lonja
|
Daaan, evo, z Manco sva ravnokar prispihali domov, sva nardili en konkreten sprehod čez vse možne klančke Vrhnike in moram rečt, da sem konkretno hin . Mali vragec se je po mojem naspal v vozičku in zdej ne bo hotel spati, grrrr. Jst bi se pa tolk ulegla....ah, bo že. Vikend smo preživeli v kompletu potem, ko smo očija dobile v petek domov. V soboto je bil dan odprtih vrat vojašnice, ata je delal in sem mu uturila Ajdo kar zraven. Mi je blo kr hudo, sem mislila, da se bo dolgočasila, pa je bla baje zvezda vojašnice. Obletala vse, od tankov, do helikopterja, gledala avione v zraku, jedla vojnički golaš in pleskavico, skratka ni da ni . Midva z Manco sva imeli pa dan za potepanje, sva prevozičkali kar konkretno razdaljo. No, včeraj smo bili spet lepo v starem delovnem ritmu, ata na bajti, me pa dopoldne po igriščih Vrhnike. Po kosilu nam je uspelo, da sta obe bejbi družno zaspali in sva se jim tudi midva pridružila , popoldne pa smo posedali na sladoledu v središču Vrhnike. Tako. Pa je minil vikend. Zdej pa novim zmagam naproti. Sem že na polovici porodniške, točno čez pol leta grem v službo . Mml, ja, bi seblo fajn dobit za kak piknik , mi bomo ta teden splanirali okoli hiše, pol bi se pa načeloma dalo že kake čevapčiče pristavit. hvala za info o luninem festivalu, definitivno gremo. Vem, da je lani Ajda totalno uživala, men je šel pa moj trebuh na živce in sem kr bl posedala . Termin tvojega dopusta mi pa ni preveč simpatičen, ker bomo mi takrat na morju . Tu bomo le od 25-28 junija, ker bo ata takrat v Lescah metal padalce, ko bo svetovno prvenstvo. Takrat bi se lahko enkrat dobili malo na Gorenjskem, ker bomo tudi me gor. Aja, no, lahk pa za par dni tudi k nam na morje prletite, sicer je bl taborniška varianta, ampak vseeno kar fajn. Ja, 7. junija si pa kar lepo v rokovnik dajte, OK ? Nana Liza, mene konkretno čisščenja stanovanja oziroma hiše še čaka letos in se tega prav nič ne veselim . za Elo in plenice, mi se še vedno zbujamo konkretno mokri . Aja, še to, smo dobili za Ajdo vrtec na Vrhniki, sicer ne tega centralnega novega in lepega ampak drugega v prostorih bivše vojašnice in sicer padla je v skupino 4-5 let . Manca zavrnjena na vseh možnih koncih, še najbližje sprejetju smo na Vrhniki in sicer na 88. mestu . Še dobr, da imamo našo Mijo. Lep dan vsem skupaj.
|