Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 21:30:02
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga jaz pa mislim da je čas, da določimo dartum srečanja ...jaz mam še 3000 stvari v maju pa bi blo fajn da vem čimprej ...pa tud za vse ostale, da potem ne bo izgovorov ...nisem dost zgodaj vedla in podobno ...jolly hitro ti imaš nekje shranjeno anketo v katerem tednu pa določi datum in gotovo! To pikica kar oštro, drugače na koncu ne bo nič iz piknika oz. srečanja se čist strnijam JOLLY usteli in je ..kdor pride pride kdor ne pač ne sej še vedno so torki
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 21:49:52
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan kuku ira kdaj prideš na vrhniko??? Ajetam, kak zgleda na vrzdencu ta mini zoo??? kok pa majo vstopnino. pa kje je ta zoo. jaz vem sam kje je un diskač včasih bil na vrzdencu. niti ne vem, če je še vedno diskač tam. Ja je!!! Preverjeno Zelena še obstaja!!!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 21:51:58
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ celo niste full pisale mi smo se potepali danes. smo ujeli jutranji sonček in smo šli v zoo v vrzdencu. je blo super. tak mini zoo je sam lušten... sem vesele da se je mož odloču da gremo kar zjutraj ker se je pol spet pooblačilo. itak... kje pa je to??? Vas bom jest enkrat peljala. Pikica to je na mojem koncu!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 21:56:05
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga jaz pa mislim da je čas, da določimo dartum srečanja ...jaz mam še 3000 stvari v maju pa bi blo fajn da vem čimprej ...pa tud za vse ostale, da potem ne bo izgovorov ...nisem dost zgodaj vedla in podobno ...jolly hitro ti imaš nekje shranjeno anketo v katerem tednu pa določi datum in gotovo! To pikica kar oštro, drugače na koncu ne bo nič iz piknika oz. srečanja se čist strnijam JOLLY usteli in je ..kdor pride pride kdor ne pač ne sej še vedno so torki Jest sem tudi za da se zmenmo za datum. V bistvu je dilema med 19. in 26. Jest mislim da pač ena določi datum in je. Jest sem za 19-tega.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 21:58:45
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga jaz pa mislim da je čas, da določimo dartum srečanja ...jaz mam še 3000 stvari v maju pa bi blo fajn da vem čimprej ...pa tud za vse ostale, da potem ne bo izgovorov ...nisem dost zgodaj vedla in podobno ...jolly hitro ti imaš nekje shranjeno anketo v katerem tednu pa določi datum in gotovo! To pikica kar oštro, drugače na koncu ne bo nič iz piknika oz. srečanja se čist strnijam JOLLY usteli in je ..kdor pride pride kdor ne pač ne sej še vedno so torki Jest sem tudi za da se zmenmo za datum. V bistvu je dilema med 19. in 26. Jest mislim da pač ena določi datum in je. Jest sem za 19-tega. Meni je 19i OK! :) samo ktera je 1x rekla, da ji torek ne ustreza? Lovely?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 21:59:06
|
|
|
|
iraira
|
Zaradi mene je lahko 19.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 22:02:10
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga jaz pa mislim da je čas, da določimo dartum srečanja ...jaz mam še 3000 stvari v maju pa bi blo fajn da vem čimprej ...pa tud za vse ostale, da potem ne bo izgovorov ...nisem dost zgodaj vedla in podobno ...jolly hitro ti imaš nekje shranjeno anketo v katerem tednu pa določi datum in gotovo! To pikica kar oštro, drugače na koncu ne bo nič iz piknika oz. srečanja se čist strnijam JOLLY usteli in je ..kdor pride pride kdor ne pač ne sej še vedno so torki Jest sem tudi za da se zmenmo za datum. V bistvu je dilema med 19. in 26. Jest mislim da pač ena določi datum in je. Jest sem za 19-tega. Meni je 19i OK! :) samo ktera je 1x rekla, da ji torek ne ustreza? Lovely? milsim da valla ker ma možek RD pa da bo torto pekla sam itak ne bomo vse...tko da............ meni je tud 19 ok
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 22:03:43
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: laknerš IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: iraira IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga jaz pa mislim da je čas, da določimo dartum srečanja ...jaz mam še 3000 stvari v maju pa bi blo fajn da vem čimprej ...pa tud za vse ostale, da potem ne bo izgovorov ...nisem dost zgodaj vedla in podobno ...jolly hitro ti imaš nekje shranjeno anketo v katerem tednu pa določi datum in gotovo! To pikica kar oštro, drugače na koncu ne bo nič iz piknika oz. srečanja se čist strnijam JOLLY usteli in je ..kdor pride pride kdor ne pač ne sej še vedno so torki Jest sem tudi za da se zmenmo za datum. V bistvu je dilema med 19. in 26. Jest mislim da pač ena določi datum in je. Jest sem za 19-tega. Meni je 19i OK! :) samo ktera je 1x rekla, da ji torek ne ustreza? Lovely? milsim da valla ker ma možek RD pa da bo torto pekla sam itak ne bomo vse...tko da............ meni je tud 19 ok narobe smjla usekala da popravim milsim da VALLA ker ma možek RD pa bo torto pekla
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 22:05:40
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 narobe smjla usekala da popravim milsim da VALLA ker ma možek RD pa bo torto pekla menda res ...maš res dobr spomin ;) zame že tko veste da mam kurjega ;) hehe ja valla kaj pol? a bo letos torrta kupljena al jo boš delala en dan prej? ;)
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 22:08:08
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
Men se pa nč ne da ...razmišljam, da bi šli jutri v volčji potok, sam ziher se nam zjutrej ne bo dalo ... hehe kdaj začnejo otroci jest tist običajen gres? najrž takrat kot tud mleko ker je pač v mleku skuhan? pri enem letu? in: npr. med vikendi, ko možeki ne grejo v službo: a jih pustite spat in same vstanete z npr. ob sedmih al vstajate kot družinica vsi skupej?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 22:10:09
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 narobe smjla usekala da popravim milsim da VALLA ker ma možek RD pa bo torto pekla menda res ...maš res dobr spomin ;) zame že tko veste da mam kurjega ;) hehe ja valla kaj pol? a bo letos torrta kupljena al jo boš delala en dan prej? ;) najboljš da jo kupi.....oz neki je blo govora da jo talcy prinese s sabo tko da VALLA pride in dobi torto od talcy .....itak dela fenomenalne torte
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 22:11:35
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 narobe smjla usekala da popravim milsim da VALLA ker ma možek RD pa bo torto pekla menda res ...maš res dobr spomin ;) zame že tko veste da mam kurjega ;) hehe ja valla kaj pol? a bo letos torrta kupljena al jo boš delala en dan prej? ;) najboljš da jo kupi.....oz neki je blo govora da jo talcy prinese s sabo tko da VALLA pride in dobi torto od talcy .....itak dela fenomenalne torte evo valla in talca ..midve z janjo sva se zmenile a bo prav tako, da bo odločitev lažja valla se bo že strinjala, talcy apa vprašanje ha?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 22:14:06
|
|
|
|
gogabojan
|
19. maj PIKNIK oz. se dobimo. Jaz sem for it. Janja IraIra, in še katera druga. V četrtek ob 10h pred policojo . Ajetam v četrtek ulet dol na Vrhniko. Janja k mi bi zs delu dobiš phone number. Iraira ti ga itak maš. Brat pojedel 2 kremšniti.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 22:15:13
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Men se pa nč ne da ...razmišljam, da bi šli jutri v volčji potok, sam ziher se nam zjutrej ne bo dalo ... hehe kdaj začnejo otroci jest tist običajen gres? najrž takrat kot tud mleko ker je pač v mleku skuhan? pri enem letu? in: npr. med vikendi, ko možeki ne grejo v službo: a jih pustite spat in same vstanete z npr. ob sedmih al vstajate kot družinica vsi skupej? pri nas sva oba zaspanaca tko da naju vedno otroci zbudijo prej manca sedaj pa je metka taprva..se zbudimo mal v postelji čebljamo igramo itd ...vstanemo in skupaj pojemo zajtrk oz. jaz zjutraj metko pofojim sedaj in pol smo itak še ene pol ure najmanj v postli potem pa preden se zmenmo kaj bomo jedli itd metka pol z nami papaca jaz ji keksolino al pa grisolino nardeim kr z mlekom 1.5 iz trgivine in ji nič ni čakamo uno kravo da skoti mladička pa sedaj ni mleka doma ..tko da ga kupujem..krava pa je že pol meseca čez rok itak kadar rabimo kej zataji.....ji bom dala umetne popadke
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 22:16:29
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan 19. maj PIKNIK oz. se dobimo. Jaz sem for it. Janja IraIra, in še katera druga. V četrtek ob 10h pred policojo . Ajetam v četrtek ulet dol na Vrhniko. Janja k mi bi zs delu dobiš phone number. Iraira ti ga itak maš. Brat pojedel 2 kremšniti. zmejnjenu moj phone numbre je pa na FB
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 22:17:33
|
|
|
|
ajetam@
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Men se pa nč ne da ...razmišljam, da bi šli jutri v volčji potok, sam ziher se nam zjutrej ne bo dalo ... hehe kdaj začnejo otroci jest tist običajen gres? najrž takrat kot tud mleko ker je pač v mleku skuhan? pri enem letu? in: npr. med vikendi, ko možeki ne grejo v službo: a jih pustite spat in same vstanete z npr. ob sedmih al vstajate kot družinica vsi skupej? jaz sem mu baby gres že dala. sem z adaptiranim mlekom skuhala... včasih moj spi in se sama rihtava ampak redko. več ali manj ko se mali zbudi ga dava v najino posteljo in se pol še cartamo neki časa pol pa ustanemo...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 22:18:43
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Men se pa nč ne da ...razmišljam, da bi šli jutri v volčji potok, sam ziher se nam zjutrej ne bo dalo ... hehe kdaj začnejo otroci jest tist običajen gres? najrž takrat kot tud mleko ker je pač v mleku skuhan? pri enem letu? in: npr. med vikendi, ko možeki ne grejo v službo: a jih pustite spat in same vstanete z npr. ob sedmih al vstajate kot družinica vsi skupej? pri nas sva oba zaspanaca tko da naju vedno otroci zbudijo prej manca sedaj pa je metka taprva..se zbudimo mal v postelji čebljamo igramo itd ...vstanemo in skupaj pojemo zajtrk oz. jaz zjutraj metko pofojim sedaj in pol smo itak še ene pol ure najmanj v postli potem pa preden se zmenmo kaj bomo jedli itd metka pol z nami papaca jaz ji keksolino al pa grisolino nardeim kr z mlekom 1.5 iz trgivine in ji nič ni čakamo uno kravo da skoti mladička pa sedaj ni mleka doma ..tko da ga kupujem..krava pa je že pol meseca čez rok itak kadar rabimo kej zataji.....ji bom dala umetne popadke ti pa jih streljaš janja Gledem leka pa jaz sem ji tudi že pire naredila z alpskim mlekom pa ene par požirkov ga je tudi spila iz moje šalice pa je bilo vse ok. ....mislim nobenih pikic, zvijanja , driske ali kaj podobnega.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 22:18:57
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan 19. maj PIKNIK oz. se dobimo. Jaz sem for it. Janja IraIra, in še katera druga. V četrtek ob 10h pred policojo . Ajetam v četrtek ulet dol na Vrhniko. Janja k mi bi zs delu dobiš phone number. Iraira ti ga itak maš. Brat pojedel 2 kremšniti. Aja, danes sva se slišali z Irmo. Je rekla da se bo v čet ali pet oglasila na vrhniki. Tak da, če res pridete v čet bo pomoje tudi Irma. V tor gre ona v boj z Jankovičem, v sre imam jaz DR. za ritko, čet pa fraj dan. Vabljene tudi ostale dečve oz. punce, oz. gospe, oz. gospodične da se pridružite, če želite.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 22:20:59
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan 19. maj PIKNIK oz. se dobimo. Jaz sem for it. Janja IraIra, in še katera druga. V četrtek ob 10h pred policojo . Ajetam v četrtek ulet dol na Vrhniko. Janja k mi bi zs delu dobiš phone number. Iraira ti ga itak maš. Brat pojedel 2 kremšniti. Aja, danes sva se slišali z Irmo. Je rekla da se bo v čet ali pet oglasila na vrhniki. Tak da, če res pridete v čet bo pomoje tudi Irma. V tor gre ona v boj z Jankovičem, v sre imam jaz DR. za ritko, čet pa fraj dan. Vabljene tudi ostale dečve oz. punce, oz. gospe, oz. gospodične da se pridružite, če želite. Punce v četrtek se zgleda obeta žur . Samo upam, da ne prikličemo kakšne toče
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 22:20:59
|
|
|
|
gogabojan
|
Aja punce. Glede na to, da moj sinek nima alergij, mu že kar dajem skutke jesti. Pa skutine deserte itd. Če pa mu naredim z mlekom kašico pa itak delam pol vode pol mleka. Pa ni nikakršne reakcije. Itak pa smo to že vedeli prek testov.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 22:23:34
|
|
|
|
ajetam@
|
janja a mlajši si dala kravje mleko? jaz tuhtam kdaj bi ga dala mojmu. eni pravjo da se že lahko da prej zdeej pa ne vem kaj naj naredim...
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 22:25:48
|
|
|
|
PikicaStonoga
|
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ jaz sem mu baby gres že dala. sem z adaptiranim mlekom skuhala... a se AM lahko kuha?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 22:27:18
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: ajetam@ jaz sem mu baby gres že dala. sem z adaptiranim mlekom skuhala... a se AM lahko kuha? Jaz mislim da ne
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 22:28:52
|
|
|
|
ajetam@
|
ja ne vem. naj se nebi ampak samo zato ker izgubi neke zadeve. vitamine, beljakovine... pojma nimam kaj. nekaj ker piše da se tut naj ne daje v mikrovalovno zaradi istega razloga. sam jaz nisem vidla problema. sem kar tko naredila..
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 2.5.2009 22:30:21
|
|
|
|
iraira
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Aja punce. Glede na to, da moj sinek nima alergij, mu že kar dajem skutke jesti. Pa skutine deserte itd. Če pa mu naredim z mlekom kašico pa itak delam pol vode pol mleka. Pa ni nikakršne reakcije. Itak pa smo to že vedeli prek testov. Moja tudi že je skutke in jogurte
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?