|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
10.4.2009 15:16:14   
suzy124
zdaj pa se prebuja, grema hitro krompirček jest, ki je tudi že kuhanuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 601
10.4.2009 15:16:45   
suzy124
user posted image user posted image user posted image user posted image pa še nova stran za meneuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 602
10.4.2009 20:23:16   
Dream
Čer!

Samo eno info okrog Gradiškega jezera bi še prosila: Je okrog jezera pot urejena z asfaltom ali naravna - makadam?

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 603
10.4.2009 20:29:12   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Čer!

Samo eno info okrog Gradiškega jezera bi še prosila: Je okrog jezera pot urejena z asfaltom ali naravna - makadam?

Makadam, ampak ful lep in čist brez lukenj. Brez problema za z vozičkom.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 604
10.4.2009 20:29:20   
Pšemek
Uh, danes pa res nismo najbolj zgovorne. Mi smo preživeli običajno popoldne, sva pa trenutno sami. Je šel user posted image  po meso, ki ga je en kolega zrihtal, k so klali. Mala itak že spi, jaz pa imam malo časa z vami poklepetati. Al bom kar sama s seboj klepetala? user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu suzy124)
Neposredna povezava do sporočila: 605
10.4.2009 20:31:15   
Pšemek
... in kar naenkrat se dva posta pred mano urineta user posted image  user posted image  user posted image .

Dream, kdaj greste na Gradiško jezero?

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 606
10.4.2009 20:35:02   
Pšemek
Jaz pa Lucko pogrešam... Upam da ni kaj z Valom narobe, k je zadnjič pisala, da izvidi urina niso vredu user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 607
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 20:38:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Pšemek)
  Neposredna povezava do sporočila: 608
10.4.2009 20:38:30   
Pšemek
Pa vseeno zgleda, da bom imela samogovore user posted image . No, jutri zjutraj gre moj user posted image  po fasungo, jaz pa z Nejko v tri knjižnice. Sem našla štiri knjige, ki mi bodo (po mojem) zelo prav prišle pri diplomski in to v treh različnih knjižnicah user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 609
10.4.2009 20:40:26   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Ampak res, lucka se nič ne javlja... LUCKA javi se!!! user posted image

Tilen ima še kar vročino, sam sva vseeno šla mal okrog danes. Ma ne vem, sej po moje je sam od cepljenja. Pa ne gre mu čez 38,1. Bomo videli, kaj bo jutri.

Valla, držim pesti, da je samo reakcija na cepljenje in da bo jutri že vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image

(Evripid)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 610
10.4.2009 21:03:28   
gogabojan
Čerrrrrrrrrr.

Valla upam da boste kmalu bolje. Sigurno je reakcija na cepljenje.

Lučka - najverjetneje je šla kam čez vikend, pa nima časa, morda pa barva pirhe pa obiski, pa se bo kasneje oglasila. Upajmo na najbolje.

Križ me še vedno boli k user posted image . Niso skoraj nič pomagale tiste tri inekcije, razen da sem bila fullll v rožicah.

Obisk - danes pa smo imeli IRMO in NIKA na obisku. Je pršla mal pokazat nov avto. Joj kok je lep (jaz si želim imeti tudi pikasa), pa fullll lepe rdeče barve. Nik je pravi dobrovoljček. Pa pravi smejko je. user posted image user posted image user posted image user posted image . Super fantič oz. pobek je. Lask pa ima res manj kot mi user posted image user posted image user posted image user posted image .

Irma - HVALA ZA KREMO IN vse ostalo. Je moj bil čist presenečenj. Bojan pa sprašuje, kdaj bomo spet šli na sladoled, da bi ga tudi Nik in Rok jedla. Nama pa je določil sadno kupo. ON ČASTI. Je reku da bo dvignu denar iz bankomata (svoje kartice user posted image user posted image user posted image user posted image ). Je pa reku, da si fulll lepa, in da si prava čveka. user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa sem mu razložila, da je namen obiska bil ČVEK.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Čimprej moramo to ponoviti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ti bom lažje pokazala lepote Vrhnikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Al pa vsaj cankarjevo hišo.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 611
10.4.2009 21:03:52   
Pšemek
Tak punce... mojga še ni, jaz pa komaj še učke odprte držim. Bo moral kar sam meso v skrino pakirati, jaz grem spat.

Lahko noč

(Evripid)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 612
10.4.2009 21:05:22   
jolly123
jaz sem čist zmučena...naporen dan...taj je tudi komaj zaspal, upamo na boljšo noč. Sem pirhe pobarvala pa so kar neki, tako grdih kot letos pa že dolgo ne user posted image  user posted image
Pa letos ne bomo nič dobili v službi, pa tako prav bi mi prišlo. Vsako leto smo namreč dobili polno vrečo dobrot za veliko noč....lani je bila ena velika šunka, hren, kila sira, cel kup namazov, piškoti, rafaeloti, vino...mislim ni da ni...letos pa kar nič user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 613
10.4.2009 21:08:20   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77

da vam povem, včeri je bil en tko zauser posted image      dan. SEM PA VSE POSPRAVLA, tko da user posted image user posted image user posted image user posted image  zame.

Danes upam da bo bolje.
[/quote

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse pospravljeno. Jaz sem imela do sedaj tudi navado, da sem za Veliko noč vse generalno počistila, letos pa sem zaradi NIka to navado opustila. Bi mi čiščenje vzelo preveč dragocenega časa, ki ga raje preživim z Nikom. Še prehitro bo prišel 8.9., ko bom morala nazaj v službo. user posted image user posted image user posted image

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 614
10.4.2009 21:11:38   
irma78

Miimamo pa danes mal vročine. Očitno reakcija na cepljenje. Se pa vseeno kar ok drži.

.stonoga, k sva se zdanjič pogovarjale o flaškah. Jaz sem mu danes dala tist Aventov magični lonček s trdim nastavkom, pa je takoj potegnil in pil. Se mi zdi še lažje, kot tiste, katere je treba z dlesnimi stisnit, ker so navajeni sesat na dojki ali flaški.
Fajn se mej v BTC-ju, pa v Savinjski in lepe praznike tudi tebi user posted image

Nik je imel tudi vročino po tretjem cepljenju - prej nikoli.

A lahko mogoče prilepiš kakšen link od te Aventove čudežne flaške? Jaz imam eno od Tommee Tippie pa je Nik sploh ne mara.

Neposredna povezava do sporočila: 615
10.4.2009 21:13:37   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha

Živjo,

evo mi smo zboleli user posted image user posted image user posted image .
Sva bila včeraj na Metelkovi, ker je Mark bruhal, revček je bil čisto brez moči pa še vročino je dobil user posted image . So mu vzeli kri, bojda se na krvi vidi, da naj bi šlo za virus.

Sva bila danes še pri svoji pediatrinji in je rekla, da full razsaja rotavirus user posted image user posted image user posted image .
Upam, da bo z Markcem kmalu bolje, ni pa še nič pojedel že od včeraj, samo pije, pije, pije, ...........  hvala bogu, da vsaj touser posted image

Drugače je pa katastrofa kar se tiče prometa na cesti, sva na avtocesti stala ca. 30 min, ker je bilo verižno trčenje. Potem je bila prometna nesreča še na Vrhniškem klancu, ...... katastrofa user posted image .

No, uživajte na sončku user posted image .

Pozdravček,

Marisha

Ubogi Markec. Držim pesti, da se kmalu pozdravi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marisha)
Neposredna povezava do sporočila: 616
10.4.2009 21:16:10   
irma78

Ampak res, lucka se nič ne javlja... LUCKA javi se!!! user posted image

Tilen ima še kar vročino, sam sva vseeno šla mal okrog danes. Ma ne vem, sej po moje je sam od cepljenja. Pa ne gre mu čez 38,1. Bomo videli, kaj bo jutri.

Pri Niku je bilo popolnoma enako. je imel vročino še naslednji dan po cepljenju, potem pa nič več, pa tudi dobrovoljen je bil kot ponavadi.

Neposredna povezava do sporočila: 617
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 21:18:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu irma78)
  Neposredna povezava do sporočila: 618
10.4.2009 21:22:13   
Dream
Dan!

Midva sva se pa potepala in sem za las zgrešila Tosco (že ne vem kolkič). Je pa nekaj: hodit po trgovinah in kar naprej sestavljat vozičpek je too much... Za nakupovanje so večji trgovski centri res zakon. Matic se sicer ni pritoževal, meni je šlo pa na koncu že vse na jetra user posted image

Noč je bila adijo pamet - ob 2h zjutraj se je v spanju pogovarjal in sva oba z dragim mislila, da bedi. Sem mu dala dudo in je takoj zaspal nazaj - seveda za dobrih 20 minut. Potem je imel neke čudne telovadbene prijeme, nakar si je spulil dudo ven... K sreči sem šla spat k njemu, sicer bi v teh nekaj urah naredila malo morje km. No, nekaj čez 6 se je dokončno zbudil, se pogovarjal, vriskal, skakal in nazadnje še fejst pokakal (hihi, pa še rima se). Ko sem ga spreoblekla, sva se šla podojit in mi je zaspal nazaj do 8h. Kr neki, no... Imam občutek, da so to "polunini" sunki user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

Glede vozička sem pa tudi jaz malo "žalostna" - športni del mu kar ni in ni OK user posted image ...mogoče se mora samo navadit, je bil notri šele 4x.

Tud mojmu ni blo na začetku všeč, zdej je pa čedalje bolj zadovoljen!

Še to sem vam pozabila povedat, da sem vprašala, kolk naj bi bil en poln obrok. In je rekla, da od 150-200 g (al ml user posted image  tam nekje, no)

Matic poje na obrok med 140-180 ml zelenjave ali sadja, banano mi je zadnjič pojedel skoraj celo! Danes sem mu skuhala por, piščanca in krompir, pa mi je revež malo pred kosilom zaspal in sem ga čakala, da se je zbudil. Zelo me je zanimalo, kako mu bo šlo to v rito, pa je pojedel, da se je kar kadilo!

Celo popoldne mi net ni delal, na koncu sem ugotovila, da je zatajila ta škatla od Sagema user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 619
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 21:23:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 620
10.4.2009 21:24:41   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Obisk - danes pa smo imeli IRMO in NIKA na obisku. Je pršla mal pokazat nov avto. Joj kok je lep (jaz si želim imeti tudi pikasa), pa fullll lepe rdeče barve. Nik je pravi dobrovoljček. Pa pravi smejko je. user posted image user posted image user posted image user posted image . Super fantič oz. pobek je. Lask pa ima res manj kot mi user posted image user posted image user posted image user posted image .

Irma - HVALA ZA KREMO IN vse ostalo. Je moj bil čist presenečenj. Bojan pa sprašuje, kdaj bomo spet šli na sladoled, da bi ga tudi Nik in Rok jedla. Nama pa je določil sadno kupo. ON ČASTI. Je reku da bo dvignu denar iz bankomata (svoje kartice user posted image user posted image user posted image user posted image ). Je pa reku, da si fulll lepa, in da si prava čveka. user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa sem mu razložila, da je namen obiska bil ČVEK.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Čimprej moramo to ponoviti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ti bom lažje pokazala lepote Vrhnikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Al pa vsaj cankarjevo hišo.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi nama je bilo zelo lepo. Da ne govorim o tem, kakšen maneken je tvoj Bojan in koliko zgovoren mladi mož. Sploh nima problemov s sramežljivostjo. Sem mojemu povedala, kako se lepo obnaša. Dobra vzgoja Goga, ni kaj. Kapo dol! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roki je pa itak angelček, je samo enkrat malce zajokcal, ko sva ga pustile predolgo spat. Pa take lepe učke ima! Bo šel po Bojanovih stopinjah vidim.

Bojanu pa reci hvala lepa za komplimente v mojem imenu, čeprav vsi vemo, da otroci pretiravajo. Ja, tiho pa res ne znam bit, kot ste že vse na RR opazile. Za sladoled se bomo pa še letos kaj zmenili, ker če bomo čakali, da bosta Roki in Nik jedla sladoeld, potem bom jaz prej siva postala. Drugič pa častim jaz, Bojan pa naj kar špara evrčke, da me bo čez kakšnih 10 let raje na kakšen izlet peljal. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moramo res vse skupaj kmalu ponoviti, lahko tudi na našem koncu, ampak ti se moraš prej malo pozdraviti.

Tvoj srček naj te še masira, pa z Voltarenom se namaži pa čim več počivaj čez te praznike!

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 621
10.4.2009 21:24:54   
Tejčika29
Hoj,

Lučke ni, ker kolikor vem je napisala da bo čez vikend v Istri (Rovinj, Pula). Upam, da sem si prav zapomnila.

Jaz pa sem danes ostala sama, moj je šel na morje pomagat pripravit za poletje in pride v nedeljo popoldan. Tako da sva same. Danes sva uspešno lutale naokoli, jutri tudi cel dan, v nedeljo pa na zajtrk in potem spet na kosilo. Babice bodo imele veliko dela z nama user posted image . Samo da hitro mine in da bo ati doma.

Avent flaška - jaz jo imam tudi, ena varianta je, da se zmontira cucelj, druga pa trdi nastavek na tri luknjice, ki ne poliva. Alina pa noče piti po flaški, ji dajem malo vodice po žlički, pa še to ji ne gre, no upam, da se bo počasi navadila.

Upam, da ne bodo preveč pokali na "krbit" lani je blo kr pestro.

Lepe praznike vsem in obilo pirhecov!!!

Nočko, M.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 622
10.4.2009 21:27:34   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

jaz sem čist zmučena...naporen dan...taj je tudi komaj zaspal, upamo na boljšo noč. Sem pirhe pobarvala pa so kar neki, tako grdih kot letos pa že dolgo ne user posted image  user posted image
Pa letos ne bomo nič dobili v službi, pa tako prav bi mi prišlo. Vsako leto smo namreč dobili polno vrečo dobrot za veliko noč....lani je bila ena velika šunka, hren, kila sira, cel kup namazov, piškoti, rafaeloti, vino...mislim ni da ni...letos pa kar nič user posted image

Mi pa nismo nikoli nič dobili, čeprav bi meni tudi kaj prav prišlo.

Mi bomo pa jutri barvali pirhe, danes je bil preveč naporen dan. Sva potem ko sem prišla z obiska pri Gogi in ko sem Nika uspavala, z dragim kar pico naročila, potem sem šla pa jaz še v Alpino za čevlje pogledat, ker imam še en bon za 50 EUR, pa nisem nič kupila, ker mi ni bilo nič kaj posebno všeč.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 623
10.4.2009 21:29:16   
Tejčika29
Aha vidla slikco, moj lonček je malo drugačen no in ni polival, kolikor sem sprobala, lahko da še bo.

Torej 150 - 200 ml to info sem čakala. Alina je še bolj majhna zato mislim da bo 150 dovolj. Danes je pojedla zvečer 130 ml kašice, ampak delam bolj redko, ker sicer zelo trdo kaka in me je strah, ker nima še niti 6 mesecev in ni dobro za črevike in anos pri iztisu blata.

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 624
10.4.2009 21:32:20   
irma78
Drugače pa vidim, da danes res niste preveč zgovorne. Se vidi, da je zunaj lepo vreme, pa prazniki in vikend pred vrati, pa je tako zatišje.

Najbolje, da se poberem likat - to govorim že 3 dni, pa nisem prišla niti blizu likalne deske. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?