Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 15:16:14
|
|
|
|
suzy124
|
zdaj pa se prebuja, grema hitro krompirček jest, ki je tudi že kuhan
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 15:16:45
|
|
|
|
suzy124
|
pa še nova stran za mene
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 20:23:16
|
|
|
|
Dream
|
Čer! Samo eno info okrog Gradiškega jezera bi še prosila: Je okrog jezera pot urejena z asfaltom ali naravna - makadam?
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 20:29:12
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Čer! Samo eno info okrog Gradiškega jezera bi še prosila: Je okrog jezera pot urejena z asfaltom ali naravna - makadam? Makadam, ampak ful lep in čist brez lukenj. Brez problema za z vozičkom.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 20:29:20
|
|
|
|
Pšemek
|
Uh, danes pa res nismo najbolj zgovorne. Mi smo preživeli običajno popoldne, sva pa trenutno sami. Je šel po meso, ki ga je en kolega zrihtal, k so klali. Mala itak že spi, jaz pa imam malo časa z vami poklepetati. Al bom kar sama s seboj klepetala?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 20:31:15
|
|
|
|
Pšemek
|
... in kar naenkrat se dva posta pred mano urineta . Dream, kdaj greste na Gradiško jezero?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 20:35:02
|
|
|
|
Pšemek
|
Jaz pa Lucko pogrešam... Upam da ni kaj z Valom narobe, k je zadnjič pisala, da izvidi urina niso vredu
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2009 20:38:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 20:38:30
|
|
|
|
Pšemek
|
Pa vseeno zgleda, da bom imela samogovore . No, jutri zjutraj gre moj po fasungo, jaz pa z Nejko v tri knjižnice. Sem našla štiri knjige, ki mi bodo (po mojem) zelo prav prišle pri diplomski in to v treh različnih knjižnicah
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 20:40:26
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. Ampak res, lucka se nič ne javlja... LUCKA javi se!!! Tilen ima še kar vročino, sam sva vseeno šla mal okrog danes. Ma ne vem, sej po moje je sam od cepljenja. Pa ne gre mu čez 38,1. Bomo videli, kaj bo jutri. Valla, držim pesti, da je samo reakcija na cepljenje in da bo jutri že vse OK
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 21:03:28
|
|
|
|
gogabojan
|
Čerrrrrrrrrr. Valla upam da boste kmalu bolje. Sigurno je reakcija na cepljenje. Lučka - najverjetneje je šla kam čez vikend, pa nima časa, morda pa barva pirhe pa obiski, pa se bo kasneje oglasila. Upajmo na najbolje. Križ me še vedno boli k . Niso skoraj nič pomagale tiste tri inekcije, razen da sem bila fullll v rožicah. Obisk - danes pa smo imeli IRMO in NIKA na obisku. Je pršla mal pokazat nov avto. Joj kok je lep (jaz si želim imeti tudi pikasa), pa fullll lepe rdeče barve. Nik je pravi dobrovoljček. Pa pravi smejko je. . Super fantič oz. pobek je. Lask pa ima res manj kot mi . Irma - HVALA ZA KREMO IN vse ostalo. Je moj bil čist presenečenj. Bojan pa sprašuje, kdaj bomo spet šli na sladoled, da bi ga tudi Nik in Rok jedla. Nama pa je določil sadno kupo. ON ČASTI. Je reku da bo dvignu denar iz bankomata (svoje kartice ). Je pa reku, da si fulll lepa, in da si prava čveka. . Pa sem mu razložila, da je namen obiska bil ČVEK. . Čimprej moramo to ponoviti. . Ti bom lažje pokazala lepote Vrhnike . Al pa vsaj cankarjevo hišo....
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 21:03:52
|
|
|
|
Pšemek
|
Tak punce... mojga še ni, jaz pa komaj še učke odprte držim. Bo moral kar sam meso v skrino pakirati, jaz grem spat. Lahko noč
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 21:05:22
|
|
|
|
jolly123
|
jaz sem čist zmučena...naporen dan...taj je tudi komaj zaspal, upamo na boljšo noč. Sem pirhe pobarvala pa so kar neki, tako grdih kot letos pa že dolgo ne Pa letos ne bomo nič dobili v službi, pa tako prav bi mi prišlo. Vsako leto smo namreč dobili polno vrečo dobrot za veliko noč....lani je bila ena velika šunka, hren, kila sira, cel kup namazov, piškoti, rafaeloti, vino...mislim ni da ni...letos pa kar nič
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 21:08:20
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: čebelka77 da vam povem, včeri je bil en tko za dan. SEM PA VSE POSPRAVLA, tko da zame. Danes upam da bo bolje. [/quote za vse pospravljeno. Jaz sem imela do sedaj tudi navado, da sem za Veliko noč vse generalno počistila, letos pa sem zaradi NIka to navado opustila. Bi mi čiščenje vzelo preveč dragocenega časa, ki ga raje preživim z Nikom. Še prehitro bo prišel 8.9., ko bom morala nazaj v službo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 21:11:38
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. Miimamo pa danes mal vročine. Očitno reakcija na cepljenje. Se pa vseeno kar ok drži. .stonoga, k sva se zdanjič pogovarjale o flaškah. Jaz sem mu danes dala tist Aventov magični lonček s trdim nastavkom, pa je takoj potegnil in pil. Se mi zdi še lažje, kot tiste, katere je treba z dlesnimi stisnit, ker so navajeni sesat na dojki ali flaški. Fajn se mej v BTC-ju, pa v Savinjski in lepe praznike tudi tebi Nik je imel tudi vročino po tretjem cepljenju - prej nikoli. A lahko mogoče prilepiš kakšen link od te Aventove čudežne flaške? Jaz imam eno od Tommee Tippie pa je Nik sploh ne mara.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 21:13:37
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marisha Živjo, evo mi smo zboleli . Sva bila včeraj na Metelkovi, ker je Mark bruhal, revček je bil čisto brez moči pa še vročino je dobil . So mu vzeli kri, bojda se na krvi vidi, da naj bi šlo za virus. Sva bila danes še pri svoji pediatrinji in je rekla, da full razsaja rotavirus . Upam, da bo z Markcem kmalu bolje, ni pa še nič pojedel že od včeraj, samo pije, pije, pije, ........... hvala bogu, da vsaj to Drugače je pa katastrofa kar se tiče prometa na cesti, sva na avtocesti stala ca. 30 min, ker je bilo verižno trčenje. Potem je bila prometna nesreča še na Vrhniškem klancu, ...... katastrofa . No, uživajte na sončku . Pozdravček, Marisha Ubogi Markec. Držim pesti, da se kmalu pozdravi.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 21:16:10
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. Ampak res, lucka se nič ne javlja... LUCKA javi se!!! Tilen ima še kar vročino, sam sva vseeno šla mal okrog danes. Ma ne vem, sej po moje je sam od cepljenja. Pa ne gre mu čez 38,1. Bomo videli, kaj bo jutri. Pri Niku je bilo popolnoma enako. je imel vročino še naslednji dan po cepljenju, potem pa nič več, pa tudi dobrovoljen je bil kot ponavadi.
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2009 21:18:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 21:22:13
|
|
|
|
Dream
|
Dan! Midva sva se pa potepala in sem za las zgrešila Tosco (že ne vem kolkič). Je pa nekaj: hodit po trgovinah in kar naprej sestavljat vozičpek je too much... Za nakupovanje so večji trgovski centri res zakon. Matic se sicer ni pritoževal, meni je šlo pa na koncu že vse na jetra Noč je bila adijo pamet - ob 2h zjutraj se je v spanju pogovarjal in sva oba z dragim mislila, da bedi. Sem mu dala dudo in je takoj zaspal nazaj - seveda za dobrih 20 minut. Potem je imel neke čudne telovadbene prijeme, nakar si je spulil dudo ven... K sreči sem šla spat k njemu, sicer bi v teh nekaj urah naredila malo morje km. No, nekaj čez 6 se je dokončno zbudil, se pogovarjal, vriskal, skakal in nazadnje še fejst pokakal (hihi, pa še rima se). Ko sem ga spreoblekla, sva se šla podojit in mi je zaspal nazaj do 8h. Kr neki, no... Imam občutek, da so to "polunini" sunki IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 Glede vozička sem pa tudi jaz malo "žalostna" - športni del mu kar ni in ni OK ...mogoče se mora samo navadit, je bil notri šele 4x. Tud mojmu ni blo na začetku všeč, zdej je pa čedalje bolj zadovoljen! Še to sem vam pozabila povedat, da sem vprašala, kolk naj bi bil en poln obrok. In je rekla, da od 150-200 g (al ml tam nekje, no) Matic poje na obrok med 140-180 ml zelenjave ali sadja, banano mi je zadnjič pojedel skoraj celo! Danes sem mu skuhala por, piščanca in krompir, pa mi je revež malo pred kosilom zaspal in sem ga čakala, da se je zbudil. Zelo me je zanimalo, kako mu bo šlo to v rito, pa je pojedel, da se je kar kadilo! Celo popoldne mi net ni delal, na koncu sem ugotovila, da je zatajila ta škatla od Sagema
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.4.2009 21:23:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 21:24:41
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Obisk - danes pa smo imeli IRMO in NIKA na obisku. Je pršla mal pokazat nov avto. Joj kok je lep (jaz si želim imeti tudi pikasa), pa fullll lepe rdeče barve. Nik je pravi dobrovoljček. Pa pravi smejko je. . Super fantič oz. pobek je. Lask pa ima res manj kot mi . Irma - HVALA ZA KREMO IN vse ostalo. Je moj bil čist presenečenj. Bojan pa sprašuje, kdaj bomo spet šli na sladoled, da bi ga tudi Nik in Rok jedla. Nama pa je določil sadno kupo. ON ČASTI. Je reku da bo dvignu denar iz bankomata (svoje kartice ). Je pa reku, da si fulll lepa, in da si prava čveka. . Pa sem mu razložila, da je namen obiska bil ČVEK. . Čimprej moramo to ponoviti. . Ti bom lažje pokazala lepote Vrhnike . Al pa vsaj cankarjevo hišo.... Tudi nama je bilo zelo lepo. Da ne govorim o tem, kakšen maneken je tvoj Bojan in koliko zgovoren mladi mož. Sploh nima problemov s sramežljivostjo. Sem mojemu povedala, kako se lepo obnaša. Dobra vzgoja Goga, ni kaj. Kapo dol! Roki je pa itak angelček, je samo enkrat malce zajokcal, ko sva ga pustile predolgo spat. Pa take lepe učke ima! Bo šel po Bojanovih stopinjah vidim. Bojanu pa reci hvala lepa za komplimente v mojem imenu, čeprav vsi vemo, da otroci pretiravajo. Ja, tiho pa res ne znam bit, kot ste že vse na RR opazile. Za sladoled se bomo pa še letos kaj zmenili, ker če bomo čakali, da bosta Roki in Nik jedla sladoeld, potem bom jaz prej siva postala. Drugič pa častim jaz, Bojan pa naj kar špara evrčke, da me bo čez kakšnih 10 let raje na kakšen izlet peljal. Moramo res vse skupaj kmalu ponoviti, lahko tudi na našem koncu, ampak ti se moraš prej malo pozdraviti. Tvoj srček naj te še masira, pa z Voltarenom se namaži pa čim več počivaj čez te praznike!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 21:24:54
|
|
|
|
Tejčika29
|
Hoj, Lučke ni, ker kolikor vem je napisala da bo čez vikend v Istri (Rovinj, Pula). Upam, da sem si prav zapomnila. Jaz pa sem danes ostala sama, moj je šel na morje pomagat pripravit za poletje in pride v nedeljo popoldan. Tako da sva same. Danes sva uspešno lutale naokoli, jutri tudi cel dan, v nedeljo pa na zajtrk in potem spet na kosilo. Babice bodo imele veliko dela z nama . Samo da hitro mine in da bo ati doma. Avent flaška - jaz jo imam tudi, ena varianta je, da se zmontira cucelj, druga pa trdi nastavek na tri luknjice, ki ne poliva. Alina pa noče piti po flaški, ji dajem malo vodice po žlički, pa še to ji ne gre, no upam, da se bo počasi navadila. Upam, da ne bodo preveč pokali na "krbit" lani je blo kr pestro. Lepe praznike vsem in obilo pirhecov!!! Nočko, M.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 21:27:34
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 jaz sem čist zmučena...naporen dan...taj je tudi komaj zaspal, upamo na boljšo noč. Sem pirhe pobarvala pa so kar neki, tako grdih kot letos pa že dolgo ne Pa letos ne bomo nič dobili v službi, pa tako prav bi mi prišlo. Vsako leto smo namreč dobili polno vrečo dobrot za veliko noč....lani je bila ena velika šunka, hren, kila sira, cel kup namazov, piškoti, rafaeloti, vino...mislim ni da ni...letos pa kar nič Mi pa nismo nikoli nič dobili, čeprav bi meni tudi kaj prav prišlo. Mi bomo pa jutri barvali pirhe, danes je bil preveč naporen dan. Sva potem ko sem prišla z obiska pri Gogi in ko sem Nika uspavala, z dragim kar pico naročila, potem sem šla pa jaz še v Alpino za čevlje pogledat, ker imam še en bon za 50 EUR, pa nisem nič kupila, ker mi ni bilo nič kaj posebno všeč.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 21:29:16
|
|
|
|
Tejčika29
|
Aha vidla slikco, moj lonček je malo drugačen no in ni polival, kolikor sem sprobala, lahko da še bo. Torej 150 - 200 ml to info sem čakala. Alina je še bolj majhna zato mislim da bo 150 dovolj. Danes je pojedla zvečer 130 ml kašice, ampak delam bolj redko, ker sicer zelo trdo kaka in me je strah, ker nima še niti 6 mesecev in ni dobro za črevike in anos pri iztisu blata.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 10.4.2009 21:32:20
|
|
|
|
irma78
|
Drugače pa vidim, da danes res niste preveč zgovorne. Se vidi, da je zunaj lepo vreme, pa prazniki in vikend pred vrati, pa je tako zatišje. Najbolje, da se poberem likat - to govorim že 3 dni, pa nisem prišla niti blizu likalne deske.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?