lonja
|
Jutro, danes vam za spremembo ne bom nič ponudila , no, razen Medvedka Puja.... Sm pokonc, bejbi pa še veselo pančkata, ata pa verjetno tudi (v kaki hotelski sobi). Manca je v zadnjem tednu malo spremenila ritem spanja, se zbudi kt čuk že skupaj z Ajdo okrog osmih, pol pa rata izjemno utrujena ob pol desetih, ko mi nazaj zaspi za kaki dve uri in potem okrog treh še enkrat za kako uro. So pa noči postale pestrejše , očitno je ugotovila, da je prav dolgo jokat ne morem pustit, ker bi vse okol sebe zbudila. Zbuja se mi kar trikrat na noč, presneta afnica. Mislim, da mi vrača vse za nazaj, ko je dva meseca pančkala brez prebujanja. Pa dobr. Tudi to bomo preživeli, kaj vse smo že, a ne ? Dans imamo še zadnjič čofotanje in že resno razmišljam o tem, da septembra vsekakor nadaljujemo . Jutri imava z mojim desetletnico poroke, novega avta mu glih ne morem kupit, ker mi manjka penezov, sam eno presenečenje bi mu pa rada ušpičila, še razmišljam.... . Tinas, upam, da uživate na Korziki še malo za nas. Jst tudi že komaj čakam, da letos prodamo prikolico in jo drugo leto mahnemo kam drugam. Me spet vleče Sardinija, kjer sva bila še v dvojini leta 2001 in je blo 1xno . NRMM, uaaaaa, ti pa si faca, kje se da videt posledice te odločitve. Jst tudi resno razmišljam, da je čas za kako korenito spremembo, ampak pol an stolu pri frizerju kr nekako zmrznem . In valda pridem skoz enaka nazaj domov. No, mogoče je v soboto čas za spremembe . Verjetn se s kratkimi lasmi zdej super počutiš, a ne? Pegica, dobr popedenej študente , pa ne bit preveč huda z njimi, OK. Je pa faca Neli, da kr prespi pri prijateljici, men bi se prijatelji smilili, če bi dala Ajdo k njim spat, ker po mojem ne bi noben nič spal. Šnucika, za podaljšanje pogodbe, zdej pa le razmišljaj veselo o dopustu. Pa sej, men se je vedno zdelo, da ste vi, ki stanujete ob morju skoz na počitnicah, ker imate blizu morje . Dans se moram spravit pečt peciva za v nedeljo, pa se mi kr nekako ne da. No, nekaj bo že treba . Naredite si lep dan!
|