tejkaz
|
Živjo Se nisem javila že celo večnost. Dva razloga, nekaj časa sem bila brez interneta, nekaj časa pa brez časa Mi je všeč današnji ponedeljek. Nobenih planov, nikamor ne gremo, nikamor se ne mudi,... Sploh ne vem kje sem ostala, kaj naj komentiram,... Jutri bo že 14 dni, ko je v nesreči s kolesom v Pivki svoje življenje izgubil moj zelo dobri prijatelj Uroš. Še zdaj težko verjamem da ga ni, še zdaj čakam na njegova sporočilca, pa jih ni. V ponedeljek bi praznoval svoj 32 rojstni dan. Uroš, počivaj v miru, tam gor boš lahko obiskal vse kraje, ki si jih želel videti, pa ti jih ni uspelo, odplesal vse plese, ki si si jih želel naučiti, šel na vse žure, ki jih še nisi obiskal,... Prejšnji petek je bil pogreb. Nisem šla, ker sem bila sama z obema otrokoma. Še zdaj mi je žal. V takšnih primerih, ljudje ne bi smeli imeti izgovorov. Pa k bolj veselim temam. Drugače smo seveda super. Uživamo, imamo se krasno, smo zdravi, veseli, vsak dan se naučimo kaj novega, vsak dan je lep. Kot vsem, se tudi meni izteče porodniška. Še 5 tednov sem doma, porodniške imam še tri tedne. Vedno bolj me zvija, ko pomislim da bo moj tamali mladič šel v vrtec. Smo imeli sestanek, in nisem prav nič vesela. Nell, Erin in vse vzgojiteljice, res me zanima, kako je v vrtcu takšnim otrokom, ki se niti pod razno ne bodo uspeli sami nahraniti in kako je če cel dan jokajo. Ker jaz samo hrbet obrnem in je jok. Jaša cel dan ne bi jedel, če ga ne bi silila da je. Sploh se ne potrudi, da bi k ustom nesel kakšen košček sadja, kruha. Včasih ga moram prav za glavico prijet da ga prisilim da nekaj poje. Kako je s takšnimi? Jim pomagajo, jih pustijo, jih prisilijo da jedo? Mojega brata je čedalje bolj strah, kako bo avgusta obvladal oba. Včeraj je bil prav prestrašen, ko je videl, kako je Jaša navezan name. Bravo vsem za korakce, hojo,... Bom še en naš filmček pripopala. Sam sicer še ne gre, ob opori je pa zelo hiter. Gajka, vse najboljše in najlepše. David, vse najboljše za prvo svečko. Seveda čestitke vsem obmesečnikom. Sayuri, čestitke bratu. Bambi, iskrene čestitke za nosečnost. Lepo mirno in zdravo nosečnost ti želim. Tatly, menda DM dela foto knjige. Krysia, kako si? Te je kakšna viroza zdelala? Mogoče pokvarjen sladoled Upam da si danes že bolje. Aradej, če najdeš kakšno gospodinjsko pomočnico, jo še k meni pošlji. Pa bravo za Lucijo. Zoja Miša, iii, kako je pa tebe lepo brati. Super da uživate. Sva se s tvojim zmenila da se po 15.7. kaj vidimo. Katja, vso srečo na izpitu. Daja, zdaj ko si mobilna, se boš pa lahko na vsako srečanje pripeljala. Škoda ker se res približuje služba in bo teh manj. Lahko se pa tudi kaj do Medvod pripelješ. Najinadva sta res kolega ratala. Dve strani sem komenirala, da sem vsaj približno na tekočem. Lepo se imejte, moj otrok bi moral biti lačen. Šibam.