|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
29.6.2009 12:22:18   
Ryssa
Ojla!

Da se še jaz malo javim, ponavadi mi kar zmanjka časa user posted image

Vse najboljše gajki in Davidu, ter seveda vsem obmesečnikom user posted image
sayuri čestitke ironmanu user posted image

Hvala vsem za pohvale naših slikic, Zoja Miša super da si uspela priti do interneta.

Prekrasne slikce vseh user posted image Tako tukaj kot tudi na facebooku.

Čestitke za nove zobke in vse nove podvige (prve korakce, vstajanje na noge....) user posted image

Dobili smo prve sandalčke cicibanove in to za skoraj smešno ceno 12 evrov. So bili znižani. Zadnjič ko smo bili v cicibanu ni bilo nobenih za prve korake znižanih, zdaj so pa kar naenkrat bili user posted image
V glavnem, fajn se mi zdi. So pa odprti sandalčki in se še komaj navaja na njih. Ko sem mu jih prvič dala gor, jih je na vsak način hotel dol dobiti in nikakor ni znal korakat, zdej je pa že boljše.

Končno smo se tudi preselili v avtosedež. Do pred kratkim je bila jajčka maxicosi še čisto ok, potem se je pa začel dvigovat in mu ni več ustrezala.

tejkaz tudi jaz se bojim vrtca, ker z našim je isto. Samo tu in tam mu rata da si sam kaj nese v usta, kar se tiče hrane. Če mu dam pa kaj drugega pa itak takoj v usta.
Je pa naš kar prebrisan. Ko sem sama z njim, moram biti dopoldan zraven njega da lahko zaspi, isto zvečer, če ne je jok. Ko ga je pazila moja mama, je zaspal dopoldan več kot uro prej brez problema, ista pesem je bila tudi zvečer. Po mojem v vrtcu glede tega ne bo problema.
Ga pa sploh nočem dati prej, preden stabilno ne hodi. Kaj pa vem, bi se ves čas bala da bo kje padel user posted image Dvomim da mu bo kakšna vzgojiteljica tako za ritjo kot sem mu jaz.

Kako lepo gre Jaša user posted image

gajka po mojem je to obdobje in veliko ima zraven zobek. Ko so Lanu dvojke rastle je bila tudi groza, pa trajalo je cel mesec, če ne še dlje.

neža7 ta voziček sem jaz ko sem bila še noseča najprej kupila za Lana, potem pa prodala. Čisto malo se je razlikoval od tega, kolesa so bila drugačna.
Meni je bil zelo lep pa vse, mogoče ni ravno najbolj stabilen ker je ozek, zloži se na majhno... Jaz sem ga takrat prodala zato, ker ni bil primeren za novorojenčka.

anita fajn opravi na nuhalni user posted image user posted image

Šibam dalje.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
29.6.2009 12:22:44   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Ni šlo user posted image
Hvala vsem za dobre misli in pesti. Pa drugič!

Bella, pa drugič. ne se sekirat. user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
29.6.2009 12:23:53   
sayuri
anita že nuhalna? Joj, kako se tole na hitro vrti user posted image . Bom mislila nate. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
29.6.2009 12:40:11   
Krysia
Pozdravljene.

Ni panike, jst sm že v redu ... še zdej ne vem, kaj je blo, ker sem jedla isto kot vsi ostali user posted image Sem pa spila en požirek enega pira, pa sem takoj komentirala, da se ne morem odločit, al mi je všeč okus al ne ... hm, očitno mi ni bil user posted image V glavnem, sem se pocajtala - pač je moj želodec moral stvari ven spravit ... ne bom o podrobnostih user posted image

Danes imamo pa dva fanta, ki praznujeta 11ko: FILIP (miškolinček) in MARTIN (Tamy30). user posted image user posted image

Sayuri, čestitke za brata! Kdaj pa gre na Havaje?

Erin ziher peče torte in kolačke user posted image

Bella02, naslednjič bo sigurno šlo! Sam res ni fer, da obljubijo rezultate ob 8h, pol jih pa ni user posted image

Za K_a_t_j_o še držimo pesti, upajmo, da bo šlo.

PABLO, večkrat se oglasi ... sej veš, da bi te komentirale, pa pozabimo (vsaj pri meni je tako, da kadar imam ful za prebrat, pokomentiram samo zadnje stvari - žal ...)

gajka, naš Rok ima tudi napade trme ... tko kot je Buhtlčk napisala, to je obdobje ... (al se pa mi tolažimo s tem). Pri nas je tako vreščanje, če mu vzamemo kakšno "igračo" (npr. kemični svinčnik), da je kar hudo. Jst ga pol ponavadi zagrabim (no, to se pa zdej grdo sliš - nisem nič nasilna, da se razumemo) in odnesem drugam, da se zamoti s čim drugim ...

No, drugač pa se je pri nas po novem najbolj zabavno dvigovat v stoječi položaj (seveda ob mojih rokah oziroma tako, da se oprime mojih prstov), potem se pa usest na svojo s plenicami obloženo rit ... (še dobro, da ima plenice, ker ti pristanki niso nič kaj nežni). Potem ob opori naredi par korakov, ampak ne tako zanesljivih kot npr. Jaša od tejkez. Najde vse, kar je treba, še prej pa tisto, česar ni treba - dopoldan je iz moje torbe (sem mislila, da je prazna) potegnil kuli user posted image Mogoče pa trenira kakšne trike user posted image

Skratka, ko je zbujen, nimam nič časa, ker takoj kaj ušpiči oziroma pride nekam, kjer ni varno za njega ... pa ne me spraševat, kako pride ... mal se premika po riti, mal se kotali, v glavnem ... pestro mamo ... tako kot vse ostale - sej smo približno na istem ... no, eni še bolj intenzivno laufajo okrog - tega si sploh ne predstavljam ...

Tako, zdej pa še mal na FB pa mal u kuhinjo, potem bo pa spet žurka ... se tipkamo

Pa kakšno lepše vreme naročite, prosim user posted image - men se že blede od tega ...

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
29.6.2009 12:58:01   
nell
MATEJKAuser posted image user posted image user posted image za Pio. glede čevlejčkov ti ne znam veliko povedati - saj smo mi v večini bosi, sploh zdaj poleti, ga ne mislim posiljevati še z trdimi čevlji. Imamo ene cicibanove  - seveda poletju primerno odprte...vendar priznam, da se mi včasih naš mačkin kr mal smili k mu te šuze gor tiščim - mah ne vem, js se vseeno malo zgledujem po sebi. Sem najbolj srečna bosa - če je hladneje v zoknih na bremze - sem jih normalno kupla tudi Tiborju, sicer zelo veliko prakticiramo mehke usnjene copatke, ki sem jih naročila kr na copatki.si - če je toplo pa smo tako notri kot zunaj kar bosi.

Sandra
- vidim da imate pri vas kr pestro...no saj si imela že prej, ampak zdaj maš vse tri frajlice doma - štiri babike na kupu - torej ve ste tiste, ki delate dežuser posted image user posted image user posted image

Tejka - zelo mi je žal za tvojega prijatelja...vem, da ti tukaj kaj dosti ne pomaga nobena beseda - pa vendar...četudi se nisi mogla udeležiti pogreba, so misli tiste, ki štejejo - od ljudi se lahko poslovimo tudi na tak način, vem da to veš in vem, da si si želela itiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede vrtca in hrane je tako - sama še nisem imela primera, da otrok nebi res ničesar jedel...običajno jedo vsaj kruh, ki jim je tudi vedno na voljo. Vsekakor pa ti lahko (vsaj glede sebe) zagotovim, da se takšnim otrokom bolj posvetimo, jim pri hranjenju nedvomno pomgamo, sadje tudi naribamo ipd. - moja praksa je takšna, da so se tudi tisti "neješči" otroci sčasoma navadili jesti oziroma nekateri postali pravi jedci. Koncept razvoja otroka je tak, da se učijo z zgledi in največji zgled, so jim, poleg odraslih, sovrstniki - v vrtcu pa je hranjenje karikirano rečeno - skupinski obred. Če bi mela otroka, ki res ne bi ničesar jedel, bi se v prvi vrsti posvetovala s starši, kako oni to rešujejo doma, kako jim uspeva in kaj predlagajo - tako je edino mogoče rešiti težavo. Zato je prav, da če in ko bo šel Jaši v vrtec, ti vzgojiteljico kar seznani s tem in ji zaupaj česa te je "strah" oziroma kaj te zanima. Verjemi, da se lahko vzgojitelji od staršev ogromno naučimo.
Pri joku pa je tako...običajno vedno je prisoten jok. Nekateri to "stisko", ki jo prinaša ločitev od staršev premostijo prej, drugi kasneje - vendar vsaj pri meni so jo še vsi. Jaz osebno se takim otrokom v tem času ves čas blizu, jih veliko crkljam - če si to želijo in dovolijo, jim dam vedeti, da sem jim na voljo, jih poskušam "zamotiti", jim preusmeriti pozornost na kaj drugega. Zato je zame zelo pomembno tisto uvajalno obdobje, ker mi takrat starši dajo informacije kot so npr. kaj je otrokova najljubša igra, ob čem se nasmeje, česa ne mara, kako zaspi, ima kakšno niniko, ga glasba pomiri, ima rad ali nima rad stikov z drugimi otroki - in ravno zaradi teh informacij se sama lažje približam otroku in s tem začetno stisko malo omilimo. Ko otrok enkrat dobi zaupanje v vzgojitelja ali pomočnika vzgojitelja (običajno si otrok izmere njemu ljubšo osebo) ta jok izveni. Res še enkrat vsem puncam, ki bodo otroke dale v vrtec, polagam na srce - sodelujte z vzgojiteljico, vprašajte kaj vas zanima, povejte posebnosti pri svojem otroku - ne samo alergije in druge zdravstvene posebnosti, ampak tudi če zaspi tako da ga tepljate po ritki, ga božate po hrbtu, za ušesom, k sebi stiska ninko, se pred spanjem premetava, ali tako kot moj sinko polovinko gode, česa se boji in takšne stvari.

Ok sem mislia da bom lahko še kaj napisala pa se je mačkin zbudil - kaj več zvečer

lp

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
29.6.2009 13:25:07   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Ni šlo user posted image
Hvala vsem za dobre misli in pesti. Pa drugič!

user posted image user posted image user posted image  ni dober občutek, vem user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
29.6.2009 13:27:17   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

neža7 ta voziček sem jaz ko sem bila še noseča najprej kupila za Lana, potem pa prodala. Čisto malo se je razlikoval od tega, kolesa so bila drugačna.
Meni je bil zelo lep pa vse, mogoče ni ravno najbolj stabilen ker je ozek, zloži se na majhno... Jaz sem ga takrat prodala zato, ker ni bil primeren za novorojenčka.

Hvala za info user posted image  Zakaj ne bi bil primeren za novorojenčka? Škoda, ker res je vem kako na oči zgleda, da bi si lahko odločila user posted image  Saj imam še veliko časa user posted image   

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
29.6.2009 14:08:07   
majči22
nell zelo lepo si napisala! Upam, da bo naša vzgojiteljica vsaj pol tok "dobra" kot ti. Svojo princesko ti takoj dam v varstvo. user posted image user posted image user posted image user posted image za take vzgojiteljice!!!!!

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
29.6.2009 18:31:33   
sandra123
IZVIRNO SPOROČILO: nell

Sandra
- vidim da imate pri vas kr pestro...no saj si imela že prej, ampak zdaj maš vse tri frajlice doma - štiri babike na kupu - torej ve ste tiste, ki delate dežuser posted image user posted image user posted image

Jaaaaaaa, zdaj bomo pa me vsega krive, a neuser posted image user posted image user posted image ...Ma ja, je kar pestro....
Danes še posebejuser posted image , tole vreme ga danes pri nas sračka, da jojjjjj....Sploh še nismo bile s T&T nič zunaj, Tina pa hodi notri in ven nonstop, ker jo dež preganjauser posted image ...
No, pa še takole imamo danes, Teja ima že skoraj drugo 1-kico zunaj, Taji pa še malo manjka in bo imela zunaj 1.zg.1....stanje komaj za obvladatuser posted image , sitni obe, da se mi že malouser posted image user posted image user posted image , Sayuri, ti že veš, kako to zgleda, ker ste imeli isto situacijouser posted image ...
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Pa sandra123? Kako si uštimala? user posted image

Kar se vrtca tičeuser posted image ....še vedno nič ni rešeno, nisem mogla naknadno nič urediti, tako, da bom morala zdaj do septembra počakat, da vidimo, kaj bouser posted image ...Smo pa po tistem njihovem točkovanju na najvišjem mestu, celo v prednosti pred vsemi tistimi, ki so že sprejeti v vrtecuser posted image ...Ma tale sprejem v vrtec je res za pouser posted image .....Vseeno se ti iskreno zahvaljujem za pomočuser posted image user posted image user posted image user posted image ...Danes smo še Tino do dermatologa peljali...je staknila virusne bradavice in to po obrazu......ma, če grem jaz še kdaj na kakšen bazen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sprva je imela kakšne 3kom. na bradi, pa jo je srbelo, pa se je malo praskala, sem najprej mislila, da ima kakšne izpuščaje zaradi vročine, no in seveda si je potem te bradavice po obrazu prenesla in jih ima kar nekajuser posted image ...zdaj bo pa vsake 2-3.tedne morala na žganje le-tehuser posted image user posted image user posted image ....

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 29.6.2009 18:35:02 >

Lp, Sandra

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
29.6.2009 22:04:28   
nell
Gajka - smo te pogrešali - tole s službo ti nič ne zavidam, je pa res da je leto takoj naokoli - se mi zdi, da zdaj od trenutka ko se mačkini začnejo bolj zavedati sveta okoli njih, čas teče hitreje. Glede trmarjenja in nerganja - ne vem, sigurno ti Roka najbolj poznaš, ampak čisto tako, ker sama opažam tudi spremembe v Tiborjevem vedenju - si mogoče pomislila na to, da čusti, da nekam greš, da se nekaj pripravlja, da se bo nekaj spremenilo in ker ne zna drugače, uveljavlja svojo voljo tako. kako to omilit ne vem...sama vem, da Tiborja pač pustim ali na tleh ali v postelji ali pač tam kjer je (seveda gledam na varnost), da se zdere, zjezi do konca, kolikor pač želi -potem ga ponavadi pocartam in greva naprej kot da se nič ni zgodilo - vseeno na kopncu obvelja moja. Trma ali jeza se pri otrocih v bistvu odraža na čistoi podoben način kot pri odraslih, le da mi znamo to ubesediti, naši mačkini pa še ne, zato pač posegajo po takih ekstremih. V bistvu se tudi ti kdaj zjeziš, koga nadereš, kuhaš mulo ali pa se pogovoriš in ko ohladiš svojo jezo, ko razpucaš svoje občutke, greš naprej. Mah ne vem, tko si jaz to razlagam, morda tudi samo zato, da lažje zvozim ali pa da si razložim njegovo obnašanje na nek sprejemljiv način, ker otroci so egocentriki in jim ni jasno, da ne more bit vse po njihovem.

tejka - zdajle prebrala FB - da razložim - jaz sem kr skos prikopljena, tudi ko me ni - sicer pa ja vzamem (ti že veš kaj) in res ti hvala za lepe besede - mi veliko pomenijo veš in saj veš da bi, če bi le lahko - mi je tvoj sinek tak sonček.

neža - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sayuri - krasne slikiceuser posted image

bella - user posted image user posted image
mah drugič pa bo

majči22
- hvala za kompliment

sandra - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se včasih sprašujem kako bi lahko opisal materijo iz katere smo narejene mame - premoremo toliko nežnosti in ljubezni, premikamo gore za svoje otroke, če je potrebno in nosimo "svet" na ramenih - včasih, ko mi je hudo, kdar je Tibor tiste čudne volje, se spomnim nate in na sayuri, pa si rečem, če zmoreta vedve in kljub vsemu oddajata toliko energije, zakaj se potem pritožujem jaz - resnično vaju občudujem.

Ryssa - po svoje razumem tvoj strah pred vrtcem... in nikakor te nočem prepričati v nasprotno, ampak vseeno si ne morem kaj, da ne bi rekla (govorim za svoje izkušnje) - ravno tako kot se ti doma, se tudi v vrtcu trudimo za spodbujanje samostojne hoje pri otrocih, res pa je, da vsakemu otroku ne stojimo "za ritjo" - tudi jaz doma svojemu ne - ker sem mnenja, da se mora otrok naučiti tudi padati - torej ko se je tibor začel pobirati in se je zgodilo da je čofnil, je najprej padal iz celega, potem se je lovil na rit, zdaj se lovi že z rokami ipd. - vse je nek proces, ki se tako ali tako mora odviti. Je pa res, da verjetno ti doma "lahko" večina padcev preprečiš. No samo še tole, tudi ko že enkrat hodi lahko pade in se udari, tako doma kot tudi v vrtcu.

No pa sem prekomentirala... sicer s kratko pavzo, ker sva s Tiborjem na hitro spakirala v Zreče - imava dobre razloge, kaj več povem, ko bom kaj več vedelauser posted image user posted image user posted image user posted image torej nekje po sredi.

zdaj pa grem v mužule

nočko

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
29.6.2009 22:26:32   
matejchi
nell nova user posted image ?
user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
29.6.2009 22:40:26   
K_a_t_j_a
Bom na hitr, pokomentirala bom jutr, ker sem že zelo zaspana, sem se ponoči učila, pa še to se je Jan vmes enkrat zbudil. Spat sem šla ob pol enih zjutraj.

Hvala vsem, ker ste držale pesti zame user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
Rezultati bodo baje že jutri, tak da upam, da sem pisnega naredila, potem pa še ustni. Upam, da se znebim tega izpite, ker nemščine pa res nimam rada.user posted image Ustni naj bi bil pa šele 6.7. Tako, da upam, da bom imela na morju mir pred izpiti.

anita goitan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za jutrišnjo NS.

Sayuri user posted image krasne slikice!!

tejkaz user posted image user posted image user posted image za Jašo in njegove korakce ob opori!

Kot sem že napisala jutri kaj več napišem, če ne dopoldan pa zvečer. Jutri grema kupovat še stvari za na morje in morje plačat.

Lahko noč vsem!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
29.6.2009 23:25:35   
matejchi
a je katera z Vrhnike?

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
30.6.2009 0:21:06   
Anonimen

Erin - user posted image

nelluser posted image a so namigi res v tej smeri, a si reeeees "šestka" na seznamu user posted image ? bravoooooouser posted image user posted image user posted image

tejkaz - za posnetek, korakce in user posted image za Jašo.

In user posted image za tvojega prijatelja user posted image

< Sporočilo je popravil PABLO -- 30.6.2009 0:37:59 >

(odgovor članu matejchi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2889
30.6.2009 6:42:48   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

nell nova user posted image ?
user posted image

[/quote

Heh neeee niti pod razno - zakaj, maš občutek, da mi hormoni nagajajo? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BTW Dobrodošla nazajuser posted image user posted image user posted image

Ok zdej pa res ti pa Pablo - pa kakšni namigi - js jih še zdaj nikjer ne vidim - sicer pa ne nisem nova user posted image na seznamu, bom morda čez kakšnih 5 let, prej sigurno ne.

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
30.6.2009 6:44:57   
nell
ok neki mi ga je pofiksalouser posted image user posted image user posted image

Sicer pa dobro jutro in in sveže dišečo kavico za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se mi smeji, ker me je v jutro zbudil sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image in ja seveda Tiborjev mama-mama

bežim je sine pokonc

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
30.6.2009 6:55:36   
naty13
Jutro.

user posted image user posted image user posted image user posted image  kuhana.

Nell fajn, da si napisala, kako delate z našimi cukri v vrtcu. Jaz sem vedno zaupala v vzgojiteljice, ampak še vedno so če-ji. Sem pa vedno rekla, da hudega jim nima kaj biti. Vem, da je full hrane pri vsakem obroku in če vsakega par žlic ali grižlajev poje, je vsaj nekaj pojedeluser posted image  A je tako? Vsaj, ko sem gledala jedilnik za Jošta. Mi je bil kar orng. Par stari za vsak obrok. Aja, si pa skrivnostna. user posted image  Če si ponovnno user posted image , vse čestitke. user posted image

Matejchi WB. user posted image user posted image user posted image

Sandra user posted image  za zobke, naj grejo čimprej ven, da bosta T&T čimprej pridni. Zdej bo pa pestro, ko bo še tavelka doma. Upam, da vsaj mal priskoči na pomoč tudi takrat ko je treba, ne samo pri sitnarjenju. user posted image

Sayuri super slikce iz Gardalanda. user posted image  In user posted image user posted image user posted image  za ponosno sestrico. Lovro in Zara sta pa fajn deževnico obdelala. user posted image user posted image

Buhtlčk user posted image user posted image user posted image user posted image , da čimprej najdete varstvo za Gašperja.

Krysia samo, da si zdrava. user posted image

Tejka Jaši ga fajn šiba, bo tekel v vrtec, ne samo hodu. user posted image  Ja vsak dan je nekaj novega, so že prišli tisti dnevi presenečenj. user posted image

Erin ne bit jeznaaaaaaaaaaaaa. Pa prosim še kaj piši.

Anita kako je blo na NS? No kaj dobi Zoja?

Gajka user posted image user posted image  Tudi Rok bo še priden. Srečno danes v službi.

Bella user posted image user posted image . Škoda, ker izpit ni šel. Sicer si pa pridna in ga boš naredila, le pogumno in tako pridno naprej. user posted image  Si pridna.

Čestitke vsem obmesečnikom, med njimi tudi Joštu za 11ko. user posted image  Kam je šel časuser posted image

David (mishel) čestitke za 1. svečko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo super. Jošt gre končno po vseh štirih in ne po trebuhu, čeprav še zmeraj kdaj pa kdaj pokombinira. user posted image  Najraje bi bil skos na nogah. kar stoji ob sedežni in gleda, kaj se dogaja okrog njega. user posted image  No, če mu odgovarja. user posted image  Jaz pa jutri štartam s službo. Je kar pestro.

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
30.6.2009 7:29:56   
sayuri
ERIN; vse najboljše in najlepše.....iz srca.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
30.6.2009 7:31:24   
sayuri
DAVID (mishel) pa praznuje danes? Naš prvi slavljenec?
Vse najboljše in najlepše DAVID. FAjn upihni prvo svečko, da ti bo prinesla čimveč želja

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
30.6.2009 7:51:02   
naty13
Sayuri David je dva dni nazaj upihnil prvo svečko.
Erin vse naj naj za rojstni dan.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi gremo na bioresonanco danes. Gremo vsi4, ker bosta oba testirana. je pa imel N. včeraj kontrolo na Jesenicah in je ok. Testiran še enkrat na trave, pršice in podobne stvari. Je vse ok. So pa virusni bronhitisi posledica infekta, je rekla, da bo kmal prerasel, verjetno bo še ta sezona "pestra".

pa pa

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
30.6.2009 8:03:16   
MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

MAtejka_ a pol še ne smemo čestitat? user posted image

raje še ne... upam, da bo zdaj 3. manj težav...

aja, pia je včeraj dobila svoj 1. zobek user posted image user posted image user posted image . zgornja leva dvojka user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
30.6.2009 8:06:29   
MATEJKA_
vidim, da ene že počasi s službo začnete... mene kar strese, ko pomislim na mojo... nič kaj dobrega ne slišim kaj se dogaja tam...
mam pa še nekaj časa, sredi julija mi porodniška izteče, pol pa še imam 3 tedne dopusta - gremo na kreto user posted image . že komaj čakam, da vidim pio kak se bo na mivki igrala in v morju čofotala.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
30.6.2009 8:09:40   
MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: nell

MATEJKAuser posted image user posted image user posted image za Pio. glede čevlejčkov ti ne znam veliko povedati - saj smo mi v večini bosi, sploh zdaj poleti, ga ne mislim posiljevati še z trdimi čevlji. Imamo ene cicibanove  - seveda poletju primerno odprte...vendar priznam, da se mi včasih naš mačkin kr mal smili k mu te šuze gor tiščim - mah ne vem, js se vseeno malo zgledujem po sebi. Sem najbolj srečna bosa - če je hladneje v zoknih na bremze - sem jih normalno kupla tudi Tiborju, sicer zelo veliko prakticiramo mehke usnjene copatke, ki sem jih naročila kr na copatki.si - če je toplo pa smo tako notri kot zunaj kar bosi.

saj jaz jo bom tud probala čim več boso ali v zoknčkih imet, je še najboljše za nogo. čevlji pa vseeno morajo bit glede na vreme, ki ga zdaj imamo - en dan 12C, drugi dan pa 27 C. no, ampak se še ne mudi... me je samo malo zanimalo...

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
30.6.2009 8:49:30   
tejkaz
Dan

Danes smo pa super spali. Eva je spala kar do sedmih, Jaša pa še spi. Mene sicer spet uho  boli, ampak še ni sile. Ne vem ali naj grem že kar k zdravniku ali še naj počakam.

MATEJKA, čestitke Pii za prvi zobek.

Erin, vse najboljše še tukaj.

Katja, držim pesti da bodo danes dobri rezultati. Nemščine pa tudi jaz ne maram.

Nell kdaj in kje se potem zmeniva? Danes imam pa individualni razgovor z vzgojiteljico. Ti bom poročala kaj je rekla. In res ti hvala za lepe besede.

Sandra, boga Tina. Upam da bodo te bradavice čez poletje izginile. In pozdravi mi sestrično.

Krysia, Rok je malo mlajši od Jaša. Čez 14 dni bo tudi Rok že takole šibal user posted image

Ryssa, no dobro da nisem samo jaz v strahu. Sicer sem jaz eno že dala čez uvajanje in vrtec, ampak Eva je čisto drugačna koj Jaša. Ona je bila od nekdaj zelo samostojna, pojedla kar si ji dal v roko, znala se je postavit zase in se borit za svoje, samostojna zelo, včasih me je strahj da bo prehitro odrasla. Jaša je pa čisto drugačen in tega me je strah. Da bo  vedno nekje zadaj, da se ne bo znal postaviti zase, da bo vedno izvisel in da bo lačen. Saj vem da vzgojiteljice poskrbijo za njih ampak verjetno ne bi bila prava mami, če ne bi bil prisoten strah.

Gajka, želim ti uspešen začetek službe. Rok se bo pa slej kot prej unesel. Mogoče res čuti da greš.

Buhtlčk, vem da je razlika in da mora tebe zvijati še bolj. Ampak kljub temu da vem da ima mesto v vrtcu in vem da bodo zanj poskrbeli, me je strah. Kakšna mami pa bi bila, če ne bi ob tem ničesar čutila in če bi mi bilo vseeno in ne bi bilo nič strahu kdo bo mojega sina pazil in kako bodo z njim delali?

Tako, Jaša se zbuja, se oblečeva, umijeva in najeva in šibava na Zbilje. Jaša in Mark sta si tam prisvojila eno otroško hišico in zelo uživata tam.

Lepo se imejte.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
30.6.2009 9:02:57   
Krysia
Dobro jutro vsem.

Najprej čestitke naši šefici. Erin, vse najboljše za polnoletnost na 10 podlage user posted image Velik smeha, zdravja, pridnega moža in otroka pa velik lepih trenutkov! user posted image user posted image Pa pridi na RR in nam postrezi s torto ... sej pišemo, a vidiš, da smo pridne.

Pol mamo en kup obmesečnic: JAN (K_a_t_j_a), JOŠT (naty13), JAKA (Tato) - čestitke za 11ko! Pa spet je en mesec, ki nima 31 dni, zato je tukaj še TEJA (bella02), ki ma tud 11ko! Pol so pa še 10ke: URŠA (karmar), LUKA (barbarinha) pa ANEJ (pikicai). Vsem čestitke! user posted image user posted image

nell pa Erin, a so vse vzgojiteljce tko fajn? Ker pol res ne vidim razloga, zakaj je nekaterim grozno dat otroka v vrec ... Skratka, jst upam, da bo drugo leto, ko gre Rok v vrtec, naletel na kakšno tako vzgojiteljco kot ste tukaj gor na RR ...

nell, jst sm tud pomislila na to, da si mogoče ponovno user posted image , ko si tko skrivnostna. No, čakamo, da nam poveš, iz kakpnih razlogov si tokrat šla k svojim user posted image

matejchi, kje se pa ti skrivaš? sam take kratke prebliske od tebe dobivamo zadnje čase. Si že doma pa se odvajaš od RR al kako?

sandra123, upam, da uspešno zrihtate tole z vrtcem. Pa da bi zobki čimprej pokukali na dan in se sitnoba tvojih 3T spremeni v veslje in navdušenje ...

Anita, kako je blo na NS?

Mi smo danes spali od 19:50 - 6:50 ... sem zjutraj že preverjala, če sploh diha, ker je ponavadi vsaj ob 6h že buden ... o, sej ... men je čist pasal, da je spal 11 ur v kosu.

OK, grem .. se tipkamo

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?