PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga sam kje je finta ŠE ENEGA novega kupit...stari še vedno poliva! Zdej če maš srečo, da novi ne, pa starega zamenjaš OK, če pa tud nov poliva, morš pa itak novega zamenjat ...glede na to, da pa jih zdej že tok poznam, ki polivajo ...je ap to bolj kot ne loterija Ja, res ni finte. To sem takrat naredila, zato imam zdaj 2, ki polivata .stonoga, če hočeš Aventovega, ti ga jaz dam Evo, danes smo šli Niku po nove superge, pa sem kupila še lonček za Tilna. Nuby. Upam, da bo ok. Potem smo šli pa še k Stanu, pa sem dala malega na gugalnico in je tolk užival! Kar smejal se je skoz. Ful luštno res!! Jajška so pobarvana, kosilo kuhano, zdaj gremo pa še mal ven. pa pa dej mi boš povedala, kako se nubijev obnese, ker men je prodajalka rekla, da so vsi na enakem principu pa zdej ugotavljam, da niso pri aventovem je treba potegnit, pri tomitipi stisnit, kaj pa nubijev? lahk mi daš aventovega vsaj da proobam, če bi ga bolj hitr pogruntala, pa potem probam loterijo in ga kupim, če mi ne bo polival ;) naša se včasih igra s timitipijevim pa vidim da ma kdaj bradico mokro kar pomeni da že kej pritisne da priteče pa potem vsega ne pogoltne in ji steče po bradici, sam naštudirala pa še ni zadeve ...mislim da je vse čist slučajno ... kako preživljate praznike? mi smo cel dan bolj kot ne lenarili in ležali na sončku :) sestavili smo športni del vozička in je tijana danes 2x v njem zaspala :) in pregledali smo naša darila, pri nas nam zajček prinese darila, mi temu rečemo pisanke ...z naglasom na a od mojih sva dobila dva ležalnika za pred bajto, tijana pa nekaj evrčkov, od brata je tijana dobila eno igračo, od sestre pa eno majčko, midva pa vsak eno spodnjo majico ...pa seveda en kup pomaranč in jajčk pa nekaj sladkarij :) evo ati je uspaval tijano, zdej bova pa pogledala en film :) upam, da je kaj pametnega na TV ... papa pa se še kaj beremo kasneje... če bo kaj za brat