|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 5.del***
29.6.2009 8:57:29   
sayuri
Pismu rosnu no...a ima še katera težavo prav s tole stranjo(114)? Vidim sporočila samo do Katje, potem pa nič več naprej user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
29.6.2009 8:58:16   
sayuri
MATEJKA_, je kaj novega? user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
29.6.2009 9:04:11   
gajka
Dobro jutro! Se samo na hitro javljam, da sporočim, da smo še vedno med živimi. user posted image Ampak časa za tale RR je te dni prav malo oz. kar nič. Nisem brala ničesar za zadnjih 14 dni. user posted image Sem samo na hitro opazila včerajšnje čestitke zame - hvala! user posted image

V glavnem, pospešeno pripravljam mojo bivšo sobo (kitanje, malanje...), da bo imel Rok na čuvanju pri mojih svoje kraljestvo. Vmes smo še 1 teden uživali na morju. Jutri štartam s službo - ja, tole 1 leto je čisto prehitro minilo! user posted image Za začetek še ta teden fašem en projekt v Kopru in bomo tam tudi vsaj 2 cela dni garali kot eni magaraci... Po svoje pa tudi komaj čakam, da mi, ko bom spet v službi, ne bo treba cel dan prenašat Rokovega nerganja in trmarjenja in dretja in kričanja... Ja, to je tudi eden izmed razlogov, zakaj se nič ne javim. Doma imamo namreč enega obupno trmastega in nergavega otroka! user posted image Ja, ja, kdo je že rekel, da naj bi bili rakci mirni in tihi in... Naš je očitno križanec med levom in rakom (se vidi, da bi moral biti lev, pa je prehiteval) - rjove kot lev in ščipa kot rak. user posted image Zadnje čase se samo dere in kriči, ko kaj ni po njegovem in če mu česa ne daš ali pa mu vzameš (telefon, daljinec...). Spat hodi ob 10h zvečer (pa še to me na koncu že vse boli, ko ga okrog prenašam in uspavam), vstane pa ob 5h zjutraj (danes celo že ob 4h). user posted image Pri 6 mesecih smo imeli stokrat boljše noči! Že dober mesec čakamo na usmiljenje druge zgornje dvojkice, da bi vendarle prikukala na plan, pa je ni in ni. Nekaj časa smo to obupno obnašanje pripisovali temu zobku, ampak po celem mescu je padla odločitev, da zobek res ne more biti dežurni krivec za vse. Me na momente že tako v slabo voljo spravi, da si rečem, da drugega otroka ne bo, ker še enega takega vreščanja ne bi prenesla. user posted image Tako, da zaenkrat pri nas močno pazimo na to, da me še ne bo treba dat na seznam novih user posted image . user posted image

Za seznamček nimamo nič novega - Rok hodi zaenkrat še vedno samo ob opori. Eto, to naj bo zaenkrat vse. Uživajte še naprej in radi se imejte!

< Sporočilo je popravil gajka -- 29.6.2009 9:08:43 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
29.6.2009 9:06:02   
MATEJKA_

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

MATEJKA_, je kaj novega? user posted image

je, samo še ne upam povedat... ko pridem z dopusta - konec julija user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
29.6.2009 9:07:31   
gajka
Pismu rosnu no...a ima še katera težavo prav s tole stranjo(114)? Vidim sporočila samo do Katje, potem pa nič več naprej user posted image

Meni vse dela. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
29.6.2009 9:09:34   
tejkaz
user posted image

Obljubljeni filmček.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
29.6.2009 9:15:34   
buhtlčk
jutro!

se mi zdi, da je zaspal...tale dopoldanska runda paše tud mamici user posted image

gajka vse najboljše za nazaj. S trmarjenjem je pa tud naš začel. Ni sicer tako hudo, razen ko mu kako igračo vzamem, ki jo res hoče imet (metlico za prah user posted image ) ali pa letijo stvari po zraku, če niso pridne (lončki, ki ne gredo takoj en v drugega). Pač faza v razvoju...je nujni del. Tolaži se s tem (kot jaz), da to mora bit, je prej kaj narobe, če tega nič ni. Služba se tudi meni približuje...

pablo ne samo, da se bolj malo javljamo, s komentarji se res ne trudimo. Se pa beremo, brez skrbi user posted image

tejkaz mene pa vedno bolj zvija, ko pomislim da moj tamali ne bo šel v vrtec in ne vem, kam bo šel septembra... Za Jašo bodo pa sigurno poskrbeli user posted image

Sayuri men samo poste spet čudno piše in sorry je bil tudi - na srečo se to zdaj da rešit...ups, se že vidijo ikone in smajliji

Krysia kako si?

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
29.6.2009 10:11:09   
sayuri
MAtejka_ a pol še ne smemo čestitat? user posted image

gajka, že v službo? user posted image  MA punce, a nismo ravno včeraj rodile, no??? MA kam gre ta cajt????? user posted image   Več je takih avgustovskih julijčkov user posted image  oz levjih rakcev user posted image  Želim ti lep začetek službenih dni. user posted image

bella, si dobila rezultate? Že celo dopoldne mislim nate. Pa na KAtjo - ona ima pa danes izpit, a ne? Al sem kaj pobrkljala (spet) user posted image
Krysia si kaj boljše?
buhtlčk saj res -kaj je zdaj z vašim varstvom? user posted image
Pa sandra123? Kako si uštimala? user posted image

Mi smo dobili pogodbe iz vrtca in jih moram samo še nazaj odnest user posted image

Erin pečeš torto? user posted image
tejkaz sem že na FBju komentirala filmčk. Samo zanima me - je to s kamerop posneto, s telefonom al z digitalcem?

Bom jaz včerajšnji dve sliki pripopala gor - kako sta biola premočena po divjanju na terasi (po deževnici) user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
29.6.2009 10:13:34   
Neža7
jutro user posted image

ali katera ima ali pozna katero kar je imela ta voziček ali kaj podobnega? Jaz ne hodimo samo po mestu in rabim nekaj kar bi bilo tudi dobro za jerzero (na makadam) Nič ne rezumem kaj piše o njemu, da tudi to je težava user posted image  Ena prijateljica mi je poslala ta link, ker mi malo pomaga pri nakupu vozička user posted image

http://cgi.ebay.de/HAUCK-JEEP-Roadster-SL-Jogger-CARROT-NEU-OVP_W0QQitemZ220440772359QQcmdZViewItemQQptZDE_AllesUmsKind_Baby_Kinderwagen_Buggies?hash=item33534b3f07&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12%7C66%3A2%7C39%3A1%7C72%3A1229%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A2%7C294%3A50

Hvala za pomoč user posted image

Mi smo imeli slab noč, ker mi je Neža padla iz najine postelje sred noči user posted image  HB je do sedaj vse ok z njo samo malo je modra nad oči user posted image  KATASTROFA.... Ati je bi na kavču, ker Neža mi zadnji 2 noči pri mene spi zaradi zobki. Smo dobili 4. zobka 27.06.09 vendar zgleda, da ni še konec...... Nocoj bo v svoji posteji, ker ne bi rada, da bi me ponovno padla user posted image

Lep dan vsem želim in upam, da ne bo preveč deževni user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
29.6.2009 10:16:51   
bella02
Hej!
Še vedno čakam na rezultate! Sem ful jezna, kajti če nisem naredila, sem vrgla cel vikend stran, namesto da bi bila z mojimi cukri. Pa so nam jih obljubili za ob 8h, pa še nič ni. Pol me pa še želodec boli, pol je pa tko user posted image

Teja je včeraj prvič spala v Tjašini sobi. Ja, tud to me je mal sesulo, ko sem gledala prazno posteljico in nisem mogla zaspat. Kam bežijo meseciuser posted image user posted image .

Ostalo pokomentiram kasneje, zdej nimam volje

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
29.6.2009 10:17:18   
sayuri
No, malce več slikic user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
29.6.2009 10:22:11   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Doma imamo namreč enega obupno trmastega in nergavega otroka! user posted image Ja, ja, kdo je že rekel, da naj bi bili rakci mirni in tihi in... Naš je očitno križanec med levom in rakom (se vidi, da bi moral biti lev, pa je prehiteval) - rjove kot lev in ščipa kot rak. user posted image

Poznam občutek... Tudi naša je kar zoprna včasih in mi že imamo novega na poti user posted image  N vem kaj bi včasih. Vem, da je zobki zelo matrejo trenutno. Imamo že 4 spodje in na vrhu je vse zatečeno in se prav vidi kako se bo začelo.

Ma ne vem kaj jo včasih piči user posted image  Drugač je zelo pridno in nasmejana. Mogoče samo teto in babico pogrešauser posted image

Grem jo sedaj dati spat, ker mi je v roki zaspala.

Ti pa že jutri v službo user posted image  WOW kako hitro gre user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
29.6.2009 10:25:27   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Hej!
Še vedno čakam na rezultate! Sem ful jezna, kajti če nisem naredila, sem vrgla cel vikend stran, namesto da bi bila z mojimi cukri. Pa so nam jih obljubili za ob 8h, pa še nič ni. Pol me pa še želodec boli, pol je pa tko user posted image

Teja je včeraj prvič spala v Tjašini sobi. Ja, tud to me je mal sesulo, ko sem gledala prazno posteljico in nisem mogla zaspat. Kam bežijo meseciuser posted image user posted image .

Ostalo pokomentiram kasneje, zdej nimam volje

Jaz sploh nočem vedeti kakšne so bile rezultati, ker sem še vedno jezna user posted image user posted image user posted image

Saj bo boš videla user posted image  Jaz pa verjetno v september grem na ZADNJI ROK user posted image user posted image

K-a-t-j-a..... Vso srečo danes na izpitu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
29.6.2009 10:27:33   
Neža7
sayuri..... Kakšno lepo družinico imaš user posted image  Še malo in bomo praznovali 1. rojstni dan user posted image user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
29.6.2009 10:27:54   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7

sayuri..... Kakšno lepo družinico imaš user posted image  Še malo in bomo praznovali 1. rojstni dan user posted image user posted image

Ja, neža res...še slabih 14 dni user posted image

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
29.6.2009 10:32:07   
buhtlčk
sayuri varstva ni user posted image Do konca avgusta ga bo merkala moja mami, potem pa ne vem. Kaj pametnega zasebnega še nisva našla.
Kolk ste pa lepi user posted image Gašperja pa najboljš da kar k vam septembra pripeljem, se bo s tvojima dvema raziskovalcema dobro ujel user posted image

A dons pa rezultate izpitov čakamo... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
29.6.2009 10:33:28   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

sayuri varstva ni user posted image Do konca avgusta ga bo merkala moja mami, potem pa ne vem. Kaj pametnega zasebnega še nisva našla.
Kolk ste pa lepi user posted image Gašperja pa najboljš da kar k vam septembra pripeljem, se bo s tvojima dvema raziskovalcema dobro ujel user posted image

Držim pesti, da najdeta kaj pametnega. Drugače pa ni problem...komot ga septembra k meni pripelješ. user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
29.6.2009 10:36:11   
buhtlčk

IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk

Držim pesti, da najdeta kaj pametnega. Drugače pa ni problem...komot ga septembra k meni pripelješ. user posted image

Hvala. Drgač pa - ja zate pa verjamem, da poleg svojih še našga z levo roko (sej smo ti že povedale, da te občudujemo ane user posted image ). Je še moj včerej komentirov, da - glej, sej se da vse, kaj se greste ve druge, ko sem mu povedala za tvoj malarski podvig hahahahaha

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
29.6.2009 10:49:39   
buhtlčk
aja 4. zobek danes

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
29.6.2009 10:59:27   
anita goitan
dober danuser posted image
men gre to vreme pošteno na živceuser posted image in komaj čakam da bo petek in gremo zgodaj zjutraj via Zadar in še mal doluser posted image
Zoja mi zdej spi, potem grem pa kuhat..v četrtek bova spakirala in to je to.

No da se mal pohvalim, včeraj sem celo Grand Torino pogledala http://www.imdb.com/find?q=grand+torino&sourceid=mozilla-search po dooolgem času, lepo popoldan, na kavču, ja projektor je res zakonuser posted image , no tale film je must gledat!

Jutri imam nuhalno in vam v sredo potem sporočim kako pa kaj, držte pesti da je z najinimuser posted image vse ok.

Drugače se imamo fino, ma sej se imate vse in prav je takouser posted image Zoja se nama počasi vedno bolj spušča, še dobro da ima fajn oblazinjeno rit ker vedno lepo pade na tazadnjo.

Bem, vam sporočim, lep dan kljub dežju

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
29.6.2009 11:04:03   
anita goitan

No, malce več slikic user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

ua, tvoja dva črmlja sta pa takoo fletna in takoo že velika!!! Sta pa točno 32 let mlajša od mojga user posted image   user posted image user posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
29.6.2009 11:42:26   
bella02
Ni šlo user posted image
Hvala vsem za dobre misli in pesti. Pa drugič!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
29.6.2009 11:53:59   
tejkaz

tejkaz sem že na FBju komentirala filmčk. Samo zanima me - je to s kamerop posneto, s telefonom al z digitalcem?

Z digitalcem.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
29.6.2009 11:54:24   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

Ni šlo user posted image
Hvala vsem za dobre misli in pesti. Pa drugič!

user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
29.6.2009 11:59:27   
buhtlčk
bella bo pa drugič user posted image Očitno ni bil dan za izpite..

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?