Krysia
|
I'm back! Zdej sem vas prebrala, komentirat nimam časa, sam na hitro ... Erin, če boš še kej posodabljala seznamčke, mi vstanemo ob opri od julija pa plazimo se tud od julija - mal smo pozni, ampak .. vsak ob svojem času, a ne? Pa bogi Tilen, kako se mu je ratal v jezik ugriznit? Jst se tega ful bojim pri Roku, ker ma skoz jezik med zobmi ... upam, da nimate zdej kakšnih težav s hranjenjem in da ga ne boli več. Tejkaz, jao, tole s konjem ... men so konji noro lepe živali, ampak mal se jih tud bojim ... sem sicer že večktrat slišala, da konj nikol ne bi namerno pohodil človeka, sam ... ne vem, mene je vseen strah ... K_a_t_j_a, tole mi je prav dobro znano ... pa moj možek precej pomaga, ampak vseen se mi včasih zdi, da nič ne vidi, kaj naredim ... o trmi so ti pa punce že velik napisale ... mamo po moje kr vse primerke tele trmice doma, sam .. kot je nell rekla, to je faza in našim malčkom se zdi, da smo prav nesramne, ker jim ne pustimo odkrivat novih stvari ... o nevarnostih se jim pač ne sanja ... anita, mi smo tud zadnjič razmišljal o Viševniku, sam verjetno ne bomo izvedli tega načrta ... bomo šli na Konjščico pa mal po Pokljuki, Uskovnici in tm okrog ... Viševnik pa pade kdaj drugič ... Zdej moram pa čestitat ... ooo, sam 2 rosjtna dneva sta bla, mens e pa zdi, da me celo večnost ni blo za računalnikom V glavnem, sicer z zamudo, pa vseen: LAN (Ryssa) in ENEJ (andrejaboris), vse najboljše za 1. rojstni dan pa velik novih odkritij in smeha vama želim! Ok, zdej pa še mi na hitro ... itak, da smo ful užival ... sicer je bla na poti tja kr gužva, pa ne zarad preveč ljudi, ampak zarad nesreč in obnovitvenih del na cesti - tud Hrvati se neki igračkajo na avtocestah Čez meje smo uspešno prišli, noben nam ni težil, en policaj se je še Roku prov prijazno smejal, tko da ... vse ok. Edin pol ponoč je blo že mal zoprno vozit, ampak ob 21h smo prišli na cilj ... Rok je bil poln energije in je šel spat ob enajstih zvečer V glavnem, čist premal je spal, ker je blo tolk novih stvari, ampak je potem v nedeljo vse nadoknadil in je popoldan spal 4 ure! Jst sm uživala, spet sm po dolgem času vidla en kup ljudi, edin spet sm mogla prevajat sm bla na koncu že tko "notr" v španščini, da sem že Roku po špansk govorila ... sej zdej mam do konc tedna "dopust" - so moji peljal argentince na morje ... aja, moj bratranec (11 let) je čist nor na Roka - mu je hotel dat skori vse svoje avte ... - no, na konc smo se zmenil, da imamo enga dost pa še za rojstni dan je dobil neke avte ... bomo moral na parket črte narisat, da bomo mel parkirišče No, dost zaenkrat, grem še na FB pogledat, kaj se dogaja Se tipkamo ...
|