|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
18.8.2009 13:34:24   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

A te lahko še samo nekaj prosim? Tam na spletni strani ne vem glede številk, a so to cm kolikor je čevelj velik ali noga user posted image A bi lahko prosim izmerila Jašev sandalček v cm in povedala koliko je številka, da lahko primerjam?

Mi imamo 18 (majhno nogico ima), in merijo 13 cm.

Danes je Jaša stal eno minuto sam in jaz sem to zamudila, ker sem v službi  user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
18.8.2009 14:01:50   
Erin
betty - ja Tilen normalno je, ni nobenoih razlik, prej/sedaj, samo po novem se za jezik drži in ga ven vlečeuser posted image user posted image   Za roj dan smo dobili magični lonček, sestavljanke z živalmi, stolp iz lončkov, kocke, radio od bombažkov, denar... en kup stvari.. pa še bo dobil ko greva mi2 v nabavo, nekaj mu pa ja morava kupit aneuser posted image
Ja ja.. vrtec se bliža, mene pa vedno bolj stiska... pa mi je lažje ker vem da nisem edinauser posted image
Zoja Miša - a ta fotkič s katerim sem naredila včeraj naše fotke?  Ta je Nikon D60, dober fotoaparat pa najcenejši v  Nikon D verziji.. ma sam men je 1a, edina napaka je ker se ne znam ustavit pri škljocanju heheuser posted image Je bil pa v akciji skupaj s torbo, karticami pa ne vem kaj še v Big Bangu 2 meseca nazaj za 400 €.
A si copatke že dobila? Jaz ne...user posted image
Pa že sedaj, lepe počitnice vam želim! Izkoristita še te zadnje dni kakor se le dauser posted image

neža - user posted image user posted image user posted image

krysia - WB!!user posted image Jah se je ugriznil...odkar so mu ga rezali ga nonstop ven moli... dans je že dobro HB, tudi je normalno, uf...
sayuri - se je Tilen kar pred menoj afnal... Kaja Lina mu ni bila kasneje tako aktualnauser posted image eh, brez veze, nima okusa user posted image potem je bil pa itak še tako slabe volje, mislim da ga je jezik bolel al kaj, mah ne vem, važn je da je dans že dobr, moj mali mišelinkouser posted image user posted image

Ninaaa in pingo80 - helouuuuuuuuuuuuuuu!!user posted image user posted image user posted image Vaju je lepo spet brat!

Ninaaa, ja super za fantka, bo pa parček! Ime  je že? Ah sem tečna, sej vem da to vsi sprašujejo ane?user posted image Drugače pa, jaz sem tudi že v 6 mesecu zgledala da grem zdaj zdaj rodit, očitno naredi lulek ekstra prostoruser posted image
pingo - fajn da je P tako razumevajoča in da si vzame čas za vse te teste, mi smo izvajal samo če iz ležečega stanja vstane in pripleza do mene oz igrače ki jo je P kazala za mojim hrbtom, ostalo je pa vse vprašala... jaz bi pa tako rada da ga malo več sprobajo, samo mi je že zadnjič rekla da nima ona časa za to, da na enega P pride 800 pacientov, ona jih ima pa 2400... no saj jo razumem, sej zato sem pa hotela svoj denverjev test, tega pa tudi ni dala, no pa saj sem ga sama našla potem ane...

Aja slikice.... moram po fotiča..

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
18.8.2009 14:03:28   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

hojla
danes sem si fraj vzela
dopoldan imela pregled pri G, vse ok
popoldan pa Zoja, pa pikica..pač kar spada k pregledu ob enem letu

Neža sam da bo dete zdravo, vem da ti je težko in zoprno tole, sam tako kot ti je že sayuri napisala, user posted image smo različne tako kot pri vsaki stvari, nikjer ne piše da pa men ne bo kdaj treba ležat in pazit na otročka, dokler je pa vse bp pač živim normalno in počnem kar pač zmorem, saj nosečnost ni bolezen.

Šibam kuhat, potem pa po Zojo
papa

Točno! Saj nisem mislila kaj slabega.........
Pač imam smolo in bo tudi sedaj preživela user posted image Seveda moraš živet normalno in tudi uživat, če nimaš težav. Jaz bi enako delala
Saj bo!!! Hribe nikamor ne grejo in nas bodo lepo počakale kot tudi morje user posted image HB Neža je premala, da bi vedela kaj se dogaja...... Ona trenutno spi in UŽIVA na morju user posted image Mamica pa jo pograša za znoret user posted image

DOVOLJ RAČUNALNIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! grrrrrrrrrrrr user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
18.8.2009 14:03:45   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

A te lahko še samo nekaj prosim? Tam na spletni strani ne vem glede številk, a so to cm kolikor je čevelj velik ali noga user posted image A bi lahko prosim izmerila Jašev sandalček v cm in povedala koliko je številka, da lahko primerjam?

Mi imamo 18 (majhno nogico ima), in merijo 13 cm.

Danes je Jaša stal eno minuto sam in jaz sem to zamudila, ker sem v službi  user posted image

user posted image user posted image user posted image

Tejka draga, žal mi je.. je meni tudi hudo user posted image ker bom veliko teh zame in za Tilna prelomnih točk zamudila, samo tako je in bo... a damo odpoved?user posted image user posted image Mal hecauser posted image

< Sporočilo je popravil Erin -- 18.8.2009 14:04:14 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
18.8.2009 14:09:34   
Erin
Neža in sayuri - vaši user posted image user posted image user posted image bodo pa jutri stari 1 leto, 1 mesec, 1 teden in en danuser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
18.8.2009 14:18:12   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Neža in sayuri - vaši user posted image user posted image user posted image bodo pa jutri stari 1 leto, 1 mesec, 1 teden in en danuser posted image

U, a res? user posted image

No Erin, slikce!user posted image Čakam že cel dan user posted image

Ninaaa oooo, lulček vam je zrastel? No, evo...super user posted image  Kaj boste imeli potem Uroša? Bemtiš, moram nekje izvohat ta seznam naših  nosečk user posted image Spet nimam pojma, na kateri strani sem ga pustila user posted image

tejkaz user posted image  za take stvari je tud men hudo. Ampak naši miceni štručkoti z vsakim dnem postajajo samostojnejši. En dva tri bo tuki dan, ko se bomo pogovarjale o vstopu v prvi razred in potem o maturi user posted image

L&Z sta danes spala pol urce. Sem ju dala zdaj zopet spat, pa norita po posteljici in se režita en drugmu user posted image

< Sporočilo je popravil sayuri -- 18.8.2009 14:22:43 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
18.8.2009 14:21:57   
Erin
Čaki noooooooooooooooouser posted image Mi jih ful počas nalaga...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
18.8.2009 14:22:33   
Erin
Še 4 minute....

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
18.8.2009 14:24:06   
sayuri

Čaki noooooooooooooooouser posted image Mi jih ful počas nalaga...

Ma sej čakam user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
18.8.2009 14:24:39   
Erin
2.....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
18.8.2009 14:25:33   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Ninaaa

šibam ker imam tamalo brez pleničke v kuhinji in se ravnokar igra z lužico. Svojo lužico. Svežo.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
18.8.2009 14:26:04   
sayuri
user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
18.8.2009 14:27:47   
Erin
Traraaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tri slikce mate dost... če ne boste do novga leta čakale da mi naloži..moram pokazat še od roj. dneva par slikc....

Naša lepotička Kaja Lina

user posted image

Zoja Miška s Kajo Lino in Tilnom... mene pa ni.. smo pozableuser posted image

user posted image

Mala pozerčka

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
18.8.2009 14:31:42   
sayuri
Erin user posted image user posted image user posted image  Sam, kako je Kaja Lina drobčkana proti Tilnu user posted image . Sta pa kot cukrčka user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
18.8.2009 14:33:01   
sayuri
Tole ste vidle????? user posted image user posted image user posted image
user posted image
http://24ur.com/novice/svet/pricakuje-dvanajstercke.html

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
18.8.2009 14:45:15   
Erin
No pa še nekaj slikc z našega mini praznovanjauser posted image ... letos je bilo še bolj mirno (z izjemo preganjanja 1001 ose, grrrrrrruser posted image ) , drugo leto bo že več povabljenčkovuser posted image ..uf jih bomo lovil user posted image

Nova gugalnica
user posted image

S prijateljico Katko

user posted image

Torta za 1 rojstni dan, ki jo je Tilen z roko kmalu za to fotko razmazal
user posted image

Midva

user posted image

Tilen in njegova "formula"

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
18.8.2009 16:07:33   
Krysia
sayuri, tuki je seznam nosečk - je bil na strani 131 user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

NAŠE ponovne NOSEČKE
user posted image user posted image

Ninaaa
PDP 27.11.2009
prihaja

Luna2008
PDP 12.12.2008

neža7
PDP 16.12.2009

anita goitan
PDP 17.1.2010

bambi14
PDP ???

ČAkamo naslednjo kandidatko
user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
18.8.2009 19:49:08   
buhtlčk
Krysia najde seznam user posted image (pa sej me je že prijelo, priznam, da bi šla iskat, jah...hahaha) Lepo da ste nazaj.

Neža sej bo, smo vse s tabo...z anito mata pač zrcalno sliko. ti si v postelji med nosečnostjo pa vse noči po porodu, ona je pa skoz v akciji...hmm..sej ne no anita, zdej bo dete zih spalo, tud zate držimo pesti user posted image

sayuri tale italijanska zlata mivka se mi skoz prikazuje, ti s parkom pa z živalskim vrtom, ena znanka s plažami pa morjem....mogoče nam je pa namenjeno. drug let bomo šli skor zih, sem se odločla, mal na plažo če ne drugega.

Kaja Lina pa Tilen sta pa lepa lepa. Pa slikce od Andrejeboris, res lušna blondinčka maš.

Ninaaa a tvoja pa kar z viličko user posted image Sem se pa smejala lužici user posted image

Berem tole o čevljih...naš dobi zdajle za rojstni dan končno prve čeveljce št. 22/23. Hmmmmmmm user posted image
Pa še eno o zgrešenih trenutkih - jaz jih tudi poslušam, po telefonu, vsak dan ko grem na kosilo user posted image Ma ja, se bo treba kar navadit...je naredil tri korake....je plezal po toboganu....reče gaga za račko.....joka ker ne sme splezati na tetinega psa user posted image .... Ne vem če bo kdaj, da mi ne bo zaradi tega težko. Pa se moram sprijaznit, ni druge.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
18.8.2009 20:14:15   
Zoja Miša
Erin, hvala za info, bom delala na tem, da ga dobimuser posted image . Pa luštne slikice ja!user posted image user posted image user posted image

Glede zgrešenih trenutkov, se mi že sedaj srce para. Ampak res je, naši malčki odraščajo in tako leto, kot je bilo to, ne bo nobeno več...tudi z drugim otročkom je to verjetno drugače. Mogoče bom kdaj vedela, kaj se ve.user posted image

V glavnem, jaz imam spakirano. Upam, da nisem kaj pozabila, če pa sem pa boh pomagaj, bomo brez tega nekako zmogli in improviziraliuser posted image

Imejte lep teden in se beremo...rač. ne bo šel z menoj...bom nekako zmogla brez vas, težko, a bomuser posted image  Pogrešajte me vsaj malouser posted image

Pa-pauser posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
18.8.2009 21:02:34   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Katja, škoda ker nam včeraj ni uspelo. user posted image

Sej ni problema user posted image . Smo se mislili še na Bledu ustavit pa je Jan zaspal, mal prej smo prišli domu, pa itak je bil Jan že čist prešvican. Blo je pa res super.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
19.8.2009 7:08:56   
sayuri

No pa še nekaj slikc z našega mini praznovanjauser posted image ... letos je bilo še bolj mirno (z izjemo preganjanja 1001 ose, grrrrrrruser posted image ) , drugo leto bo že več povabljenčkovuser posted image ..uf jih bomo lovil user posted image

Nova gugalnica
user posted image

S prijateljico Katko

user posted image

Torta za 1 rojstni dan, ki jo je Tilen z roko kmalu za to fotko razmazal
user posted image

Midva

user posted image

Tilen in njegova "formula"

user posted image

Srček mali. No, veliki user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
19.8.2009 7:17:51   
sayuri
GAŠPER (buhtlčk), vse najboljše ob pihanju prve svečke.

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
19.8.2009 7:20:35   
sayuri
Praznujeta tudi LINA (LinaK) in ŽAN (URSKAP), ki se pa zadnje čase nič ne javljata. Vseeno malima dvema želim vse najboljše

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
19.8.2009 8:03:13   
buhtlčk
hvala sayuri user posted image  Midva sva ga že čist polupčkala. Ne morem verjet. Zdejle sem čakala na klistir, pol pa na mizo. Sem bila ''po naročilu'' ker naš mali tko rad plava, da ne bi šel ven user posted image  Še zdej...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
19.8.2009 8:03:55   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Praznujeta tudi LINA (LinaK) in ŽAN (URSKAP), ki se pa zadnje čase nič ne javljata. Vseeno malima dvema želim vse najboljše

čestitke tudi od mene

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?