gajka
|
Dobro jutro! Se samo na hitro javljam, da sporočim, da smo še vedno med živimi. Ampak časa za tale RR je te dni prav malo oz. kar nič. Nisem brala ničesar za zadnjih 14 dni. Sem samo na hitro opazila včerajšnje čestitke zame - hvala! V glavnem, pospešeno pripravljam mojo bivšo sobo (kitanje, malanje...), da bo imel Rok na čuvanju pri mojih svoje kraljestvo. Vmes smo še 1 teden uživali na morju. Jutri štartam s službo - ja, tole 1 leto je čisto prehitro minilo! Za začetek še ta teden fašem en projekt v Kopru in bomo tam tudi vsaj 2 cela dni garali kot eni magaraci... Po svoje pa tudi komaj čakam, da mi, ko bom spet v službi, ne bo treba cel dan prenašat Rokovega nerganja in trmarjenja in dretja in kričanja... Ja, to je tudi eden izmed razlogov, zakaj se nič ne javim. Doma imamo namreč enega obupno trmastega in nergavega otroka! Ja, ja, kdo je že rekel, da naj bi bili rakci mirni in tihi in... Naš je očitno križanec med levom in rakom (se vidi, da bi moral biti lev, pa je prehiteval) - rjove kot lev in ščipa kot rak. Zadnje čase se samo dere in kriči, ko kaj ni po njegovem in če mu česa ne daš ali pa mu vzameš (telefon, daljinec...). Spat hodi ob 10h zvečer (pa še to me na koncu že vse boli, ko ga okrog prenašam in uspavam), vstane pa ob 5h zjutraj (danes celo že ob 4h). Pri 6 mesecih smo imeli stokrat boljše noči! Že dober mesec čakamo na usmiljenje druge zgornje dvojkice, da bi vendarle prikukala na plan, pa je ni in ni. Nekaj časa smo to obupno obnašanje pripisovali temu zobku, ampak po celem mescu je padla odločitev, da zobek res ne more biti dežurni krivec za vse. Me na momente že tako v slabo voljo spravi, da si rečem, da drugega otroka ne bo, ker še enega takega vreščanja ne bi prenesla. Tako, da zaenkrat pri nas močno pazimo na to, da me še ne bo treba dat na seznam novih . Za seznamček nimamo nič novega - Rok hodi zaenkrat še vedno samo ob opori. Eto, to naj bo zaenkrat vse. Uživajte še naprej in radi se imejte!
< Sporočilo je popravil gajka -- 29.6.2009 9:08:43 >
|