Erin
|
betty - ja Tilen normalno je, ni nobenoih razlik, prej/sedaj, samo po novem se za jezik drži in ga ven vleče Za roj dan smo dobili magični lonček, sestavljanke z živalmi, stolp iz lončkov, kocke, radio od bombažkov, denar... en kup stvari.. pa še bo dobil ko greva mi2 v nabavo, nekaj mu pa ja morava kupit ane Ja ja.. vrtec se bliža, mene pa vedno bolj stiska... pa mi je lažje ker vem da nisem edina Zoja Miša - a ta fotkič s katerim sem naredila včeraj naše fotke? Ta je Nikon D60, dober fotoaparat pa najcenejši v Nikon D verziji.. ma sam men je 1a, edina napaka je ker se ne znam ustavit pri škljocanju hehe Je bil pa v akciji skupaj s torbo, karticami pa ne vem kaj še v Big Bangu 2 meseca nazaj za 400 €. A si copatke že dobila? Jaz ne... Pa že sedaj, lepe počitnice vam želim! Izkoristita še te zadnje dni kakor se le da neža - krysia - WB!! Jah se je ugriznil...odkar so mu ga rezali ga nonstop ven moli... dans je že dobro HB, tudi je normalno, uf... sayuri - se je Tilen kar pred menoj afnal... Kaja Lina mu ni bila kasneje tako aktualna eh, brez veze, nima okusa potem je bil pa itak še tako slabe volje, mislim da ga je jezik bolel al kaj, mah ne vem, važn je da je dans že dobr, moj mali mišelinko Ninaaa in pingo80 - helouuuuuuuuuuuuuuu!! Vaju je lepo spet brat! Ninaaa, ja super za fantka, bo pa parček! Ime je že? Ah sem tečna, sej vem da to vsi sprašujejo ane? Drugače pa, jaz sem tudi že v 6 mesecu zgledala da grem zdaj zdaj rodit, očitno naredi lulek ekstra prostor pingo - fajn da je P tako razumevajoča in da si vzame čas za vse te teste, mi smo izvajal samo če iz ležečega stanja vstane in pripleza do mene oz igrače ki jo je P kazala za mojim hrbtom, ostalo je pa vse vprašala... jaz bi pa tako rada da ga malo več sprobajo, samo mi je že zadnjič rekla da nima ona časa za to, da na enega P pride 800 pacientov, ona jih ima pa 2400... no saj jo razumem, sej zato sem pa hotela svoj denverjev test, tega pa tudi ni dala, no pa saj sem ga sama našla potem ane... Aja slikice.... moram po fotiča..