|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
17.8.2009 11:54:58   
K_a_t_j_a
Maja T. o kak te je leo spet brat!! oglasi se še kaj! Pogrešam tvoje poste. Hiška je pa super! user posted image user posted image A je  to dvojček al je samo ena tako velika? Pa Zara je tak luštna punčka user posted image

anita goitan user posted image user posted image user posted image za osvojenga 2-tisočaka!! Pa dobra si, da takole hodiš po takih vrhovih zdaj, ko si nosečka. Malo se pa le pazi. Se ni dobro tako naprezat. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
17.8.2009 12:48:56   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

tejkaz kaj misliš da bi bile vredu za visoko nogo? Lan ima kar fino visoko nogo, nosi lahko le cicibanove copatke za zavezat. A se da kaj nastavit te paščke tam pri prstih?

Nikoli nisem vedela kaj pomeni, da ima otrok visoko nogo user posted image Da se nastavit obojne paščke, tudi pri prstih.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
17.8.2009 12:49:44   
tejkaz
Katja, škoda ker nam včeraj ni uspelo. user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
17.8.2009 13:31:20   
clara23
tejkaz, te že celo dopoldne kličem pa imaš nedosegljivouser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
17.8.2009 14:08:37   
Erin

ENEJ (andrejaboris) in LAN (Ryssa)

user posted image user posted image user posted image VSE NAJBOLJŠE!!! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
17.8.2009 14:33:28   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

tejkaz kaj misliš da bi bile vredu za visoko nogo? Lan ima kar fino visoko nogo, nosi lahko le cicibanove copatke za zavezat. A se da kaj nastavit te paščke tam pri prstih?

Nikoli nisem vedela kaj pomeni, da ima otrok visoko nogo user posted image Da se nastavit obojne paščke, tudi pri prstih.

Heh tudi jaz nisem vedela dokler mi ni cicibanova prodajalka povedala da ima visok nart oz. da ima visoko nogo. In mu malokatere čeveljce spravim gor.

A te lahko še samo nekaj prosim? Tam na spletni strani ne vem glede številk, a so to cm kolikor je čevelj velik ali noga user posted image A bi lahko prosim izmerila Jašev sandalček v cm in povedala koliko je številka, da lahko primerjam?

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
17.8.2009 14:56:22   
sayuri
Ryssa midve sva že ugotovile, a ne, kaj pomeni visok nart. PA še široka in močna nogica, pa je tukaj ubitačna kombinacija user posted image  TAko pridejo v poštev samo čevlji in supergice na vezalke, ki se dajo ful razpet. Tud Filip je imel tako, pri treh letih nekje mu je nogica lepo uplahnila in je lahko začel superge na ježka nosit.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
17.8.2009 16:42:30   
Ryssa
sayuri točno tako kot si rekla, Lan ima še močno in ful široko nogico user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
17.8.2009 21:15:45   
Erin
Evo naš tudi...

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
17.8.2009 21:22:45   
Erin
Kje ste spet vse...

Mi2 sva dans mela obiske - Zojo Miško in Kajo Lino... bi se fajn mel če ne bi naš mali ob afnanju udaril in se tko ugriznil v jezik da mu je kri tekla iz ust še uro in pol zatem... pa smo morali k dr.. mah kr neki...  sem bla kr žalostna ker se je tako lepo srečanje spremenilo v tako zmedouser posted image user posted image user posted image
No HB je blo poj vse ok, kri je nehala tečt, kasneje jo je še mal bruhnu ampak rjave barve, se pravi tisto ki se mu je prej pocejala v grlo... mah me je skrbeluser posted image Smo se pa malce sprehodil pa nekaj slikic naredil... sej ne vem, pokaževa kakšno Zojkič? Dovoliš?

No pa da še povem kaj je danes zjutraj naš mulo naredil... kot da se ni najedel dovolj od cele flaše čokolinota, se je medtem ko sem se jaz z lasmi ubadala spravil na mačjo hrano...user posted image user posted image je bilo prav sumljivo tiho, in ja, tišina je vedno čudna... sem  pokukala ven iz kopalnice on pa ravno njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image ...hb je zgrešil usta in je ni pojedel, me je pa prav žalostno gledal  kot zakaj mu odrekam hrano... ej ej ej... user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
17.8.2009 21:38:03   
andrejaboris
Oj babike. PO dolgem času se vam javlam, da vidite, da nisem pozabla na vas in upam, da tut ve niste mene!

Danes je moj Enejči star 1 leto. Saj ne morem verjet, da je že leto okrog! MOram priznat, da se danes bistveno bolje počutim, kot pred 1 letom.user posted image user posted image Mi bomo Enejev rojstni dan praznovali v nedeljo, ker drugače ne gre!

Zdaj smo bli na morju v Ninu pri Zadru in je blo prekrasno, prečudovito, mi šla kar nazaj! Zdaj pa spet vse po starem . Lan je bil po 1 mesecu v vrtcu, Dragi gre jutri v službo, jaz sem se dans prijavla na borzu in upam, da mi čimprej uspe skracat diplomo. Res upam!

No naš Enej hodi , 26.07 je prehodil celo stanovanje pred tem pa se je kak teden spuščal po apar korakov, ampak rečmo, da prav hodi od 26.07. Je fuullll zlat fantek, je fulll pridn , nasmejan, prava mamina carta, je pa hitro užaljen, ampak ga hitro zamotim s čim drugim in je spet smehec!

NIč ne bom zdaj komentirala, ker vas moram prebrat. Da vidim, kaj pa se kaj dogaja z vami!

Lepo nočko in se tipkamo!!!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
17.8.2009 21:41:13   
betty
Hvala vsem za čestitko za našo hojo.

Erin - o joj, ubogi jeziček :(  Kako pa sedaj je???
Tole z mačjo hrano mi je pa znano. Mi imamo doma eno mačko, ampak ni crkljiva in ko se ji Rok pribliza ona takoj v tek, on pa za njo. tko da se za mačko se vedno vrže na tla in po vseh stirih, drugače pa mu hoja ze kr lepo gre.

KAJ SO VAŠI OTROČKI DOBILI ZA PRVI ROJ. DAN?
Nasa mami se je danes lepo izkazala in sva naročili v Lesnini dva stolčka Alples + mizico, da bo lahko kasneje risal :)

majaT- zelo zelo lustno stanovanje. všeč mi je.

ROK je moj sonček!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
17.8.2009 21:54:23   
andrejaboris
user posted image

user posted image

Evo pa še moja dva princa na morju!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
17.8.2009 22:12:08   
andrejaboris
Pa še moj nogometaš Lan!

user posted image

In naš današnji slavljenec!

user posted image

Tak zdaj pa grem spat! Jutri pa komentiram!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 3814
18.8.2009 7:43:06   
Zoja Miša
user posted image user posted image user posted image  za vse!

Erin, seveda dovolim. Ti kar kako pripopaj.
Pa tole za uvajanje...jah, mene vsak dan malo bolj stiska, čeprav vem, da se moram pripraviti na to, da bom tega ne bom pokazala Kaji Lini. Če ne bova obe trpeli, pa je brez veze, moram ji pokazati, da je to fajn, ne pa nekaj slabega, ne?
Pa mi napišeš prosim, kateri je tvoj fotkič? Moj RD se bliža, pa ne vem, če si ne bi jaz tega zaželelauser posted image

Andrejaboris, luštne slikice!

Tele teve so res zakon, ampak kaj ko št. 19 ne obstajauser posted image , sem ji kupila 20, pa so ji ful prevelike. user posted image  Zdej smo pa brez teh sandalčov.user posted image

Anita, le malo mirkej sebe. Važno, da se dobro počutiš!

Maja T, luštni ste, in nov domek, super! Kje v Mb, pa to je?

Buhtlček, aha, torej mi ki smo še manjšji, bo še bolj čudno...no, bom v Avstriji pogledala, mogoče pa tam kaj najdem.

Dan bo zopet vroč, mi2 malo ven, potem pa pakirat, pa pediatra imava še danes, jutri pa šibava še za en teden na morje. user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam!

Kaja Lina se igra z igračkami in celo sedi na tleh, vau! Šibam kaj nerest.

Vsem slavljenčkom, vse naj, naj...user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3815
18.8.2009 10:02:41   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_j_a

anita goitan user posted image user posted image user posted image za osvojenga 2-tisočaka!! Pa dobra si, da takole hodiš po takih vrhovih zdaj, ko si nosečka. Malo se pa le pazi. Se ni dobro tako naprezat. user posted image

Pač ene verjetno niso nikoli imele težave v user posted image . Zanosijo in ko je čas grejo rodit......... Take user posted image mi grejo na jetra! Saj vem, da ne narobe, da se tako počutim vendar mislim, da imam kar dober zalog user posted image Sem mojim večkrat rekla, da nikoli nisem uživala v user posted image in nikoli ne bom imela tist občutke..... brez strahu. Nikoli ne bi privoščila nobeni user posted image da bi imela kakšno težavo, ker je res naprno.

Jaz vem, da bi takoj z anita zamenjala za 1 dan, da bi dobila njen občutek do user posted image

Glede Jana je pa čist normalno, da dobijo take dneve, ko so res sitni in samo jokajo.... Večinoma res gre samo zaradi zobke. Nič ne moraš pač imeti miren kri za tiste 2 dni, ko so taki. Z Nežo sem tudi imela te težave pri HB samo 2 zobka. Naši so imeli srečo, da ji je 2 dni pred morje ven pokukal 8. zobek, ker se je dve noči zbudila v jok. Super mamica si, da kar lepo kot do sedaj user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 3816
18.8.2009 10:03:15   
Krysia
I'm back! user posted image

Zdej sem vas prebrala, komentirat nimam časa, sam na hitro ...

Erin, če boš še kej posodabljala seznamčke, mi vstanemo ob opri od julija pa plazimo se tud od julija - mal smo pozni, ampak .. vsak ob svojem času, a ne? Pa bogi Tilen, kako se mu je ratal v jezik ugriznit? Jst se tega ful bojim pri Roku, ker ma skoz jezik med zobmi ... upam, da nimate zdej kakšnih težav s hranjenjem in da ga ne boli več.

Tejkaz, jao, tole s konjem ... men so konji noro lepe živali, ampak mal se jih tud bojim ... sem sicer že večktrat slišala, da konj nikol ne bi namerno pohodil človeka, sam ... ne vem, mene je vseen strah ...

K_a_t_j_a, tole mi je prav dobro znano ... pa moj možek precej pomaga, ampak vseen se mi včasih zdi, da nič ne vidi, kaj naredim ... o trmi so ti pa punce že velik napisale ... mamo po moje kr vse primerke tele trmice doma, sam .. kot je nell rekla, to je faza in našim malčkom se zdi, da smo prav nesramne, ker jim ne pustimo odkrivat novih stvari ... o nevarnostih se jim pač ne sanja ...

anita, mi smo tud zadnjič razmišljal o Viševniku, sam verjetno ne bomo izvedli tega načrta ... bomo šli na Konjščico pa mal po Pokljuki, Uskovnici in tm okrog ... Viševnik pa pade kdaj drugič ...

Zdej moram pa čestitat ... ooo, sam 2 rosjtna dneva sta bla, mens e pa zdi, da me celo večnost ni blo za računalnikom user posted image V glavnem, sicer z zamudo, pa vseen: LAN (Ryssa) in ENEJ (andrejaboris), vse najboljše za 1. rojstni dan pa velik novih odkritij in smeha vama želim!

Ok, zdej pa še mi na hitro ... itak, da smo ful užival ... sicer je bla na poti tja kr gužva, pa ne zarad preveč ljudi, ampak zarad nesreč in obnovitvenih del na cesti - tud Hrvati se neki igračkajo na avtocestah user posted image Čez meje smo uspešno prišli, noben nam ni težil, en policaj se je še Roku prov prijazno smejal, tko da ... vse ok. Edin pol ponoč je blo že mal zoprno vozit, ampak ob 21h smo prišli na cilj ... Rok je bil poln energije in je šel spat ob enajstih zvečer user posted image V glavnem, čist premal je spal, ker je blo tolk novih stvari, ampak je potem v nedeljo vse nadoknadil in je popoldan spal 4 ure! Jst sm uživala, spet sm po dolgem času vidla en kup ljudi, edin spet sm mogla prevajat user posted image sm bla na koncu že tko "notr" v španščini, da sem že Roku po špansk govorila ... sej zdej mam do konc tedna "dopust" - so moji peljal argentince na morje ... aja, moj bratranec (11 let) je čist nor na Roka - mu je hotel dat skori vse svoje avte ... - no, na konc smo se zmenil, da imamo enga dost user posted image pa še za rojstni dan je dobil neke avte ... bomo moral na parket črte narisat, da bomo mel parkirišče user posted image

No, dost zaenkrat, grem še na FB pogledat, kaj se dogaja user posted image Se tipkamo ...

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
18.8.2009 10:06:02   
Neža7
A ja! čudovite slikice user posted image user posted image Kako vsi lepo rastejo user posted image

sayuri....... tvoja lepotička imam isto oblekico, kot moja user posted image Sem vse 3 kupila v HM, ker so res lepo lahke za nosit.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
18.8.2009 10:39:44   
sayuri
Dan. Evo še mene. L&Z spita. Sta bila v varstvu pri babi, ker sem imela miljon poslov na banki za uredit.

Kot vedno-luštne slikice. andrejaboris, tvoja dva blondinca bosta srčke parala user posted image
Pa majaT se je po dolgem cajtu oglasila. user posted image  Zara je že prava mala miss. Super za hišico. Vidim,d a ste v bistvu nek dvojček kupili. Verjamem, da imate veliko dela. AMpak imej v mislih to, da boste potem zasluženo na svojem. Pa večkrat se nam javi. user posted image
Erin ajej. Se je hotel Tilen malce preveč pred Kajo Lino poafnat? Uf, kako se hitro tkole zgodi padec. Samo, da je vse ok. KAko pa kaj jeziček? Je že bolje?
neža, ja te oblekce so super za nosit. So ravno prav dolge, da Zare ne motijo pri plezanju. DRugače se zkoooooooo jezi, če ji oblekca pod koleni opleta user posted image . Glede nosečnosti-vsaka nosečnost je edinstvena. Vzemi svojo nosečnost kot velik izziv, kot dar, kot nekaj, kar lahko samo ti doživiš na tak način. Verjamem, da imaš vsega poln kufer, vendar bo minilo. Boš videla....vsaka tvoja minuta ležanja bo poplačana. SAj veš, da gre za tvoje dobro in dobro otroka. JAz nikoli, ampak res nikoli nisem bila fouš nosečkam, ki so do konca lahko delale vse tako, kot pred nosečnostjo. Ne bi nobene moje nosečnosti zamenjala za katero drugo. Pa čeprav sem morala marskija dati skozi. Počivaj in pazi nase. user posted image
Kajal Lina, kje si pa gledala za Tevice? Tlele na superge.si imajo tud št. 18 http://www.superge.si/html/svn/6435169-AA.shtml 

Krysia,dobrodošla nazaj. user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
18.8.2009 11:26:56   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

neža, ja te oblekce so super za nosit. So ravno prav dolge, da Zare ne motijo pri plezanju. DRugače se zkoooooooo jezi, če ji oblekca pod koleni opleta user posted image . Glede nosečnosti-vsaka nosečnost je edinstvena. Vzemi svojo nosečnost kot velik izziv, kot dar, kot nekaj, kar lahko samo ti doživiš na tak način. Verjamem, da imaš vsega poln kufer, vendar bo minilo. Boš videla....vsaka tvoja minuta ležanja bo poplačana. SAj veš, da gre za tvoje dobro in dobro otroka. JAz nikoli, ampak res nikoli nisem bila fouš nosečkam, ki so do konca lahko delale vse tako, kot pred nosečnostjo. Ne bi nobene moje nosečnosti zamenjala za katero drugo. Pa čeprav sem morala marskija dati skozi. Počivaj in pazi nase. user posted image

Moja je tudi taka user posted image

Se čist strinjam glede user posted image ...... Nisem taka, da bi bila fouš, da nisem navajena te občutke. Tako pogrešam Nežo, da sem res žalostna, da nismo vsi skupaj na morje, ker smo se vsi tako veselili VENDAR za ta pikico bom vse naredila, da bova do CR držala. Nekaj je že v tem, da sem tako na čuden način zanosila user posted image Ta user posted image hoče se nam pridružit in se zelo veselimo.

Počivam, počivam........ še v pižami sem, da si lahko samo predstaviš koliko počivam user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
18.8.2009 12:55:48   
Zoja Miša
Sayuri, zelo lepo si to Neži napisala user posted image . Glede Teve, je pa tako, da vem, da imajo 18, ker 18 smo že prerasli, ampak nimajo 19. Ker njihove številke gredo nekako tako 2/3 je kao 18, potem imajo pa kar 4/5 ker je pa dejansko 20,5 in to imamo, pa nam je prevelika. Vmesne pa na žalost niuser posted image .
Bomo pa brez njih, nekako, kaj pa naj. Upam, da bo na morju bosa hodila, itak je pa to zanjo najboljše.user posted image

Šibam, pakiram...

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
18.8.2009 13:00:30   
anita goitan
hojla
danes sem si fraj vzela
dopoldan imela pregled pri G, vse ok
popoldan pa Zoja, pa pikica..pač kar spada k pregledu ob enem letu

Neža sam da bo dete zdravo, vem da ti je težko in zoprno tole, sam tako kot ti je že sayuri napisala, user posted image smo različne tako kot pri vsaki stvari, nikjer ne piše da pa men ne bo kdaj treba ležat in pazit na otročka, dokler je pa vse bp pač živim normalno in počnem kar pač zmorem, saj nosečnost ni bolezen.

Šibam kuhat, potem pa po Zojo
papa

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
18.8.2009 13:03:41   
Ninaaa
Pozdravljene, čveke user posted image

Evo, samo da se malo javim, kar nekaj časa me ni bilo na spregled, saj sem večkrat prebrala čvekarije na forumu, samo za pisat pa nekak nisem imela glih energije...

Naša Špela bo drug teden tudi praznovala 1 leto, priprave na praznovanje so že v polnem teku. Imamo že 8 zobkov in že tudi cel mesec hodimo samostojno. Res je pridna, lepo spi in tudi na kilaži smo lepo pridobili, res že jemo vse po vrsti, najraje ima makarone s sirovo omako, jih z vilčko pika in jih nosi v usta, da lahko midva normalno zraven vsak v svoj krožnik gledava in jemo kot se šika user posted image .

Moja nosečnost tudi v redu poteka, edino ena sprememba je... Je Urški lulček zrasel in bomo kar fantka imeli user posted image user posted image user posted image  tako da zdaj pametujeva, kaj kupit na novo in katere roza stvari bojo vseeno za ponucatuser posted image  - ker Špela jev res imela VSE v roza barvi, kaj češ, imamo kičaste babice...

Zdaj sem že precej neokretna s tem trebuhom, lih včeraj sem imela pregled pri G, potrkam v sprejemni in stopi ven sestra, me pogleda v trebuh in reče: "Aha, midve imava pa CTG!" user posted image ...in ji razložim, da sem šele v 6. mesecu in da imam samo pregled... Je potem razložila, da se ji je pa zdelo, da grem vsak hip rodit s tem ogromnim trebuhom, hahahauser posted image

No, lepo čvekajte še naprej, bom vsake tolko še kaj napisala, šibam ker imam tamalo brez pleničke v kuhinji in se ravnokar igra z lužico. Svojo lužico. Svežo.

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
18.8.2009 13:04:45   
pingo80
Hej ho!
Se spet malo oglašam po dolgem času. Sicer smo že nekaj časa doma, ampak nekako ne znese, pa še volje ni.
Na morju smo uživali; Lana čofota kot velika. Res je rada v vodi. Če imajo pa še v vodi aerobiko in zraven muziko, se ji pa čist "zmeša".
Zdaj pa tud jaz počasi že odštevam dneve, ko bo treba nazaj v službo, moja pikica pa v vrtec. To bo še pestro. Tud mi bomo imeli za v vrtec mehke usnjene copatke, ker še nič ne hodi. Smo začeli komaj sami vstajati ob opori, tako da Krysia, tvoj cuker sploh ni pozen. Ampak tako kot5 si rekla, eni prej drugi kasneje.
Za seznam Erin in Matejchi: - samostojno vstane ob opori - 9.8.
                                             - 1 leto: 77cm in 10030g (smo imeli včeraj sistematski in cepljenje)
Drugače pa na sistematskem ni pokazala vse kar zna. Pa žoge ni hotla podajat, če je bila pa nova, pa še rdeča povrhu. NAjprej je seveda romala v usta, da bi jo pa pol dala sestri, ji še na kraj pameti ni prišlo. user posted image  Doma se pa tako lepo žogava. Pa tolkla z dvema kockama - eh, kaj je že to? Doma imamo pa tak orkester, ko z vsem možnim skup udarja. No, risali pa res še nisva, tako da to pa ni mogla pokazat; je pa svinčnik prec romal  v usta. Še dobro, da nam P popolnoma nič ne tečnari, tako kot nekatere pravite. Se včasih jaz zasekiram in rečem, da naša Lana pa to pa to ne dela, pa pravi vse ob svojem času, ma še čas. Tud prav. Ojej kolk sem zatežila.
Grem še malo skup spravljat službene stvari, dokler lepotička še spi.
UŽivajte!

Neposredna povezava do sporočila: 3824
18.8.2009 13:31:39   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

user posted image

Ooooo sta cukra! Prava manekenauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?