|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
11.4.2009 10:51:47   
suzy124
Dobro jutro še od mene

Sem si zdle kavico skuhalauser posted image user posted image pa prebrala za nazaj, pa tak nisem mela velik ker niste veliko načvekale.user posted image user posted image user posted image

Noč je bila malo slabša od prejšnjih, vendar še vseeno vredu saj nama ni bilo trebajest do sedmih zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdle je pa šel mal počivat, da bomo potem popoldne,ko prideta še nečaka nesli k žegnuuser posted image user posted image user posted image , potem pa na kavicouser posted image user posted image

Krompirček mu je bil pa včeri zelo dober in ga je prav rad jedu, tak, da ga boma danes spet jedlauser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa še hitro perilo  dat prat, ker se mi ga je kr nabralo. pa še za Maja morem neki cotk preprat ker tako hitro rasteuser posted image   user posted image user posted image user posted image

Upam, da danes ne bo pihalo ko user posted image in da bomo lahka kaj zunaj, včeri nisma mogla bit skorj ničuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil suzy124 -- 11.4.2009 10:52:11 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 651
11.4.2009 10:55:55   
suzy124
user posted image user posted image user posted image user posted image pa še enkrat nova stran za meneuser posted image user posted image user posted image

Vsem želim lepe praznike in veliko pirhov.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 652
11.4.2009 10:59:58   
gogabojan
Punce povejte kako lepo relacijo za izlet.

Morje - no way prevelka gužva (pravi moj)

Bled - no way preveč za hodit (pravi moj)

ZOO - no way rok premajhen bojan bil pred kratkim (pravi moj)

Tivoli - no way ga sovraži ker je kr neki (pravi moj

Bi bila zelo zelo vesela za kako priporočilo.

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 653
11.4.2009 12:05:01   
jolly123

Mi pa puzamo  user posted image user posted image No če temu lahko tako rečemo, sedi na ritki in nekako noge spodviha in se potem po ritki v sedečem položaju premika naprej. zaenkrat previdno in počasi, ampak že nekam lezemo user posted image user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 654
11.4.2009 13:28:05   
mbd0411
Joj,Jolly,takole je pa moja soseda "hodila" puzala.Pravijo,če takole otrok začne,potem malo kasneje shodi,ker mu je tako čist fajn,pa še zelo hitri so.Kako smešna je bila,ko je bila skoraj hitrejša kot sestrica,ki je že hodila,ona pa po ritki pa zavihano nogo...user posted image
moj Nik je pa tudi tako živahen,da ga komaj krotim.Včeraj mi je zlezel iz jajčke in samo glavo je imel gor naslonjenouser posted image HB sem imela na tleh,pa jaz pamet nič privezala.
Jolly,daj mi povej,na farmi ko požanješ,potem pa na novo,meni gredo dinarji dol,ko začnem s tsto motiko,ker kako novo njivo vzamem.A je kaka druga fora.No,to me še nauči,ker sem čist not padla.
Še dober da en dan raste user posted image
Drugače pa pri nas piha ko user posted image .Pirhi pobarvani,ob 15h nesek k žegnu.Jutri zjutraj pa pol žlahte pride jest žegen,tako da jutri bo pestro.Pa še obletnico imamo za dedija.

Želim vam lepe praznike,pa sončka,brezveterje,pa ne preveč jestuser posted image user posted image user posted image user posted image ,jaz sem ravno danes ugotovila,da me tazadnja pošteno moti,kot bi ne bla moja.Še dober da imam 175 cm,drugače bi se kotalila.user posted image
Gogabojan,pridite v Savinjsko.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 655
11.4.2009 13:38:34   
Pšemek
Hoj!

Sem vas prišla samo na hitro pozdravit in zaželet

VESELE PRAZNIKE IN VELIIIIIIKO PIRHOV.

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 656
11.4.2009 13:39:38   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Mi pa puzamo  user posted image user posted image No če temu lahko tako rečemo, sedi na ritki in nekako noge spodviha in se potem po ritki v sedečem položaju premika naprej. zaenkrat previdno in počasi, ampak že nekam lezemo user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  šele zdej se ti bodo začeli pestri dnevi, k ga boš mogla po celem stanovanju loviti. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(Evripid)

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 657
11.4.2009 13:41:36   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Punce povejte kako lepo relacijo za izlet.

Morje - no way prevelka gužva (pravi moj)

Bled - no way preveč za hodit (pravi moj)

ZOO - no way rok premajhen bojan bil pred kratkim (pravi moj)

Tivoli - no way ga sovraži ker je kr neki (pravi moj

Bi bila zelo zelo vesela za kako priporočilo.

Arburetum Volčji potok - danes se začne rezstava pomladnega cvetja.

(Evripid)

Neposredna povezava do sporočila: 658
11.4.2009 13:45:21   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

pšemek a ti kr sama do nedelje ..........no sej maš nasuser posted image user posted image user posted image user posted image sicer sem bolj malo gor pridem k ti že spančkaš..............sem res cel dan zunaj..............sedaj k je sonček smo lepo na terasi in uživamo sto na uro..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, nisem taprava user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Tejcika je sama do nedelje.... Sej vem, tolk nas je, pa vedno nas vse obdelaš....

(Evripid)

(odgovor članu janja 27)
Neposredna povezava do sporočila: 659
11.4.2009 13:47:37   
Pšemek
Mi smo ravno pojedli kosilo, moja dva sta se šla sedaj senčit na travico za hišo, jaz si bom pa glavo umila pa na hitro zlikala. Pol gremo pa mal naokoli...

Uživajte...

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 660
11.4.2009 13:50:06   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Aha vidla slikco, moj lonček je malo drugačen no in ni polival, kolikor sem sprobala, lahko da še bo.

kakšen? A lohk slikico? Ker res ne bi rada kupila še enega, ki bo puščal user posted image

lihkar sem se s svakinjo menila o teh lončkih ...ima dva aventova in oba puščata tam kjer bi  mogu zrak cirkuliratuser posted image user posted image  tko mi je rekla, sam bom kasneje prosila, da mi pokaže, , lonček od njene kolegice pa pušča na navoju user posted image user posted image  tko da ne verjamem, da bom jaz kupila aventovega UPAM, da se nauči pit iz tomitipija

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 661
11.4.2009 14:02:58   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29

Aha vidla slikco, moj lonček je malo drugačen no in ni polival, kolikor sem sprobala, lahko da še bo.

kakšen? A lohk slikico? Ker res ne bi rada kupila še enega, ki bo puščal user posted image

Valla zakaj pa ne greš zamenjati????? Če pa nimaš računa, pa kupi istega par dni počaki, pa nesi zamenjat. Tak mi delamo, ko smo v trgovini bile, pa smo stranki (ki ni imela računa pač to predlagale). Al pa zamenjavo naredi.

sam kje je finta ŠE ENEGA novega kupit...stari še vedno poliva! Zdej če maš srečo, da novi ne, pa starega zamenjaš OK, če pa tud nov poliva, morš pa itak novega zamenjat ...glede na to, da pa jih zdej že tok poznam, ki polivajo ...je ap to bolj kot ne loterija user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 662
11.4.2009 14:03:01   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Je pa res, da sem bolj zbirčne sorte... Mogoče moram pa enkrat na kremšnite raje na Vrhniko, da vidim, če so res tako dobre kot gogabojan hvali?user posted image

men so pa najboljše kremšnite od moje mami!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 663
11.4.2009 14:09:14   
PikicaStonoga
timnala ...sem prebrala. da tvoja mamu tud dela kremšnite ...so jih naši jedli na cvetno nedeljo pa si je nekej govorila, da bi jih jutri delala ...pa sem rekla mah ne sej je potica ...tko da upam da jih ne naredi, da skušnjava ne bo prevelika ;) hahahahah 

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 664
11.4.2009 14:22:38   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Joj,Jolly,takole je pa moja soseda "hodila" puzala.Pravijo,če takole otrok začne,potem malo kasneje shodi,ker mu je tako čist fajn,pa še zelo hitri so.Kako smešna je bila,ko je bila skoraj hitrejša kot sestrica,ki je že hodila,ona pa po ritki pa zavihano nogo...user posted image
moj Nik je pa tudi tako živahen,da ga komaj krotim.Včeraj mi je zlezel iz jajčke in samo glavo je imel gor naslonjenouser posted image HB sem imela na tleh,pa jaz pamet nič privezala.
Jolly,daj mi povej,na farmi ko požanješ,potem pa na novo,meni gredo dinarji dol,ko začnem s tsto motiko,ker kako novo njivo vzamem.A je kaka druga fora.No,to me še nauči,ker sem čist not padla.
Še dober da en dan raste user posted image

a res a da kasneje shodijo? Ja pa kaj čem mu zdaj. Če mu je pa čist mimo na trebuhu in po petih minutah začne težit, sedi pa lahko cel dan user posted image

Ja itak da ti gredo dinarčki dol..nimaš kej...ni druge user posted image Tko da sem potem razmišljala, lahko daš tud delete pa na novo narediš, če ti stara razporeditev ni všeč.  padeš pa not a ne.

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 665
   [Brisano sporočilo]
11.4.2009 17:14:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 666
11.4.2009 17:46:28   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

[

a res a da kasneje shodijo? Ja pa kaj čem mu zdaj. Če mu je pa čist mimo na trebuhu in po petih minutah začne težit, sedi pa lahko cel dan user posted image

Ja itak da ti gredo dinarčki dol..nimaš kej...ni druge user posted image Tko da sem potem razmišljala, lahko daš tud delete pa na novo narediš, če ti stara razporeditev ni všeč.  padeš pa not a ne.

Jolly,nič kar pusti ga,ker mu tako najbolje odgovarja.Ni pa rečeno,da bo tvoj kasneje shodil.Sej so vsi različni.Pač tako pravijo.Moj pa še sedi ne.Ne vem al smo v zaostanku al kaj.Tvoj sam sedi že kar dolgo,jaz ga pa kar neki nazaj tiščim.Ne vem no.Se dviguje pa preobrača,sam sedet še pa ne.
Aha gleda kmetovanja sem potem na pravi potiuser posted image ,sem mislila,da spet ne znam pa se jezim,ker denar kopni.No,pa kar gre.Ja,itak noter padem čist.Še dober,da je mali priden in mi pomaga.user posted image user posted image user posted image No pa fajne sosede imam,ki mi pomagajo pridelke pobirat.Uh,kako bo šele na mojem vrtu tamle zunaj.Zel,zel,zel....pa solata,voluhar,pa zel....voluhar...Jih imam več rodov...user posted image

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 667
11.4.2009 19:42:28   
čebelka77
ŽIVIJO, se vidi da so prazniki, k bolj mal klepetamo. Sem vam hotela zaželet veliko pirhov, takih in drugačnih. PA PA

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 668
11.4.2009 19:52:43   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

sam kje je finta ŠE ENEGA novega kupit...stari še vedno poliva! Zdej če maš srečo, da novi ne, pa starega zamenjaš OK, če pa tud nov poliva, morš pa itak novega zamenjat ...glede na to, da pa jih zdej že tok poznam, ki polivajo ...je ap to bolj kot ne loterija user posted image

Ja, res ni finte. To sem takrat naredila, zato imam zdaj 2, ki polivata user posted image  .stonoga, če hočeš Aventovega, ti ga jaz dam user posted image

Evo, danes smo šli Niku po nove superge, pa sem kupila še lonček za Tilna. Nuby. Upam, da bo ok.

Potem smo šli pa še k Stanu, pa sem dala malega na gugalnico in je tolk užival! Kar smejal se je skoz. Ful luštno res!!

Jajška so pobarvana, kosilo kuhano, zdaj gremo pa še mal ven.

pa pa

dej mi boš povedala, kako se nubijev obnese, ker men je prodajalka rekla, da so vsi na enakem principu pa zdej ugotavljam, da niso user posted image user posted image  pri aventovem je treba potegnit, pri tomitipi stisnit, kaj pa nubijev? lahk mi daš aventovega vsaj da proobam, če bi ga bolj hitr pogruntala, pa potem probam loterijo in ga kupim, če mi ne bo polival ;)
naša se včasih igra s timitipijevim pa vidim da ma kdaj bradico mokro kar pomeni da že kej pritisne da priteče pa potem vsega ne pogoltne in ji steče po bradici, sam naštudirala pa še ni zadeve ...mislim da je vse čist slučajno ...

kako preživljate praznike? mi smo cel dan bolj kot ne lenarili in ležali na sončku :)

sestavili smo športni del vozička in je tijana danes 2x v njem zaspala :)

in pregledali smo naša darila, pri nas nam zajček prinese darila, mi temu rečemo pisanke ...z naglasom na a user posted image user posted image  od mojih sva dobila dva ležalnika za pred bajto, tijana pa nekaj evrčkov, od brata je tijana dobila eno igračo, od sestre pa eno majčko, midva pa vsak eno spodnjo majico ...pa seveda en kup pomaranč in jajčk pa nekaj sladkarij :)

evo ati je uspaval tijano, zdej bova pa pogledala en film :) upam, da je kaj pametnega na TV ...

papa pa se še kaj beremo kasneje... če bo kaj za brat user posted image user posted image user posted image

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 669
11.4.2009 20:20:56   
Lovely
Čer,

long time no read user posted image

Čisto na kratko preden vas grem brat za nazaj, čez dan sem nekaj poskušala pa ni šlo...

Povzetek tedna na morčku: vse super in oh in sploh, kot vedno. Spočila sem si dušo, mene samo na morje pošlješ za par dni pa sem kot nova.... Inyo je pa čisto zdelalo.
Prvič ji je bilo vroče, jezna je bila če ji je sonček nabijal v učke, skratka sonce = novost: zelo sem pazila, da ne bi bila preveč oblečena, je pa včasih malo zapihalo pa me je bilo ful strah user posted image  - na to se je treba zdaj navadit pač pri oblačenju, jaz sem imela skoz pončo s sabo, da sem jo malo pokrila v vozičku ali pa ji ga oblekla čez in je bilo OK.
Ker ji je bilo vroče je ful veliko hotla pit. Čaj ali vodo. Mleko no way. Posledično ni hotla jest, valda. In so se začele spet naše vojne s hrano.... Ko smo pohajali zunaj je več ali manj spala, vmes v hotelu sem pa poskušala vse živo. Od animacije, igrač, vsega. Pol sem pa poskusila z jabolkom 2 dni za kosilček zraven pa pol banano - sem mislila če je morda vsega mlečnega naveličana... In smo ugotovili, da jabolko NO WAY, banana pa en dan jami, drugi dan fuj...

Danes je za kosilo korenček nekako šel, jedla pa je tudi dovolj. S tem da ji bom okrog 22h poturila še malo mlečne kašice, da pridemo vsaj na cca 750 ml...

Lovely

Neposredna povezava do sporočila: 670
11.4.2009 20:24:38   
Lovely
Sem šla raje v novi post k mi nekaj router nagaja...

V glavnem, Inya zelo rada gleda morje, šarmira natakarje v Cacao, pa kopala se je v bazenu. Je pa saj pravim po moje zanjo bil kar velik shift in ga je pač prebavljala na svoj način... Prav groza me je jo stehtat. Jutri jo bom, po moje je čist stagnirala ves teden user posted image

Mi2 sva se veliko pogovarjala, to nama ful manjka. Celo user posted image  mi je bilo fajn user posted image

Komaj čakam prvomajske, ko spet verjetno mahneva na morčka, pol pa do julija le kak podaljšan vikend... No ja, pa saj bo ful lepo tudi doma, ko vse zeleni. Bo pa treba prilagodit tajming zdaj, ko uvajam... Na to se bo treba navadit. Grem vas zdaj malo brat.

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 671
11.4.2009 21:27:19   
*talcy*
ojla punce ... kako ste?

mam vprašanje user posted image  a vaši user posted image  že sedijo ?
mene me ful zanima kdaj začne tko bol samostojno sedet k naš je prav out temu user posted image user posted image user posted image  

zdaj pa šibam vas malo brat za nazaj k pišete ko zmešane ...user posted image user posted image user posted image

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 672
11.4.2009 21:38:03   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: *talcy*

ojla punce ... kako ste?

mam vprašanje user posted image  a vaši user posted image  že sedijo ?
mene me ful zanima kdaj začne tko bol samostojno sedet k naš je prav out temu user posted image user posted image user posted image  

zdaj pa šibam vas malo brat za nazaj k pišete ko zmešane ...user posted image user posted image user posted image

hey!

Ja Gaja se je začela posedati že pri treh mesecih, zdaj pa recimo že kakšen mesec ali pa malo več samostojno sedi.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 673
11.4.2009 22:08:08   
mbd0411
Naš niti slučajno še ne sedi.
Ga nisem posedala,ker naj to nebi bilo v redu,pa tudi na noge ni fajn da stopa do 8-9 meseca.Ne vem take info pač imam.Sicer je pa vse drugače kot 7 let nazaj,ko sem imela prvegauser posted image .Vse je drugače.
Drugače kravce,pa glavica v redu,tudi leze že,a z ritjo..Hm..da ne bo naš tudi tako kot Taj od Jolly...Hm...user posted image
No ne vem,sedi v glavnem še ne,ga kar prekucne,pa rito spodnaša..

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 674
11.4.2009 22:19:54   
suzy124
Dan smo preživeli lepo, sicer ni bil nič kaj posebnega.

Bi pa imela eno vprašanje in sicer kako ve oblačite user posted image za spat?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?