|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
30.6.2009 9:14:42   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

a je katera z Vrhnike?

Blizu sm iz Logatca..user posted image user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
30.6.2009 9:17:58   
majči22
Dobro jutro!

Mi tudi spali super. Sam predno zvečer zaspi je pa tud obup. Spet smo šli spat ob 22.30user posted image , no potem sva spale do 8.
Tejkaz super za dobro noč. Ti jih privoščim.

Ne morem čist nč,ker je tečna kot driska,bom kasneje poskušala še kaj napisat.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
30.6.2009 9:31:41   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

vidim, da ene že počasi s službo začnete... mene kar strese, ko pomislim na mojo... nič kaj dobrega ne slišim kaj se dogaja tam...
mam pa še nekaj časa, sredi julija mi porodniška izteče, pol pa še imam 3 tedne dopusta - gremo na kreto user posted image . že komaj čakam, da vidim pio kak se bo na mivki igrala in v morju čofotala.

greš želve iskat? kdaj pa greš?

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
30.6.2009 10:42:15   
Zoja Miša
Ojla!
Tudi mene nekako matra 114 stranuser posted image . Nekako sem jo napol uspela prebrati.
Tejkaz, moje sožalje za prijatelja. Ne predstavljam si kako ti mora biti. In hvala za lepo dobrodošlico, pa ja, lepo bi se bilo videti!
Glede izteka porodniška pa tudi mene zvija, sploh ker Kaja Lina je tudi če ji zraven afne guncam. Ali res morajo jesti semi?! Halo!!!!???user posted image  Filmčka, ne morem pogledati, ker mi takoj vse impulze požreuser posted image

Gajka, zate je danes poseben dan! Preživi ga čim manj stresno! Glede Roka pa je verjetno samo v fazi.

Za seznamček Matejchi, 3 zobek (zgoraj levo) 28.6.

Pablo, lepo te je brati in upam, da sem med tistimi, ki ti napišejo kaj v odgovor, če le vem, poskušam tako! Najin zmenek, pa menda še velja, ne?

Nežauser posted image   za Nežo!

Iiiii Sayuri, lepe slikice in za brata sem ti pa že čestitala, čeprav sedaj ne vidim tega mojega postauser posted image

Buhtlče, upam, da se kaj najde za Gašperja! Vsekakor si ti sposobna nekja najt! In kdaj user posted image  greš ti v službo? Ali se bomo lahko v petek 17.7. videle?user posted image

Anita, držim pesti!

Bella, pa drugič več sreče!user posted image

Krysia, samo da si bolje.

Matejka, mi imamo čevljev kolk češ, 3-jne cicibanova pa ene elephant. Cicibanovi so eni softy, eni so navadni, eni malo odprti, drugi manj pa elephant, čisto odprti, a ja pa še tevike, ki so iste kot za odrasle. V vseh lepo hodi. Bosa hodi, a po pesku zatrokira in začne tulit.user posted image

Nell, si me kar malo pomirila s tem tvojim postom! Upam, da je več takšnih kot si ti in da bo v našem vrtcu prav tako. Jaz z tem, da bošla s kom drugim mislim, da ne bom imela problemov, ker tudi tukaj hodi od prikole do prikole kot cigančicauser posted image  (seveda jo nekdo drži za roko), ampak čisto vseeno ji je čigava je ta roka. user posted image  Glede hrane pa je tako ja, da samo ravno nima volje jesti kaj druga kot kruhuser posted image

Sandrauser posted image

Bambi, lepo nosečnost - sem skoraj pozabila!user posted image

Katja, držala sem pasti! Sigurno so pomagaleuser posted image

Naty, lep začetek!

Erin, vse naj naj, pa iz srca, saj veš da je res, ne?

Glede spanja pa se tudi mi lahko pohvalimo, da v večini, z rahlim stokanjem v spanju spimo cele noči!user posted image

Se beremo, danes sem imela veliko dela, če sem kaj izpustila pa me ne kregat. To delam pred prikolo! In pošiljam vam sonček, tukaj ga imamo že cel teden na pretek!user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
30.6.2009 11:18:43   
anita goitan
dan punce,
ravno sprehoda, sva ble z matejchi&Marušo na kavi, Zoja mi zdej spi.
Hvala vsem za lepe želje, sam stric Pušenjak opravlja nuhalno popoldan, ja ob 18ih smo naročeni..še mal boste čakaleuser posted image
Jutri je pa že moj na dopustu, šibamo via Vipava po novo rundo marelicuser posted image

naty13, recept za marelično:
iz 8kg izkoščičenih marelic sva delala marmelado, dala 1kg ta rjavega sladkorja in 0,5kg želirnega, kuhaš pa tolk časa da marmelada NE postane rjava, barva naj ostane taka kot so marelice, sicer je še vedno tekoča in kar ne preveč sladka, samo imava rada manj sladko marmelado.

Šibam po delu, spet bo dež naj gre v maloro tole vreme

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
30.6.2009 11:44:10   
matejchi
Zoja saj bo seznamček, samo je taka gužva, da mi ne znese.. se pardoniram.. vidim, da imaš ti veliko časa user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
30.6.2009 11:45:54   
matejchi
A katera ve, če je kaj v okolici Ptuja za otroke, če si tam na dopustu, kam se lahko odpraviš??

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
30.6.2009 11:49:20   
anita goitan

A katera ve, če je kaj v okolici Ptuja za otroke, če si tam na dopustu, kam se lahko odpraviš??

če ti kaj pomaga:  http://www.ptuj.si/samostani_in_spomeniki

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
30.6.2009 12:05:29   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

a je katera z Vrhnike?

Resno? Tam poznam eno super punco iz Ringaraja user posted image  Nisva se še videle vendar letos, ko gremo k družini v Idrijo in v Godovič bova se dobile "končna" user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
30.6.2009 12:15:58   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

IZVIRNO SPOROČILO: majči22

a je katera z Vrhnike?

Resno? Tam poznam eno super punco iz Ringaraja user posted image  Nisva se še videle vendar letos, ko gremo k družini v Idrijo in v Godovič bova se dobile "končna" user posted image

Resno, resnouser posted image No potem se pa še pri meni ustavi, da se še midve spoznaveuser posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
30.6.2009 12:20:36   
matejchi
majči pomoje bomo vse letos mimo tebe letele.. a si prepričana, da nas želiš??user posted image No pa saj tudi tebe ne bo skozi doma.. 

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
30.6.2009 12:34:15   
Erin
Ooooooooooooooo kaj vidim... da ste malo bolj pridne postaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem se že bala da bomo propadleuser posted image ...

Komentiram kasneje...

Samo da vam povem da je moj dobil šiht, ima danes prvi danuser posted image

HVALA vam za lepe želje!

Pa da vas še malo virtualno počastim...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
30.6.2009 12:42:11   
MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

vidim, da ene že počasi s službo začnete... mene kar strese, ko pomislim na mojo... nič kaj dobrega ne slišim kaj se dogaja tam...
mam pa še nekaj časa, sredi julija mi porodniška izteče, pol pa še imam 3 tedne dopusta - gremo na kreto user posted image . že komaj čakam, da vidim pio kak se bo na mivki igrala in v morju čofotala.

greš želve iskat? kdaj pa greš?

ja user posted image . gremo pa zadnji teden julija/prvi teden avgusta

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
30.6.2009 13:23:11   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

WAW, kolk cajta si tole pekla? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
30.6.2009 13:27:31   
majči22

majči pomoje bomo vse letos mimo tebe letele.. a si prepričana, da nas želiš??user posted image No pa saj tudi tebe ne bo skozi doma.. 

Ma ve se kr vse oglasite. Za eno kavico bom že imelauser posted image . ja res je, da me ne bo skoz doma. Grem v etek na morje in me 10 dni ne bo, potem pa ste vabljene....na eno ledeno ali toplo kavo user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
30.6.2009 13:28:06   
majči22
Erin vse najboljše!!!!! Pa hvala za tako pogostitev, sm se jo nagledala...user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
30.6.2009 14:29:28   
daja28

Vedno sem tle gor sama, pa tko se trudim :)

Erin - Vse naj naj, naj se vse izteče kot se mora (pozitivno), da bi bili zdravi, nasmejani, pač srečni... user posted image
Pa une jagode zame pršparaj.

Tejka - Res sem mobilna, ampak je kar naenkrat toliko poti... V enem tednu sem naredila 800 km. Ja, smo šli v soboto v Bohinjsko Bistrico pa v Bohinj - voda ledena. user posted image Saj bom še vsaj do sredine avgusta doma, pa se mogoče tud v Medvodah ustavim in še kje. Problem je le, ker mi boste vse v službo ušle. user posted image Aja, kul filmček, nisem vedela, da Jaša že hodi.

Gajka - Pr našmu sem tud opazila, da je začel trmarit pa se neki cmerat in sitnarit. Moj pravi, da je to sindrom mami - če sta sama in me mali ne vidi, se čist fajn igrata. Včasih pomaga tud malo ignoriranja, da se še sam zaigra. Tako obdobje imajo, menda. Drugače se pa najbrž otrok ne da primerjat. Za našga vsak pravi kako je priden.
Kako v službi? So te že 200% vpregli?

Sayuri - Krasne slikce, kot vedno. Bravo za brata in obisk Gardalanda.

Buhtlčk - Z varuško smo bili že zmenjeni, vse OK, razen cena 15 EUR/dan. Zadnje dneve pa dobivam polno mejlov. Tako smo šli včeraj pogledat k eni, ki računa 170 EUR/mesec. Prav tako fajn ženska (prvi vtis). J.... ga, za tako razliko v ceni, bomo pač menjali.
Ah, čist zaidem. En mejl sem dobila še od enih iz LJ, ki pa ponujajo varstvo za 195eur/mesec. Samo ne vem al je to prava ponudba, ker se mi že nekaj časa niso javili. Lahko pa poskusiš. Do 15. 7. naj bi opravljali razgovore s starši. zdruzenje.starsi@gmail.com

Bella - Saj bo, uživaj ob svojih sončkih zdaj, ko lahko. Ko bo pa izpit, bomo pa mal bol pesti držale. user posted image

Krisya - lepo, da ni nič hujšega.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
30.6.2009 15:30:35   
buhtlčk
Zoja Miša očitno tole pošiljanja sonca deluje, je kar fajn danes user posted image . V službo grem pa 15.7. user posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
30.6.2009 15:33:02   
buhtlčk
O Erin hvala za čokolado user posted image . Evo tvoj ti je pa dal darilo, je najbrž malo odleglo.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
30.6.2009 15:36:05   
buhtlčk
daja sem dobila ponudbo od njih ja. Naj bi me klicali ta teden, pa zaenkrat še ni nič. Je pa res, da zdajle počasi postaja jasno, kdo bo brez vrtca, po moje bo ponudb do konca poletja še kar nekaj. Ni se pa za zanašat, pol pa po enem letu v službi, pa varuško iskat....
300€ (kar je cca 15€ na dan) pa naju tudi vrtec pride.

< Sporočilo je popravil buhtlčk -- 30.6.2009 15:37:49 >

(odgovor članu daja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
30.6.2009 19:36:04   
majči22
Punce ste vidle, da so že avgustovčki 2009 tukaj!!!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
30.6.2009 21:38:21   
kaja02
čer!!!

Erin- VSE NAJNAJ!!!!!!!!-

David- vse najboljše tudi tebi, čeprav za raho zamudo!

gajka- vse najnaj!!!!!!!

ostalo pa se ne spomnemuser posted image , mam v glavi sam prošnje, pa življenjepise.... sem danes bla na borzi, pa mi je svetovalka rekla, da še predno zanosiš bi moral pomislat na to, da bo enkrat porodniška potekla in da boš mogu it delat user posted image , mislim, sem bla tako šokirana, da ji še nazaj nisem mela kej zabrust

mater pa taka sociala!!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
30.6.2009 22:25:31   
sandra123
Erin, vse najboljšeuser posted image
user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
30.6.2009 22:45:26   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: kaja02

čer!!!

Erin- VSE NAJNAJ!!!!!!!!-

David- vse najboljše tudi tebi, čeprav za raho zamudo!

gajka- vse najnaj!!!!!!!

ostalo pa se ne spomnemuser posted image , mam v glavi sam prošnje, pa življenjepise.... sem danes bla na borzi, pa mi je svetovalka rekla, da še predno zanosiš bi moral pomislat na to, da bo enkrat porodniška potekla in da boš mogu it delat user posted image , mislim, sem bla tako šokirana, da ji še nazaj nisem mela kej zabrust

mater pa taka sociala!!!!!

ooooooouser posted image tole je pa tud mene total šokirala - sapo pobral kot si reklauser posted image

sem pa malo čekirala po forumu otrok tema vrtci in se bila vsaj v nekaterih primerih presenečena s kakšnimi težavami se srečujejo nekateri starši in to v današnjem času. Ni čudno, da kdaj starše skrbi, ko vpišejo otroka v vrtec. Že tako ali tako je ob tem prisotna ločitev od otroka, pot v "neznano", če te pa ob tem spremlja še kakšna negativna izkušnja je to res še toliko huje.

Sem vozičkala celi dan in sem čist preč - me je pa danes moj sin pošteno nasmejal - zdaj ima fazo ko pozdravi vsakega mimoidočega - dvigne roko in to tako kot da bi ga poznal sto let. Ko pa se mu približa kakšna stara ženička al pa dedek se začne pa orng na glas smejat - tko da sem dobila občutek k da bi jih mal zajuser posted image . Mah kurja so smešen tile naši faloti k se kaj tazga spomnejouser posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
30.6.2009 22:56:02   
K_a_t_j_a
Se sam javim, da povem da imama jutri z Janom P, ker mi malo čudno diha, kot da bi mu sape zmanjkal, to naredi okoli 2-3krat na dan, zadnje 3 dni to opažam. Zdaj pa ne vem, kaj je to, ker se zraven včasih nasmeji na glas. Al se samo tako napravlja ali je kaj drugega, upam, da ni tist kar sumim.

Sem zelo slabe volje, rezultatov za izpit še ni, pa še na tašča sem jeznauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Preklet user posted image babji. Je Janu kupla neko takšno čudno grozno igračo (meni deluje kot neka pošast iz gume, v tej igrače so pa neke lučke in ko je Janu to moj pokazal se je tak ustrašil revček mali, da ga je premaknilo s tal in je začel tako krčevito jokat, da se mi je zasmilil v dno duše. user posted image Pa sem že takoj vedla, da Janu to ne bo všeč, pa ta user posted image ne zna ene pametne stvari kupit user posted image user posted image user posted image !!! Potem sma se še z mojim user posted image ruknala, zak da sem danes res zelo slabe volje.user posted image

Kaja02 tole bi pa tut men sapo vzelo.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?