mml
|
Dan, čas za RR in kofe Nisem se izgubila, samo do računalnika ne uspem priti...v petek sem bila cel dan na Dolenjskem, je bilo zelo prijetno, ampak za moje pojme predolgo...je bil povratek po kosilu predvden za ob 16...no ob 19, smo se pa le premaknili, še dobro, da je začelo deževeti, ker bi sicer verjetno še kar sedeli... lonja upam, da je Manca že brez vročine in veselo šibate naokorg in pa da je tvojo sestro nehala boleti glava in ni nič hujšega . Kar se oblačil tiče...nič komplicirat...jaz sem na podobnem kot ti...sem mislila danes v šoping, pa ne bo nič, ker je že sporočil, da ima ob 14. en predvidoma dolg sestanek, s čmrljema pa ne morem po trgovinah...tako da mi ostane samo še jutrišnji dan, ker v sredo sem cel dan v službi...ah bo že... Sicer pa čestitke Ajdi, da se je odločila, da je velika punca, ki ne potrebuje več plenic, držim pesti, da tako tudi ostane . Glede na napovedane temperature, moram tudi jaz zvlečt ven svoje poletne cunje, ostali jih že imajo lepo zložene v omarah, pa Maticu in Manci moram kupit še par majčk, ostalo pa imata, oziroma čakam na konec junija in razporadje, ker ni večjih potreb... tinas upam, da s ploščicami ni tako hudo, da bi jih metala ven, ti pa verjamem, da te jezi . Čestitke za trebušni ples janjan čestitke Janu za osvojeno medaljo . Pri Manci so jih dobili vsi za sodelovanje, ker ima ta skupina filozofijo, da ni tekmovalnosti in temelji vse na pohvalah brez primerjav, kar mi je zelo všeč. A je Domen že zdrav? ac upam, da bo Maja nadaljevala s takšnim tempom spanja in ji nosek ne bo več nagajal . Topli dnevi se bližajo, tako da sem prepričana, da jih boš lepo izkoristila Nana Liza upam, da se v vrtcu kmalu zorganizirajo in pošlejo pozitiven odgovor za Tevža. Jaz pri Manci ne bom nič koristila rezervacije, ker je nimam kdaj...bo manjkala malu tu in malo tam . Jutri gredo menda z avtobusom v MB, naslednji teden imajo dan odprtih vrat, v petek pa v Kekčevo deželo... HIMH lepo, da si še živa . Držim pesti za službo NRMM pri Manci tudi pride kakšno obdobje, ko ona ne bi šla v vrtec, danes je pa zagledala eno frendico, ki je zdaj nekaj časa ni bilo v vrtcu in je čsito pozabila, da se morava še malo stiskat in polupčkat . matic pa zjutraj gre lepo k varuški v naročje, me pogleda in reče "pa pa" in se obrne stran...tako da upam, da bo tudi jeseni tako v vrtcu... bino, cuma, šnucika....a vas že daje poletna vročina????