|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005 - nadaljujemo 2.
10.6.2009 7:57:50   
JanJan
Dobro jutro! user posted image

No, da še iz službe ponudim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .

Lonja: žal nas ne bo, ker imajo otroci iz vrtca slikanje popoldne. Bomo dali sliko za spomin vzgojiteljicam, ker jih bodo zamenjali. Pa še selimo se v gornji vrtec. To bo zanimivo poletje user posted image , še bolj pa jesen, ko bom vozila vsakega v svoj vrtec. Jupiiiiii....user posted image

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 201
10.6.2009 12:41:15   
lonja
Tole je pa še z enodnevno zamudo za našega Domna (od JanJan):

user posted image

Drgač pa: pri nas nič novega, le da se spalne navade naše Mance spreminjajo iz dneva v dan, dans je zjutraj grulila že ob sedmih, pa pol ob pol devetih že spala prvo kitico, zdej je na vrsti že druga, jst močno upam, da ne zadnja...user posted image . Grda mama, ti ti, ti...

Tinas, WB, čakamo kako lepo fotko, tako za skomine delat. Jst sem se skoraj že odločila (upam, da se bo hišni svet strinjal), da gremo drugo leto na Sardinijo user posted image .

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 202
10.6.2009 12:55:39   
mml
Domen vse najboljše in najlepše
user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 203
10.6.2009 13:30:20   
Izabela_
Domen, vse najboljše!

Hmmm, srečanje jutri mi malo diši, samo ne vem, če bo šlo... Sama si ne upam priti, edino če mož pride iz službe in potem nazaj v Ljubljano.... Kje pa je to igrišče približno? Jaz nič ne poznam! Ah, je pa jutri ravno četrtek, ko moja G dela od 16-18h (le 1x na teden), pa sem mislila iti še nekaj do nje. Nisem še odločena.

Danes sem noseča ravno 20 tednov in glede na to, da bom spet imela CR, sem že čez polovico. :-)

Lonja, Sardinija je zelo lepa, krasna! Je pa moj profesor francoščine, ki je Francoz, rekel, da "zakaj sta šla pa na Sardinijo, ko je pa Korzika veliko lepša!". Tako da jaz na Korziki tudi še nisem bila, ampak očitno je res nekaj na njej. Čakamo torej Tinine slike!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 204
10.6.2009 14:19:03   
Izabela_
Punce, spoznate manekena na prvi strani? user posted image http://www.funchi.si/. Če lahko komu priporočite tole stran, bom vesela (štrikarije iz ekološkega bombaža). user posted image

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 205
10.6.2009 15:47:01   
ac
Domen, vse naj, naj user posted image user posted image user posted image !
Izabela, user posted image za manekena!

Lonja - kako se že pride na uno igrišče (lani nisem jaz vozila, pa si potem nič ne zapomnem). Za Bizovik greš dol z obvoznice, pa potem?

Bodte fajn! Jaz sem danes vsa teeeečna, upam, da me do jutri, ko se vidimo, mine user posted image .

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 206
10.6.2009 22:19:45   
Nana Liza
Mi 3je tudi pridemo jutri!
Upam da nam znese čimprej!

Izabela - mi gremo na morje v nedeljo popoldan ali ponedeljek zjutraj, tako da v nedeljo dopoldne kje v mestu, a bi šlo?

Domen - vse najboljše in najlepše, pa veliko igrivosti z bratcem Janom! user posted image user posted image user posted image user posted image

JanJAN- mi smo glede vrtca na istem, še mal na slabšem ker je do Tevževega vrtca ogromna gneča, se bomo zamudili vsaj pol ure več v eno smer.user posted image Ravno danes sem šla podpisat pogodbo, pa mi pravijo srečna bod, da ste dobil vrtec. No sej po svoje res, se bomo znašel, a ne. user posted image Sem pa vozila danes ob 16ih dobrih 5km več kot 20 min v prvi in drugi. Joj ne maram takih cest!

Korzika - najimo poročno potovanje - zares lepo! Sva si pa poleg Korzike vzela takrat še nekaj dni in predelala severno Sardinijo in je bila Korzika zares nepozabno lepša in tudi nepozabno dražja. user posted image

Nočko!

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 10.6.2009 22:24:07 >

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 207
11.6.2009 8:18:57   
JanJan
Dobro jutro user posted image

user posted image

Za lep začetek dneva....

Čvekice, lepo se imejte v Bizoviku . Se vam pa drugič pridružimo...

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 208
11.6.2009 8:57:13   
lonja
Ker vam je s kavo že JanJan postregla, vam jaz lahko pridam le še tole:

user posted image

tako nizkokalorični obrok za lepša stegna user posted image .

V glavnem:

Ac, če prihajaš izpod Golovca, izvoz Bizovik, pri semaforju zaviješ na levo in potem pri prvem križišču, kjer je odcep za Bizovik spet levo. Pelješ, pelješ, pelješ, skoz naravnost in ko nimaš več kam peljati, parkiraš in si tam! Izi kt pasulj user posted image . Se pravi če se ne motim, so se do zdaj pofočkale: Mml, Ac, Nana Liza, mogoče Izabela in moja malenkost. Se že veselim, da se vidimo!

Bino, kje siiiiiiii? A tebi pa nikakor ne bi uspelo pripeljati lepotičk?

Aja, še to, smo imeli včeraj hudo uro doma, ker bomo vikend preživele same brez našga ateja, ki se bo spet šel taksista in bo ene mornarje peljal že jutri v Črno Goro, v nedeljo pa nazaj. Tako da bomo na Lunin festival morale kr same user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 209
11.6.2009 9:13:46   
ac
Dobro jutro in hvala za kavico in zajtrk user posted image .

A ura za danes je bila že kaj dorečena user posted image ?

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 210
11.6.2009 9:42:53   
lonja
Kar se tiče mene tam nekje od pol pete naprej user posted image . Pa računamo na Mml, da nam javi, če se nad Bizovikom zbirajo kakšni nepredvideni črni oblaki user posted image . Se vidimo!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 211
11.6.2009 10:16:59   
Izabela_
Dobro jutro,

Lonja, hvala za opis. Bom sporočila, če pridem. user posted image nisem še nič omenila, zdajle ima pa na Skypu "ne moti" in ga ne morem vprašati... Če pridemo, bomo nekje okoli 17h.

Naša selitev v drug vrtec je očitno uspela, sicer vrtec še vedno ni kakšen fensi, ki jih imamo tu v Kamniku, ampak je samo ena skupina, ki je v bloku in zraven je igrišče, ampak Matevž je zdaj vsaj v skupini s svojim prijateljčkom, kar mislim, da bo na začetku pomagalo. Ma mi gre pa na živce, ker bomo verjetno kar veliko plačevali za vrtec, pa ne moremo v eno normalno enoto, ker "tja sploh ne sprejemajo". Me prav zanima, kdo so tisti "nedotakljivi", ki so pa lahko v tistem vrtcu? user posted image

A je Lunin festival oba dni ali samo v soboto?

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 212
11.6.2009 13:24:15   
Izabela_
Ojla, nas ne bo to pot! Lepo se imejte, uživajte in vse lepo pozdravljam!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 213
11.6.2009 14:51:49   
mml
Hoj,

časovna kriza...kot ponavadi user posted image

Mi3 praviloma pridemo nekje med 16.30 in 17. Vreme je zanekrat OK in upam, da tako tudi ostane

izabela škoda, da vas ne bo...

Se vidimo

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 214
12.6.2009 8:18:18   
JanJan

user posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 215
12.6.2009 12:03:38   
JanJan
No, kje ste vse user posted image ?

Raaaaaaport..... o včerajšnjem čveku in ostalem....

Mene je včeraj popoldne zgrabilo v gornjem delu hrbta, zgleda da me je našel prepih in me boli k user posted image . Ja, ja.... me tudi EMŠO že lovi user posted image .

No, da ne bom imela monologov grem rajši delat....user posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 216
12.6.2009 12:30:29   
lonja
Hja...v glavnem...preživele smo user posted image . Kljub dežju user posted image .

Nad Bizovikom so se že v času prihoda začeli zbirati nič kaj romantični oblaki, ki so napovedovali, da se bo prav v času našega meetinga ulilo. Rezervni scenarij je prispevala naša Mml, ki stanuje v neposredni bližini.

Udeleženke: Ac s Saro in Majo (ki sta kot noč in dan, ena čist po mamici, druga po atiju)
                    Mml z Manco in Maticem (brez lovljenja rib v potoku tudi tokrat ni šlo, Ajda se je Manci jasno   
                    morala pridružit, posledice sem čutila dans ponoči jaz, ko je imela Ajda spet nos zabasan in je  
                    bentila na ves glas user posted image
                    Nana Liza z Elo in Tevžem (oba delujeta ekstremno pridna otroka, vsaj na prvi pogled)
                    Lonja s hiperaktivko Ajdo in zaenkrat še kar pridno Manco   

No, ko se je dokončno ulilo smo se vse razen Ac preselile k Mml domov, njen user posted image  nas je bil ekstremno vesel, ker smo mu uničile že tri dni prej napovedano prosto popoldne.

user posted image  od Mml, se opravičujem, ker jim je Ajda popila zalogo mleka user posted image .    

V glavnem zmenile smo se, da gremo jeseni končno tudi same mamice ven, bi se že spodobilo.

Grem. Jest hrenovko, dokler je še mir pri bajti user posted image .               

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 217
12.6.2009 13:31:55   
tinas
evo,

prinašam nekaj fotomaterjala:

končno mi je uspelo naredit selekcijo od selekcije od selekcije...user posted image pol se ti itak zdi, da si kakšno lepo pozabil...no, saj jih bom dala nekaj tudi na FB...

torej:
na trajektu
user posted image

prihod v Bastio
user posted image

naša teraska v Ajacciuuser posted image

odhod na plažo
user posted image

čofanje
user posted image

ful lepa peščena plaža, a kaj ko si potem tako svinski. po vsakem 'plažanju' je bilo itak obvezno tuširanje (pa tudi če si le noge namoču v morju), potem pa še generalka apartmaja...user posted image .

ajaccio
user posted image

ful lepa igrala v Ajacciu, prav pri morjuuser posted image

Lia in napoleon
user posted image

Sangvinarski otoki
user posted image
kar v prevodu pomeni krvavi. pa sem rekla Lii, da gremo pogledat krvave OTOKE. pa me revida čisto zgroženo pogleda in pravi krvave OTROKE? user posted image

Porto
user posted image

naravni rezervat Scandola
user posted image
tja smo se peljali z ladjico. Lia je ful uživala, doker ji ni odneslo klobučka. sledila je taka drama, da so vsi bulili v nas, kaj počnemo z otrokom. vse obljube o novem klobučku niso pomagale, žalost je bila prevelika. potem je od hudega zaspala meni v naročju. seveda je takoj ob prihodu na kopno dobila nov klobuček...

Sartene
user posted image

obvezen sladoled Smarties
user posted image

Lia pleza po tisočletnih nemih pričah preteklosti v arheološkem najdišču Filitosa
user posted image

šli smo tudi v osrednji, hribovit del Korzike, ki je ravno tako lep, kot obala
Corte
user posted image

in dolina Restonice
user posted image
user posted image
še komentar o plezanju: Lia se začne kar trest od veselja, ko zagleda takšno plezalo. Ko je v stotič tisti dan splezala gor in se spustila po toboganu navzdol sem jo še posnela, kako sama prepleza mini stenico: in je seveda iz vrha šterlebnila na rit. sem se ful ustrašla, ona pa tudi. vendar je to ni zadržalo od nadaljnih podvigov. tati pa je komentiral: to pa je posnetek za none, da jih kap! user posted image

Bonifaccio
user posted image

kjer je pihalo za znoret, pa se nismo odločili za izlet z ladjico
user posted image

od tam še postanek v Porto vecchiu in nazaj proti Bastii na trajektuser posted image

še kakšna slikca več se nahaja tukaj

to je to za danes

pa-pa
t

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 218
12.6.2009 15:19:39   
Izabela_
TinaS: Hvala za te slike! Wau, sem si napasla oči, res ste uživali in ogromno preletali, Lia je pa zelo lušna. A boš tisti posnetek objavila na FB? user posted image

Kofetkarice: samo, da ste uživale, pa tudi če je bil dež. user posted image

Matevž gre zdajle z user posted image kupit plavutke (masko in dihalko že ima), ker v sredo odhaja na morje.

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 219
12.6.2009 21:55:44   
ac
Tinas - super fotke! Jaz na Korziki še nisem bila, ampak me bo sigurno kmalu videla user posted image .

Ja, včeraj je bilo kratko, ampak luštno. Smo se uspele videt in spit pijačo, pa otroci pojest sladoled, potem se je pa 'uscalo'. Še par slikic; Lonjina Manca se je tokrat stalno držala mamice, tako, da nimam 'izolirane slike'. Maja je pa bolj ali manj spala, pa sem jo pozabila slikat... Tako, da najmlajšega podmladka ne boste videle user posted image .

Tevž, Ela & Sara
user posted image

Manca & Ajda
user posted image

Matic & Sara
user posted image

Lahko noč in upam, da se jutri kaj vidimo v Tivoliju.

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 220
15.6.2009 8:30:08   
JanJan
Dobro jutro user posted image !

user posted image

OK, moje opravičilo za nejavljanje čez vikend je..... morjeeeeeeeee..... uf, se je prav prileglo. Kaj pa ostale? Ajde, raport..... user posted image

Aja, pa še to: hvala za čestitke Domnu, je bil prejšnji teden preveč divji, sploh nisem uspela pokomentirati.
Bomo videli kaj bo ta teden user posted image

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 221
16.6.2009 6:43:07   
lonja
Jutro,

tako zgodaj pa že dolg nisem strašila tu gor user posted image . Razlog: mir pri bajti in odhod na dopuuuuuusssssst. Tale se bo prilegel. Res. Sem na trenutke bl zmatrana kt takrat, ko sem še v službo hodila user posted image .

Tinas, tele tvoje fotke so pa res nardile lušte, bo treba res it na Korziko, super user posted image user posted image .

Ac, se moramo večkrat dobit z bejbami, da se bodo dodobra spet spoznale in zaigrale med seboj. NAj ti povem, da je spanje pri nas še vedno: no comment. Zbujanje 2x na noč user posted image .

Mml, da se ne boš preveč polenila na dopustu user posted image . Ti pa kr mal zavidam, veš. Jst bi bla tudi nekaj dni čist sama user posted image .

Bino, še malo, še čisto malo....Pol pa kmalu Ugljan, a ne?

JanJan, vsaj ti nas vzdržuj kolikor toliko visoko, v času, ko me ne bo. Si moje zadnje upanje user posted image . SEj imaš cajt v službi, zdej ko je recesija in je manj dela user posted image .

Štajerke, ve nas pa kr ignorirajte, boste že videle!!!

Bejbe, skratka uživajte in se slišimo ob priliki.

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 222
16.6.2009 7:55:03   
JanJan

user posted image

Evo, napitek za poživitev tega jutra....

Lonja: ne mi delat lušte z morjem, komaj sem prišla domovuser posted image , pa bi spet šla. V glavnem, saj veš: max uživajte user posted image . Kar se pa tiče dela: no commentuser posted image , sem dobila še delo od kolega, ki je šel stran, pa še od kolegice, ki je prevzela neko drugo delo.

Mml: tudi ti uživaj in se spočij user posted image ...

Mml:

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 223
16.6.2009 8:05:23   
Kofi
Samo da se pofočkam...štajerke smo tu z vami...nikamor ne gremo...

Dopust...ki, kdaj?

hehehe...

jaz bom v četrtek al petek šla do čatežkih toplic,kjer sta tast in tašča z mojo Neli. Bom peljala tja še Ažbeta. Pa se sama še parkrat v vodo vrgla, pol pa domov delat delat delat :D

ta isti dan imam neko predstavitev raziskovalnega dela user posted image  a se mi tk ne da pripravljat prosojnic ...bljek..najraj bi vse odpovedala...

sicer pa je mali žbejo bil včeraj tko priden. je dal Neli lubčka za papa. danes pa spet meni zjutraj na ves glas reku papa...in mahal, kot da mu je super da gre v vrtec...tam je verjetno bla druga štorija...vsakič joka ko gre not v igralnico...sicer čist mal..za par sek, samo dovolj, da mene boli pri srcu.

Neli pa je itak včeraj mojmu rekla, "zdaj pa lahko greš, oči...papa!" že takoj ko so prišli k babi user posted image  frklja mala!

Bodi dovolj...mene že kuha med temi 4 stenami user posted image
Čau!

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 224
16.6.2009 11:35:45   
mml
Dan,

sledim pegicinemu stili...samo da se pofočkam...

...kaj pametnega tako nimam za napisati...do konca junija sem na dopustu...dva dneva sem izkroistila zase...sem dopoldan pridno kolesarila, včeraj sem uredila vrt, danes je pa za to malo prevroče, tako da sem doma na hladnem.
Matic ga je ponoči nekaj biksal, se je zbujal in cmevkal...ne vem ali bo zbolel in ga je kaj bolelo ali je bil pa mogoče žejen...bom videla kaj bo, ko bo prišel domov.
Danes popoldan imam še sestanek za vrtec...sploh ne vem, zakaj je potreben, sploh ker sem bila že lani in sem prepričana, da letos ne bodo povedali, kaj bistveno novega...slišati moram samo do kdaj in kam je treba oddati vloga za brezlačno varstvo drugega otroka...

lonja upam, da že uživate na morju in Ajda čofota po vodi, Manca se pa čudi vsemu novemu user posted image

tinas super fotke user posted image , se vidi, da ste se imeli lepo. Midva sva včeraj z user posted image  ravno razmišljala, da še ene 2x v hotel z agencijo, po tem pa spet lepo na potovanja v lastni režiji, samo v malo bolj blagi varianti kot pred leti...to je pa res zadeva, ki j pogrešam od kar imava čmrlje...

ac hvala, da si pofotkala naše čmrlje user posted image , pa škoda da niste šle zraven, smo se imeli prav luštno...samo Manca se je pritožila, ker ji je Ajda spila kakav user posted image

Nana Liza ampak tvoja čmrlja sta pa res super pridna in ob tebi...user posted image  Sporoči, ko se ti bo te dni zaluštalo kave in pavze. Jaz ne mroem v petek, ker grem v Koper k zobozdravniku

janjan tole pa zveni prav naporno v tvoji službi...upam, da sta vsaj otroka zdrava in OK. Kje imaš Domna? Se mi zdi, da si rekla, da gre v vrtec šele septembra...

NRMM a misliš, da če imaš novo frizuro, da si pa oproščena javljanja na RRuser posted image user posted image user posted image ...

šnucika tebe tudi zadnje čase ni kaj dosti videti tukaj gor...

bino upam, da se kaj več oglasiš, ko bodo počitnice, ker te pa že res pogrešamouser posted image ...kako sta B&B? Upam, da Binine alergije minevajo in da si dobila vrtec za Beti

HIMH a ti nas tudi ne maraš več????

izabela a je končno konec slabosti? Upam, da uživaš. Kar se pa vrtca v bloku tiče...mislim, da je imela tam moja prijateljica hčerko in je bila zelo zelo zadovljna. tako da upam, da bo tudi Matevž user posted image

cuma upam, da je vse OK in si se nas samo naveličala in nimaš časa user posted image

Topel poletni pozdravček vsem

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Gosta hrana
the laura

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane

4 mesec (41%)

5 mesec (21%)

6 mesec (30%)

drugo (8%)

Število vseh glasov: 549

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!