NRMM
|
Daaaaaaaaaaaaaaan! No,da se malo javim,da me ne boste samo kregale......a ne Lonja . Resnično mi čas beži ful,pa je ponedeljek in je že petek in ne najdem časa za pisat,se pa tudi zgodi,da sem zvečer čisto brez energije in preberem še,za pisat mi pa ni.V službi sem že lahko brez blema na netu,ampak časa pa ni. Dela imamo tolko,da se ven ne vidim. Da pridem na zeleno vejo,moram delati tudi kakšno uro več na dan in tudi v soboto,ker drugače se samo nabira in nabira. Pol pa naj kdo reče,da je recesija,pri nas daleč od tega.No sej HB,da je ne čutimo tako veliko,ampak vseen,nora gužva je.Moram pa rečt,da se prav fino počutim v službi in z veseljem grem zjutraj,no sej domov grem tudi z veseljem . Kar se punc tiče,sta vredu,vsak dan bolj nagajivi ozr.Maša zmeraj bolj nagajiva,Maruša pa vsak dan bolj pridna,vsaj kar se uboganja tiče. Končno je brez plenice tudi ponoči,Maša pa že brez nesreč tudi čez dan,tako da se mi približuje dan,ko bom lahko rekla,da zdaj pa je konec s plenicami . Maša na veliko govori,ponavlja za Marušo kot veelika papiga.Maruša jo direktno obožuje,no sej tudi Maša jo ima zelo rada. Ima pa Maruša zopet velike probleme z odhodom v vrtec. V petek je zakamuflirala tudi vročino,samo da ni bilo potrebno it .V petek zjutraj je imela 37,8 in sem rekla,da naj bo doma,sej nisem vedela kaj ji manjka. Sicer je res,da kašlja že kak teden,ampak se mi ni zdelo,da bi lahko bilo to to. Naročila sem jo k pediatrinji,ker je bil ravno petek.Ati in Maruša sta odpeljala Mašo v vrtec,šla povedat k Marušini vzgojiteljici,da Maruše ne bo,ker ima vročino in se vrnila domov. Ji zmeri vročino in mala brez vročine. V času merjenja,ko je imela vročino in potem ko je več ni imela,je bilo 15 min. No k P sta šla vseeno in seveda ni nič našla. Je pa rekla,glede na to,da ima probleme z odhodom v vrtec,da je možno,da je dobila vročino psihičnega izvora .Ne vem več,kaj naj naredim. Komaj čakam,da bo september,da menja vzgojiteljice,ker po mojem je tu problem. Prehud red imajo, med drugim jih komandirata ful,zbijata osnovne higienske stvari itd. Ko gredo lulat,si ne smejo rok umit,ker po lulanju se roke ne umivanju,ampak samo po kakanju .V torek grem na govorilne ure,da ju malo ustavim pred takimi stvarmi,predno moja Maruša čisto zablokira odhod v vrtec. Eh tale vrtec mi dela sive lase.Bomo že nekak premagali tudi to,čeprav se s tem tolažim že od oktobra,pa ni uspeha . No dovolj jamranja,da mi kktera ne reče,da je boljše,če me nič ni na RR,kot pa da samo jamram. Smo pa si ravno rezervirali dopust septembra,sem požrla svoje mišljenje in besede glede Hrvatije in gremo na Dugo Uvalo za 7 dni.Da Maši malo prečisti nos in ''kanale'' naokoli,predno se začnejo zopet jesenske tegobe.Pa da malo uidemo iz vsakdana in smo skupaj. Izabela super,da si boljše. Zdaj pa uživaj v nosečnosti,ker ko boš proti koncu,ti bomo me težile . Ac že odhajaš počasi na morje? Bino kje pa se ti skrivaš? Kako sta B&B?Počasi se tudi tebi začenja luštno .Javi se kaj,pozdravček in lupčka od M&M. JanJan a ti pa počasi že v službo.Uff tole pa je minilo,se mi zdi,da še ni dolgo,kar si rodila.Pa le glej ja,da nas ne zanemariš . MML tudi pohvale od mene,res si bila super uštimana in seveda najbolj nasmejana ,prav žarela si. Prehlad pa le čimprej preženi. Lonja no zdej si pa ti na vrsti . Očitno je zadnjič moja misel,da te pokličem al pa pošljem sms,botrovala k temu,da sva se na koncu se srečali v tvojih domačih krajih .Si se mi pa zdela neka huda,tak da se nisem upala,kaj preveč hecat s tabo . No sam tolk,da povem ostalim..........sicer se ne spomnem,kaj sem ji rekla,ampak me je punca kar vsekala okol glave .Priznam pa,da verjetno ni bilo kaj pametnega,glede na njeno reakcijo . S tem bivšim sodelavcem greva vedno na pijačo,ko sem v lj koncih,ker sva se res ful razumela in dobro sodelovala. Je pa gospod kar starejši od mene 25 let,ampak je pa faca prava. Tako,da je bil samo klepet in pijača,da se ne bi kakšne čudne stvari pletle po tvoji glavi . Hmm Nelson....sicer spi v računalniku,ampak kdaj pa kdaj si ga pa ogledam . TinaS kako si ti? Se že odločili za kamp? Janja27 kam pa si se ti izgubila?Na FB vidim,da punci rasteta kot gobi . Nana Liza kako tvoja dva nagajivca? Pa sva res imela obletnico na tvoj rd,pa še mož rd. O izjavah otrok pa rajši ne bi,ker me včasih kar na rit vrže,ko ena in druga spravita ven stvari,ko nimam pojma kje jih najdeta in pobereta. Šnucika super,da ste zdravstveno boljše. No sej zdaj tudi jaz upam,da bo 2 meseca mir pred prehladi. HIMH še živiš??? Pegica pikniki uspeli? No zdaj pa moram it,ker me mož že preganja,kje je kosilo .Sicer je vse skupaj bolj v hecu,ampak vseeno mal se ga treba bat . Lep preostanek vikenda vsem in uživajte!