|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
2.6.2009 12:39:40   
mml
Dan,

vidim, da je postal RR pozelenel user posted image

bino lepo, da nas nisi zapustila, ti pa verjamem, da ti zmanjkuje časa...meni ga tudi, sploh za kakšno stvar, ki bi bila meni v veselje...pa saj bo tudi za to čas, tile naši čmrlji tako hitro rastejo, da me je včasih kar groza...no ko se ti življenje upočasni, pa upam, da se kaj vidimo user posted image

šnucika super, da so izvidi OK user posted image . Držim pesti, da se znebiš kakšnega kg...jaz tudi moram kakšnega, pa se nobenden noče kar tako izgubit, očitno predobro skrbim zanje user posted image  in vedno najdejo pot nazaj...
Držim pesti za lepo sončno sobotno poroko...

sonček balonček kako je Lara prestala op? Kako ste sicer???

Nana Liza ti si tudi zadnje čase med bolj molčečimi...

lonja še malo pa se bova sami tukaj pogovarjali...ja za nedeljo lahko računaš na našo prisotnost user posted image

Lunin festival mi bomo sigurno tam, samo še ne vem kdaj...bolj verjetno dopoldan, ker popoldan pri nas kar nekam izgine, ker čmrlja spita do 16., po tem pa kosilo in ni več popoldneva...

Danes čuva M&M moja mama, ker sem jaz do 20. v službi in so uspeli zaklenit ključe v stanovanje (imamo na zunanji strani vrat bunko), za povrh pa še mama ne ve, če ni slučajno pustila ključa v ključavnici...si sploh ne upam pomislit, kaj bo po tem, ker imamo "protivlomna" vrata in si ne predstavljam, kako bomo prišli v stanovanje...sva se z user posted image  že uspešno spičila po telefonu, ker je seveda za to kriva moja  mama...

...no zadeva je definitvno zakomplicrana, ker so ključi v ključavnici in se vrat ne da odpreti....nimam pojma kaj bomo zdaj...pa še GSM se mi je spraznil in sem brez polnilca...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 176
2.6.2009 13:49:59   
mml
No vrata so odklenjena...je prišel možakar iz firme, ki so nam montirali vrata in profesionalno vlomil user posted image ...je menda potreboval celih 10 sekund...toliko o varnosti protivlomnih vrat, ko se jih lotijo profiji user posted image ...

...cena 80€...lahko bi bilo še hujše, če bi bilo treba res vlamljat in menjat ključavnico...

...samo  moja mama je pa res mojster za takšne zadeve...lani je uspela presekat pri nas na dvorišču dve gumi na avtu, ker je zaplejala čez robnik...skratka...tole njeno varstvo me drago stane....

...zdaj grem pa trpet v sprejemno ambulanto...user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 177
2.6.2009 14:11:16   
lonja
Dan,

evo, našga očija smo ravnokar spakirali in je odpeljal proti Budimpešti, Manca bi morala v sobi spati, pa rajši vpije na vse grlo user posted image , jaz pa na RR user posted image , kakšna mama....

Danes imamo na sporede še predzadnje čofotanje, potem pa bomo nadaljevali septembra, že komaj   čakamo user posted image . No, sej, v naslednjem letu pa bi mogoče lahko tudi splavali user posted image , vsaj tako pravi učitelj plavanja. Je zadnjič rekel, naj ji na morju za v vodo dam samo črva, sam sem mal skeptična do tega. Po mojem bojo še kar rulali rokavčki user posted image .

Mml, hja, zoprne so tele zadeve s ključi in protivlomnimi vrati. Pa z mamami tudi. Sam kaj, ko so v večini primerov edine, ki jih lahko pokličemo za varstvo, a ne? Tud pri nas je podobno user posted image , pa če kaj ne gre prav, sem jaz normalno dežurni krivec. Me zanima, kako bi bilo, če bi imela še taščo....rajš ne pomislim....

Bino, hvala za raport, pa za sadno solato seveda, je prav teknila zgodaj zjutraj user posted image . Dobro odbrenkaj svoje službene obveznosti, dopust se namreč resno približuje user posted image . Lupčka za obe princeski B&B.

Mi bomo tud šli na lunin festival, po vsej verjetnosti pozno dopoldne ali zgodaj popoldne, bomo še videli user posted image .

Lep dan vsem!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 178
2.6.2009 21:41:56   
NRMM
Čeeeeeeeer!

O lej jo Bino,pa še migaš po malem user posted image user posted image user posted image .No ti migaš fejst,samo me to ne vemo,ker nas zanemarjaš user posted image .Držim pesti,da bo julij zate kmalu tu.........no sej še samo 28 dni user posted image .

Mml se zgodi tole s ključavnico,ni kaj. Glavno,da ni bilo hujšega. Ja ''vlomilci'' so pa 1a user posted image .Kako kaj Matic?Ušesa boljše?

Lonja
tebi pa gredo same bedarije po glavi user posted image .Uff Nelson je bil pa še ''ziznik'' star 18 let.Ampak ajde,polnoleten je že user posted image .Naj vam dnevi brez atija čimprej minejo.vori

Šnucika super za dobre izvide. Tisto za kg pa imam jaz velike probleme,tako da če rabiš kako spodbudo,te prosim potem še za kontra spodbudo.user posted image

Hehe no ravnokar poslušam tv v ozadju kako so prišla v javnost intimna pisma prejšnjega papeša in neke profesorice...........mislim svašta.In zaradi tega bo zdaj ratifikacija ustavljena.........bedaki.

No naj vam povem,da se mi je v glavi en kolešček narobe zavrtel user posted image in sem od danes naprej kratkolasa. Po enih 20 letih mi je to končno ratalouser posted image . Kakšne priprave so bile to zadnjih 14 dni........ubi bože bi rekel moj mož. Sem vidla eno dobro frizuro na ženski moje kategorije v enem filmu in potem sem iskala in iskala film,ga končno našla, si ven potegnila sliko,jo dala celo razvit v foto studio..........sej pravim,da se mi je mal odpeljalo.....in danes sem uresničila napoved,da imam poln kufer dolgih las in čopa in šla k frizerju. Malo je še čudno vse skupaj,ampak se bodo že vsi navadli.user posted image
Prvi komentarji moje familije: Maruša: mami pa ti si ko teta Hehta (Pehta) user posted image user posted image , Mož: zdej pa si enih 10 let mlajšauser posted image , Maša: moja mamica epa user posted image user posted image .

Zdaj pa bo počasi treba it spat,ura je cajt.

lep večer vsem!

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 179
3.6.2009 8:35:54   
Kofi
ŠOK NRMM!!!! Pa kaj si nora! user posted image  Zdej maš ja ene 2 kili takoj manj (jaz to pravim da mam manj že če se samo po nogih obrijem user posted image )
Ej, zdej bi te pa rada vidla. Hitr se posliki in se mal pokaži.
Če male rečejo da si epa, jaz jim kr verjamem user posted image  Pa da mož reče da si mlajša - kaj češ lepšega. -Hitr ono črno spalno gor...pa v akcijo ... Nelsona pa pr mir pusti. Ga grem jaz mal pogledat user posted image

Jaz sem doma. Na dopustu - študijskem (tega sem si kr sama zmislila). Študentje me še kr gnjavijo..jih morem zdej en dva tri porihtat.

Neli je danes prespala pri prijateljici. In vedno ko tam spi, je zjutraj kot cota. Vleče se, sitna je...so me klicali, naj jo kr jaz peljem v vrtec. Pol pa sem bila deležna po poti do vrteca enih 1000 zakaj to zakaj ono. user posted image

Ažbe pa je bil cel naspidiran že od cca. 5 ure dalje. In je Neliko klical...Neni? Neni? Pa šutnu me je po nosu z mojim telefonom. Lačen ko bik...skoz bi samo jedel. Kontra njemu pa Neli, ko nič ne je. user posted image

No zdaj pa delat. Se tipkamo!
Čau!

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 180
3.6.2009 13:12:07   
mml
Dan,

pri nas vse po starem...kar pomeni, da me še vedno daje lenoba user posted image

NRMM pogumna odločitev in moram priznati, da ti paše, kolikor se po fotki vidi user posted image user posted image user posted image

pegica pri nas tudi Matic je, kot da bo zmanjkalo hrane, Mancina najljubša jed je pa še vedno "nič"user posted image . Dobro izkoristi dopust za študijske ali pa kakšne druge namene...Jaz bom tudi konec junija 14 dni na dopustu, samo še ne vem, kaj bom s čmrljema...ker doma ju ves čas ne bom imela, sploh ne obeh...ja vem groooozna mama sem, namesto da bi se veselila, kako bom cele dneve doma z otrokoma, me je tega kar malo groza...sploh 14 dni...ja vem sram bi me moralo biti...no saj malo me je user posted image

Sicer pa ugotavljam, da me Matic heca...pri moj mami je včeraj brez problema lulal na kahlico, pri meni pa zadnje čase niti pod razno...user posted image  mali
Manca ima trenutno spet jokalno fazo zjutraj za v vrtec...joka kot dež in se stiska k meni...nimam pojma kaj se je zgodilo,...najbrž spet kakšna faza...

Bi morala ćez eno uro na službeno ekskurzijo...z barčico po Ljubljanici...pa se mi ne da, pa še ne zdi se mi prav, da me dva popoldneva zapored ne bi bilo doma, tako da bom lepo pridno ostala v službi...mogoče bom pa kje našla izgubljeno motivacijo in energijo user posted image

No pa še malo zdrave, nizkokalorične poživitve
user posted image

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 181
4.6.2009 7:44:20   
lonja
Jutro,

danes vam za spremembo ne bom nič ponudila user posted image , no, razen Medvedka Puja....user posted image

user posted image

Sm pokonc, bejbi pa še veselo pančkata, ata pa verjetno tudi (v kaki hotelski sobi). Manca je v zadnjem tednu malo spremenila ritem spanja, se zbudi kt čuk že skupaj z Ajdo okrog osmih, pol pa rata izjemno utrujena ob pol desetih, ko mi nazaj zaspi za kaki dve uri in potem okrog treh še enkrat za kako uro. So pa noči postale pestrejše user posted image , očitno je ugotovila, da je prav dolgo jokat ne morem pustit, ker bi vse okol sebe zbudila. Zbuja se mi kar user posted image user posted image user posted image  trikrat na noč, presneta afnica. Mislim, da mi vrača vse za nazaj, ko je dva meseca pančkala brez prebujanja.

Pa dobr. Tudi to bomo preživeli, kaj vse smo že, a ne user posted image ?

Dans imamo še zadnjič čofotanje in že resno razmišljam o tem, da septembra vsekakor nadaljujemo user posted image .

Jutri imava z mojim user posted image  desetletnico poroke, novega avta mu glih ne morem kupit, ker mi manjka penezov, sam eno presenečenje bi mu pa rada ušpičila, še razmišljam....user posted image .

Tinas, upam, da uživate na Korziki še malo za nas. Jst tudi že komaj čakam, da letos prodamo prikolico in jo drugo leto mahnemo kam drugam. Me spet vleče Sardinija, kjer sva bila še v dvojini leta 2001 in je blo 1xno user posted image .

NRMM, uaaaaa, ti pa si faca, kje se da videt posledice te odločitve. Jst tudi resno razmišljam, da je čas za kako korenito spremembo, ampak pol an stolu pri frizerju kr nekako zmrznem user posted image . In valda pridem skoz enaka nazaj domov. No, mogoče je v soboto čas za spremembe user posted image . Verjetn se s kratkimi lasmi zdej super počutiš, a ne?

Pegica, dobr popedenej študente user posted image , pa ne bit preveč huda z njimi, OK. Je pa faca Neli, da kr prespi pri prijateljici, men bi se prijatelji smilili, če bi dala Ajdo k njim spat, ker po mojem ne bi noben nič spal.

Šnucika, user posted image user posted image  za podaljšanje pogodbe, zdej pa le razmišljaj veselo o dopustu. Pa sej, men se je vedno zdelo, da ste vi, ki stanujete ob morju skoz na počitnicah, ker imate blizu morje user posted image .

Dans se moram spravit pečt peciva za v nedeljo, pa se mi kr nekako ne da. No, nekaj bo že treba user posted image . Naredite si lep dan!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 182
4.6.2009 18:54:21   
mml
En lep pozno popoldanski pozdravček,

bom samo fotke nalepila, pisala bom pa kakšen drug dan...sem danes že zadosti v službi, sem se lotila pisanja enega kratkega članka, toliko da pridem v formo user posted image

Manca med narcisami
user posted image

M&M uničujeta zaščitene narcise
user posted image

M&M ob smrekici
user posted image

Matic leze na tobogan
user posted image

Matic se prirpavlja na sestop
user posted image

Manca uživa na toboganu
user posted image

Matic ni prepričan, če je to res varno
user posted image

Matic zadovoljno čofota v plitvini
user posted image

Matic, ki je zbežal iz vode
user posted image

Pijača in počitek za plavalce in čofotalce
user posted image

Doma na kahlici
user posted image

Takole pa čez balkon Matic gleda sosedovega bernardinca Bernija
user posted image

Zdaj grem pa pogledat, kaj počnejo moji 3M zunaj, sem imela namreč proste minute user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 183
5.6.2009 8:13:22   
Kofi
mml kake lepe fotke! Pa tvoja dva sta ekstremna športnika...sploh tisto na zadnji sliki :D Pa oba kravžleka user posted image  - po kom le user posted image  user posted image user posted image user posted image

Včeraj je še moj dragi prišel domov cel bledi...nekaj se ga je lotlo. Imel je vročino še povrh vsega...no danes pa že v službo...nimajo miru naši moški.

Jaz sem včeraj oddala članek v pregled "mentorici" wanna be. Bomo vidli kako mi ga bo raztrgala. Sploh zaključek sem na hitro spacala skupaj. Zdaj pa se lotim kr takoj tiste zadeve o kateri smo še vedno tiho user posted image
DA bo študijski dopust vsaj doprinesel nekaj če že dnarja ne - plača bo fejst nizka zaradi tega...ah..

Včeraj mi je vzgojiteljica od Ažbeta rekla, da ima zadnje cajte neko foro, da stole po igralnici premika...to tudi doma dela user posted image  - samo zgleda da ga nič ne okrega...sicer bi to nehal :D Pa da se skriva pod mizo z enim kolegom in se režita do amena. TO bi tut rada vidla user posted image  

Aha..to sem vam hotla napisat. DA malo osvežimo podatke:
Neli - višina: 101 cm, 15 kg, črvi v riti user posted image
Ažbe: cca 82 cm, 11 kg (hmali jo bo dohitel :) , črvi na 2!!!

Lp, Pegica

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 184
5.6.2009 10:02:41   
Izabela_
Dobro jutro, punce,

Mml, lušne slikice, zabavne, pa gledam Matica na zadnji fotki in ugotavljam, da Matevžu še zdaj ne pride kaj takega na misel, da bi takole plezal... Bi se sigurno bal...

Jaz sem imela včeraj morfologijo in spet bomo dobili fantka! Punčke mi očitno niso usojene. Drugače vse okej, tudi nosečnost se G zdi normalna in nimam nobenih omejitev glede gibanja, kot sem imela v prvo. Imela pa bom spet CR.

Počutje kar okej, imam zelo nizek pritisk sicer, kave pa ne morem piti. Slabo mi je še, kadarkoli v dnevu, bruhala pa sem v zadnje v nedeljo - 20. teden. Upam, da je bil to finale.

Zdaj grem za poskušat delat. Lp!

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 185
5.6.2009 11:39:26   
lonja
Dans se pa še nisem pofočkala, a ne user posted image ?

Izabela, user posted image user posted image  za fantka, bojo vsaj naše pupe imela večjo izbiro, a ime je že izbrano?RAvno prej sem gledala slikce iz morfologije, ko sem urejala Mančin album, ja, to so res lepi lepi trenutki. Bi jih takoj spet ponovila....user posted image . Slabosti bojo pa tudi zdej čist minile in čaka te čudovitih 20 tednov, pol bo pa vse samo še lepš, ko malo pikico stisneš k sebi.

Mml, slikce so super, tiste med narcisami sploh, pa junaška Manca na toboganu, da o akrobatu MAticu sploh ne zgubljam besed user posted image . Danes si verjetno še bolj nasmejana, ler je petek in spet vikend pred nami. Me, ki smo doma, tega sploh ne znamo cenit user posted image . Ah, ja, sej bojo ti lepi časi še prehitro minili....

JanJan, a si pridna v službi al si šla samo spet malo v ilegalo user posted image ?

Lep, čeravno deževen dan, grem pečt pecivo.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 186
5.6.2009 11:43:11   
Izabela_
Lonja, mogoče bo Jošt, ampak to je še tako daleč..... Za fante nimam drugih pravih idej.... user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 187
5.6.2009 12:24:27   
JanJan
Daaan!user posted image

Psssst, se javljam iz ilegale user posted image user posted image user posted image .

Lonja: v ponedeljek se odpravim na tlako, do takrat pa poskušam čimveč izkoristit čas za razne stvari, za katere si kasneje ne predstavljam, kako jih bom sprovedla. Nekako verjetno že, sam bolj na hitrco. V glavnem se z Domnom cartava in hodiva okoli, pa pospravljava - neverending story, pa kuhava, pereva..... Sam likam ob nenormalnih urah, včeraj sem od 23. do 1.30 user posted image

Mml: super fotke M&M. Jan pleza povsod, zadnjič mi je splezal na pleničke v Mullerju, sem prav user posted image . Domen pa mu je tudi že začel slediti . Včeraj pa je hotel splezati na streho hiške v čakalnici pri P. Sem  ga peljala, ker ima prav hude otekline po pikih komarja. Prejšnji teden mu je zatekel komolec, ta teden pa rokica in pa od vratu navzdol. Imel je prav rdeče in ful vroče zatrdline. Nama je dala sirup ****al, no danes je že boljše.

Izabela: user posted image user posted image za fantka in pa welcome v klub fantkovuser posted image . Slabost pa naj končno spokajo stran, šššccccc....

Nrmm: no dobro, kje lahko vidim sliko z novo frizurouser posted image .

Aja, še en dobr timing našega mulčka Domna: sva bila danes v Eurospinu, saj veste reklamo, ko se ženska drži za glavo na blagajni, dokler ne vidi računa? No, meni blagajničarka pove znesek, mali pa se prime v tistem trenutku za glavo user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa grem pomit posodo, pa spečt torto za Domnovo žurko jutri, popoldan gremo pa na RD punce, ki ima na isti dan RD kot Domen, le da je starejša ene 10 let, jutri zvečer pa še na 40 RD prijateljiceuser posted image . V glavnem spet bo naporen vikend, sam nažirali se bomo user posted image

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 188
6.6.2009 18:32:50   
lonja
Moram...enostavno moram nas spraviti malce višje....user posted image .

Sm mislila, da bo en hud dan, pa niti ni blo tako hudo. Sem si zjutraj celo frizerja privoščila, in je ata porihtal Manco in po dveh urah, ko sem bila spet doma, sta oba delovala zelo zadovoljno in nasmejano user posted image . Sta pojedla banano, zgleda kr velik, ker Manca za povrh mleka sploh ni hotela user posted image .

No, po kosilu pa so se me usmilili naši in mi odpeljalio Ajdo na izlet, jaz pa sem skupaj z Manco pekla in pekla, dokler Manca ni omagal in mi zaspala, kar počne še sedaj. Zgleda da se pripravlja na jutrišnji dan, ko bo krščena in jo čaka velikaaaaa žurka.

Lepo nedeljo tudi vsem vam,

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 189
8.6.2009 8:27:14   
Nana Liza
Jutro!,

Vsem ponudim eno kavico po lastnem okusu. user posted image

Spet en vikend, ki je minil, kot bi trenil. Ne vem, al se tolk hitro staramo, ali je res tempo življenja zadnje čase tolk hiter. user posted image

Tukaj pa čisto zatišje, se vidi, da se bližajo dopusti. Moramo biti malo bolj aktivni na forumu, pa tudi bi bilo fajn najti kakšen čas za kakšen klepet ob ta zaresni kavici. Kaj pravite?

Otroka prehitro rasteta. Jih včasih ujamem v kamero ali foto in gledam za nazaj spremembe. Ela je bila ta vikend na počitnicah, tako da je bil doma samo en miren otrok, ki je imel lahko svoje nastope. Ponavadi ima bolj Ela nastope, Tevž pa budno opazuje dogajanje. user posted image

En teden nazaj smo bili spet na urgenci, si je Ela prebila dlesen, zgledalo je pošastno. Sicer nismo odšli takoj po pomoč, ker se je krvavitev kar hitro ustavila, ampak šele naslednji dan, ko se je P zgrozila, da bo potrebno šivanje. Sem se tako prestrašila, ampak HB potem ni bilo šivanja. Samo rutinski pregled. Na prvi enki je dlesen pretgana navzgor po zobu, zgleda taka štrleča na obe strani. Upam, da bo sama od sebe čimprej se zarastla. Sicer imamo pa tudi namen iti k zobozdravniku in bodo tam povedali kako in kaj.

Če bo lepo naslednji vikend, bomo odšli na morje za nekaj dni, ampak glede na trenutne temperature in napoved, kar dvomim. Bomo preložili za nekaj dni. Naslednji teden imam planiran dopust.

Lonja - Je Manca uspešno prestala krst?

Mml -  Kakšne fantastične fotke! Tole sta pa tvoja dva čmrlja zares uživala.

JanJan - sem se nasmejala Domnevemu komentarju o nakupovanju.

Izabela - super, da si bolje, zdaj pa res uživaj v nosečnosti. Sicer pa kot kaže, se vidimo v nedeljo!  Če bomo doma, bo moj dop. na foto antiki, mi 3je pa povsod naokoli.  user posted image za fantka! Jošt je zelo lepo ime!

Pegica - Mere imata pa naša čmrlja skoraj enake. Edin Tevž ima mal več kot 12kg.

NRMM - user posted image za odločitev glede nove frizure. Jaz sem si tudi skrajšala frizuro in lahko rečem, da je super! No zdej pa itak spet rastejo...

Zdej pa delat!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 190
8.6.2009 9:42:10   
tinas
ojla,

samo hitro javljanje:

vrnili smo se zadovoljno utrujeni od krasnih doživetij! bilo je res zelo lepo, naredili smo več kot 2000 km in prav toliko fotk user posted image . Lia je zelo lepo preživljala dolge vožnje z avtom, za po mestih pa smo jo kar v marelo pobasali, pa vso kramo gor, pa smo se krasno premikali. ko bom malo presortirala fotke bom seveda kakšno nalimala. Korzika je enkratna, res priporočamo! se bomo sigurno vrnili!

se mi pa je nakopičilo toliko dela (službenega in hišnega), da se ne vidim ven!

no, glih toliko, da sem se pofočkala. kaj več kasneje!

pa-pa
t

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 191
8.6.2009 10:55:50   
JanJan
Daaan! user posted image

Sam da se pofočkam, tokrat že iz službe user posted image .

Tinas: super, da ste se fajn imeli user posted image , ko pa prideš na zeleno vejo, pa le popaj slikce in nam delaj skomine, okuser posted image ?

Nana Liza: user posted image user posted image , da se Eli dlesen lepo zaraste nazaj. Janu se skoraj ne pozna več, ko se je fajn ugriznil v jezik, pa je bil kar globok ugriz.

Lonja: še počivaš po napornem vikendu user posted image ?

Se še oglasim....

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 192
8.6.2009 13:49:15   
mml
Dan,

ravno kofetkam, preden se lotim urgence user posted image ...sem spet 12 ur v službi...samo moram zdržat še ta teden, po tem sem pa do konca junija doma...jupi...
Tako da je danes user posted image  šef za otroke...jutri moram pa s šefom (službenim, da ne bo pomote user posted image ), na Golnik na en sestanek ob 13. in me skrbi, da ne bova nazaj do 15.30, tako da moram aktivirat mojo mamo, da pride v LJ in pobere otroka...

janjan naj ti prvi dan v službi hitro mine, pa saj prvi dan je prav OK, vsi so te veseli, rednega dela še ni...user posted image

tinas dobri ste, da ste toliko prevozili, mojima M&M mi bi se verjetno zmešalo v avtu user posted image , tako da pri nas takšne variante trenutno ne pridejo v poštev, se pa spomnim, da je Lia že vedno v avtu lepo spala in bila sploh pridna user posted image

Nana Liza upam, da bo z Elino dlesnijo kmalu vse OK, praviloma se zadeve v ustih hitro in lepo celijo, pomagajo pa gazirane pijače...pa naj se sliši še tako čudno user posted image . Jaz pa nimam pojma koliko je Matic visok in težek...s tehtnice mi jo vedno popiha, z višino se pa sploh ne trudim...mu pa kupujem poletne reči 86 in mu niso nič kaj prevelike, tako da....Ima pa novo foro, ko bi bilo treba lulat na kahlo nekaj časa sedi, po tem pa vstane in se polula zraven kahle user posted image , pa če se prav spomnim, je bila Manca podobna...

lonja včerja je bilo prav lepo in prijetno...oba čmrlja sta v avtu kaj kmalu mrknila in pridno prespala še pol naslednje fešte user posted image

cuma vse ok pri vas???

Držite pesti, da bo popoldan kolikor tolikor znosno in ne bo prehudega drena...

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 193
8.6.2009 14:30:01   
ac
Pozdravljene!

Sem se 'lotila' FB in spomnila, da RR pa že nekaj časa ignoriram user posted image . Pri nas se nič kaj posebnega ne dogaja. Na morje grem s puncama čez en teden za en teden ali še kaj več. Komaj čakam, ker prav rabim malo spremembe, sem zadnje čase čist brez volje in energije...

NRMM - ko sem se zadnjič jaz postrigla, pa user posted image sploh ni imel komentarja, Sara pa je še par dni po tistem govorila, kako je mami hecna user posted image . Mi pa ostali pravijo, da zgledam 10 let mlajša user posted image . Slikco, prosim!!!

Pegica - a je bil članek ok? A 'tiste zadeve' si se že lotila user posted image ?
Izabela - čestitke za fantka user posted image . Držim pesti, da je tvoje počutje sedaj vsaj 'kar ok', če že ne normalno!!!

Lonja
- čakamo poročilo!!! Pa slikce, seveda user posted image .

Mml - luštne slikce tvojih pogumnih čmrljev!!! Joj, naša (Sara) je pa še vedno tako previdna in nerodna. Zadnjič so imeli z vrtcem kros in je bila predzadnja user posted image . Naj ti današnji naporen dan čim prej mine!

Nana Liza - user posted image za Elo. Pa uživajte na dopustu!!!

Tinas - super, da ste se imeli super user posted image .

JanJan - hmmm, zate mi je pa zmanjkalo besedila user posted image . Jaz bi pa za kakšen dan prav rada šla v službo user posted image . No, upam, da ti ni prehudo.

Imejte se vse lepo! Grem.... kaj pa vem kaj počet.... Itak se bo Maja verjetno kmalu zbudila....

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 194
9.6.2009 7:49:20   
lonja
Jutrooooooo, alo pokonc bejbe.....

user posted image

Sam da vas pokonc spravim in malo poživim user posted image . Raport sledi pa kasneje, ko opravim jutranji ritual user posted image , to je razvoz otrok user posted image .

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 195
9.6.2009 9:42:19   
lonja
Evo mene nazaj...user posted image

Ajda v varstvu, Manca na prvi današnji kitici spanja, ata v zraku, mama pa na RR, kakšna idila user posted image .

V glavnem, vikend smo preživeli, našo ta malo bejbo krstili, se je kar lepo obnašala in niti solzice spustila zraven user posted image . Vreme nam ni bilo ravno naklonjeno, men se zdi, da sem napačne žetončke metala v režo. No, ko so se pozno popoldne še zadnji poslovili, je posijalo sonce in smo sami štirje še malo uživali na prizorišču user posted image . Nazajgrede domov sta bejbi zaspali, mama je kot vesten državljan šla še volit, potem pa sva z mojim kako uro in pol na parkirišču čakala, da se bejbi zbudita. Ja, očitno je blo res naporno user posted image .

Zdej pa novim zmagam naproti....

Dekletca, torej, v četrtek 11.06.2009 se bomo dobile v Bizoviku na igrišču v poznih popoldanskih urah,

uro še dajem v razpravo tistim, ki hodite v službo, da pred začetkom dopustov še kakšno rečemo, pa da se naše male in velike bejbe in bejbiji še malo poigrajo med seboj. Lepo vabljene prav vse, noseče in nenoseče, zdrave in bolne, zaposlene, nezaposlene, doječe in tudi nedoječe mamice z otročeki. DEjmo enkrat našim atom frej popoldne, sej, ko bosta NRMM in Bino organizirali tisti vikend, ki ga že dolg obljubljata user posted image , bojo pa atki čuvali. No, če si kakšen atko iskrene želi babje družbe, ga tud ne bomo domov nagnale, bo dobil za pivo user posted image .

Eto, to je to, zdej pa še dve slikci pripopam, našega ta velkega angelčka in naše šestmesečne pošasti, aja, včeraj je prestala še tretje cepljenje, težka je 8180 g in velika 67,5 cm. 

user posted image

user posted image

Upam, da se v četrtek res vidimo v lepem številu.....user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 196
9.6.2009 12:16:26   
mml
Dan,

nimam kaj pametnega za napisat...razen da mi je ideja s četrtkovim čvekanjem zelo všeč user posted image . Jaz delam do 15.30, da poberem M&M in pridemo domov je ura 16...tako da jaz lahko kadarkoli po 16.,...

...sicer pa kar se čvekanja tiče, bi bilo po tem mogoče boljše, če user posted image  ne bi imeli prostega popoldneva, ampak bi prišli zraven in čuvali otroke, da bi me lahko mirno čvekale user posted image user posted image user posted image

Kar se pa tiče prostega vikenda, bo pa po moje zadeva bolj izvedljiva jeseni, ko lonja in ac spravita svoji princeski na gosto hrano, izabela bo pa tudi še 2v1 user posted image ...

Grem še malo delat, mladina je čist out, ena naša nova moč bo vsak trenutek dekompenzirala, pa se ne dogaja nič posebnega, tako da ne vem, kako bo to šlo...mogoče boljše, da si takoj premisli...joj sem grozna...

...ob 13.15 sem pa zmenjena s šefom, da greva na Golnik...upam, da bo on vozil...mi je pa kar malo zoprno, ker sva v bolj lsabih odnosih od kar se nočem več ukvarjati z borelijami...ah bo že...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 197
9.6.2009 12:37:55   
ac
Lonja - super slikci, krasni deklici user posted image . Za četrtek sem jaz za. A to je tam, kjer smo se že 1x dobile (lani)? Kjer je Manca (mmljina) na veliko plezala in potem še mal čofotala po potoku user posted image . Zdej so sicer ravno po radiu grozili, da bo v četrtek popoldne neko poslabšanje vremena; no, ampak na vremenarje se tako ni za zanest...

Drugače je za nami katastrofalna noč... Bo treba res nekaj ukrenit glede Majinega spanja. No, včeraj sem šla spat ob pol polnoči, opolnoči je Sara imela napad kašlja in je zbudila Majo, ki potem skoraj do pol treh ni zaspala user posted image . Ob pol štirih pa se oglasi Sara, da gre lulat in se je seveda že mal v hlače polulala... Preoblačenje, itd... Se uležem, ko se seveda že Maja vsa lačna zbudi user posted image . Sem šla pa prejle že na UE po potne liste in menda od 16.6. otroci ne potrebujejo več nobenega pooblastila, če grejo čez mejo z drugim kot staršem.

Bodite fajn in upam, da se v četrtek v čim večjem številu dobimo!

Kdaj je pa Lunin festival? A tale vikend, al je celo že bil?

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 198
9.6.2009 13:36:19   
lonja
Ac, sej ne vem, a bo to zvenelo kt tolažba, pri nas tudi s spanjem nismo glih zadovoljni. Se zbujamo vsaj 2x na noč user posted image . Ajda pa namesto da kašlja full govori, prav romane bi lahko pisala....user posted image

Drgač pa, ja, Bizovik je tam, kjer si pravilno predvidevala, torej se vidimo user posted image .

Mml, upam, da ti na sestanku s šefom ne bo prehudo user posted image , dobro opravi, v četrtek pa le pripelji ata zraven, da boš ti lahko čvekala. Zdej sva z njim še mal bl prijatelja, ko vem, da sva rojena v istih nebesnih znamenjih user posted image . A bo letos okroglo praznoval al ste že čez?

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 199
9.6.2009 13:37:03   
lonja
Aja, ja LUNIN FESTIVAL pa je res tale vikend!!!

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?