Zoja Miša
|
Ojla! Tudi mene nekako matra 114 stran . Nekako sem jo napol uspela prebrati. Tejkaz, moje sožalje za prijatelja. Ne predstavljam si kako ti mora biti. In hvala za lepo dobrodošlico, pa ja, lepo bi se bilo videti! Glede izteka porodniška pa tudi mene zvija, sploh ker Kaja Lina je tudi če ji zraven afne guncam. Ali res morajo jesti semi?! Halo!!!!??? Filmčka, ne morem pogledati, ker mi takoj vse impulze požre Gajka, zate je danes poseben dan! Preživi ga čim manj stresno! Glede Roka pa je verjetno samo v fazi. Za seznamček Matejchi, 3 zobek (zgoraj levo) 28.6. Pablo, lepo te je brati in upam, da sem med tistimi, ki ti napišejo kaj v odgovor, če le vem, poskušam tako! Najin zmenek, pa menda še velja, ne? Neža za Nežo! Iiiii Sayuri, lepe slikice in za brata sem ti pa že čestitala, čeprav sedaj ne vidim tega mojega posta Buhtlče, upam, da se kaj najde za Gašperja! Vsekakor si ti sposobna nekja najt! In kdaj greš ti v službo? Ali se bomo lahko v petek 17.7. videle? Anita, držim pesti! Bella, pa drugič več sreče! Krysia, samo da si bolje. Matejka, mi imamo čevljev kolk češ, 3-jne cicibanova pa ene elephant. Cicibanovi so eni softy, eni so navadni, eni malo odprti, drugi manj pa elephant, čisto odprti, a ja pa še tevike, ki so iste kot za odrasle. V vseh lepo hodi. Bosa hodi, a po pesku zatrokira in začne tulit. Nell, si me kar malo pomirila s tem tvojim postom! Upam, da je več takšnih kot si ti in da bo v našem vrtcu prav tako. Jaz z tem, da bošla s kom drugim mislim, da ne bom imela problemov, ker tudi tukaj hodi od prikole do prikole kot cigančica (seveda jo nekdo drži za roko), ampak čisto vseeno ji je čigava je ta roka. Glede hrane pa je tako ja, da samo ravno nima volje jesti kaj druga kot kruh Sandra Bambi, lepo nosečnost - sem skoraj pozabila! Katja, držala sem pasti! Sigurno so pomagale Naty, lep začetek! Erin, vse naj naj, pa iz srca, saj veš da je res, ne? Glede spanja pa se tudi mi lahko pohvalimo, da v večini, z rahlim stokanjem v spanju spimo cele noči! Se beremo, danes sem imela veliko dela, če sem kaj izpustila pa me ne kregat. To delam pred prikolo! In pošiljam vam sonček, tukaj ga imamo že cel teden na pretek!