mate vse načrte kako Mullerja izropat?user posted image user posted image user posted image )

bella - kakšen dan pa lahko tudi v naš konec na dopust uletiš..greva fiju viju okol jezera...user posted image user posted image user posted image Drugače smo spomladansko - leno..nič se mi ne da...niti kuhat..spet bova pico naročila..no vsaj za Tilna bom skuhala..kar kuskus - sta mi Pingo in Nežika dali idejo - TNXuser posted image user posted image user posted image če kaj ostane bom pa še to pomalčala...hihiuser posted image user posted image Dela še ni.. še išče...upam da kmalu dobi..me je kar strah kako bomo finančno vse skupaj izpeljali, niti dopusta si ne upam več omisliti, pa čeprav smo planirali samo za cc 3 dniuser posted image user posted image user posted image Ah bomo že..user posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 21.4.2009 14:09:51 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 406
21.4.2009 14:08:55   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

A ima katera kakšno vezo z novimi računalniki? Kakšen možek dela v tem poslu? Ta moja škatla je počasna 100/h, pa RD mi je nasul nekaj din din, pa bi morda zamenjala. Rada bi kak nasvet.

Škatlo (user posted image ) ali prenosnik? Za koliko dnarčka? Za kakšne namene?

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 407
21.4.2009 14:14:49   
Neža7
KUS KUS SE KUHA user posted image  FUL DOBRO ZGLEDA. NISEM IMELA CVETAČO, DA SEM DALA BROKOLI user posted image  BOMO VIDELA KAJ BO NEŽA REKLA user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 408
21.4.2009 14:41:31   
MATEJKA_
midve sva pa danes čičeriko poskusle. skupaj z bučkami in kolerabco. pa je tak mlaskala, da je blo joj. pa sem mislila, da jo bodo pikice motle, pa nič. user posted image

so mi a-ji nekam pobegnili, sem hitro popravla...

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 21.4.2009 14:42:24 >

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 409
21.4.2009 14:53:46   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

KUS KUS SE KUHA user posted image  FUL DOBRO ZGLEDA. NISEM IMELA CVETAČO, DA SEM DALA BROKOLI user posted image  BOMO VIDELA KAJ BO NEŽA REKLA user posted image user posted image

A boš potem to zmiksala ali samo pretlačila?user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 410
21.4.2009 14:59:41   
Krysia
Me prav zanima, če bo spal ... trenutno leži v postlci in se še ne pritožuje ...

Miškolinček, lepo, da si se oglasila! Pa bolezen čimprej premagat in bit zdrava in zadovoljna! Uuu, ste pa res dolgi. 79 cm? Bravo!

Erin, 130 preveč? A ni zadnjič buhtlčk enih zakonov citirala? Pa dej se res na to obesit. Mislim, halo, sej ne more 130 otrok v eni občini ostat brez vrtca!

bella02, kako se obnese avto? Je bla tud xsara picasso eden izmed kandidatov pri nama, sam sva se pol za tega odločila. Za spanje sem pa tud jaz že študirala glede četrtka, ampak vseen prideva ... mi sicer zadnje dni spimo tko, da je mal pred 11 že zbujen, tko da je mogoče mal lažje ... bomo že nekak. Upam, da vseeno prideš.

Zoja Miša, ne bit nesrečna zarad poletja! S Kajo Lino bosta ful uživale na morju, mi vam bomo pa fovš, ko se bomo tuki kuhal ... pa kakšen sms ti bomo poslale, ti pa nam kakšno slikco vašega uživanja, pa bo. Al boš pa svojga user posted image mal sekirala, pa bosta našla kakšen cyber caffe user posted image da se javiš ...

betty, en mail sem ti poslala glede četrtka! user posted image

Se pridružujem vsem, ki ste danes kuhale kuskus ... jst sm ga pa z bučkami zmešala ...  Roku je bil všeč - nič mi ni pustil ... tko da grem zdej kaj drugega iskat za jest ...

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 411
21.4.2009 15:03:08   
tejkaz
Nekaj slikic

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 412
21.4.2009 15:30:06   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

miškolinčeeeeeeeeeeeeeeekuser posted image user posted image user posted image user posted image kolk sem pa jaz tebe vesela moja bivša soborka modre posteljeuser posted image Imate pa res dolgina pri vas, zaupaj mi...s čim ga futraš?? Naš je en mali cvergelj pri 71 cm...bo bolj cuckan po mamici ane...
Zdravje te muči?user posted image JA boga nooooooo..ti si tudi že dala enga šmorna skoz... ampak samo da gre na bolje, to se lepo sliši..
Prideš v četrtek v LJ? Jaz sem zaenkrat še 50%, v Supernovi sicer še nisem bla in če bo dež bo res mal zoprno (je kaka varianta MEČKATOR v  Šiški piškiuser posted image user posted image a mate vse načrte kako Mullerja izropat?user posted image user posted image user posted image )

Zlata si, eh nič ne bo cvergelj tvoj (karkoli že to pomeni), saj te dolžine so tako tako,eni se prej potegnejo,eni pa pol kr naenkrat zrastejo. Pa v moji familiji semjaz najmanjša,sestra je 175,mami prav tako, brat 185, mož isto, s tem da je mož, kako bi rekla di glih debel,ni pa suh,se je poredil odkar je z menojuser posted image user posted image user posted image ,.....pol veš da glih majhni moji otroci ne morejo biti.

Supernova me mika, ja, tudi če bo dež ni panike, saj je pod streho user posted image , saj si hitro noter,vozičkat pa tko ne mislim okrog supernove,tako da ne skrbi če bo dež. MAl me sam to skrbi,ker je Filip mal prehlajen, ma nič resnega sam iz nosa mu teče,tako kot vedno 14 dni po cepljenju,nima nič vročine. Če ne bo imel vročine,pa se mogoče res pripeljeva,samo bova bolj hira,ker grem jaz pol še po Erazma, popoldne pa na infuzije.
Če prideš ti,pa mogoče res pridem bi te rada videla po dolgem času, pa druge bi tudi rada končno spoznala.

Glede hrane ga ne futram z ničemer posebnim, sploh nič več ne mirkam in kompliciram,dam kar se mi zdi,razen nekaterih strogo prepovedanih stvari,drugače pa je tisto kar mi, posebej mu skuham samo kadar imamo mi kaj takega kot naprimer kislo zelje,drugače ne.
Sem se naveličala tistega packanja z 100 in 1 zelenjavo,pa tudi folgala nisem več in od takrat je veliko več in raje.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 413
21.4.2009 15:43:09   
miškolinček
še slikico prilepim pol moram pa enga v postlo nest

user posted image

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 414
21.4.2009 15:43:50   
tejkaz
Clara23, vidim te. Daj se nam pridruži, no. Saj veš da smo vse fajn punce.

Pa en lep pozdravček vsem. Sem še na 4.delu

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 415
21.4.2009 15:43:58   
sayuri
O miškolinček user posted image user posted image user posted image  KAj te zdaj to matra?  Upam, da čimprej poštimaš tole. NA infuzije moraš hodit? Bogica user posted image   JAz bi te bila v četrtek neizmerno vesela.  user posted image  Našim dvema tud iz nosa teče, pa kaj. user posted image
Erin tebe tud že dooolgo nism vidla user posted image . JAz imam tokrat namen samo čvekat in kavico pit user posted image , nč zapravljanja user posted image

Mi smo bili na telovadbi, potem sem smuknila v vrtec pogledat in bila totalno razočarana. Dan odprith vrat, pa nikje nikogar user posted image  Niti nič pripravljeno??? Se je nekaj dogajalo v skupnem prostoru, ampak je rekla vzgojiteljica, da so oni malo prej prišli nazaj user posted image  Sem izpadla kot en bebo user posted image . Lepo piše na vabilu - DAn odpritih vrat-Eko dan od 9h-12h. Še copate naj bi s seboj prinesli. Ob 11h sem bila tam in so vsi buljili vame, kot da sem padla iz neba user posted image . Ne vem no. JAz se na dnevu odprih vrat v šoli fajn pripravim, da je kaj za videt. Mah... Sem potem vzela Filipa in šla nazaj na kafe user posted image user posted image user posted image , kjer sem se zasidrala do pol dveh user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 416
21.4.2009 15:45:45   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Nekaj slikic

user posted image  

Ista mami. user posted image  tejkaz, kje se potepaš? Prideš v četrtek?

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 417
21.4.2009 15:46:31   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

še slikico prilepim pol moram pa enga v postlo nest

user posted image

O, kok sta prisrčna. Čez učke sta si pa ful podbna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 418
21.4.2009 15:57:30   
buhtlčk
Naš je dans spal 1x 45min, pa enkrat 30, zdajle se pa dere v pojstlci, pa tkooooooo je zaspan user posted image - valda komej utegnem mal prebrat, sori.

Miškolinček WB, pridi pridi v četrtek user posted image in tejkaz helou tudi tebi

ga grem dvignit user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 419
21.4.2009 16:05:53   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

Erin, 130 preveč? A ni zadnjič buhtlčk enih zakonov citirala? Pa dej se res na to obesit. Mislim, halo, sej ne more 130 otrok v eni občini ostat brez vrtca!

Ja vem ja... sej mi je rekla (sva prijateljici) da je bila na občini in da hoče da odprejo dodatnih 6 oddelkov ampak vse niti za to ima občina v rokah..Ona pa dela vse po svojih najboljših močeh, je zlata vredna ženska user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 420
21.4.2009 16:11:05   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

O miškolinček user posted image user posted image user posted image  KAj te zdaj to matra?  Upam, da čimprej poštimaš tole. NA infuzije moraš hodit? Bogica user posted image   JAz bi te bila v četrtek neizmerno vesela.  user posted image  Našim dvema tud iz nosa teče, pa kaj. user posted image
Erin tebe tud že dooolgo nism vidla user posted image . JAz imam tokrat namen samo čvekat in kavico pit user posted image , nč zapravljanja user posted image

Mi smo bili na telovadbi, potem sem smuknila v vrtec pogledat in bila totalno razočarana. Dan odprith vrat, pa nikje nikogar user posted image  Niti nič pripravljeno??? Se je nekaj dogajalo v skupnem prostoru, ampak je rekla vzgojiteljica, da so oni malo prej prišli nazaj user posted image  Sem izpadla kot en bebo user posted image . Lepo piše na vabilu - DAn odpritih vrat-Eko dan od 9h-12h. Še copate naj bi s seboj prinesli. Ob 11h sem bila tam in so vsi buljili vame, kot da sem padla iz neba user posted image . Ne vem no. JAz se na dnevu odprih vrat v šoli fajn pripravim, da je kaj za videt. Mah... Sem potem vzela Filipa in šla nazaj na kafe user posted image user posted image user posted image , kjer sem se zasidrala do pol dveh user posted image user posted image

Hmmm ne vem no...tole dan odprtih vrat. Vem da kadar ga imamo mi, je na vabilu jasno napisana ura od kdaj do predvidoma kdaj bo kaj potekalo. Sigurno pa pri nas ob 11 ne bi kaj dosti videla, ker imamo ob 11.30 že kosilo in potem spanje - pa je potrebno otroke pripravit, previt, umirit ipd. - tko da če je v vašem vrtcu situacija takšna potem jih razumem, v kolikor imajo drugačen ritem življenja v vrtcu - pa ne vem.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 421
21.4.2009 16:30:26   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Me ne matra nič novega, pač nekaj s čimer sem se morala sprijaznit in bom morala s tem živet, enkrat je malo slabše ampak tako še ni bilo, me je tale nosečnost ornk ruknala, HB mam kolikor toliko zdrave otroke, to da jih sploh imam sem pa itak najbolj hvaležna, bi imela še kakšnega samo ne vem če mi bo telo dopuščalo, mogoče čez nekaj let.

Jaz bi bila tudi tebe neizmerno vesela,pa ostali tudi seveda, da ne bo pomote, že tako dolgo hodim na srečanje pa zmeraj en user posted image vmes pride.
To da mu teče iz nosa me ne moti,samo da ni vročine, itak smo pa po cepljenu vedno vročični, potem ko pa ta pade smo pa še malo nahodni, nič novega.

Sem se pa nasmejala tvojemu dobremu namenu čvekat in kofe piti user posted image , če pridem jaz bom sigurno šla kaj firncat ker mi ne bo dalo miru, sploh ker bom končno prišla do enga velikega trgovskega centra. Mene ni za v trgovine spustit, ponavadi ne zapravim nič smao če je mož zraven,zato ker me skoz preganja,ne prenese nakupovanja, tako da pri nas za to skrbim jaz, ponavadi vzamem enga otročka s seboj enga pa doma pustim.user posted image

< Sporočilo je popravil miškolinček -- 21.4.2009 16:33:03 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 422
21.4.2009 16:33:40   
miškolinček
Aja,pa tolk me vabite,da me bo še res premamilouser posted image user posted image user posted image . Erin,kaj pa ti???

Neposredna povezava do sporočila: 423
21.4.2009 16:55:30   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

Aja,pa tolk me vabite,da me bo še res premamilouser posted image user posted image user posted image . Erin,kaj pa ti???

MEne bolj malo vabijouser posted image user posted image user posted image user posted image Neeeeeee, sej ne..hec...

Moj je brez šihta trenutno in me lahko pripelje, če bo pa kaj dobil pa me žal ne bo mogel... saj pravim, pridem z veseljem, me tudi ni bilo na srečanju že uf...
A poj ni nobena za MErkator..?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 424
21.4.2009 17:27:02   
kaja02
dan!!

vas bom brala zvečer, ko bom mela čas, mam sam eno vprašanje?

danes sem na posojo dobila fredov obroč, zdej mam pa težave!user posted image   dobro, ga napihnem, otroka dam noter, zaprem varnostno sponko ( taveiko), ja kam zavraga pa dam un za okoli vratuuser posted image , da dam okoli vratu sem že pogruntala, a morem to kam pripet, a kaj?

dejte mi odgovorit, pa še kaka slikca bo dobrodošla, da ne bom drug teden kot en kmet izpadla na bazenu! 

eh kompliciram, sam pri Kaji še ti obroči niso bili tako popularni, tudi plavalni tečaji so bli takrat sam v LJ, jst pa brez avta, izpita....

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?