|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
16.7.2009 8:15:21   
MATEJKA_
no, spet sem malo tukaj...
sem v torek čisto pzbila napisat - pia 11 m: 82 cm; 11 kg okroglo... ja, smo kar dolgi in močni... postavo ima čisto po atiju - je tak bolj mišičasta... hvala vsem za čestitke!user posted image

pia zdaj aktivno plazi rikverc user posted image , jo je prav smešno gledat. na nogice se pa tud ob meni ali atiju kar hitro postavi, kavč ji še dela malo težavo, ker se ga ne more vredu primit. kak pa včasih zaspi, pa ste tak videli. ko sem jo prvič videla v tem položalu, me je kar vse zabolelo... user posted image . če pa je cela zmatrana, pa jo dam v posteljo, pa seveda začne noret... pol pa enkrat le utrujenost premaga vse skupaj...  

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
16.7.2009 8:25:24   
sayuri
A katera ve, na kateri strani je un seznam naših nosečk? user posted image  Se mi ga ne da iskat. Pa tud sanjam se mi ne...

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
16.7.2009 8:58:02   
sandra123
Jutrouser posted image , se samo na hitrco javljam, ker šibamo počasi ven...Mali2 sta ga zvečer tako sračkali glede uspavanja, da ne moreš verjet, če ne vidišuser posted image user posted image user posted image ...ampak sta noč brez težav potem prespaliuser posted image ...
Sayuri, mi jo tudi v poned. šibamo proti morju, tako, da bom tudi jaz 14.dni odsotnauser posted image , pa user posted image user posted image user posted image za pikico in lepo kilažouser posted image ...Kar se pa spanja čez dan tiče, sem pa že povedala, da tudi mi zdaj spimo še samo 1x/dan, včeraj jima je uspelo spati celo od 12-15-ihuser posted image , in jaz sem lahko še kaj poštimala po stanovanju tisti časuser posted image .
Katja, bošček Jan, si kar predstavljam, kako mora bitijezen, ko ne more jesti z vamauser posted image , naši2 vedno jesta z nami, poskusita vse kar mi jemo, drugače je pravi protestuser posted image ...
Naty, dobro porihtajte danes, pa večkrat se javi, te pogrešamuser posted image ....

Takole na hitrco, zdaj se pa šibamo zrihtat, pa malo ven....ČAOuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
16.7.2009 9:20:42   
Zoja Miša
Gajka, hvala za kofe. Pa vidim, da tole tebi res čisto lepo laufa.
No, vse si vzemimo Gajko za vzgled in rr augustovk 08 ne bo šel v pozabouser posted image

Neža, hvala za info, bom šla iskat, verjetno danes, če nama uspe priti do BTC-ja, bi morale še po nove Teve. ker so ji te premajhne.

Cebrca!!! Helo!

Buhtlček, ku-ku tebi v službo!user posted image user posted image user posted image  Jutri te bova s Krysio obiraleuser posted image , v pozitivnem smislu seveda! Tako da če te bo kolcalo boš vedela zakajuser posted image

Kaja, super, čestitke! In prav si naredila glede nakupa! Treba se je malo razvajati. Jaz imam tudi 2 novi torbici, eno sem si na morju kupila sama, drugo mi je pa moja sestra.

Erin, super za službo, glede podaljšanja, pa sem brez besed.

Sandra, naval zobkovuser posted image  Ma važno, da punci ponoči lepo spita, da si tudi ti spočiješ. Pri nas je okoli 1h še vedno nekaj jokecev, ampak jo samo malo pobožam, pa je o.k.

Katja, super za uspel dopust.n Lepe slikice. Tole glede alergije je pa res grozno. Bošček Jan! In seveda ti, ker je res problem, če mu ne moreš kar vsega dati.

Bella, ja čas beži. September in konec poletje bo tu, kot bi rekel keksuser posted image

Naty, tudi vi imate pestro. In super, da sta otroka sedaj zdrava in bolje!

Sayuri, ti pa imaš 2 korenjaka! Moraš biti orng močna, da oba dvigneš. Mi imamo točno 8kg, zvagano doma, tako da še gre. Na morju pa uživajte, da slučajno ne pozabim kasneje tega. In še to, kakšne so te nove igračke? Kaj je pametno kupiti enoletniku? Kaj imajo radi...? Za seznamček nisem na tekočem.

Jaz pa čakam serviserja, da bom končno lahko kašne cote oprala. Bili sva že eno rundo zunaj, je bilo še prijetno, potem bo zopet vroče.
Danes zvečer pa si privoščim pedikuro in manikuro. user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
16.7.2009 10:11:01   
Zoja Miša
Če katero zanima vloga za znižano plačilo vrtca se odda na oddelku za družbene dejavnosti, no vsaj v Domžalih je tako.user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
16.7.2009 10:22:33   
Krysia
Evo mene ... po novem vse delam zjutraj, preden rata čist vroče ... tko da sva tud mi2 že s sprehoda, zdej pa spi spanje pravičnega user posted image

buhtlčk, upam, da ni prehudo v službi in da te niso zasul z delom. Ti jih kr hitr pokomandiraj! user posted image

K_a_t_j_a, ful lepe slikce z morja! Vaš Jan je res temen, tko kot naš Rok ... Za alergijo ti ne morem nič pomagat,  sam en velik user posted image ti lahko pošljem ...

Erin, super za službo in za to, da je depra mimo, za zavrnitev podaljšanja porodniške pa nimam besed! Halo?! Pa kaj je temu folku!?

Kaja02, super za službo blizu doma! Začneš pa verjetno septembra, a ne? Pa prav si naredila, da si zavila na razprodaje - je treba tud sebe mal razvajat!

Sayuri, kam greste na morje, če ni skrivnost? Če slučajno pozabim, vam že zdej želim, da bi se imeli super!

naty13, fajn je slišat, da vam terapije pomagajo! Upam, da se uspešno znebite vseh nadlog in ostanete zdravi!

MATEJKA_, tvoja Pia je pa res dolga! Pri nas je podobno z dvigovanjem - ob kavču se ne more dobro prijet in se tam ne dviguje, ob mojih rokah pa ob postlci pa takoj ...

In ne boste verjele - danes je naš neplazilec po vseh 4 priplazil čez hodnik! Mi je kr telefon iz roke padel, ko sem ga zagledala ... no, seveda, ko sem ga hotela poslikat, ni blo več šans, da bi ponovil vajo user posted image Drugač bi bil pa itak skoz na nogah in tako kot je rela Zoja Miša, zdej si lomim križ ... ampak vse za naše cukre, a ne?

Sayuri, zdej sm skor celo večnost iskala seznam naših nosečk ... na strani 109 ga maš, ne vem pa, če je to zadnja varianta ... sem pa pregledala vse od strani 123 nazaj ... najboljš, da ga kr pripopam, a ne? Pa boš pol že ti urejala naprej:

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

NAŠE ponovne NOSEČKE
user posted image user posted image

Ninaaa
PDP 27.11.2009
prihaja

Luna2008
PDP 12.12.2008

neža7
PDP 16.12.2009

anita goitan
PDP 17.1.2010

bambi14
PDP ???

ČAkamo naslednjo kandidatko
user posted image
user posted image user posted image user posted image

Nič, grem še mal pospravit preden se zbudimo in začnemo spet hodit po stanovanju ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3256
16.7.2009 11:28:08   
bambi14
Dan,

torej moj PDP je 6.2. za zdaj ampak mogoče bo tudi to dete prej prikukalo na svet kot Ela Nina. Tokrat bo zimski user posted image in pojma nimam kak to zgleda, ko moreš tako malo bitje oblačit za ven,....user posted image . In najbrž bom mogla nabavit še en vozek, ker zaj mam peg peregota P3 ampak brez jajce oz. brez opreme samo  športni del. Mi je kr slabo postalo, ko sem vidla, da pride samo jajca 150 evrčkov, bo treba na lov za  kako rabljeno ali pa nabavit brugi vozek z jajco,......mah saj je še cajt za to. Tiste, ki boste imele majhno razliko v starosti otrok, kako boste rešle to z vozički, saj Elanina ga bo še tudi rabla, ker bo stara komaj 1,5 let.user posted image user posted image user posted image

Kurja juhica kuhana, na sprehodu sva že bli zjutraj, sedaj pa čakam, da se zbudi in grema na obisk k enoi kolegici,..na čvek.user posted image

Matejka- tvoja Pia pa je res velika, mi še nimamo 7 kil,...jaoooooo smo miceni, pa velika je 67.

buhtlčk- a služba že,...jaz sem tako vesela, da še ne rabim it kake 1,5 let

K_a_t_j_a- se vidi, da ste na polno uživali na morju, fino... ...naš mali bauca pa nima rada mrzle vode, ker ko jo tuširam in če slučajno dam premrzlo vodo začne čudne zvoke spuščat,....tako stoji v bani, se drži z rokami roba, dvigne eno nogo, da ji slučajno ne bi prišla mrzla voda bliže,...hihiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

Erin, super za službo in za to, da je depra mimo, za zavrnitev podaljšanja porodniške pa nimam besed! Halo?! Pa kaj je temu folku!?

Kaja02- si mi lušte naredla z nakupovanjem,....mogoče pa kaj grem.

Sayuri, Gajka,....pa vsem ostalim za nazaj, ki ste praznovali: user posted image user posted image user posted image user posted image .

naty13- upam, da boste poštimali to z zdravjem,...najbrž pa ti gre veliko energije, ko je vse na kupu. Drži se,...user posted image user posted image user posted image

sandra123- končno greste na dopust,..uživajte v družinskem vzdušju ter cartlanju,....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
16.7.2009 12:09:23   
sayuri
krysia user posted image

NAŠE ponovne NOSEČKE
user posted image user posted image

Ninaaa
PDP 27.11.2009
prihaja user posted image

Luna2008
PDP 12.12.2008

neža7
PDP 16.12.2009

anita goitan
PDP 17.1.2010

bambi14
PDP 6.2.2010

ČAkamo naslednjo kandidatko
user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
16.7.2009 12:23:14   
sayuri
MATEJKA, kaj je zdaj s teboj? A ni pri tebi neki po user posted image  dišalo? user posted image

Krysia na morje gremo v Vodice pri Šibeniku. oz. še en bl micen miren kraj user posted image
sandra ooo, potem bomo pa istočasno čofotali po morju user posted image . Glede kilaže L&Z...ja, sta res konkretna in težka user posted image  Ampak ju nimam skor nič po rokah. user posted image

bambi zimski dojenček ...točno...to bo čist kontra našim poletnim user posted image  . Za vozičke pa poglej malce vozičke za otročke z malo starostno razliko. Zgledaj tko, kot za dvojčke, le da je ponavadi en del ožji od drugega. Ali pa kar voziček za dvojčke? Boš imela Elo Nino doma ali bo v vrtcu? MAlo preštudiraj, koliko boš voziček rabila. Drugače se dobijo tudi sponke, da dva vozička lahko skupaj spneš. Sam ne vem, kako potem manevriraš po cesti, pa kako prideš skozi vrata. Ti bo dala anita goitan kak nasvet...pa neža 7...saj vas je kar dosti nosček, ki boste imele malo starostno razliko.user posted image

Kaj takega

user posted image

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
16.7.2009 12:28:33   
MATEJKA_

MATEJKA, kaj je zdaj s teboj? A ni pri tebi neki po user posted image  dišalo? user posted image

bambi zimski dojenček ...točno...to bo čist kontra našim poletnim user posted image  . Za vozičke pa poglej malce vozičke za otročke z malo starostno razliko. Zgledaj tko, kot za dvojčke, le da je ponavadi en del ožji od drugega. Ali pa kar voziček za dvojčke? Boš imela Elo Nino doma ali bo v vrtcu? MAlo preštudiraj, koliko boš voziček rabila. Drugače se dobijo tudi sponke, da dva vozička lahko skupaj spneš. Sam ne vem, kako potem manevriraš po cesti, pa kako prideš skozi vrata. Ti bo dala anita goitan kak nasvet...pa neža 7...saj vas je kar dosti nosček, ki boste imele malo starostno razliko.user posted image

Kaj takega

bom lahko 10.8. povedala, ko se vrnem z morja user posted image

bambi - če imaš peregota, lahko kupiš mogoče samo podvozje+košara (www.mami.si) - plikotovega ni ga na netu, ga naročijo kot rezervni del, stane 130 €. košara pa ne vem več kolko. jaz sem takrat kupla modularni soistem, tako, da imam vse, mi pa verjetno podvozje ne bi zadostovalo, ker bo še pia v športnem tudi, ko bo že morebiten user posted image  tudi že rabil športnega... tako bom pač takrat samo še enega plikota kupla. če ne pa poglej malo pri rabljenih la, pa kot je že sayuri napisala - za dvojčke... vse je odvisno od prostora v avtu in pogostosti uporabe.  

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
16.7.2009 13:00:38   
tejkaz
Dan

Otroka spita, mami jima je pripravila bazen, da se bomo lahko ohladili ko se zbudita. Smo bili dopoldan na terenu in smo pozabili zapreti vrata na balkon in imamo zdaj notri 26 stopinj. Da vam povem kaj mi je naredila Eva danes. Sem obešala perilo na balkonu, Jaša mi je pomagal, Eva se je pa notri igrala. In pride do vrat naju z Jašem zapre ven. Od zunaj se pa ne da odpreti. Začela sem jo ogovarjati naj naju odpre, ona pa nazaj da ne zna in ne more. Po desetih minutah prigovarjanja je že jokala da ne zna in ne more. K sreči je mimo prišel en sosed da naju je rešil. Vhodna vrata so bila pa res k sreči odklenjena. Kar nikoli niso. Ne vem kaj bi bilo, če bi jih zaklenila. Verejtno bi moral priti user posted image iz službe. Ne vem sicer kako, ker nisem imela telefona pri sebi in  njegove številke ne vem na pamet user posted image .

Sicer smo pa ok. Jaša je dobil 7i zob. Včeraj smo se kopali v Snoviku, bilo je super, danes se bomo kar pred hišo.

Krysia, bravo za kobacanje. Zdaj bo vsak dan boljši.

Zoja Miša, Jaša ima zelo rad avtomobilčke, ki jih vozi gor in dol po stanovanju, kmalu bodo začeli zlagati kocke v stolp, rad se igra v Evini kuhinji, zlaga posedice in krožnike sem in tja, odpira omarice na njeni mini kuhinji, rad ima žogo, kmalu bodo tudi aktualni liki (oz. telesa) ki jih bodo zlagali v posodice.

Bravo vsem za zobke, hojo, kilažo, razne dosežke. user posted image user posted image user posted image

Buhtlčk, kako je v službi?

Oh, Katja, user posted image res upam da bo Jan kmalu prerasel te alergije. In prav tako Jošt. Je pa res luštkan Jan. In upam da tebi uspe podaljšati porodniško.

Kaja, še enkrat čestitke za službo. In super da bo tako blizu.

Erin, user posted image vidva si pa zaslužita podaljšano porodniško. Sramota za takšne urade. Za službo pa super in prav tako super, ker si boljše volje.

Bella, hvala, kar se tiče mastitisa sem v redu. Psihično pa še nisem ok. Res si nisem mislila da bova tako na hitrco zaključila. Zjutraj je bilo še v redu, zvečer pa ni hotel več. In prav hudo mi je vsak večer, ko ga položim v posteljo brez dojenja. Nisem si tega predstavljala in prav fauš sem vsaki, ki še lahko doji. Vedno sem bila prepričana da bom dojila vsaj leto in pol. Nisem še bila pripravljena nehat. In bolijo me besede sorodnikov, da je bil že čas in da bi Jaša zbolel če bi se še naprej dojila. Da je moral nehat, da ne bo kasneje za mano tekal in me za majico vlekel. Ah,...

Grem še otrokoma kosilo skuhat, mi gremo danes ven na pico, tast časti, potem pa v bazen.

Lep dan

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
16.7.2009 13:08:03   
Neža7

Zara ima 77cm in 11kg, Lovro pa 80cm in  (pazi to) 12.900g user posted image  Tista tehtnica sploh ni potegnila user posted image  So ga morali stehtat na uni za velike otroke user posted image .

Kako rasteta user posted image  Naša je imela 5 dni nazaj 9,7kg vendar jutri ima cepljenje in vse ostalo, da bomo videli kako res raste in kako grejo kg user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
16.7.2009 13:11:37   
Neža7

user posted image

user posted image

user posted image user posted image  Novo nosečko user posted image user posted image  user posted image

So pa lepi... Jaz sem gledala za Hauck JEEP vendar še ne bom kupila, dokler smo v oktober.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
16.7.2009 13:19:50   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Dan,

torej moj PDP je 6.2. za zdaj ampak mogoče bo tudi to dete prej prikukalo na svet kot Ela Nina. Tokrat bo zimski user posted image in pojma nimam kak to zgleda, ko moreš tako malo bitje oblačit za ven,....user posted image .

Jaz sem vedno želela imeti otroka poletji. Z Nežo mi je uspelo potem nekaj je šlo narobe user posted image  Bomo se že user posted image  upam,da bom imela te sončne zime, ker user posted image  paše sonček in še AD3 ni potrebno.

Za tiste kar ste dali oz. še dajate AD3 kako je na vrh glave? Ali je že zelo malo? Pri naši je že lepo malo, da mislim, da bo do 18mes popolnoma skupaj user posted image  (mi smo bili brez AD3)

Grem počivat in popraviti nekaj kar sem uničila user posted image user posted image

Hvala še enkrat je čestitke za 1. rojstni dan user posted image

user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
16.7.2009 13:30:14   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Krysia

In ne boste verjele - danes je naš neplazilec po vseh 4 priplazil čez hodnik! Mi je kr telefon iz roke padel, ko sem ga zagledala ... no, seveda, ko sem ga hotela poslikat, ni blo več šans, da bi ponovil vajo user posted image

Opala, bravo Rok! user posted image user posted image user posted image  Evo, točno ve, da ima jutri zmenek s Kajo Lino in jo želi očarati user posted image

tejkaz ojej user posted image  Mene bi po moje kap. Sem se vedno tega bala, ko je bil Filip mlajši. Imamo izhod iz dnevne na teraso in Filip se je tolikokrat igral s tisto kljuko
user posted image . Najhuje je prav to, ko otroku težko dopoveš, kako naj kljuko poravna, če jo slučajno dol potegne. PA še ustraši se, tko kot se je verjetno Eva. Še dobro, da se je srečno končalo. user posted image

ZojaMiša našim dvema sploh ni pomembno, kakšna je igrača, samo da je nekaj novega, pa je zanimivo user posted image . Drugače ti je pa tejkaz že sve fajn naštela, kaj bo zdaj popularno. Lovro ima rad vse igrače, ki imajo kakšne "kable" ali kolesa (avtomobilčke) ali če se kaj odpira, zapira....sedi pri miru tud pol ure in se s tem ukvarja. Zara ima neizmirno rada pliškote in predvsem tiste listke (deklaracijske al kakšne že), pa lesene kocke, lončke, kakšne zvočne knjigice. Sta pa dobila tud ropotuljice user posted image  in valjda niso več zanimive. user posted image  Drugače so pa itak najboljše Filipove igrače...BEN10 ura, bakugani in gormiti user posted image

Nč...grem skuhat do onca. Ob treh pa v LJ. SAAAMAAAA.....user posted image user posted image user posted image  SI grem kopalke kupit. Jaooooooo...kaj hujšega, kot to user posted image

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
16.7.2009 13:35:19   
Maja T.
Hi,

punce kar vdiram na RR, ne da sem prej kaj prebrala, sem spet iz teme padla user posted image , ker sem precej v gneči, bi samo vprašala, kaj vaši zdaj v tej vročini tudi precej manj jejo?

Zara mi je prej pojedla vsak obrok cca 250-270 ml, zdaj če mi uspe, da mi poje 120 ml user posted image , pa jedla bi samo sadje. Pije mi HB dovolj.

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
16.7.2009 13:38:27   
Maja T.
user posted image

* Rok vse najboljše za prvo svečko *

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
16.7.2009 14:27:14   
gajka
Midva sva ravno dobro od pediatra. Rok ima 81 cm in 10.915 g (a se seznam še sploh vodi? ). Očitno mu gre rast v dolžino precej bolje kot v širino. user posted image In danes se mu je končno dalo prijet tisto trapasto rozino, pa še to samo za sekundo, da je bila sestra srečna, potem je pa osredotočil vso svojo koncentracijo na njen kuli. Še vsi ostali testi so mu šli kar lepo od rok in tudi pikico je kolikor toliko lepo prenesel (ene 10 sekund je vendarle jokal, ker jebilo treba pokazat, da nikakor ne odobrava, da ga pikajo). user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.
 kaj vaši zdaj v tej vročini tudi precej manj jejo?
Zara mi je prej pojedla vsak obrok cca 250-270 ml, zdaj če mi uspe, da mi poje 120 ml user posted image , pa jedla bi samo sadje. Pije mi HB dovolj.

Rok je precej različno. Neki ultra jedec že prej ni bil, tako da nekega velikega odstopanja v količini še nisem opazila. Vsaj zjutraj in dopodldan sigurno poje pribl. enako kot prej. Mogoče pri kosilu in popoldanski malci kdaj malo štrajka, ampak jaz to pripisujem tudi temu, da postaja malo izbirčen. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_
bom lahko 10.8. povedala, ko se vrnem z morja

Ja pol ti bomo pač 10.8. čestitale.

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
 In še to, kakšne so te nove igračke? Kaj je pametno kupiti enoletniku? Kaj imajo radi...?

Našemu so itak najbolj všeč prazne flaše, kovinski odpirač za steklenice, metla...

IZVIRNO SPOROČILO: Neža7
Za tiste kar ste dali oz. še dajate AD3 kako je na vrh glave? Ali je že zelo malo? Pri naši je že lepo malo, da mislim, da bo do 18mes popolnoma skupaj  (mi smo bili brez AD3)

AD3 dajem Roku redno od nekje 6 tednov starosti. Velika mečava se še ni čisto zarasta. Mi je pa danes rekla P, da naj bi AD3 dobival do takrat, ko bo samostojno shodil. Ima pa zdaj malo zmanjšano dozo - 7 kapljic.

naty13 - user posted image za pozitivne rezultate na bioresonanci.

sandra123, sayuri - uživajte na dopustu! user posted image

Krysia - user posted image za 4-nožne premike!

sayuri - uspešen šoping!

< Sporočilo je popravil gajka -- 16.7.2009 14:37:42 >

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
16.7.2009 15:08:38   
matejchi
lep pozdrav.. sem še na dopustu... zasledila računalnik in se nisem mogla upret
nebomvečdelalapresledkov,kersemoramskorajvlčetnapreslednicodaprime.. nekajštekauser posted image

gajkasaj bo še seznam,samodasezčasomnajdevainnebotakovroče..

gremnalovzakomarji...matermibojodrugačekrispili..semnabavlaAutanpanekajzavštekarpaupam,dakajnuca..user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
16.7.2009 15:13:21   
Zoja Miša
Matejka, ohooo, no, čestitke sledijo.

Sayuri, kopalke, juhu! Boš povedala če si kaj našla, jaz bi tudi rabila še kakšne. Boš pogledala če imajo kakšne z miniaturnimi moderci?user posted image  In Rok po mojem ne želi očarati Kaje Line, ampak ji ubežatiuser posted image user posted image user posted image

Tejkaz, sem že slišala za tekšne primere. HB se je končalo dobro in glede na to kako si napisala, dokaj hitro. In HB za kul sosede. Bazenčka sem ti pa kar fauš, na našem balkonu se sušijo le coteuser posted image  No ja če bi se malo znašla...

Hvala za info za igrače. Gajka saj tudi pri nas je metla zakon, pa moj telefon, pa ključi, pa prenosna klima (ki ne klinc hladiuser posted image ). Tejkaz, kocke in like nekaj že imamo, pa lončke tudi. Lončki so že ful zanimivi ja.
Ampak za 1.RD sva z mojim študirala nekaj v zvezi z nakupom go baggy go (katalog pikapolonica str. 35 - bi pripopala link, pa nekaj stran zauser posted image ). Tukaj po ploščadi bi po mojem to šibala. Kakšen vaš nasvet morda?

Tejkaz, glede dojenja pa ne bodi žalostna, se je pač Jaša tako odločil, saj se nisi ti. Si bila ful pridna.user posted image Carta je pa itak tvoja, tako da se bosta pa pred spanje malo drugače pocrkljala, ne? Domače pa presliši, saj ne vedo kaj govorijouser posted image

Neža, AD3 nisem nikoli dajala, Oleovit pa priznam, zadnje čase pozabljam ji dajat.user posted image  Ampak mislim, da je vse kul.

Maja T, Kaja Lina zadnje čase itak je, kolikor ji paše. Sploh niti jaz nimam predstave koliko to je. Ne merim več. Ampak se mi zdi, da lepo napreduje, tako da če noče je pač ne silim. No, malo pa žeuser posted image

Kavauser posted image user posted image user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
16.7.2009 15:16:59   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

kaj vaši zdaj v tej vročini tudi precej manj jejo?

Do sedaj še normalno jej vse. Sadje ful jej po spanju popoldne.... Sedaj že 1,5 mes ne jej posebno hrano kar jaz skuham, ker ne mara. Jej lepo znami in uživa v hrani. Eni so bolj občutljivi na vreme, da ne skrbi. Tekočine ima dovolj in sadje lepo jej (vmes poskusi kaj drugega in bo šlo)

Gajka..... ste imeli cepljenje danes? Super Roku gre user posted image  Da bistvo ni kakšna razlika glede tega, če daš AD3 ali ne. Mi imamo jutri, da bom videla kaj bo rekla...

Kako vsi lepo rastejo user posted image to lepo naprej user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
16.7.2009 15:19:17   
Zoja Miša
Jeeeeeeeeee Matejchi! Seznam bo torej, septembra enkrat. user posted image

Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
16.7.2009 15:20:47   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Neža, AD3 nisem nikoli dajala, Oleovit pa priznam, zadnje čase pozabljam ji dajat.user posted image  Ampak mislim, da je vse kul.

No kot sem mnogo mesecev nazaj rekla, da v Avstraliji o tem niso nikoli slišala, da bi se kaj takega dajalo in je vse ok. Mene se je ful smilila zato se nehala po 4 dni... Vse je kul user posted image

Grem pogledat kaj moja pupika dela. Malo se je zajokala (verjetno v spanju) in sedaj je ponovno tišina. Sadje jo čakajo ;)))

Neposredna povezava do sporočila: 3273
16.7.2009 15:22:51   
Neža7
igra se v postelji  user posted image  Grem po našo pupiko

ciao, ciao

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
16.7.2009 20:20:24   
buhtlčk
o matejchi user posted image

sayuri kopalke - si našla? Itak si mama model, tko da kar nehaj, zih super izgleda user posted image

Drugače pa, naš nič manj ne je ko je vroče, celo malo več pije, glede kilaže je pa potem seveda bolj Lovro pa Vid (pa še kater) stil - pač tapravi deci user posted image user posted image user posted image Mislim da ma trenutno nekje 11,5 do 12kg, sporočim točne podatke čez par dni ko bo 11m.

Zoja Miša, Naty, Krysia, bambi in ostale...služba...no comment. Pa ja no, bo že. Bo moral bit. Edin bom še vidla, kolk se mi bo uspel javljat, bolj zvečer pa čez vikende najbrž. No jutri na vozičkanju pa kar aktivno opravljat, se mi bo kolcalo in bom z vami user posted image

Naty zakon da pomagajo terapije, sem res vesela. Joj kolk maš ti dela. Še ena supermama. K_a_t_j_a user posted image še tu, tele alergije...

Kaja, erin user posted image za službo. Pa seveda se je potrebno nagradit za uspeh. Erin sem brez besed glede podaljšanja porodniške.

Zoja Miša user posted image za obdelavo ročic in nožic :)) Men je ratala sam manikura, ampak je tolk kul zdej, ahhhh

Krysia bravo Rok user posted image On je pač en čist specialen dečko user posted image , itak.

sandra in sayuri uživajte - čofa čofa user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?